Kijktip: Joop Munsterman in Voetbal International

Kijk, een duidelijk gevalletje van een ongeplande maar zeer noodzakelijke tafelschikking vanavond bij Voetbal International. Joop Munsterman schuift namelijk aan bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp om te spreken over het zo dramatisch geëindigde seizoen van FC Twente. Nu al een cruciaal televisie-optreden. Met de billen bloot Joop!

29 reacties op “Kijktip: Joop Munsterman in Voetbal International

 1. IJscoman

  Hoop dat hij meer heeft te melden,dan dat hij achterin de bus zit!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Ik was het gisteren helemaal zat en dacht ik blog never nooit meer! Maar op een of andere manier worden mijn vingers naar het toetsenbord getrokken, zal wel verslavend zijn, net als mijn verslaving voor onze FC TWENTE! Daarom ben ik er al weer en ik ben benieuwd wat Joop te zeggen heeft! Ik hoop op een waardig intervieuw en geen niks zeggend gesprek om de Nederlandse te pappen en nat te houden. Want EEN GOED GESPREK OKE maar geen geklets dat alleen maar tegen onze club zal werken. Ik volg Twente zeker deze zomer in de voorrondes in weet ik waar ze naar toe moeten. Ons club imago moeten we wel hoog houden en is het niet met goed voetbal dan maar met supporters die het hard op de goede plaats hebben. En dus echt in slechte tijden er ook zijn! We zullen de voorrondes, de verkoop en de nieuwelingen in de gaten houden! Op naar de komkommertijd. Zal ik voor Duitsland zijn deze EK, want ze denken echt dat we halve Duitsers zijn die lui aan de andere kant van de Ijssel!! Toch meer topografie inzicht krijgen daar in het Westen. Nou, tot na het spannende intervieuw van Joop, k ben benieuwd hoe hij zich hier uitpraat!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Oeps, veel taalfouten, tja dom blondje..

     /   Beantwoorden  / 
 3. mark

  Hij hoeft zich hier niet uit te praten.
  Het is heel simpel.

  1: ze willen zich niet meer bewijzen omdat geen van alleen zeker is van een basisplaats, hoe goed ze ook hun best doen.

  2: eigenbelang gaat voorop… blaas eens wat frisse wind door de club.

  Munsterman… Haal gewoon spelers die zich willen bewijzen en beloon ze ervoor… denk aan jerchinio antonia (go ahead eagles)… die zal wat meer tempo in het team kunnen brengen tot het einde van iedere wedstrijd.

  kleine puntjea wat een groot verschil maakt…

    /   Beantwoorden  / 
 4. hennik

  Vind het op zich ook wel weer mooi om de Europaleague helemaal in de kelder te beginnen… instromen houd ik eigenlijk helemaal niet van bij bekervoetbal

    /   Beantwoorden  / 
 5. hennik

  hoop niet dat ie met dat lulverhaal komt van Ruiz wilde weg blabla, want hij had gewoon een contract: je had hem best tot de winterstop kunnen houden.

    /   Beantwoorden  / 
 6. mark

  Nee idd zou een beetje verschuilen achter andere mensen. Ook moeten ze eens de poot stijf houden wat betreft spelers verkopen… 15 mln voor Ola… toen 12 mln.. en nu wordt er gesproken over 10 mln… wat een onzin.. houden die jongen!

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Dat zal hij wel zeggen, gentlemans agrement, Ruiz wilde eerst niet en ging toen toch! Ook zal hij zeggen dat de spelers zich het apezuur gewerkt hebben tot ze er bij neer vielen. JAja,ik ben ook benieuwd wat hij zegt over mihay kortjakje die ziek naar Bulgarije ging. Dat gelooft ook geen mens een beetje openheid hierover zou goed zijn. Als hij echt wat heeft, oke, maar dit is zo vaag allemaal.

    /   Beantwoorden  / 
 8. mark

  Nou we gaan het meemaken nu

    /   Beantwoorden  / 
 9. Harry

  Wat is die man slecht met zijn verhalen!!! Echt niet meer normaal. En daarbij; hij liegt alles aan elkaar. Knooierd!

    /   Beantwoorden  / 
 10. mark

  Mooi lulverhaal… zo zou ik ook kunnen praten… smeert de mensen stroop om de bek

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Nou, hij zal zn fouten echt wel maken maar hij heeft het beste voor met Twente en dat is gewoon zo. Maar ik geloof hem echt wel met het verhaal van het verzekeringsgeld van de dakramp. Hij moet wel zorgen dat Twente goed in de slappe was zit en dat doet ie goed of je hem nou leuk vind of niet. Ben trouwens benieuwd naar de kledingsponsor, Adidas heb ik wel eens horen noemen, maar of dat waar is?? En dat McClaren doet zoals hij doet, de Nederlandse media vind het ook leuk om iemand gek te verklaren terwijl die man zich van geen kwaad bewust is. We zullen zien wat t wordt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. willie

   wat ik heb begrepen wordt NIKE de kleding sponsor

     /   Beantwoorden  / 
  2. Bj

   Kledingsponsor wordt Nike.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Nog mooier dan Adidas!! Goed zo.

      /   Beantwoorden  / 
 12. Felix

  Het is zo gemakkelijk om altijd alleen maar te schelden op mensen, die in ieder geval het lef hadden de touwtjes in handen te nemen, toen de club op sterven na dood was.
  En diegenen, die nu zo’n grote mond hebben, zijn waarschijnlijk dezelfde, die in het verleden Wessels, Anker, Hartman en Fransen om er maar een aantal te noemen weg wilden hebben.
  En dan kunnen we wel zeggen, probeer het zelf eens, maar God bewaar ons!

    /   Beantwoorden  / 
  1. willie

   Vind ook dat Joop twente gered heeft en nu het een keer iets minder gaat wordt hij met de grond gelijk gemaakt en niet helemaal terecht.

     /   Beantwoorden  / 
   1. hennik

    ja maar dat ie veel dingen goed gedaan heeft en zelfs de club gered betekent niet dat hij nooit meer fouten kan maken, hele verhaal dat alles wat er gebeurt is hem maar overkomen is, geloof ik geen snars van. Lijkt mij ook niet dat hij zo’n type is. Zeg dan gewoon dat je gigantisch geblunderd hebt en verkeerde keuzes gemaakt ipv de schuld bij Ruiz, PSV, van Halst, blessure Chadli etc etc te leggen.

      /   Beantwoorden  / 
 13. mark

  Even voor de duidelijkheid…. het is een handelaar… net als anderen. “geld” daar draait alles om… en daar is hij ook eerlijk in.

  maar zonder goed spelende club komt er weinig geld binnen.

  verder is het een beste kerel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix

   Dan was hij Superman, want hij bracht geld binnen voor een club die niet presteerde in de beginjaren van dit millenium, we hadden net een rampjaar met Van ‘t Schip achter de rug, dezelfde Van ‘t Schip, die vlak voor het begin van het seizoen erna wegliep van zijn job, daarna werd er een echte sterkhouder binnengebracht met Vandereycken, die eigenlijk wonderen heeft verricht met het materiaal dat hij had, en die nooit de waardering kreeg, die hij verdiende, en vervolgens was het anderhalf jaar Coolen en een paar maanden Van Staa. En in al die turbulentie werd de club gezond gemaakt, ik vind dat een prestatie. En vervolgens hebben wij 5 seizoenen top-4 gespeeld. Mag er dan een keer iets fout gaan. Oh ja en wat Ruiz betreft, ik zat vlakbij toen de saga speelde en zelfs de Engelse media werden stapelgek van het gedraai en de besluiteloosheid van Ruiz. En uiteindelijk is hij verkeerd terechtgekomen na Jol’s zwijgen over zijn niet-speelgerechtigd zijn voor de Europa League. Ruiz hoefde niet weg bij Twente, hij had alleen last van die panische angst die zoveel spelers schijnen te hebben als midden twintig zijn, dat ze mogelijk hun grote kans voorbij laten gaan en dat het op een dag zomaar te laat is. Dat Twente er beter op in had kunnen spelen, dat klopt. Maar het probleem was dit jaar niet wat er voorin gebeurde, anders scoor je geen record aantal doelpunten. Het probleem was de laatste 2 maanden met name het uitspelen van wedstrijden waarin je je in gewonnen positie bevond. Of zoals tegen Ajax waarin je een gelijkspel in handen had. Ik vind hem trouwens wel een kerel dat hij de uitnodiging van VI aannam. Er zijn er heel wat geweest in het verleden die in zo’n situatie zeiden: geen commentaar of nu even niet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Fc Tim

    Hij verdiend het ook niet om helemaal afgebrand te worden, daar heeft hij (samen met anderen) te veel voor betekend (en nog steeds).
    Maar ik vind wel dat je kritisch mag zijn en dus krijgt hij nu een beetje de wind van voren. Maar idd wel ballen dat hij er ging zitten gisteren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jorik

     Klopt, kritisch zijn mag, maar door veel mensen wordt hij nu met de grond gelijk gemaakt, dat gaat veel te ver!!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. FCTim

      Klopt idd.

        /  
 14. Technische Dirk

  Het is Joop vanavond niet echt moeilijk gemaakt. Hey Joop waarom een Willem Janssen op rechts terwijl jullie een Verhoek hebben en een Joshua John ?? Spijt van deze transfers ?? Wat is er met Mihaylov aan de hand ?? Hij lijkt blessures te insunueren. Dit kan toch geen potentiele topkeeper zijn die er zo vaak naast staat ?? Joop we zien je knikken met 2 zo slechte backs en een voorstopper op retour we mogen toch aannemen dat hier een aankoopprioriteit ligt ??

    /   Beantwoorden  / 
 15. ed

  je hebt joop gehoord er komt nog een goeie speler bij een echte spelbepaler alles komt goed

    /   Beantwoorden  / 
 16. Rene

  Joop heeft het goed gedaan, er zijn niet veel voorzitters die zo naar buiten durven te treden. Goed zo!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Martijn

  Munsterman Superman! Come on Twente!

    /   Beantwoorden  / 
 18. twentemax

  Ik vraag me af of Joop zich echt met het voetbaltechnische gedeelte zo bemoeid. Misschien wel maar denk toch meer de zakelijke kant anders stond hij wel op het veld in trainingspak.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Ber

  Vooral de opmerking van Joop nadat het dak was ingestort: ‘ Dan gaan wij geen speler kopen van ca 5 mio, wij gaan niet de club op het spel zetten’

  Veel voorzitters en besturen doen dit wel. Joop zorgt dat alles goed komt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.