Voetbal International: FC Twente is technisch failliet

Okay. Het is gebeurd. We gaan er allemaal aan. Of in ieder geval in een rechte lijn naar de vernieling, ergens eindigend in de diepste krochten van de Jupiler League. Of lager. Voetbal International Premium publiceerde vandaag alvast een artikel dat morgen in de papieren editie te lezen zal zijn. En het is allemaal nog veel erger dan we dachten. De drie punten die we binnenkort in mindering krijgen zijn pas het begin. Mogelijk volgt aan het eind van het seizoen nog een dergelijke sanctie. Om het vege lijf te redden zal FC Twente volgens het voetbaltijdschrift komende zomer vier of vijf spelers moeten verkopen. Eerdere berichten vanuit de club dat het allemaal wel meevalt worden volgens VI gelogenstraft door nieuwe feiten. Om blijvend aan te haken bij de top van de Eredivisie hebben de bestuurders van FC Twente onverantwoorde financiële risico’s genomen met als gevolg dat de club nu op sterven na dood is. Een maandelijks terugkerend dilemma is inmiddels of gekozen moet worden voor het betalen van de spelerssalarissen of dat crediteuren worden betaald. Er zouden volgens Voetbal International maandelijks rijke vrienden of derde partijen nodig zijn om te overleven. Pijnlijk citaat uit het artikel: “Als op dit moment iedere schuldeiser zijn geld opeist bij FC Twente, dan is de club failliet.” Zucht. Het enige dat nog een sprankje hoop geeft is de grote achterban van de club. Maar het is afwachten wat daarvan over blijft als de sportieve standaard straks aanzienlijk naar beneden moet worden bijgesteld.

UPDATE 1 – 4 maart 7.32 uur: definitief drie punten in mindering.

UPDATE 2 – 4 maart 8.55 uur: FC Twente trekt Jong FC Twente terug uit de Jupiler League.

UPDATE 3 – 4 maart 14.52 uur: uitleg van Gerald van den Belt.

UPDATE 4 – 4 maart 14.55 uur: spelersbudget omlaag van 16 naar 10 miljoen euro.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

50 reacties op “Voetbal International: FC Twente is technisch failliet

 1. Paul

  In Spanje denken ze veel luchtiger over schulden . Barcelona en Madrid staan samen in oud Nederlands geld 2.2 Miljard Gulden int riool . En ze voetballen vrolijk verder in de competitie en de CL . Lang leve de Spaanse lucht . Al staan ze 10 MILJARD int rood ,voetballen dat zullen ze . Desnoods springt de Spaanse Regering wel even bij .Of de Spaanse Koning haalt wel een tasje geldbehangpapier uit de gelddrukkerij als een ander een tasje bier uit de winkel haalt . Want er moet gezopen en gevoetbalt worden . Stel je voor zeg . Geen voetbal meer.Geen stadion meer .Een vliegveld ligt ook al weg te rotten . Grote werkloosheid .Eeuwige grijze lucht. Kunnen we bij de geboorte of gelijk verhuizen naar een onbewoond eiland waar de Zon elke dag recht in de lucht staat . Of ons bij de geboorte gelijk laten opnemen int bejaardencentrum . Straks wordt het dan zoooo saai . Dan hebben we niets meer . En moeten we als grijze muizen wel verplicht in de hangmat in de Zon om nog een beetje kleur te krijgen van alle oplichterij . Gelukkig is de Zon geen oplichter . Jaaah ,daarom wou Joop er ook plotseling tussenuit . Eerst zei Joop nog dat hij alleen Voorzitter wou blijven . Vond het ook al zo raar dat Joop weg wou . We hadden toch wel gedacht dat Joop tot aan zijn laatste adem Voorzitter had willen blijven . Maar blijkbaar zijn de geldconstructies int spinnenweb van Joop Joop boven het hoofd gegroeid en gesproeit . Maar Joop zal er wel niet slechter van zijn geworden . Gaat het mis zoals bij Veendam en de rest dan zie je de Voorzitters nooit maar dan ook nooit meer terug . Dan doen ze net of ze een heel flatgebouw voor hun harsens hebben . En trekken ze hun schouders en roepen int koor OF IE WORST LUS . Een ding begreep ik al gelijk niet,als we ons voorstellen dat we allemaal Voorzitter zijn van Fc Twente om het stadion op poten te zetten en verstandig met geld omgaan en ons verstand normaal te gebruiken zouden we nooit opstappen als Voorzitter . Dus de oplichting is boven het Voorzittereogoschap tevoorschijn gekomen en dan moet je gaan lopen om de schaamte voor te zijn . Dit is precies het zelfde liedje als destijds wijlen Herman Wessels die tegen Joop zei;zeg Joop wil jj de nieuwe Voorzitter worden,de club zit een beetje moeilijk . En Joop op zijn beurt weer tegen Nekschot:zeg Nekschot ,wil jj de club als Voorzitter leiden lijden WANT de club zit een beetje moeilijk . Want Joop heeft geen tijd meer,Joop moet vissen en ziet ze vliegen vliegendevissen .

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Doodzonde dat we éénmaal kampioen zijn geweest. De bobo’s verloren hun verstand, de zaakwaarnemers vulden hun rugzakken en wij blijven met een uitgeklede middenmoter achter. Misschien maar een paar duizend asielzoekers in de massaal leeg komende skyboxen stampen. Komen er nog wat gesubsidieerde monneten binnen en misschien zelfs een onverwacht talent uit Aleppo. Tering, wat een godvergeten grafbende. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Next.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  onze trots: EXIT.
  Waarom gingen twentemax, red alert, twenteforever en de vele anderen niet achter mij staan. Waren hun ogen niet geopend. Waren mijn bedenkingen niet reëel volgens hen? Ook die kut-ring in die kutbocht. Ik zei dat toen dat deze 10 miljoen kostte. Waarom? Het aller trieste was dat het ook nog twee mensenlevens kostte. Uiteindelijk kostte het FcT 24 mil (geen verzekering) en bij mij een hoop waardigheid. Waarom greep niemand in. Weer een voorbeeld dat het Joop maar ook Aldo het naar hun bol steeg. Morgen weer een voorbeeld……

    /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Lichtpuntje in de duisternis
  Volgens Sander Berends, eindredacteur van Elf voetbal is er tot nu toe geen enkele aanleiding om FC Twente drie punten in mindering te brengen
  Er is geen contact geweest tussen de FC en de KNVB

    /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  Waarom zou ik achter jou moeten staan?

  Ik heb laat ingezien dat het slecht ging met onze club, Dat kan!
  Omdat het ook ongelooflijk is!

  Maar dat wil niet zeggen dat ik jou leuk vind.
  Jij wilt altijd gelijk hebben. En dat is irritant.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twente madmax

   Ik heb het hier tegen jou Wim B.

   Je doet altijd zo zielig Daar wordt ik niet goed van.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Wim B

  twentemadmax. Ik ben gelukkig getrouwd en heb niets tegen vrouwen. Wel tegen vrouwen en mannen die dom zijn. Dus kies een kant. Hetgeen wat ik verkondig is inside information. Niets meer en helemaal niets minder.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Wim B over dommigheid gesproken 21.26 . Als je een huis laat bouwen kun je je huis nog niet verzekeren daar er nog geen steen staat maar wel elk bouwbedrijf is verplicht om zijn werknemers te laten verzekeren tegen alles en nog wat . Zoals jj suggererende dat dus een huis inelkander donderd de toekomstige bewoners daar debet aan zijn . Een voetbalclub mag toch wel een tribune uitbreiden als daar verantwoord mee wordt omgegaan dat er meer supporters willen kijken dan is het in jouw ogen plotseling een KUT RING . JJ doet net of Joop Munsterman schuldig is aan het ongeval . Terwijl ze op dat moment in Zeeland waren . Het is gewoon de schuld van dat bouwbedrijf dat voor trieste taferelen heeft gezorgd . Ik zou zeggen ;LAAT JE NAKIJKEN . Of straks heeft Sinterklaas het nog gedaan .

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    Wim Brandstichter

      /   Beantwoorden  / 
   2. dinkeltukker

    Daar heb je het toch mis hoor. Een huis cq stadion dat in aanbouw is kan wel terdege worden verzekerd. Dat noemt men een CAR-verzekering. Gebruikelijk is dat de aannemer die heeft. Heeft hij die niet, dan kan de opdrachtgever deze afsluiten. Ik weet niet of dat destijds gebeurd is. Dat er ineens allemaal lijken uit de kast vallen staat wel als een paal boven water. Punten aftrek definitief, maar gelukkig hebben we Alfred nog.

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     Punten aftrek definitief ?
     er is geen enkel contact hierover geweest tussen de KNVB en de FC en dat gebeurt voorlopig ook niet.

       /   Beantwoorden  / 
     1. dinkeltukker

      Het staat op alle media, Aks.

        /  
 7. aks

  Transfer Rasmus Bengtson aanstaande
  Onderhandelingen met Malmo FF in vergevorderd stadium en wordt deze week als alles goed gaat afgerond.

  Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

  Uppgifter: “Malmö FF förhandlar om Rasmus Bengtsson”
  Publicerad: 2015-03-02 09:46
  ALLSVENSKAN

  Det är ingen hemlighet att Malmö FF vill ha Rasmus Bengtsson. Nu uppges man ha inlett förhandlingar med Twente.
  Rasmus Bengtsson, 28, sitter på ett utgående kontrakt med Twente. Någon förlängning blir det inte.

  Mittbacken vill dock lämna redan nu och har öppnat för Malmö FF. Nu uppger fotbolldirekt.se att svenska mästarna inlett förhandlingar med den holländska klubben.

  Enligt sajten har klubbarna kommit en bra bit i processen och att Bengtsson kan återvända till MFF redan den här veckan.

  Fotbolltransfers.com
  [email protected]

  2
  Relaterade nyheter
  Twentes tränare: “Rasmus Bengtsson blir nog kvar”
  Rasmus Bengtssons agent: “Vi är öppna för allt”

  Spelarprofiler
  Rasmus Bengtsson

  Klubbar
  Malmö FF

    /   Beantwoorden  / 
  1. deleukstethuis

   heure heure, Kloase köme Sverige jaö! Klose köme tuus & Jööp M. harre zögt darre treunert Allefredde Schröder “krieje-d’r bie veure niks” . Kloep de Malmö FF , pössen best bij Allefredd, zögte suppörterre FC Twente. Allefred nääiet die Twente fäns, mönate lang en köme sö öp nog bettere plöatse mit ditte kloepe Malmö Fist Fuck.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zo praten ze ook in Luxemburg ,daar zijn ze ook deleukstethuis .

      /   Beantwoorden  / 
 8. twente madmax

  Net wakker kijk het journaal en zie dat FC Twente 3 punten in mindering krijgt.
  Dus toch.
  Unicum in de voetbal geschiedenis. Of zijn er meer clubs die dit gehad hebben?
  Het wordt al hoe triester. Waar eindigt deze narigheid?

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Jopie ik hoor je niet? Mega miljoenen transfers. Waar is het gebleven? Dit moeten wel oliedomme investeringen geweest met veel risico’s of andere fouten. Ook al bouw je een stadion. Die 3 punten interesseert me geen zak, Alfred heeft ons al minimaal 20 punten gekost, dus die 3 uit Zeist erbij? Lekker belangrijk. Hele TS heeft de competitie toch al verneukt.

     /   Beantwoorden  / 
  2. aks

   @twente madmax, sorry ik had het journaal nog niet gezien en was te voorbarig met mijn reactie dus annuleer ik mijn vorige bericht en bevestig ik je bericht als juist.
   Gisteren was ik nog anders geïnformeerd.
   maar ik kan het nog steeds niet geloven dat het zover heeft moeten komen.

     /   Beantwoorden  / 
 9. twente madmax

  Jong FC Twente uit de JL.
  Vrouwen voetbal wordt onder gebracht in aparte stichting.
  De eerste bezuinigingen zijn er.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Bertje

  Het is gewoon triest dat Joop en Aldo zo hun gang hebben kunnen gaan.
  Joop is een visionair, maar bij Wegener hebben ze er hem ook niet voor niets uit gedaan: veel schuld.
  Maar ja, wij supporters hadden het al lang in de gaten, geen stadionnetje in Hengelo omdat de Fin. Positie slecht is, maar nee Joop wil zijn Dream verwezenlijken en het moet er komen.
  Omdat ze de absolute macht hadden hield niemand ze tegen, maar nu onder druk van de buitenwacht moet Gerard van den Belt de boel redden, terwijl we onze Jan van Halst al die jaren hadden, maar die werd door Joop er uit gewerkt.
  Ik het het vaker gezegd, uitbuigen ervaring, een directeur(Joop) die altijd glimlacht, kun je niet vertrouwen. Jammer dat ik gelijk heb gekregen.
  Want wat is de uitwerking op de competitie, paniek? Ik ben ben bang dat het sportief nog verder mis gaat en dat we i.d.d. De FairPlay plaats voor Europees voetbal nog over houden.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Moeke

  Om je kapot te schamen dit. De verantwoordelijken van deze blamage zie en hoor je niet, de nieuwe man, van de Belt mag het nu opknappen. Leuk die eerste bezuinigingen Max, maar we weten allemaal dat de klappers gaan vallen in het vlaggenschip, de eerste selectie!
  Komende jaren grauwe middenmoot. Maar ach, dat zijn we nu ook al…

    /   Beantwoorden  / 
 12. twente madmax

  Dat wordt weer wennen om in het rechter rijtje te zitten straks en aan het eind van het seizoen weer 3 punten eraf? ? Degradatie kandidaat dat worden we als het zo doorgaat. Het is om te janken!

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   we zijn degradatiekandiadaat maar dat heeft niks met de KNVB of financiën te maken!!! 1 punt uit 5 sta je in ELKE competititie stijf onderaan hoor. Deze TS maakt van een heel aardig groepje voetballers, een stelletje angsthazen zonder plan en geen team dat houvast heeft aan een duidelijke tactiek. Er zijn voorbeelden genoeg van trainers/TS die dat wel kunnen met minder spelers: Cambuur, Excelsior, NEC, ADO, en nu ook NAC sinds Maaskant en De Zeeuw. Dat oogt ook allemaal niet zo fraai altijd, maar er zit een idee achter en de spelers hebben geloof en weten wat ze moeten doen. Bij ons weten ze het niet over te brengen op een getalenteerde groep. Echt ik snak naar iemand die wel tactisch vernuft bij ons Twente terug brengt. Rutte , Verbeek, of een ander maakt me niet uit. In ieder geval iemand met BEWEZEN kennis en kunde. Als je de Kuip wilt halen, stuur ALfred lekker met vakantie en na de zomer terug in de rol van assistent. NEt als Wouters, van Basten. Kost je het ook geen adfkoopsom.

     /   Beantwoorden  / 
  2. aks

   als Castaignos een kwart van alle kansen die hij miste benut had, hadden we er heel anders voorgestaan
   of je kan ook stellen als ze deze prut spits niet blind hadden gekocht er geen drie punten in mindering waren gebracht.

     /   Beantwoorden  / 
 13. aks

  aflopende contracten
  Zoutman, Mulder en Snelders moeten vrezen voor hun baan.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Piet

  Gelukkig hebben we het stadion nog ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erwin

   Ja, Piet, maar als deze straks nog maar voor de helft gevuld is heb je er niks aan.

     /   Beantwoorden  / 
 15. twente madmax

  Dit is het begin.
  Straks alle goeie spelers weg en geen hond die bij ons voetballen wil.
  Doyens de laan uit want dat soort rommel moet je niet hebben Een paar jaar middenmoter en dan rustig werken aan het tweede kampioenschap.

  Maar laat de club wel open zijn naar haar supporters. Uitleg is hard nodig. Onze trouw mogen ze ook verdienen.
  Trouwens het eerste stadion met ligstoelen is best een idee . Ruimte zat de komende jaren. Lijkt mij wel wat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Heb gehoord dat in mei de hamsterweken beginnen bij de scc-verkoop van Twente: 5 halen 1 betalen!
   Haaaam-steee-reeuuh !!! Wat trouwens wel wat lijkt zijn niet de ligstoelen, maar wel dat als je een scc koopt, zijn er toch een paar plekken leeg naast je. Zet daar maar gewoon een paar vaste luitjes neer, die dan gratis mogen zitten. Als tegenprestatie kunnen ze dan mooi voor de wel betalende scc houder het stoeltje schoon houden en de snacks en biertjes ophalen uit de gracht! H, terwijl ik lekker op mijn kont blijf zitten. Dan wil ik nog wel nadenken over verlengen van de scc. Het is eerste stadion met VIP service op alle tribunes, omdat je wel gek moet wezen je zomaar nog een seizoen te laten naaien.

     /   Beantwoorden  / 
 16. ber

  Het is een triest gevolg van een vreselijk wanbeleid. IK ben zo extreem benieuwd naar al die positivo’s de afgelopen jaren, (die het hier al een tijdje laten afweten hier op het blog) of ze hun mening bijgesteld hebben? Of wachten ze tot het allemaal in 2023 weer ok is en dan roepen: ‘ dat hek oe altied al zegd!’ Dat ‘t’ wa good kump…’
  Denk maar… De bezem erdoor, dan maar 4 gitzwarte seizoenen… hebben we zo vaak gehad in het verleden… komen we wel doorheen… maar laat men aub ophouden met Joop en consorten te eren dattie zo goed bezig is geweest… je hebt er een KUTZOOI van gemaakt… erger nog dan in de beginjaren 0.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @ber, je hebt het goed verwoord
   ik durf de namen van al die toenmalige blaaskaken wel op te noemen
   Pro Joop figuren, wie zei ook alweer kom niet aan Joop, Joop is heilig, was het twentemax, red alert, Joop of twente forever ?
   Laat ze s.v.p. voor altijd wegblijven van deze site
   Vaak werd walace bestempeld als te negatief, in feite was hij beschermer, hij zag net als jij en ik dat het 100% verkeerd ging, hoe vaak heb ik die arrogante blog Joop wel niet de les gelezen.
   Toch wil ik en vraag ik onderzoek naar de wanprestaties van Joop Munsterman voor zijn jarenlange wanbeleid, hij was toch de enige en de rest waren ja-knikkers.
   wie weet heeft hij straks achter de schermen nog de touwtjes in handen.
   voor mij nooit geen standbeeld van voorzitter Joop, gebeurt het toch dan zaag ik hem bij zijn poten af.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twente madmax

    Ik heb lang gelooft in Joop.
    Had geen gelijk. Jammer genoeg. Terug naar af. Dat is toch niet te geloven. Dat wil je niet geloven. Gewoon omdat je in je club gelooft en denkt dat ze het wel goed zullen doen. Dan ben ik maar dom. Zie het zelf meer als te goed van vertrouwen zijn!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

     ZEG SORRY!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
   2. ber

    Klopt ik vind het bloedirritant dat mensen niet kritisch kunnen kijken naar iets… laat staan iemand die kritisch is in z’n waarde te laten.. madmax inmiddels is een kanjer die gewoon toegeeft dat ze ook een blinde vlek had.. zijn er zat die dit niet kunnen toegeven!

      /   Beantwoorden  / 
 17. Wallace

  Zou Joop nog een vette bonus mee krijgen zoals bij Wegener ? Zo’n gouden handdruk van een paar miljoen ? Je zou hem toch in z’n blote reet over het kanaal trekken !

    /   Beantwoorden  / 
  1. twente madmax

   Heb jij nou niet het gevoel dat je flink bedonderd bent! Ik wel. Verwacht van de club echt uitleg . Noem het maar mensen voor de gek houden die goed van vertrouwen zijn. Te triest voor woorden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Eigenlijk heb ik dat gevoel al jaren. Munsterman smoest al zolang een eind weg.
    Dat gelul over een plek bij de beste 16 clubs van Europa…hoe gek ben je dan ? En die reisjes naar Istanbul en Lissabon om ideeën op te doen bij andere topclubs…om je slap te lachen. De man had een fulltime, betaalde baan moeten zoeken en zich niet dag en nacht met Twente bezig moeten houden. Van voetbalzaken snapt-ie nl. geen zak. Ik heb hem zelden serieus genomen. En van dat slappe gedweep met Joop heb ik nooit wat moeten hebben. Machthebbers moeten juist gewantrouwd worden, altijd realistisch en vooral kritisch blijven op je eigenste club. Verstand gebruiken, van het spelletje genieten, maar het randgebeuren niet teveel volgen. Geld stinkt idd. toch vaak.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     En Wallace, zo verval je in je eigen provincialisme. Okay, er zijn fouten gemaakt, en het is de trots van munsterman waarschijnlijk geweest die het moeilijk maakte om al direct de ambities grondig bij te stellen. maar daarvoor hebben we nu een nieuwe. ik bedank Munsterman voor de droom die hij twente heeft gegeven, die realiteit werd. aan dromen komt altijd een eind, weer met de voetjes op de grond, en hopen dat er straks weer mensen opstaan die weer gaan dromen. Ik word ziek van al die debiele supporters die alleen maar klagen over nu en niet meer kunnen genieten van de afgelopen topjaren. zeikerds

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wallace

      Het ergste van deze historie is dat de supporters, m.n. de goedgelovige naïevelingen onder hen, jarenlang een rad voor ogen gedraaid is. Munsterman heeft zaken verzwegen en alle handtamme Tukkers een schitterende, kleurrijke horizon geschilderd. Nogal laf. Joop heeft een belangrijk, kritisch deel van zijn achterban al die jaren onderschat, en de ja-knikkende rest misschien toch wel op waarde geschat, want ook de dwepende fans mogen het boetekleed aantrekken. Ze hebben het hem met z’n allen ook niet erg lastig gemaakt en alles voor zoete koek geslikt. Verwar provincialisme nou niet meteen met benepenheid en een kleine geest, Piet. Of post jij vanuit de hoofdstad van de wereld, aka Amsterdam ? Dan heb ik natuurlijk niks gezegd, weet je.

        /  
     2. Piet

      Akkoord Wallace. Maar als munsterman juist niet een beslissen de stem had gehad, was twente nooit zover gekomen. Zie china en India. De eerste een dictatuur en machtig, de tweede democratisch en aan de leiband van de traditionele grote 3, us, eu en japan. Tegelijkertijd heeft munsterman juist bijgedragen aan het nieuwe bestuursmodel, oa m van der belt.

        /  
 18. Paul

  De wedstrijd tussen Fc Kerkhof-Fc Lijkenkast wordt vrijdag niet door scheidsrechter Munsterman gefloten . Scheidsrechter Munsterman is ziek .Scheidsrechter Munsterman heeft thuis bedorven vlees gegeten . De KNVB heeft nu scheidsrechter Nekschot aangesteld . De supporters vertrekken as vrijdag om 4 uur vanaf stadion Het Geraamte crematoriumstraat 65 . Supporters wel op tijd komen daar de bus niet harder mag rijden dan 80 km inverband met de bezuinigheden . Afz waarnemend bestuurslid met vriendelijke groet Henny Asgrauwe en Jan Asbak .

    /   Beantwoorden  / 
 19. Wim B

  Nog een voorbeeld van wan-beleid: Op de blog gaf ik jaren geleden al aan om jeugd-speler Strootman te halen van Sparta Rotterdam. Dit zeg ik om jullie wederom zicht te geven dat ik er toch verstand van heb. Zo’n 2 jaar later (Preud’homme was trainer) werd Strootman niet gekocht voor 600.000 euro. Hij ging naar Utrecht. Jaar later verkocht voor 4,8 milj!! Naar PSV die hem verkocht voor 18 milj naar AS Roma. De trainer bepaalde toentertijd en niet het bestuur of de TC. Onvoorstelbaar wat een amateurs.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   Je hebt helemaal gelijk… ik werd destijds bijna hysterisch omdat fct openlijk zei geen interesse te hebben… ongekend .

     /   Beantwoorden  / 
 20. Paul

  Joop kijkt altijd in de spiegel en zegt dan IK VERTROUW MIJN EIGEN GEEST NIET EENS . Joop liep altijd met het gewaad van de Paus om zijn lijf alleen zagen de mensen dit niet . Joop al die jaren het zelfde praatje als de Paus JA EUH NEE ZO MOET JE HET NIET ZIEN . Joop is gek op geld . Een dakloze in de goot is gek op zeik zeikbier . Geld is de hobby van Joop . Joop zou om en nabij de HONDERD MILJOEN hebben . Dat kan dan wel kloppen als hij een fors bedrag van de inkomsten transfers in eigen zak heeft gestoken . Zooooveeeel transfers inkomsten en toch nog z n hoge schuld . Daar zit een heel groot leeg kerkhof tussen . Wat is er voor die vele transfergelden weer terug gekocht ,allemaal goedkope niets zeggende voetballertjes uit de bierleague of goedkope Fc Drolle of Fc Zwolle of RKC Baalwijk .Jammer dat RBC Rozenkrans Rozendaal niet meer bestaat anders hadden ze daar ook nog spelers vandaan gehaald . Maar nu maken ze al weer een kardinale fout . Gaan ze het tweede elftal uit de Bierleague halen terwijl die jonge voetballers nu JUIST nodig zijn om meer weerstand te krijgen om int eerste elftal te komen voetballen die boys volgend jaar weer timide lauw met hun leeftijdsgenoten weer ongeinteresseerd tegen hun andere leeftijdsgenoten mogen voetballen .Dominee Afred was toch al geen knip voor de neus waard betreffende doorstroming jeugd getuige enkele goede voetballers vant tweede elftal vast te laten roesten int tweede elftal . Tja ,als je de beste spelers vant tweede elftal die beter zijn dan menigeen vant eerste elftal dan kun je ook net zo goed het tweede elftal op de vuilnisnelt laten spelen . Of Paus Munsterman uit Rome heeft nog een geniaal plannetje bedacht . Alle spelers vant eerste een pil in de kont trappen verkopen en de gehele Exsnelcior selectie overhevelen van Rotterdam voor 3 miljoen begroting en je haalt dezelfde resultaten als die slamielen Twente boys van nu en je bent binnen 2 jaar van alle schulden af . Duitse anatoom Gunther von Hagens heeft in Berlijn een lijken museum . Plastinatietechniek alwaar echte lichamen van doden te bezichtigen zijn . Joop krijgt na zijn dood ook zijn plastinatietechniek lichaam maar dan voort stadion Joop zijn lichaam zonder portemonee . Ik wist het al heeeel lang dat Joop Munsterman de Paus zonder wit gewaad was .Anderhalfjaar geleden had ik Joop gefaxt dat ik graag het jaarverslag wou inzien Wet Openbaarheid Bestuur . Kreeg ik een brief van Twente terug dat dit niet mogelijk zou zijn VOLGENS HUN DAN . Toen wist ik al wel genoeg . Als Joop zijn rechteroog dicht doet dan zegt hij dat hij zijn linkeroog dicht heeft gedaan . Die Joop toch ,ik ken hem al janger dan vandaag . Zie ze eens zitten bij elkander op tribune Joop en Aldo Knak en Krak van de maffia onderwereld zakenwereld .

    /   Beantwoorden  / 
 21. cmw twente-achterhoek

  Hallo crisis manager,

  Voorstel voor bezoekers Grolsch Veste Twente vanaf heden:

  De jaarkaarthouders krijgen de eerste vier of vijf (ik weet niet precies hoeveel thuiswedstrijden er nu nog te spelen zijn) wedstrijden van het volgend seizoen gratis entree. Dit is het restant van dit seizoen. Na vier wedstrijden kunnen ze beoordelen of ze opnieuw een jaarkaart nemen voor de overige 13 thuiswedstrijden of niet.

  Voor de rest van de thuiswedstrijden van dit seizoen is er voor iedereen vrij entree en wordt er bij de uitgang afgerekend op resultaat (via een automatisch incasso systeem). Bij verlies gratis naar huis. Bij een gelijkspel 15,00 Euro en bij winst 25,00 of zo iets. De spelers zijn dan direct verantwoordelijk voor de inkomsten. Hoe motiveren we de spelers anders om de komende weken voor hun vertrek nog te voetballen. Dit mag de komende wedstrijden niet meer vrijblijvend zijn t.o.v. de supporters. Twente heeft vooral in deze tijden zijn supporters nodig. Een commercieel beleid aangepast op het belang van de supporters is in deze tijd essentieel. Het lijkt mij uniek !

  Wel onder voorwaarde dat Michel Jansen of iemand anders het stokje voorlopig overneemt van de huidige trainer. De huidige trainer is beschadigd door de soap en het slechte spel en de slechte klik met het publiek en wordt door de supporters terecht niet meer geaccepteerd. Het lijkt er achteraf op alsof Schreuder heeft gewerkt met kennis van de ellende achter de schermen, en deze belasting niet heeft kunnen scheiden van zijn dagelijks werk.

  Zaterdag Schalke-Hoffenheim, heerlijk !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.