Supporters: exit technische staf vóór AZ-thuis

Of meneer Dik Wessels zijn overtollige zuur verdiende miljoenen even direct wil inzetten als ontslagvergoeding voor Alfred Schreuder, Youri Mulder, Boudewijn Pahlplatz en Michel Jansen. Of betalen de supporters die afkoopsommen soms uit hun eigen platte zak? De technische staf moet namelijk weg, en snel. Althans, dat willen de supporters, bij monde van in ieder geval de Vriendenkring. Meerdere supportersgroepen zouden de actie volgens Tubantia ondersteunen, al zou Vak P dinsdag nog hebben aangegeven van niets te weten. Hoe dan ook, de verwachting is dat er namens een groep supporters een brief naar FC Twente zal worden gestuurd waarin staat dat de voltallige technische staf weg moet zijn voor de eerst volgende thuiswedstrijd. En die is op 26 april tegen AZ. Vraag: steunt u deze supportersactie?

De gehele technische staf eruit vóór AZ-thuis?

 • Ja (77%)
 • Nee (23%)
Loading ... Loading ...

38 reacties op “Supporters: exit technische staf vóór AZ-thuis

 1. johan

  he he eindelijk. Zal ook eens tijd worden. Hoeveel mag je verkloten? Tot er nog 1500 man op de tribune zit te kijken naar een wedstrijdbenadering van “o o o als we maar niet verliezen” “en poep in de broek voor Excelsior” “van volgende keer beter” “van beetje sparen voor de volgende pot” “van we leren hiervan voor de volgende wedstrijd” “van we hebben het nog geprobeerd toen we achter kwamen” “van het was niet goed genoeg vandaag” “van een beleving waar de jeu de boules club van de demente bejaardensoos nog gunstig bij afsteekt” “van lekker lauw, morgen krijg ik mijn centen weer” “van heeft zich al een volgende club gemeld bij mijn zaakwaarnemer” “van je kunt zeggen wat je wilt maar Qarabaq heeft toch niet van ons gewonnen dit seizoen” “van na jaren werk uitstraling nog geen fsatsoenlijke aanval in je team hebben ingesleten” “van niet het gras opvreten in wedstrijden die er echt omgaan” Dus: Opzouten! Kansen genoeg gehad, meer dan wie dan ook, en spektakel leveren met de volgende trainer. Red de Twente Reds, lazer de trainers eruit en breng het Twents bravour terug, tribunes stromen weer vol, sponsoren willen weer bij de trotse “wie maakt ons wat” uitstraling horen en de rode cijfers verdwijnen als sneeuw voor de zon.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Das Lachen he juffrouw jannie .Alles moet weg zijn voor AZ .Zetten we Sinterklaas en Zwarte Piet in de dug-out .Dat willen de supporters graag .Of dat de supporters dachten dat de Fam Wezel in de dug.out plaats neemt met Dik voor op .En dat zijn vrouw de thee klaar zal schenken in de rust voor de spelers.En dat Dik een koffertje meeneemt op middenstip vol met geld en koffertje open doet en er miljoenen uitwaaiende richting de supporters en dat koffertje 2 het geld in zit met de afkoop voor de TS .Schei toch uit met deze flauwekul supporters met nog 4 wedstrijden voor de boeg.Komt er een brief dan zeg bestuur niets.Mocht er iemand wat vragen dan is het antwoordt postbus 154;geen brief gezien,postbode zeker verkeerd bezorgt .Of hebben die supporters nog de alcohol van de Carnaval in zich dat nog niet is uutgewerkt? .Ze hebben hun hersenen op hol laten slaan met de verlate 1 april grap omwille van De Wezel.Het ergste is nog wat je allemaal leest dat alle supporters het ook nog geloven .Op een aantal nuchtere gezonde denkers daargelaten .Ik kan het niet geloven.Ik kan het niet geloven .Wat is wel weet is dat ik alles z n beetje heb uitgerekend dat er minimaal 15 miljoen euro is verduisterd en dat zal wel niet ergens in een sloot liggen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twente madmax

  Zou beter zijn.
  Dit seizoen is toch afgelopen.
  De vraag is wie gaat er dan volgend jaar dan op de bank zitten? ?

    /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Bij deze actie zal de vriendenkring en de andere supportersverenigingen die mee gaan doen geen vrienden van FC Twente meer zijn, deze mensen gebruiken hun verstand niet, want ze gaan FC Twente juist grote schade toe brengen.
  Zeg dat ze het huidige bestuur zover kunnen krijgen om dit te doen, dan komen de processen via de rechter wordt bepaald dat FC Twente hun moet door betalen.
  Stel dat deze actie tot gevolg heeft dat het voltallige bestuur aftreed inclusief de commissarissen, zal dan Dik Wessels FC Twente nog wel over willen nemen, geloof me, die zit hier ook niet op te wachten.
  een ding is zeker de actie van deze sensatie beluste groeperingen zal lijden tot het faillissement van FC Twente
  Wil je toch zover gaan dan moet het huidige FC Twente eerst ophouden te bestaan om in een andere constructie verder te gaan, dan is er misschien iets mogelijk om van de trainersstaf af te komen maar dan moet het wel wettelijk legaal zijn, dus misschien nog een taak voor Yme Drost ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   wat jij niet begrijpt is dat er een reactie MOET komen. De scc moet verlengd worden voor 21 april. Er zijn duizenden mensen die niet willen verlengen als er geen zicht is op een andere TS. En nou niet met dat gelul over successupporters komen, daar zijn er ook bij die bleven komen toen Twente gedegradeerd was en ook bleven komen in het Drama seizoen toen Jan van Staa het overnam van een toen ook dramatische TS en weer enthousiasme terugbracht op de tribunes. Wil Twente duizenden die hard supporters aan boord houden, moet er een reactie komen voor 21 april!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Exact. Doorgaan met deze staf is geen optie. Sponsor of supporter, daar wil niemand aan denken. Dan nog liever de lucht in. De zaak staat op scherp, de druk komt er vol op te staan. De prutsende directie en dommissarissen zijn gebaat bij luwte en lauwte, er zit nog veel teveel onder de pet. Zo snel mogelijk opentrekken die kasten ! Alle kaarten op tafel, de supporters gaan in elk geval ALL IN !!

      /   Beantwoorden  / 
  2. robbert

   Doorgaan met het broodjes Aap verhaal van Wessels is dat denk je zinvol ?
   Wat denk je wat er gebeurt als de gehele club de handoek in de ring gooit, juist faillissement.
   De supportersverenigingen zijn dan Trots op FC Twente ze hebben onze club naar de kloten geholpen.
   Trots ai veur Twente bint.

     /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  Laat ik weer eens een reactie geven…. bestaat er dan toch een God?

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Laat ik ook nog even met een reactie komen. Die TS gaat echt niet weg uit vrije wil en Twente heeft de centen niet om ze op straat te zetten. Dit seizoen zullen we dus nog even door de zure appel heen moeten bijten. Massaal wegblijven zal Alfred begrijpen, want er staat immers niks meer op het spel. Massaal Schreuder met spreekkoren ‘ begroeten’ zal hij ook begrijpen, want het is niet wat we er van verwacht hadden en volgend seizoen moet het beter. Dat soort onnozele kreten kun je van die dwaas verwachten. Het echte sein zal vanuit de bestuurskamer moeten komen. Richting sponsoren en jaarkaarthouders op korte termijn aangeven of deze trainert volgend seizoen ook de boel mag vernaffelen. Maar als Aldo al schrikt van de ophanden zijnde supportersakties, omdat hij meende dat Alfredje alles goed deed, doet het ergste vermoeden.

     /   Beantwoorden  / 
 6. aks

  Wallace zorg liever voor een andere slagzin, verander hem liever in wie kan FC Twente redden zijn dat de supportersverenigingen ?

    /   Beantwoorden  / 
 7. twente madmax

  Als je nu niks doet dan verloochen je je roots als club.
  Het is misschien spelen met vuur maar je kunt niet door kwakkelen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Frisse wind betekent ECHT frisse wind en niet een bettie bloazn!

    /   Beantwoorden  / 
 8. twente madmax

  Liever verder met een team en staf die een gezicht geven aan de club dan een slappe hap die totaal geen uitstraling heeft!
  Liever een Heubach dan een Castaignos. Sfeer en gevoel dat is voor mij Twente. En niet dit moedeloze depressieve gezichtsloze spul die het vuur niet hebben.
  Dat is voor mij Twente, passie in het stadion op het veld en de tribune.
  Desnoods in de JL!
  Want ook dan zou ik blijven komen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   We kunnen ons niet langer willoos laten gijzelen door de smerige geldwolven die achter de bosjes loeren op het gewonde kenijntje dat FC Twente heet. Joop, Alfred en Aldo chanteren de hele rottroep momenteel met hun persoonlijke belangen. Ze zijn voor de tanks en de bulldozers gaan liggen en dreigen de stekker eruit te gaan trekken. Je mag als supporter niet langer zwijgen, dwing ze hun verantwoordelijkheid te nemen. Met eigen geld de schande afkopen en dan opsodemieteren. Maar we kunnen ook weer als de oude vertrouwde, tamme en lauwe monddoden afwachten en afwachten en den kat oet ‘n stam kiek’n en kww en nog maar eens diep zuchten en alles voor lief nemen en niks doen. Kapot gaan kan in deze situatie heel makkelijk, maar dat gebeurt evt. ook wel als je stil in een hoekje blijft zitten bibberen. Wees een kerel zoals mevrouw Twentemax !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    O-o-o. Anarchie is een lekker gevoel voor even, niet Wallace? :)
    En dan komt de organisatie terug en is het geld verdwenen. Maar nog veel plezier deze periode

      /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Zie je dan niet dat die mossou vol zit vd rancune en geniet vh herstellen vd positie van feyenoord ten koste van twente. Jullie hebben je ziende blind en horende doof al in het traditionele top 3-kamp gemeld. Het twente bestuur is daarmee lamgeslagen, en dat betekent nog minder power, minder aantrekkingskracht voor sponsors etcetc. Die komen nu niet meer, ook al ontsla je iedereen. De huidige situatie, van meelopen m d westelijke pers, is precies waarom twente altijd midden moot was. Sorry sheeple, jullie kunnen nog zo hard schreeuwen, dit is de waarheid

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    De westelijke pers.. gaan we dat weer roepen?…. ik word daar zo moe van… serieus.. één groot anti programma? Het is het wanbeleid zelf dat ervoor gezorgd heeft dat deze stront over twente heen gestort wordt! En ja .. het provinciale clubje wordt Door alles en iedereen bij de strot gegrepen.. iets wat bij feyenoord nooit gebeurde,klopt. Maar om via die column feyenoord er beter uit te laten komen… ver gezocht piet…

      /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  Als je toch Sjoerd Mossou erbij haalt dan kan ik ook het bericht van Nico Dijkshoorn tonen of misschien moeten jullie toch luistern naar de oproerkraaiers onder ons of geloof allemaal het Aapje brood verhaal van Jordi Rietman. volgens Nico Dijkshorn zat het zo,
  ‘Wát heeft Munsterman dan betekend voor zijn club?’
  Ik ben benieuwd of Joop Munsterman een stukje gitaar komt spelen bij het afscheid van de ontslagen medewerkers van FC Twente. Ik denk het niet. De voormalige voorzitter van de club uit Enschede zag je alleen als er werd gehost.
  Vlak na een gewonnen wedstrijd wurmde hij zich op het veld, om precies voor de camera zijn trainer een hand te geven. In de studio van Voetbal International speelde hij een moppie mee met McNugget and the Cocksucker Lemon Squeezers, volgens Johan Derksen een band waar ‘niemand in Nederland van had gehoord’. Terecht, bleek na het optreden.

  Wie in het verleden maar drie seconden naar Munsterman keek, wist genoeg: weer een ijdele zakenman die over de rug van een volksclub zijn ego masseerde. Weer een geldschieter die de club uiteindelijk uitgeperst en hulpeloos zou achterlaten. In de afgelopen week, nadat FC Twente voor de tweede maal puntenaftrek had gekregen wegens financieel wanbeleid, was het bijna aandoenlijk de bestuurders en spelers interviews te horen geven. Zij zitten nog in de ontkenningsfase. Steeds maar weer herhalen ze dat Joop Munsterman heel veel voor de club heeft betekend.
  Ik zie mensen met spreekwoorden, zoals zachte heel meesters maken stinkende wonden, zo ken ik er zoveel
  Beter een bestuur aan tafel dan tien in de lucht
  aan de veren herkent men de vogel
  als de voorspoed faalt falen de vrienden
  als het op is is het koken gedaan
  als het schip zinkt zwemmen de ratten eruit, maar dan zinkt ook de lading, geen inkomsten meer.
  Dus ik bedoel maar gebruik je volle verstand en doe geen ondoordachte dingen waar je later spijt van krijgt, soms moet je kiezen voor het beste alternatief,stel voor zoals ik al eerder voorstelde, maak van FC Twente een coöperatieve vereniging die buiten de BV wordt geplaatst in deze coöperatie gaan leden, dat kunnen supporters zijn een tijdelijk bestuur kiezen, looptijd een jaar , het bestuur kan dan laten zien wat zij in haar mars heeft, want mooi weer spelen kan iedereen evenals blazen.

    /   Beantwoorden  / 
 10. JanG

  Goede actie van onze supporters.. het seizoen is voorbij, en we moeten zien te voorkomen dat Schreuder nog een jaar FCTwente-ellende aan zijn indrukwekkend slechte CV toevoegt. De prestatie tegen GAE (en wellicht een winst op Utrecht) verbloemt de misère op en in het veld.
  De volledige technische staf is echter niet nodig: laat Jansen het seizoen afmaken, de rest doet niets, kan niets.
  Om dit te bekrachtigen lijkt me een VakP actie voldoende: de eerste 10 minuten tegen AZ met de rug naar het veld.. en een vlag SCHREUDER=SCHA(N)DE lijkt me voldoende om de boodschap over te brengen. Go for it !

    /   Beantwoorden  / 
  1. JanG

   .. even een statistiek: de laatste 10(!) wedstrijden 9 punten in de eredivisie. Er zijn er voor meer ontslagen. Inclusief 6 punten aftrek 3 punten uit 10.Niet direct Schreuders schuld zou je zeggen die aftrek, maar als we een behoorlijk spel hadden gespeeld hadden we wat (meer) UEFA of CL geld kunnen toucheren en waren de inkomsten aanzienlijk hoger. Verkoop spelers hoger, klunzen als Castaignos alang verkocht. Alles straalt af op het eerste elftal. Hoe lullig ook, Schreuder is mede debet aan deze ellende.

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    kijk dat is gewoon een waarheid als een koe. Schreuder verscuilt zich achter de sores, maar hij is echt groot onderdeel van het probleem. ik kan nog wel meer CV prestaties aan de lijst toevoegen, verschrikkelijk. Los van de ellende heeft deze vent zoveel kapot gemaakt. Deze selectie had je makkelijk top 5 moeten halen. Voor en tegenstanders zijn het daarover eens, maar nee, 2e rijtje. En Europa? 2 keer inkakvoetbal tegen Qarabaq en 2x gelijk en eruit. Waarom wil je Europees voetbal Alfred? JE hebt het zo verkloot dat je never nooit niet meer een tegenstander als Qarabaq loot maar vele maatjes groter om je te kwalificeren, kans op poulefase? 0,0 Qarabaq had je MOETEN winnen. Dan Excelsior, 2x verliezen in 1 seizoen. Nog nooit gepresteerd! Een hoeveelheid tegengoals die ik me niet kan herinneren… Een knullige uitschakeling in de KNVB beker door verkeerde tacttiek/opstelling. Opgehaalde goede spelers alleen maar slechter laten presteren bij ons. Club icoon Brama de deur wijzen ten gunste van Engelaar. Zyech niet op zijn voorkeurspositie lat3en ballen. Niet voor Stevens kiezen begin seizoen maar halverwege Marsman wisselen zodat je nu nog steeds geen ingespeeld centrum hebt. Tapia pas halverwege meelaten doen, was in september ook al klaar om mee te doen. Na de winterstop opeens met de ORanje variant gaan spelen, 2x met 7 verdedigers starten. Daarna net zo makkelijk de variant weer weggezet. Er is geen enkel zich op beter, geen lijn, etc etc etc Ik check elke dag of ik lees dat ie weg gaat. Daarna verleng ik pas de scc. Die Janssen vond ik stukken beter dan Alfred zelf, laat die maar zitten met als enig doel om een Verbeek of weet ik veel wie wegwijs te maken in de selectie.

      /   Beantwoorden  / 
 11. Piet

  Bestuur en kern supporters moeten met elkaar gaan praten, elkaar aanhoren, kijken of er mogelijkheden zijn om er gezamenlijk uit te komen, vertrouwen te herstellen. Op deze voet doorgaan werpt twente jaren terug in de tijd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Jaren terug in de tijd, heerlijk man. Gewoon doen. De focus lekker weer op 90 minuten pillen in plaats van het amechtige achter wezenloze ambities aanhijgen. ONS Twente is jarenlang opgeblazen tot onverantwoorde proporties, maar de privé-persoon Munsterman heeft zodoende wel op een meer dan schandalige wijze de continuïteit op de roulette-tafel gelegd. WAAROM in godsnaam niet een keertje terugschakelen, WAAROM niet een pas op de plaats gemaakt, WAAROM geen technische man toelaten in de RvC ?!?! WAAROM al die leugens ?! WAAROM moest het zover komen ?! Ontoerekeningsvatbaar spookrijden van een statutair directeur die alle rode lichten en flitspalen negeerde en Aldo die er al die tijd geblinddoekt naast zat. Je zou het geen club gunnen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    Ik snap je nostalgie, maar dat is echt verleden tijd. Beeld je eens in dat Twente spelers van het niveau Groningen krijgt. Met dezelfde kutmentaliteit, verslaafd aan de euros, maak je geen illusies, als onze huidige spelers. En je gedroomde entourage, Het Diekman, zo noodzakelijk voor je nostalgie, is al afgebroken. Ik deel je ressentiment tav de baronnen tot op zekere hoogte, maar zie niet in hoe de individuele onderdrukkingen door ´het kapitaal´ een halt toe te roepen door een voetbalclub te laten afglijden, want men zal er toch naar toe blijven gaan, maar zal niet huilen van geluk, maar pissig zijn van weer een in bierbekers verdronken slechte wedstrijd in de middenregionen, nergens voor spelend.

      /   Beantwoorden  / 
 12. cmw twente-achterhoek

  De TS moet opstappen daar is iedereen het over eens. Mochten ze dat niet uit zich zelf doen dan moet de directie of het bestuur in actie komen. Dhr van der Laanuit zal dat echter niet doen.

  Dhr van der Laanuit gebruikt het argument dat hij Twente financieel op de been houdt.

  Echter een sponsor hoeft toch geen voorzitter te zijn? Vander Laanuit zou er goed aan doen terug te treden met hele bestuur en eventueel zijn financiële ondersteuning nog enige tijd voort te zetten in het belang van de club. En zo niet, dan niet, echter dan laat hij wel zijn ware aard kennen als Twente ‘supporter’.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Kasper

  Hallo oproerkraaiers allemaal !
  De een is nog dommer dan de andere, ze praten allemaal als een kip zonder kop en wat denken jullie te bereiken, juist helemaal niets, jullie lijken wel een stelletje oude wijven toen wij in het stadion aankwamen begonnen zij te kijven
  Ik zal aan mijn oma vragen of ze voor sommigen van jullie een knipmuts wil breien, god samme wat een laag volk is dit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. chocolade sjakie

   Nou ja, u trekt ook geen volle zalen.Het getuigt namelijk van weinig vernuft als u het over nog dommer en dommer hebt.Elkaar napraten is een vaak gehoorde ‘korte zin’ door naieve nitwits als u.Die weten niet wat voor en achter is in de voetballerij.Die zitten met hun gebreide rood witte sjaal om, als een nitwit maar te klappen en te juichen, ook al verliest ons vlaggenschip.Het maakt de doorgaans naieve boer niets uit.Die blijft maar klappen en klappen.Die zijn dan even weg van de vrouw en hebben de avond van hun leven.Winst of verlies, dat maakt de Kaspers van deze wereld niets uit.Nee, je stem laten horen als het slecht gaat, is not done.We moeten allemaal maar blijven klappen ala Kasper.

   Ik zeg, WAKKER WORDENNNNNNN.

     /   Beantwoorden  / 
  2. C. Prul

   De reden dat jij de enigste bent die er zo over denkt, zegt genoeg.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kasper

    verstandige mensen met vernuft zijn vaak eenlingen,
    zij zijn ervoor om anderen te laten inzien dat ze op de verkeerde koers liggen

      /   Beantwoorden  / 
    1. JanG

     Kasper.. iets roepen zonder iets te zeggen is niet direct slim. Wat bedoel je eigenlijk? I.p.v. commentaar op anderen, stel zelf iets voor, of blijf stil. Verstandige mensen zijn vaak zwijgers.. maar om gehoord te worden moet je wel wat zeggen (zou Cruijff zeggen)

       /   Beantwoorden  / 
     1. kasper

      Zoals al eerde door iemand werd geopperd . . .
      als het schip zinkt zwemmen de ratten eruit, maar dan zinkt ook de lading, geen inkomsten meer.
      Dat betekent dan ook het einde van FC Twente
      Gebruik je volle verstand en doe geen ondoordachte dingen waar je later spijt van krijgt.
      Zeg me als van de Laan zou stoppen, ook als sponsor, hoe kan dan in godsnaam FC Twente verder bestaan.
      Wil jij tot die groepering behoren die het op zijn geweten heeft dat FC Twente werkelijk geen kant meer uit kan en door de KNVB gedwongen wordt tot een faillissement.
      Soms moet je kiezen voor de verstandigste mogelijkheid, ik geef aan jouw de keuze.
      1 Schreuder ontslaan of schreuder degraderen naar de jeugd opleiding.
      2. Palplatz ontslaan of techniek trainer worden bij de jeugd.
      3. van Wonderen ontslaan of hem ervoor laten zorgen dat er van uit de jeugd goede verdedigers komen.
      Jij mag kiezen, als je kiest voor de hele technische staf eruit, dan kies je voor faillissement.
      Als je kiest voor de trainers posities waar de trainers geschikt voor zijn dan red je FC Twente omdat je dan Fc Twente bespaart van eindeloze proceskosten en doorbetalingen van salarissen.
      Want die bedragen kan FC Twente goed gebruiken voor andere belangrijke zaken.
      Trouwen voor mij mag Jouri Mulder eruit geen nieuw contract aan bieden en ook keepers trainer Snelders mag weg, deze beide trainers hebben te weinig gebracht.
      Nu ik ben benieuwd hoe jij aan kijkt tegen mijn gedachten gang.

        /  
    2. JanG

     Een aantal wijze dingen:
     - Schreuder naar de jeugd: perfect. Laat hem zelf beslissen om weg te gaan
     - Pahlplatz heeft weinig nut gehad in het verleden.. die kan weg
     - van Wonderen is mannetje van Schreuder: het is dat de B1 we gaat…
     - Jouri heeft geen rol gehad, althans niet bij FCT. Snelders geen mening. Beide zijn niet belangrijk toch?
     Waar het nu om gaat is dat Schreuder geen draagvlak meer heeft om bij de hoofdselectie te blijven, maar het mag ook geen geld kosten om ervan af te komen. Het is mij echt een raadsel waarom hij nog denkt van wel.. Als ie slim is vertrekt hij snel mogelijk op eigen initiatief uit beeld (mogelijk naar de jeugd aangezien geen andere club wil hem hebben nu).
     Van de Laan moet wel ff blijven: er moet iemand zijn die de schande opneemt en daarvoor betaalt. Lijkt me wel iemand ook die steun zoekt bij derden.. (sponsors, gemeente). Laat hem een 2 jaar zitten, en kijk naar alternatieven.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kasper

      Ok @ JanG we zitten grotendeels op dezelfde golflengte, fijn dat jij het ook zo ziet, want wie heeft er belang bij dat FC Twente echt failliet gaat.
      daarom moet je soms denken aan het beste alternatief.
      Dus Schreuder kies eieren voor je geld, geef het stokje over aan Michel Jansen en ga onze jeugd trainen, want je traingen zijn wel van genoeg niveau, daar heeft ook niemand het over.

        /  
     2. Wallace

      Joop, Joop heeft het tegen jou, al noemt hij zich Kasper, Joop. Al noem jij je JanG, Joop. Koekoek, schizofrenen-alarm !

        /  
 14. Wallace

  Als we niet uitkijken wordt Van der Laan de Sepp Blatter van Twente. Overal wat steekpenningen ronddelen en tot zijn 107e op het pluche blijven hangen, met Alfred Schedel als zijn loopjonk. OPZOUTEN !

    /   Beantwoorden  / 
 15. Piet

  Voel nu eindelijk wat respect voor Schreuder. Eindelijk eens tegen journalist van de nos alle zaagvragen tegendraads maar gericht beantwoorden, tegen de klippen op. Houd dit nou eens vast man! Dat wil ik zien die laatste vier vijf wedstrijden van de coach! Een mening, een focus, ipv beetje erom heen lullen, of alles afschuiven. Schreuder voelt zich best prettig in een crisis overlevingssituatie. Nu kan die laten zien dat ie niet bang is.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Wallace

  Respect, mijn zolen. De klok tikt verder…tiktoktiktoktiktoktiktok…WEG met de technische staf. Genoeg is genoeg, we zijn lang genoeg bedonderd, belazerd en voorgelogen. We zijn het zat. Ja, we zijn het zat. En hoe !…tiktoktiktoktiktoktiktoktiktok…

    /   Beantwoorden  / 
 17. Paul

  Alles opgelicht door zogenaamde hoge Ome s .Straks gaat de KNVB na de laatste competitie vergaderingen gooien wij de Ringen in de hoek mijn Dame s and Heren van de KNVB met veel Ajax supporters in de KNVB .Lange vergadering Volmondig JA .Tot er nog eentje van de KNVB op gaat staan en zeg;weet je wat we gaan doen,jajaja alle oortjes bij elkander gedicht aan tafel ;we zetten Twente terug naar de Eerste Divisie ,hahaha en een hard gelag is hun deel.Hebben ze tenminste nog iets en zullen ze het wel snel af leren? .Dan hebben de oplichters van Twente nog een kansje van de KNVB haters Ajax supporters .Maar dat hadden de Joops en de Vleeseters en de meeeters eerder moeten denken dat de KNVB vol zit met Ajax aanhangers .De klap zal nog wel komen op de vergadering na de laatste Zondagmiddag . Alleen die dikbalgende miljardairs gaan over geld lijken en mensen interesting hun helemaal niets.Zoals alle Fam Wezels in onze regio . Hun hobby is geld tellen.En de goedgelovige burger trapt er wel weer in .Smoesjes op smoesjes op smoesjes .Met alle mooie smoesjes hebben wij straks geen Vliegveld meer en geen voetbalstadion .Nou dan zitten we mooi in een compleet achterland hiero .Al die dikbalgen willen elkander het geld in hun tasjes wel vullen met de belasting centen van de burgers . En straks blijven de burgers rooieerd achter bestolen door de Maffia honderd jaar bajes bij elkander nooit veroordeeld wordende op strand Zon recht in de lucht zwaaiend en zwierende in de hangmat grote Sigaar dikke fles .Nergens eigenlijk verstand van om alleen verstand te hebben van zeer snel dom lullen dat de tegen hersenen verdoofd worden en de opdracht gaan uitvoeren in het gratis geld geven.En met gratis geld kun je mooi Joop Weer spelen.Straks als Twente een achterland is geworden gaan de miljardairs er als een speer van tussen.Aldo gaat sigaar roken in zijn Afrikaanse huis paleis en laat zich volopen met zijn eigen wijn.En de rest van de miljardairs stinken niet meer in een stadion schuld,valt toch geen ene stuiver winst te behalen.En dan krijg je nog een hoop zooitje depressieve of schrijf je depresieve met een S ,IK WEET HET NIET MEER ,maar de verdiende middelmaat norm gaat zo deprie worden dat ze dit achterland kwakkel maffia land waar je dan nog alleen maar kunt ademen boodschappen halen eten maken werken en slapen en alleen nog maar sleur denkende KOM we gaan naar het buitenland ,want we hebben hier niets meer te zoeken in het dooie Twente .Maar Jantje Smid heeft het stadion uitgebreideld in Kwalmelo . Kunnen we daar mooi supporter van worden kijken . Nee ,dan nog liever gelijk sterven op een Spaans strandje .Als de keus is Heracles supporter dan nog liever het Spaanse zeewater in lopen en het water in de keel laten lopen en einde oefening . Eens zullen we allemaal weer sterven .Helaas ,de Maffia is niet uit te roeien . De Maffia voetbal bestuurders van Twente hebben hun hangmatje al klaar staan als het helemaal mis gaat. Daar hebben zij niets bij .Die denken dan nog voor een laatste keertje TABEE en DOEI .Bekijk het maar .De bevolking is toch achteraf altijd schuld in hun ogen .Lekker is dat altijd he die politieke verdraaiingen .Tralies nooit gezien,daar krijgen ze de hangmat voor terug .Vandaag of morgen gaat de boel volledig ontploffen,daar kun je op wachten .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.