Joop Munsterman per direct weg bij FC Twente

Toen de financiële lijken over elkaar heen de kast uit rolden was er al even sprake van dat Joop Munsterman met pek en veren per direct zou vertrekken bij FC Twente, maar dat bleek bij nader inzien niet waar. Nu, nota bene op 1 april, maakt FC Twente bekend dat de voorzitter toch direct zijn werkzaamheden neerlegt. Vanzelfsprekend laat Joop ook deze gelegenheid  niet voorbijgaan zonder wat van zijn bekende omzichtige teksten te kwezelen. Je zou bijna gaan denken dat de weg nu definitief vrij is voor het allerlaatste, apocalyptische lijk om zich op alles vernietigende wijze uit de Twentse kast te storten…

3 reacties op “Joop Munsterman per direct weg bij FC Twente

 1. twente madmax

  Het is een grote grap Joop stapt op 1 april op! Dit geloof je toch niet !

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hahaha

  Komt er nog een afscheidsconcert voor Joop of is dat financieel niet haalbaar?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Als je deze foto Fc Twente blijft van ons de grote foto eens goed gaat bekijken een paar minuten lang kom je tot de conclusie . Man met stropdas directeur van een inrichting heeft met aan zijn zijde een patient een kijkje genomen bij een voetbalwedstrijd .In de inrichting hadden ze lootjes in de emmer gestopt.En patient genaamd ene Joop was de gelukkige . Samen met de directeur met stropdas in de taxi onderwijl patient Joop nog enkele tabletten met water naar binnen kreeg gesodemieterd opdat hij rustig zou blijven . Het was een hele beleving in z n stadion . En toen patient Joop met opschrift Twente Blijft Van Ons kon de dag niet meer stuk .Patient Joop knapte er zienderogen van op . De directeur deed het allemaal voor zijn patient.Directeur zelf is niet zo gek op voetballen .De directeur is gekker op de farmaceutische industrie tabletten en spuiten handel .Maar ze hadden genoten van de wedstrijdballen met opschrift handtekeningen van de spelers . Na de wedstrijd ging patient Joop met taxi en al terug naar de inrichting . De directeur met stropdas op de foto van de inrichting bleef nog lang na in de kantine aan het bier lobbyen of er voor hem misschien ook nog plaats zou zijn in deze voetbalclub . De inrichtings directeur zei er gelijk bij;ik heb de ballen verstand van voetballen maar ik heb wel een paar centen . Dus de omkoopregeling was onder het genot van drank al snel beklonken .En een dag later was de man met stropdas inrichtings directeur af.En was hij gelijk aangesteld als directeur van de voetbalclub . De man is nu ook bezig om mensen binnen te halen die ook nog even een paar jaar lekker willen graaien en grollen tot ze over een paar jaar met pensioen gaan en zich voordoen met pak en stropdas dat ze hun pak en stropdas uit doen en naakt in de sauna zitten helemaal niets voorstellen . Zo hebben ze ook hun oog laten vallen op een ouwe bok genaamd Van Ast die vieze voorzitter was van de UT Wageningen waar de voorzitter bijna 4 ton per jaar krijgt graaien en dus zal de vieze voorzitter wel niet zo heeeel veel minder hebben gegraaid . Ook kreeg de man Van Ast 2013 als JAWEL ook voorzitter van de DKB bloembollenkeuringsdienst een lintje van de Burgermeester en de Burgermeester van Lisse heet toevallig Liesje Spruit . Ja mensen ,voor heel veel mensen in dit land is het elke dag carnaval . En het saneringsplan komt op het goede moment . Ze hebben ook ene rare bok Huub Rakker aangetrokken die met zijn koffertje vol met splijtstof langs de mensen zal gaan lopen om ze te gaan saneren .Huub de Rakker is overgekomen van voetbalvereniging Fc Uranium uit Almelo . En de sanering met zijn wonderkoffertje zal snel wonderen verrichten .Vele gesaneerde mensen zullen zeer snel omvallen .En de voetbalclub gelegen aan vertroebeld water zal aanstonds genezen zijn . En de nieuwe directeur van de voetbalclub uit Enschede is nog precies het zelfde als hij directeur was van de inrichting waar zijn patient Joop verblijft . De nieuwe directeur van de voetbalclub uit Enschede staat voor de spiegel en zeg;its e mat world .This hier nog gekker dan bij ons in de inrichting . Maar de directeur had plots niet meer in de gaten dat hij zelf die rare mensen aangetrokken heeft . De directeur denkt er dan ook sterk overna om weer te gaan niksen als directeur van de inricting .Is hij ook weer samen met zijn patient Joop . Alles goed eind goed . Afz Lucky tv ….Willy ,ja Maxima ,Willy ,ze zoeken nog iemand bij een voetbalclub in Enschede ,hihihi

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.