Spierballentaal van Andreas Bjelland

Prima gast die Andreas Bjelland. Eerst even een beetje sneren naar de verslaggever over de smadelijke prestaties van het Nederlands elftal op het laatste EK en vervolgens onomwonden vaststellen dat wij, FC Twente, de baas zijn in ons eigen huis. Kijken of hij gelijk krijgt vanavond…

11 reacties op “Spierballentaal van Andreas Bjelland

 1. twentemax

  Hij krijgt gelijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Ik denk ook dat twente gaat winnen .Als ze tachtig minuten gaan voetballen. Want anders ben ik bang als ze voorstaan met 1-0 dat ze weer achteruit gaan lopen .Achteruit jongens,met zijn allen op de achterlijn gaan staan .Bjelland heeft soms last van een handicap dat veelal op gehandicapten voetbal lijkt.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Harm

  Tegen het zwakste Ajax sinds decennia en dan je team zo laf en behouden laten spelen.
  Wat een tactische onbenullen die trainersstaf.
  Dit is dus typisch een voorbeeld van ” de deksel op de neus krijgen”.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   ik snap er niks van inderdaad. 1e helft waren er absoluut aanvallende intenties maar veelal met de handrem, en de 2e helft was werkelijk tenenkrommend. afwachten en alleen lange ballen spelen die direct bij Cillessen in de handen vielen. de zeeen van ruimte achter Ajax verdediging waren oceanen maar er werden constant verkeerde keuzes gemaakt. en waarom geen Corona brengen nadat van Rhijn werd gewisseld bij 020?
   niet best, en ik zie het elftal ook niet beter worden.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  Schijtbakkenvoetbal

    /   Beantwoorden  / 
 4. Twentse Ros

  Ik snap er niks van. Nou heb ik absoluut geen verstand van voetbal. Maar waarom drukte Twente in de 2e helft niet door? Deze jonge ploeg met als zwakste deel de trage en slecht communicerende achterhoede kan geen voorsprong verdedigen. Op de gelijkmaker van Ajax kon je wachten.

    /   Beantwoorden  / 
 5. phenix

  echt woar,je had ze kunnen afslachten maar ja,teveel mclaren?,2de helft bagger

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Kijk die foto van Bjelland nou eens.Hij heeft ja overdag voor de helft de geest in zijn hersenen dicht zitten middels zijn ogen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bertje

   Eerste helft goed gevoetbald, de tweede helft veel te afwachtend en dan kun je er op wachten: Ajax scoort, het zelfde verhaal als tegen PSV.
   Aanval is de beste verdediging.
   En na de gelijkmaker gingen ze ineens wel weer aanvallen?!!!!!
   Schróder heefft nog een hoop te leren.

     /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Ik kwam teleurgesteld thuis van een wedstrijd waar ik (te) veel van verwacht had. Ajax verslaan op eigen grond dat had ik willen zien. Maar ondanks een goede eerste helft liet Twente de tweede helft weinig pit zien. Zo zonde! Ik vond Tadic niet goed voetballen. Terwijl Rosales net een turbo was die maar van geen ophouden weet. Prima! Luc heeft echt geen timing met de bal want anders had hij er twee bij gemaakt. Ik vraag me af of ie dat ooit krijgt. Terwijl ik zn werklust en inzet zeker bewonder. Ook staat hij bijna altijd op de goede plek. Maar die timing die hij mist is net het verschil tussen een superspits en een gewone doelpuntenmaker. Jammer! Twente gaat groeien maar moet veel leren en daar was deze wedstrijd goed voor. Niet voor een supporter met te hoge verwachtingen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. johan

  mmm, 4e gelijke spel in de Veste. Schamele 4 puntjes. Leuke wedstrijden gezien dit seizoen, maar thuis moet je winnen als je wat wilt. Maar wat ik niet begrijp is de beschermde status van Luc. Hij scoorde, maar de bal springt ook nogal eens van zijn voet. Ben wel benieuwd wat Djorkevic of Corona in de spits zou doen. Misschien had die er wel 2 ingeprikt. Los daarvan snap ik wisselbeleid totaal niet, we wisselen vaak maar 1x serieus per wedstrijd. waarom niet 2 of 3 verse krachten echt gebruiken ipv enkele minuten?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.