FC Twente is geen Manchester City

Onze voorzitter Joop Munsterman gaat in een interview met FC Twente TV in op de kritiek op de club. Hij relativeert er lustig op los. FC Twente is geen Manchester City, ploegen vallen nu eenmaal terug en de terugval van FC Twente is nogal betrekkelijk aangezien we samen met PSV bovenaan staan. Verder is de bekeruitschakeling natuurlijk vervelend – je speelt toch voor de prijzen – maar anderzijds levert de KNVB-beker geen rooie cent op. Heldere taal. Het hele vraaggesprek met Joop kunt u hier bekijken.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “FC Twente is geen Manchester City

 1. twentemax

  Even wat anders, Serious Request draait dus ENorm niet, deze band uit Enschede heeft een super mooi nummer gemaakt in t plat en de opbrengst gaat naar t goede doel. Maar nu draaien ze deze single niet terwijl het veel aangevraagd wordt. Jammer!! Wil je t zien ENorm met op hoes op an veur kesmis, you tube. Machtig mooi! Heeft niks met voetbal te maken maar ik moet het toch even kwijt, mag wel toch?????

    /   Beantwoorden  / 
 2. goaly

  dat FCT nog steeds hoog staat is een feit. het gaat de supporters om het voetbal dat er gespeeld wordt.inspiratieloos, futloos, zonder vertrouwen, slecht en de spelers worden niet beter maar eerder slechter etc.
  de beker en de EL leveren dan wel geen geld op maar het gaat hier ook om het imago van de club naar buiten toe.

    /   Beantwoorden  / 
 3. goaly

  P.S. vrijdagavond tegen AZ kan Twente laten zien of het betere voetbal tegen Heracles een uitzondering was of dat het vanaf nu beter gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Methew

  Laag niveau van relativatie vind ik het..
  Wat als het tegen Heracles een opwelling was?
  Wat als het gewoon verder gaat?
  Wanneer mag een supporter en iedereen die los van Twente staat het zeggen als ze het zien?
  Handen schoonwassen met tranen van een supporter is niet tof Joop

    /   Beantwoorden  / 
 5. schalke04

  Laag niveau van relativeren? Hoe kan dat dan weer?? Ik ben blij dat hij relativeerd. Wat heb je aan een voorzitter die alles op emotie beslist? Voetbal is emotie, vooral bij de supporters. Daar kan/mag een directie niet aan mee doen. En aangezien voetbal ‘maar’ een spelletje is, kan de stemming en het voetbal zo weer omslaan..

    /   Beantwoorden  / 
 6. vvv

  Nou nou nou Schalke. Als er eentje op dit Blog niet kan relativeren dan ben jij het wel.Hoezo geen emoties bij het bestuur. Wat dacht je dan van al die paniekaankopen, zou dat nou echt gebeurd zijn met alleen het verstand. Dacht het niet, gezien hun prestaties tot nu toe.

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Shit.. Je hebt me door: Ik zit niet in het bestuur van FC Twente ;) Ik probeer trouwens wel te relativeren, maar ik kan het inderdaad niet goed..Welke paniekaankopen bedoel je?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Methew

    Kastanje en die andere onhandige Rus.
    Om van te kotsen en jagen gewoon supporetrs het stadion uit.
    Dan moet je niet gaan relativeren maar fouten inzien. En er wat mee doen en niet afwachten tot de schade echt te groot is om in te halen. Want dat weet ik de reactie wel weer van onze o zo reeele Joop: ”het zat er dit jaar helaas niet in”
    Stel ons gerust en durf op zen minst te zeggen dat er iets geconstateerd is. Nu laat die je in de waan dat het goed draait en slechts een Snicker nodig is voor dit team..

      /   Beantwoorden  / 
   2. Methew

    Lompe Rus en zen vriendje Kastanje. Die zorgen voor een spectackel hier nou nou nou.. Tribunes puilen uit. Jouw versie.
    Als je niet eens wilt zeggen dat er ook maar iets scheelt aan het elftal en enkel doet alsof je neus bloed. Hij heb zen zinnetje voor straks al klaar hoor, weet niet of je inschattingvermogen hebt? ”het zat er helaas niet in dit keer”
    Kijk als je altijd klein bent geweest, en je dit bereikt hebt, weet ik dat jij vooral jij altijd tegen andere bloggers aan zult schoppen. Je blijft vast zitten in de waan: Kijk eens vanwaar we komen..
    Maar vele andere bloggers zeggen heel simpel dat ze topvoetbal willen voor het geld wat op veld staat. Dat mag je dan ook eisen.
    Maar er is het een en ander verandert binnen het bestuur en men ziet ineens flut aankopen en een neerwaardse spiraaleffect..
    Dat grijpt supporters naar het hart. Daarom is het op zeer laag en ongezond niveau gerelativeerd. Schenkt eerder argwaan denk ik.
    Dus leg ons maar eens uit trouwe blogger Schalke04 of je het doet omdat je je verveeld of omdat je goedkoop te vermaken bent? Niet geintresseerd bent in vorderingen slechts het feit dat we gezond zijn en ”mee doen” Hoe komt Joop met zown relativering bij een steiger effect? Geef toe, hij is de feeling kwijt..

      /   Beantwoorden  / 
 7. rene

  jongens jongens jullie hebben wel in een paar dingen gelijk, maar jullie vergeten 1 groot ding. En dat is welke spelers hebben we gemist deze 1e competitie helft? Ik geloof dat dat de beste spelers waren van Twente. En ja er zijn dingen verkeerd gegaan zeker! Maar als bij Barcelona missi en Xavie wegvallen spelen ze ook niet het mooiste voetbal. Het enige wat ik wel kan zeggen dat strijden en passie is wel het laatste wat onze spelers kunnen doen en dat heb ik wel een beetje gemist. En dat spelers niet beter geworden zijn is ook waar, maar daar staat tegenover als een ploeg kompleet is worden andere spelers ook weer beter, en dat verwacht ik zeker van de 2e helft van de competitie. En laat onze joop maar schuiven, die zorgt er wel voor dat Twente dit jaar gewoon weer meedraait om de eerste plaatsen. Want als ik voor 1 iemand respect heb dan is het onze joop

    /   Beantwoorden  / 
 8. Dinkeltukker

  Iedereen die van dit geweldige spelletje houdt, dus ook Steve en zijn jongens, moet beseffen dat het toch vele malen leuker is om 90 minuten te strijden en alles te geven zoals tegen Heracles dan van die zaadpartijen af te geven!? Los van het feit of er wat geblesseerden zijn.
  Ik ga ervan uit, en ik hoop deze keer niet tegen beter weten in, dat er vanavond weer een echt TEAM in het veld staat dat voor elke meter wil knokken en weer lekkere kansen kan creeeren.Dat we weer in de huiskamer zitten met rode wangen van opwinding. Met die instelling moeten ze gewoon weer de wei in en dan kan ik mij niet voorstellen dat het resultaat zal tegenvallen. Of scheidsrechter Liesveld is van de week even bij Vink en Bossen op visite geweest….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.