Steve McClaren blikt vooruit op het competitieslot

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

16 reacties op “Steve McClaren blikt vooruit op het competitieslot

 1. phenix

  ach ja wat hij zegt klopt,maar ja hij zegt altijd t zelfde

    /   Beantwoorden  / 
 2. Methew

  Hij is niet eerlijk over de kansen. Het is een feit dat Ajax Gewoon 1e eindigd. Tenzij er een aanslag word gedaan op de spelers bus en daar niemand levend meer uitloopt, of de spelers uit een duel komen met gebroken benen. Dan word het een ander verhaal. Dan zijn ‘wij’ nog niet de eerst gegadigden. Wat betreft plaats 2 ben ik het over zijn context eens.. dan past dan meer. Dan blijft je een realist en geen fantast. Heeft Twente ook meer aan ;) .

    /   Beantwoorden  / 
  1. sanmarco

   We moeten nog alle zeilen bijzetten om ons rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal, er kan nog een doemscenario komen. Psv 2e in de competitie, dus voorronden CL, de verliezend bekerfinalist heeft dan Europees voetbal. Twente speelt play offs voor 1 ticket en plaats zich niet voor Europees voetbal. UIt de top 6 plaatsen zich 2 teams voor de play offs.
   De schaal komt wel naar Enschede dit jaar jaar, alleen niet voor onze club

     /   Beantwoorden  / 
 3. Hendrik

  Echt TVOOST, hahaha, Steve met een standaard praatje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Wel raar, want Joep van de NOS interviewt McClaren. Anders had je Schabbink wel met intelligente vragen gehoord.

     /   Beantwoorden  / 
 4. tukkerincali

  @ SanMarco

  Mischien is het wel een keertje beter om je niet te kwalificeren voor europees voetbal.
  Het zijn natuurlijk wel hele mooie wedstrijden maar het vergt ook enorm veel van de spelers vooral in de laatste maanden wanneer het er op aan komt in de competitie.
  Teveel spelers raken over vermoeid,geen tijd om te herstellen van een blessure.
  1 wedstrijd per week is heel wat anders dan 2 of 3 met het reizen en alles wat erbij komt kijken.

    /   Beantwoorden  / 
 5. willie

  Duitse club bereid bod op Luuk de Jong voor
  Het gaat om een bedragvan 12milj.

    /   Beantwoorden  / 
  1. lompeboer

   Leuk bedrag als openingsbod toch?
   Joop kennende zal het wel 12,5 miljoen worden. :/

     /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

   Borussia Mönchen Gladbach zit al weken achter Luuk de Jong aan. Langs de lijn wordt er bij BMG over niets anders gepraat. Twente moet de poot stijf houden of flink cachen.

     /   Beantwoorden  / 
 6. wimB

  De optimist zegt: Als Ajakkes morgen van Groningen verliest en dat kan zo maar gebeuren, worden wij toch kampioen. Waarom. Omdat we vandaag een monsterscore gaan neerzetten. Wij gaan winnen van Ajax en op de slotdag MOET Ajakkes winnen van vitesse in de Gelredome. Dat is een UIT-duel die ze MOETEN winnen. En dat gebeurt niet
  De negativist zegt: Wij niet alles winnen, en dat AZ toch kampioen wordt. Met als voordeel: iedereen mag kampioen worden als het Ajakkes het maar niet is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hennik

   ach jo, feit is dat de schaal verloren isen wel zaterdag tegen NAC op een manier waar ik nog niet over uit kan. Negatieve wisssels, stapje achteruit ipv met lef de 2-1 over de streep trekken. schijtluizen, angsthazen voetbal. Als je op 5 punten had gestaan en na twente-ajax op 2 punten, en dan op de slotdag vitesse-ajax , ja dan had het nog een leuk slot kunnen worden, maar door deze bibber-tactiek is het het niet geworden. Verder maakt me Europaleague geen bal meer uit zolang deze technische staf er zit, want daarvoor worden spelers toch gespaard en doen we toch voor spek en bonen mee , dus daar zie je me toch niet meer terug na jarenlange trouw Europees supporteren (en ik ken er veel die er zo over denken).

     /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

   WimC De C van Cafeklets ha ha ha

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    Wahahah onze albert verlinden .kruip gauw onder je steen !
    ONZE pisnicht uit mokum .

      /   Beantwoorden  / 
 7. Mike B

  al met al is het een verloren seizoen. Zie Twente echt geen kampioen worden en ook geen 2e, heel matig allemaal. En dat komt denk ik gewoon door slapte. Geen vechtersmentaliteit…

    /   Beantwoorden  / 
 8. Behzat

  @wimB, dan zegt de negativist in principe dat Ajax kampioen wordt, toch? “Ajakkes” is trouwens wel van basisschool niveau. Ik zou het me niet verbazen als ik het m’n neefje die in groep 3 zit zou horen zeggen in een discussie met een klasgenoot, maar op het moment dat je kunt lezen en schrijven hoor je dat niveau toch een beetje ontgroeit te zijn…

  Ik vind trouwens over het algemeen dat supporters zich minder moeten bezig houden met andere clubs, of Ajax of RKC kampioen wordt maakt toch niets uit zolang Twente waardeloos blijft spelen. Twente is de club die ik steun, en andere clubs hebben nul komma nul waarde voor mij, welke plek Ajax, PSV of ADO staat interesseerd me niets, welke spelers ze kopen en hoeveel geld ze krijgen ook niet. En als het me wel zou boeien zou ik er op hun blog over discussiëren.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Gijnesen

  Als je als club voor spotprijsjes Brian Ruiz en Janko verkoopt, dan weten we als supporter dat het een verloren seizoen is en dat we niet echt serieus genomen worden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.