Lintjes voor Twentse clubmensen

De mussen vallen van het dak, maar gelukkig is er nog de verkwikkende lintjesregen. Ook aan (FC) Twente gaat de jaarlijkse prijzenregen niet voorbij. Het heeft de Koningin namelijk behaagd om Tonnie van der Gouw en Martin Peters te benoemen tot lid in de Orde van Oranje-Nassau, meldt FC Twente.nl.

Van der Gouw is sinds het prille begin van FC Twente betrokken als vrijwilliger en de laatste jaren actief als stewardcoördinator, Martin Peters was sinds 1965 onder meer actief als redacteur (Twente Thuis, De Diekmennekes) en stadionspeaker. Ook zit hij als huisarchivaris achter de onvolprezen statistiekensite en schreef hij het clublied (mp3).

Chapeau, en dat beiden nog maar mogen meemaken dat 'Eenmaal zullen wij…' aangepast moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.