Stemmingmakerij rondom Denny Landzaat

Typisch voorbeeldje van onrustjournalistiek door Voetbal International. In de papieren editie wordt deze week onder de kop ‘Landzaat kritisch op medische staf FC Twente’ melding gemaakt van een aan het begin van het seizoen gemiste diagnose bij de middenvelder, waardoor zijn herstel veel langer duurde dan gepland. Landzaat wordt zelf ook nog geciteerd en daaruit blijkt vooral teleurstelling, een kritische noot is het in ieder geval nauwelijks te noemen. De online editie van VI maakt het vervolgens nog bonter. Hetzelfde bericht verscheen gisteren namelijk op de website onder de titel ‘Kwakkelende Landzaat hekelt medische staf FC Twente’. Met deze terminologie wordt een sfeer gesuggereerd die op geen enkele wijze blijkt uit wat Denny Landzaat er zelf over zegt. Stemmingmakerij dus.

23 reacties op “Stemmingmakerij rondom Denny Landzaat

 1. Banie

  What’s new?

    /   Beantwoorden  / 
 2. FC Tim

  Boeien!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. hendrik

  A message for Steve.
  Hope you get it forwarded.

  Steve, I always admire you the way you treat and respond the press.
  After the last match you told them: ‘this can happen in this time of the competition’.
  I totally disagree: ‘this should not happen’. They should fight to the end and for the win.
  Your supporters want to see a fighting team, a team who wants to win, the full 90 minutes, to go for it, 100 % commitment.
  If they loose or draw because the opponent is stronger and better, it’s okay as long as they have shown their combative efforts.
  But don’t tell everybody it is like it is, fight like a team for every split second on the field as Heracles did against AZ and Ajax against PSV.
  Let your guys play a decent game and show us your decision to put the right player on the right spot where they feel happy and be the most useful for the team. If so, you can count on their commitment. They should be 100 % fit, motivated and concentrated if not don’t let them play. Choose a substitute right away.
  I really hope to see a team who fights for the win, whatever the outcome. Then your supporters are satisfied.

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   What if the commitment is 100% but the battery level is 30%.. This saturday the team has had a full week of rest. I expect that Twente will win this match, if not because they have better players, then because they fight like their lifes depend on it!
   Dus ast voetbaln nich goat, nich luln maor poetsn! Da was geen Engels..

     /   Beantwoorden  / 
   1. hendrik

    Top ! Mooi gezegd.

      /   Beantwoorden  / 
   2. hennik

    mijn battery was ook wel 30% na bijna 5 uur in de rij staan voor een kaart schalke uit, en toch gaan he… maar ja ik lees dat Joop ook nog volledig achter de keuze staat niet het beste elftal op te stellen en Steve liever nog 3 basiskrachten op had gesteld in zo’n wedstrijd. Verliezen mag, maar van te voren opgeven is dus nu beleid , mij zie je niet weer in de Europese tour volgend jaar.

      /   Beantwoorden  / 
   3. hennik

    ik bedoel liever nog 3 basiskrachten NIET had opgesteld

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

     Wanneer je spelers rust geeft hoeft het niet perse te betekenen dat je niet wilt winnen.. Dat we er achter zijn gekomen dat de wisselspelers van Twente flink wat niveau missen om aan te haken. Ik mik hiermee op Leugers, die ook met Jong Twente ongelooflijk zwak voetbalde..

       /   Beantwoorden  / 
 4. schalke04

  Waarom neemt Twente niet Stef Nijland over? PSV wil em niet meer, misschien vindt hij de juiste motivatie wel bij Twente?

    /   Beantwoorden  / 
 5. OOST

  Jongens,laat een kip rustig broeden. Ik verwacht as zaterdag een uitstekende reactie van de groep tegen Roda. Hopelijk geven ze een singaal af: “Van ons zijn jullie nog niet af”

    /   Beantwoorden  / 
 6. vvv

  Roda voetbalt anders de laatste weken niet slecht….Vorig jaar, of was het dat jaar ervoor alweer, met zeer veel moeite gewonnen.Roda had toen de betere kansen en twente, tja die hadden Ruiz nog…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix

   Juist ja… Het was Ruiz die met zijn laks ingeschoten penalty de wedstrijd min of meer voor ons weggaf.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    Voor het gemak vergeet je dat het jaar ervoor Twente (mede)dankzij BRIAN kampioen is geworden ! En heel vaak was hij de beslissende faktor
    als je het dan ook over een laks genomen penalty wilt hebben denk ook eens aan Luuk De jong ,jawel kort geleden !
    Voetbal is nu eenmaal mensen werk ,waar gewerkt wordt worden ook soms fouten gemaakt .

      /   Beantwoorden  / 
    1. phenix

     jij heb oo lekker veel verstand,vriendschappelpije wedstrijd

       /   Beantwoorden  / 
 7. hennik

  Over de andere velden: Bas Dost staat op scherp, dus die Wegereef moet zijn kaarent wel op zakken houden bij Groningen-Heerenveen anders mist ie Heerenveen-Ajax.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Wat denk je nou zelf knvajax speelt echt niet tegen Bas dat word wel geregeld,

     /   Beantwoorden  / 
 8. Gil

  whats new idd. VI is nooit echt positief over twente. VI op tv idem dito. Na de reclame gaan we het over twente hebben zegt Wilfred…………3 zinnetjes en dat was het hahaha het is een een populair program maar echt diepgang heeft het niet het lijkt veel op dat blad: prive maar dan op voetbal toegespitst.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Prince

   Onzin! De heren nemen meestal uitgebreid de tijd onze Steve met de grond gelijk te maken.

     /   Beantwoorden  / 
 9. 特温特足球

  In de schaduw groeien de mooiste bloemen.

    /   Beantwoorden  / 
 10. FCTom

  Ik zeg; Nog 7 keer winnen en dan is de schaal weer van ons. We moeten er toch in blijven geloven!!! We kunnen wel met z’n allen gaan lopen zeiken, maar daar kopen we niets voor. Wij als supporters moeten er nu ook staan. Wij kunnen ze over het dooie punt heen helpen!!! Dus mochten er nog “supporters” het idee hebben om onze eigen spelers en staf eventueel te moeten uitfluiten, blijf dan aub thuis en leen je scc dan uit. Come on Twente het kan nog!!! Keep the faith!!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Harm

  Als we verliezen en de spelers hebben na afloop het bloed in hun schoenen staan dan heb ik er geen probleem mee.

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  Roda JC zal het Twente niet makkelijk maken, de laatste wedstrijden ging het niet zo best tegen de Limburgers! Dus zal ik de longen wederom uit mn lijf schreeuwen, niet eerder weggaan dan dat de wedstrijd afgelopen is en mn eigen team niet uitfluiten. Meer kan ik niet doen, hopen dat het goed gaat. Als er maar inzet en vechtlust van het veld straalt! Come on TWENTE!

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTom

   Niets aan toe te voegen, klasse!!! Ook in mindere tijden moeten wij er staan. De Veste moet weer ouderwets kolken morgenavond. De spelers van Roda moeten morgen bijwijze van spreken; 7 kleuren stront schijten!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.