Informatieavond voor supporters

De Vriendenkring organiseert donderdag 7 mei een informatieavond voor supporters. Aangekondigd wordt dat daar in ieder geval Aldo van der Laan en Gerald van den Belt tekst en uitleg zullen komen geven. Op welke vragen wilt u zeker antwoord hebben?

34 reacties op “Informatieavond voor supporters

 1. JanG

  Lof voor beide heren om informatie te willen verschaffen, maar compleet zinloos. Waar het om gaat is dat FCT vertrouwen uitspreekt naar de supporters, niet in woord maar in daad. Beide heren zullen de financiële problemen van FCT gebruiken om aan te geven dat ze niets anders kunnen doen dan wat ze doen. Financiële problemen die een van deze twee zelf heeft gecreëerd (of laten creëren).
  Een paar tips om er nog iets van te maken: (a) nodig Bert van Losser uit als voorzitter bij die avond. Die vent heeft gewoon goede uitspraken en goede zienswijze op beleid van FCT, kent de club ook van binnen (en werkelijk schande hoe die neergezet als het piepeltje door het museumstuk Derksen in het ‘plas en poep’ cabaret wat Voetbal International intussen is geworden). (b) stel de mannen geen vragen maar geef uitleg: Supporters weten dat de club financieel slecht ervoor staat, maar het gaat erom dat het voetbal terug komt. In plaats daarvan, informeer de twee: leg het gevoel van de supporters uit, en geef de zere plek aan: FCT is van ons’, niet van het bestuur.
  Om het voetbal (en FCT) terug te krijgen moet Schreuder dan ook simpelweg ‘weg’. Beide heren zullen toch ook wel de conclusie hebben getrokken dat de toekomst met Schreuder voorbij is, maar het verdient respect dat ze dat en public nooit kunnen aangeven. Val je eigen mensen niet publiekelijk af, maar laat wel zien dat je het publiek serieus neemt.
  Voor wat Schreuder: het kan niet anders dan dat FCT zijn functie degradeert en opties zullen er ongetwijfeld zijn (i) naar de jeugd, (ii) op non-actief of anderszins (zijn mondeling overeengekomen contract zal echt niet volledig afgedicht zijn).
  Tenslotte, Schreuder wordt afgeschilderd als een graaier enerzijds en het slachtoffer van de financiële crisis bij FCT anderzijds. Beide kanten verdienen wel wat nuance: De ‘graaier’ Schreuder heeft ‘gelijk’ gehad toen hij zijn salariëring liet ophogen in een tijd waarin zelfs de meest eenvoudige speler van FCT miljonair on worden, in een tijd dat de bankenwereld er het voorbeeld van gaf hoe je normen en waarden kan verkopen aan de duivel. Geld corrumpeert ook hier (maar dat is weer een heel ander verhaal).
  Een slachtofferrol is hem ook niet juist bemeten: waar nog veel te weinig aandacht voor is geweest:, ook Schreuder is debet is aan de financiële ellende: stel nu eens voor dat we de beker hadden gewonnen (of althans de finale hadden gespeeld), dan was de gifbeker een klein stukkie minder erg. Stel nu eens voor dat we gewoon naar behoren hadden gepresteerd en we de eerste 3 hadden bereikt met weliswaar bedroevend voetbal, dan had FCT er financieel niet zo heel slecht voorgestaan. Stel nu eens voor dat we een beetje beter voetbal hadden gespeeld (lees: de trainer had de juiste mensen op de juiste plek), dan was het publiek niet zo enorm in opstand gekomen. Het Vak-P publiek staat al jaren volledig achter de ploeg, heeft jaren heel veel gedaan v.w.b. allerlei sfeeracties, en wordt nu in de hoek gezet door ‘het bestuur te chanteren’ terwijl de supporters, mijn inziens, juist heeel veel geduld hebben gehad en getoond. Het spel is al de hele tijd onder Schreuder (Janssen) gewoon slecht. Leg dat de heren maar eens uit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robbert

   Bolle Bert is Heracles supporter en FC Twente hater, deze verrader wil je die ook nog uitnodigen en voorzitter maken, zijn kop kaal scheren en hem verbannen naar café de tijd in Rijssen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Paul

   Ze hoeven niet de supporters wat in hun hals te leggen . Ze moeten gewoon inzage geven in de papieren . Wet openbaarheid bestuur . Maar dat durft Aldo niet . Aldo is dan bang dat alle supporters dan van schrik vant stadion dak af springen .

     /   Beantwoorden  / 
 2. ber

  Om nog maar eens aan te geven dat er op geen enkele manier het wanbeleid van de afgelopen jaren goed te praten is, even het salaris van Corona voor u opgesomd…. (hij die voor 80% NIET van twente is)

  1,5 miljoen…….

  ik herhaal

  1.5 miljoen

  ZIJN ZE GODVERDOMME HELEMAAL GEK GEWORDEN????

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Valt me nog mee. Vergeet niet Joop en Aldo aandelen in deze jongen hebben, in wie de fuck eigenlijk niet! Dus hoe hoger het loon, hoe meer transfermonneten je er oet trekt, des te hoger hun gewin. Casino Colosseum, berucht om het balletje-balletje en pyramidespel. Kump d’r ook bie ! Rienne va plus, verdubbel uw inleg nu !

     /   Beantwoorden  / 
  2. pojo

   Twente betaalt maar 20 % van zijn salaris. 3 ton dus. Cabral is 2x zo duur….

     /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  PS: Iemand nog in voor dat standbeeld?

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Dat het bestuur met zijn commissarissen af moet treden is wel duidelijk, maar eerst zijn ze verplicht om de zaken op te lossen van wat ze verkeerd hebben gedaan, dat zijn ze verplicht en als ze Twente gered hebben van de ondergang moeten ze aftreden en zich aangeven bij de politie vanwege de fraude die ze jaren lang hebben gepleegd over de rug van de Twente supporters, ook Joop ontspringt de dans niet !
   Nu maar hopen dat straks Wessels of Jan Boomkamp het over willen nemen, dat is nog maar de vraag, want zoveel rijke mensen en bedrijven zijn er niet in Twente om onze
   club te willen sponsoren.
   Ook vind ik dat op deze site heel veel blaaskaken lopen, mensen die zichzelf overschatten in hun kennis en mogelijkheden, opruien en rellen lijden namelijk niet tot een oplossing, maar ontwikkelen zich eerder naar een faillissement, supporter ben je namelijk in goede en in slechte tijden, al die relschoppers en opruiers zijn geen supporters, die kan FC Twente missen als kiespijn.
   Ook zitten er op deze site Almelo-ers en westerlingen die niets liever willen dan dat onze FC naar de kloten gaat, ook verzoek ik hen om weg te blijven, jullie zijn echt tinnef van de richel.
   Die paar mensen die er nog over zijn op deze site, die positief kritisch zijn, weten wie ik bedoel en ik vind hun moedig dat ze er nog zijn, als deze ook wegvallen dan moet deze site opgeheven worden, want ook deze site is ten dode opgeschreven.

     /   Beantwoorden  / 
   1. robbert

    Je hebt volkomen gelijk aks er zijn hier zo ongelooflijk veel zeikers op deze site, oplossingen hebben ze niet daar zijn ze te dom voor, ze hebben waarschijnlijk allemaal een moeilijke jeugd gehad.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Paul

    Aftreden .Wat aftreden .Dat tyfus volk dat de schoonmakers en koffie dames en de rest heeft weg gestuurd heeft weer een nieuwe RVC er weer bij gehaald .Notabene de voorzitter van de FNV.Van de FNV oplichters daar moeten Hollanders het van hebben .De man was ook nog in het Burgermeesterschap race van Enschede . Dus je weet wat deze man gaat verdienen dat we weten wat een Burgemeester lintjesdoorknipper verdiend .Dat noemen ze bij Twente dus echt bezuinigingen .Deze man Heerts was ook nog 4 jaar in de tweedekamer te Haag lid van de Pvda .We weten allemaal dat de VVD en Pvda Nederland naar de afgrond bezetelt . En een zooitje volk gaat toetreden tot het bestuur dat weer RVC gaat benoemen . Ze kunnen beter gaan voetballen met de RVC en bestuurleden vriendjes in de 8 ste klasse onderafdeling in de grols veste stadion voor hun familie leden en aanhang .Kunnen hun familie leden ook mooi de koffie gaan zetten . Wat een stelletje maffia ongure type s van Twente he . Van de daken schreeuwen dat ze moeten bezuinigen en gelijk halen ze het dure schorum stropdassen volk weer op dat een vermogen gaat kosten bij elkander . iDIOOT GEDOE wat moet je in godsnaam allemaal met dat rattenvolk madurodam RVC en dat nieuwe bestuursleden de RVC dan weer moeten benoemen . Je moet ja haast in een Inrichting zitten om dat te begrijpen .

      /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Nou Paul je kunt hoog en laag springen maar er zal toch wat kundig volk weer in de RvC moeten. Ton Heerts voorzitter van FNV en Tukker oet Tubbig. Ik ken hem persoonlijk niet maar as t mut dan hij maar. Ze zullen ons klootjesvolk echt niet gaan vragen. Dus hoop ik dat deze man power en benul heeft om een stuk frisse wind er door te laten waaien. En zondag de laatste wedstrijd, tja wat muj dr met. Niet teveel aandacht aan besteden. Dordrecht neemt alle moeders mee ter ere van moederdag en onze Kids club heeft ook zo’n actie. Verschrikkelijk, met moederdag kiek ik Twente op de bank met een groot stuk Hema taart met aardbeien. Lekker burgerlijk, maar dat is best zolang het maar lekker is.
  60 Zwarte rookbommen kan ik niet meer horen want ik ben doof van AC/DC en de uitslag moet gewoon 3 punten zijn want die Calimero Almelo moet geen enkel moment denken dat ze ooit boven ons kunnen eindigen.
  Hidde ter Avest blijft en da ‘s mooi! Back to basic en doe maar gewoon dan doe j gek genog!
  Die Fisher van Excelsior mag komen dan is de achterhoede alweer klaar.
  Ik snap alleen niet waar de KNVB mee bezig is want ik wil weten waar we aan toe zijn. Duurt veel te lang allemaal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. robbert

   De KNVB wacht op de wedstrijd FC Twente – Dordrecht.
   Aboutaleb verbied Feyenoord-Vitesse, dat is vooruit denken.
   Er is geen politie, dus zou ik de wedstrijd tegen Dort er ook maar uitgooien, al hebben ze geen burgemeester er moet toch iemand zijn de deze verantwoording kan nemen.
   Want de KNVB ligt op de loer om FC Twente het laatste nekschot te geven.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Kundig volk ja tuurlijk . De man heeft overal een paar jaar gezeten .Daarna ging hij weg waar hij nog meer kon verdienen .Ja tuurlijk KUNDIG Tasjesvuller . Als ze hem morgen vragen om in Brussel te gaan stempelen s morgens en de gehele dag de stad in s avonds weer afstempelen voor het schamele bedrag van 4 ton dan zit hij morgen of overmorgen plotseling in Brussel EU gilde der stempelaars . Heeft ook in de tweedekamer gezeten,Bekijk eens hoeveel onkunde daar loopt .Ze zijn niet te tellen .Als ik die gezichten daar bekijk moet ik altijd dekotszak er bij halen . De man van de FNV is de zelfde als Bernhard Wientjes VVD oplichter des vaderlands .Allemaal zelfde laken een pak volk van heb ik jou daar . Bernhard Wientjes de gewezen oplichter zakenman die in 2012 riep Nederland Moet Bestuurd Worden Door De Elite . Nou dat zien we wel weer aan de oplichters praktijken van de zogenaamde Wijze Heren tasjesvullers voor vliegveld .Ze bedoelen met ,nederland besturen door de elite ,bedoelen ze mee NEDERLAND BESTUREN DOOR DE MAFFIA OPLICHTERS . …..je denkt toch niet dat deze man wat toe gaat voegen . Ja ,van brood stront maken op toilet .Weg met die onzin van RVC ons allemaal een loer gedraaid omwille hun tasjesvulling . Prins Carnaval Raad Van Commissarissen .Oftewel Raad Van Drommedarissen

    /   Beantwoorden  / 
 6. twente madmax

  Maar wie is er wel geschikt? ?
  Het blijven altijd lui die niet bij mij in de straat wonen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  Het gaat er niet om waar je woont .Het gaat er om wat er in je bolletje omgaat . Laat ze maar bewust of onbewust falliet gaan dan wordt ik graag de nieuwe Voorzitter .

    /   Beantwoorden  / 
  1. kasper

   Dan heb jij heel weinig in je bolletje, dan heeft Wilmke toch maar gelijk, kleuter ga naar buiten in Lonneker met je driewieler spelen of laat je opnemen in de klapsmuhle
   vertaald in Duits= Irrenhaus in het Nederlands gekkenhuis
   Het is maar dat je het weet je hebt echt je goed-wijs kapot
   Dat die leu in Lonneker hem nog vrij rond laten lopen, onbegrijpelijk!

     /   Beantwoorden  / 
 8. deleuksethuis

  Als Schreudder & co er volgend seizoen nog zitten mag mijn moeder voor mij elke thuiswedstrijd baarde Veste.

    /   Beantwoorden  / 
 9. deleuksethuis

  Komt dan goed uit want ze is al 10 jaar dood.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Wallace

  We gaan Europa in, we Europa in…’ Oh, wacht. Aldo Baldo zegt ‘Nee. We blieft in hoes. Te duur, geen licentie.’
  Wat een ongelooflijke bende. Heel snel failliet laten verklaren, dan de bulldozer door de RvC en het MT, maandenlang puinruimen en daarna een herstart maken als vereniging met een ledenraad en het topsportklimaat terug brengen. Dit gaat vanzelf kapot, het is een hopeloze, reddeloze rotzooi. Niemand is hier nog bij gebaat, elke keer weer lijken uit de kast, elke slecht nieuws en sportief zijn we compleet ingescheten tot verder onder het nulpunt. DROEVIG.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Nogmaals dan; Joop, bedankt man. Geweldig. Alles naar de kloten geholpen. Wat een visionair, wat een held tot in den eeuwigheid, wat een baas der bazen… Opsporing verzocht wegens dagvaarding

    /   Beantwoorden  / 
 12. twente madmax

  Elke dag wat. …
  Wie is er gisteravond nog geweest?

  Nieuwe TD…met spoed!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Joost

  Het is de grootste schande.
  Ik verfoei deze staf en ben per vandaag supporter af.
  Altijd een warm hart aan fc Twente.
  Maar als je dit sportief noemt is het afgelopen. Waarom afzien;
  Geen voetbal in Europa terwijl wij dit hebt verdient als land als club als supporters.
  Ik ben van mening dat er nu echt iets moet gebeuren als je dit als supportergroep laat gebeuren.

  Wat is er mis met de dood of de gladiolen. Ik geloof niet meer in deze club in dit leiderschap en dit zou gevolgen moeten hebben per direct voor het leiderschap binnen Fc Twente……

  Ik ben kapot, ik ben verslagen, ik heb intens verdriet. Sorry aan mijn collega supporters maar dit is echt te gek voor woorden………

  Vaarwel FC Twente make us proud…..

    /   Beantwoorden  / 
 14. ber

  Serieus… Hoe lul ik dit nog recht op een verjaardag… aldus Joop….

  Ik kan er niet meer tegen…

    /   Beantwoorden  / 
 15. Paul

  De grootste volksverlakkerij van de firma glad en co,ook wel de firma Gladde Aldo Corporation genoemd .Het zoveelste bewijs dat we niets moeten hebben van deze zeer gladde multimiljonairs vertellers ala de fam Wezels het zelfde laken een pak .Allemaal oplichters int luchtledige . Dit Twente RVC en straks nieuwe bestuur is nog 10 keer erger dan dat Ajax destijds bestuur met aan het hoofd ene universiteits boy die allemaal door Johan Cruijff werden uitgeschakeld via de Rechter .Aldo kan zo bevriend gaan raken met Mark Rutte .Mark Rutte valt ook door de leugen bijkans uit elkander . Oei gladde Aldo had niet in de gaten dat Twente bovenaan stond in de Fair Plee Beker .Anders hadden de spelers de laatste weken wel geschoffeld als een stier.Daar 2 rode kaarten en 8 gele kaarten .Het geld is op .Maar daar denkt gladde Aldo intern anders over .De ene afgevallige directeur na de andere afgevallige zal het bestuur gaan versterken .En dat gaat echt geen pakje kauwgom kosten .En de supporters maar voor de gek houden .Ik hoorde in de winterstop dat Twente niet de EL in wilde gaan .Dat betekende dat de supporters al die tijd naar een dooie mus hebben zitten kijken .Gewoon gratis je geld weg brengen is het devies .Joop er uit geknikkerd op de simpele manier om de supporters rustig te houden .Maar nu zitten er toch nog echte lijken int cement .Gladde Aldo doet aan babbeltrucs . Wat waren ze toch rap om te zeggen;supporters zeer snel uw jaarkaart verlengen .Of ze hadden al geld van je Bank gehaald dat plotseling of plotseling verkeerd geind of het goedwijs is kapot dat gladde Aldo nu woorden gebruikt als;financiele tegenvallers .Inplaats dat Gladde Aldo de simpele woorden gebruikt;door onze eigen oplichting zitten wij nu in de rats .Is iets beter en ook makkelijker te begrijpen voor de niet zo snuggere doorsnee supporter .Maar het geld gaat tekeer in het bestuur met ex directeuren en UT volk en in de RVC dat je denkt NOU zal er bij Twente toch ergens een stiekum geldboomkamertje zijn .Een soort van klein geld drukerijtje maar dan alleen voor intern gebruik voor stropdassen figuren zonder voetbalverstand .Al heb je nog zoveel poen .Zonder voetbalverstand ga je naar de bliksem .En het nieuwe aankomende bestuur met ex directeur van Urenco en Co en de rest heb je in het voetbal niets te zoeken zonder voetbalverstand annex Universiteits mensen . Universiteits mensen destijds ook bij Ajax .Vraag het maar aan ene Johan Cruijff .

    /   Beantwoorden  / 
 16. Wallace

  De stinkende straathond Aldo Baldo laat het Twentsche Ros slachten en verkoopt het voor ingeblikte biefstuk bij Jumbo en Lidl. Hij kotst over onze koppen en van voetbal snapt hij geen halve kloten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   DIT SLAAT ALLES!!!laten we een jaar geen ere divisie spelen, scheelt vast ook een bult centen.

     /   Beantwoorden  / 
 17. johan

  Dit kan toch niet? Heb spijt van de scc verlenging met deze fratsen . in hoeverre is dit eigenlijk wanprestatie of oplichting???? Toen ik de scc vorig jaar kocht is mij niet verteld dat Twente niet meedingt naar Europees voetbal. Ik ga onderzoeken of ik het geld van de scc van vorig seizoen terug van claimen ben al genoeg genaaid. Ik eis dat Twente meedoet aan Europees als ze dat verdient hebben.. Je kunt mij niet wyijsmaken dat Excelsior financieel wel Europa in kan en Twente niet??? Ik hoor ook te veel verschillende verklaringen van de heren. Heb er de afgelopen 3 weken al 5 gehoord. Nu is het een dreigende schorsing voor 3 jaar , laatst was het dat de organisatie dan te vroeg moest starten etc. Zaak stinkt , onderste steen moet boven! Ik denk dat Aldo de winstpremie voor de spelers niet wil ophoesten als ze Europees halen. Zoiets. Dan kwam de actie tegen AZ en de punten mindering ook wel goed uit. Kom op zeg: de nieuwe hoofdsponsor wil zeker geen Europese reclame?? Dan staat die toch gewoon garant? Wat een kut club zijn we geworden zeg. We gooien nu de handdoek al voordat de wedstrijd begint. Bij Alfred werd er in ieder geval nog wel es 5 minuten gevoetbald voordat men de strijd op gaf.

    /   Beantwoorden  / 
 18. johan

  Stik d’ r ook allemaal maar in. Voor mij hoeft het niet meer. Hoop dat de KNVB plan van aanpak afwijst. En ook al heb ik 3 weken niet te vreten gehad en krijg ik het voor niks. Bij mijn geen Zwanen berg meer. Never. Ga de scc verlenging ook terugboeken.

    /   Beantwoorden  / 
 19. johan

  Ook financieel lulverhaal je gooit dus een kans weg op qualificatie voor de poule fase en 2.4 miljoen startgeld.?? Verder vind ik dat als je zo met je FAIR play ticket omgaat je dit ook NOOIT meer moet kunnen krijgen. Wat is er nog mooi aan deze club? kom er al meer dan 30 jaar , maar tis nu over. Ben ook klaar met dit blog. als ik die scc niet kan annuleren + geld terug van vorig jaar zet ik al mijn geld op juridische strijd dit voor elkaar te krijgen. Deze vorm van belazeren is nog erger dan matchfixing.

    /   Beantwoorden  / 
 20. johan

  Weet je het hele verhaal klopt gewoon niet. We worden belazerd. De KNVB zou extra eisen stellen voor de Europese licentie. En daarom doet Twente niet mee. Maar wat is het belang om go ahead of excelsior Europa in te sturen ipv Twente? De Europese punten voor de index moeten gedeeld door aantal deelnemende clubs en dan het 5 jaars totaal bepaalt aantal Europese plekken. Als de KNVB excelsior stuurt en niet de club met top 4 begroting schiet de KNVB zichzelf in de voet en torpedeert Europese plekken voor volgend seizoen.met deze selectie en een fatsoenlijke nieuwe trainer mag je meer punten verwachten in Europa dan degradatiekandidaten. De knvb is toch niet gek? Gaat o. Helle nl voetbal. Aldo liegt.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Paul

  Tja ,Hilbrink en Olijve komen nog weer het graf uitzetten als ze dit allemaal te weten zouden komen . En de Universiteit LEREN IS ONTHOUDEN en weer opschrijven om je diploma te halen .Zit de UT mooi tussen het stadion en het vliegveld in .Getuige dat de moderne tasjesvullers gestapo van de UT ook geld ruiken in de vorm om mee te denken over het vliegveld voor miljoenen gratis en de UT ook al zitting gaat nemen in Fc Twente .Doen ze allemaal voor hun eigen ego en het geld .Hun denkbelang in het voetbal van de studenten van de UT genaamd Drienerlo zal hun een studentenhaverworst wezen . Tijdens thuiswedstrijden van Drienerlo zitten de studenten bij mooi weer met hun kratten bier op het balkon zich vol te laten lopen uit verveling des levens .Geen ene student interesting het om naar hun medestudenten voetbal te kijken of het moeten van die echte vriendjes zijn . Getuige ook dat als studenten geen zin hebben om int eerste elftal van Drienelo op een zaterdagmiddag mee te willen doen dan hebben ze veelal de zelfde smoesjes als Gladde Aldo ze uitbraakt . En met dit soort smoesjes kom je niet ver mee .Maar als plots een schaap over de dam van de UT naar Twente bestuur dan kun je er donder op zeggen dat de andere schaapjes van de UT in de wacht staan zodat we straks misschien wel een hoop UTers op Twente insluipen int RVC en bestuur .Nou ,dan kunnen we de borst nat maken .Halen ze de naam Twente van de gevel af en veranderen ze de voetbalclub in JAWEL Fc U T . Ik kan het toch weten .Ik heb jaren op de UT gelopen met vrienden die er hebben gestudeerd .Zelfs mijn Zwager die Psycholoog is heeft er 10 jaar gestudeerd . Ik ken de UT van buiten en binnen .Maar ze zijn net als Gladde Aldo al heerlijk op de geldmaffia tour .Ze willen zich anno 2015 van de UT graag overal mee gaan bemoeien omwille van geld schrapen is het beste,verstand op alle vlakken is niet van belang . Het is het complete vriendenclubje van ons kent ons en schijt aan de bevolking . Overheid hebt u nog weer tientallen miljoenen voor de UT ,ik geloof dat ze weer bezig zijn met een nieuwe luchtuitvinding .Zoals er jaarlijks ook miljarden en miljarden over de balk wordt gesmeten door gemeente s . De UT gaat nog terrein winnen int Twente bestuur .Let maar op,dan gaat het een studentenclubje worden .Met de bakken bier voor de ramen zoals dat studenten betaamd en de arbeiders dan in het stadion naar studentenhavervoetbal kijken . Maar dat alles moeten we niet hebben . Alle Nederlanders konden niet eens op een normale betaalde belasting zender van onze gelden de bekerfinale zien . Zo diep zijn we al gezonken in dit kleine landje . Rupert de Poepert de ouwe zak die vandaag of morgen zal sterven door ouderdom de volgende gestoorde miljardair die meer kapot maakt dan lief is . Al deze miljardairs zijn een grote bedreiging voor onze maatschappij .Zij doen stelselmatig aan piramide spelletjes doorverkoop kopen en doorverkopen . En het geld gaat zo op de grote hoop en de werkloosheid zal alsmaar verder op gaan lopen .Zij willen de macht net als de banken en dan willen de oplichters banken ons nu gaan vertellen hoe het moet met nul punt nul rente credit . Ja credit rente betalen dat zullen we voor die gekken die macht willen hebben . Anno 2015 leven we in een compleet gestoord idiote machtswellustigen en daar hoort Gladde Aldo ook bij . Gladde Aldo heeft niets met supporters in liefde voor de voetbalclub te maken . Aldo wil is wet . Geen EL voetbal . Dus supporters dat komt neer op de woordjes VAL MAAR DOOD .Aldo hoor je ook niet zeggen dat alleen al bij EL er veel geld binnenkomt van betalende supporters en 2.5 miljoen EL geld .Aldo denkt precies als Joop. Deze zeer gladde aal denkt in termen van een winstgevend bedrijf in zijn portemonee .En de supporter spreekt van een voetbalclub . En Aldo denkt;het zit eventjes niet mee om mee te moeten betalen aan dit voetbalfabriekbedrijf .Want Aldo is het alleen maar gewend om te ontvangen . Maar ja ,wat Joop en Aldo hebben verduisterd DAAR praten ze niet over .Ze willen het verleden laten rusten . Dat is altijd een goede insteek voor oplichters ….trouwens in Engeland is het bekervoetbal wel bij de BBC openlijk te zien . In Engeland hebben ze nog door dat het voetbal nog van het volk is . En ,en we hebben nog 1 thuiswedstrijd te gaan voor het eggy om het niets tegen Dort .Het zal maar gelijk of nog erger verliezen gaan worden .Het is al erg genoeg . Supporters ,laat je er niet onder krijgen door die smeerlappen bestuurloze bestuursleden die jullie uitlachen tijdens hun zogenaamde waardevolle vergaderingen . Bestuursleden die alles en iedereen er uit hebben getrapt behalve zichzelf dan natuurlijk .Als dat niet naar gestapoleden riekt en met in hun kielzog nog enkele gattenlikkers in het bestuur en jaknikkers in RVC dat als her oorlog gaat worden ze plotseling de overkant gaan uitlopen alszijnde besmette NSBers . Toen Joop weg was kwamen de RVC en bestuur stembanden te kort om kont te doen .De gattenlikkers .

    /   Beantwoorden  / 
 22. kasper

  @ Paul
  Hey gladde homo ben jij daar bij Lonneker een concentratiekamp aan het bouwen, of bouw je eerst uitkijk torens, dan kun je daar alvast mooi over het vliegveld kijken en aan de andere kant over de UT Twente en via je verrekijker in de verte gluren of je nog een pedofiele leraar ziet met homo neigingen.
  zaterdags kijken naar al die studenten voetballers met hun korte broekjes, vooral leuk is het gluren tijdens de thuiswedstrijd van Drienerlo of hij Kalle Oranen kan vinden, Oh ik mis hem zo.
  Doe geen moeite gladde homo de ex bondscoach is al jaren met pensioen en je was toch niet welkom bij hem, hij heeft tralies voor de deur en een vel grof schuurpapier in zijn onderbroek.
  en tijdens de thuiswedstrijden zitten de supporters en spelers niet met een kratje bier op het balkon, je zit zeker tegen hol-maten aan te kijken die al een vriendje hebben ouwe viezerik.
  Jij negatieve gladde homo jij spuit alleen maar kritiek, het lijkt wel of je klaar komt op negativiteit, misschien wil je het wel doen met die andere negatieve vriend Wallace, dan wordt het ondergang FC Twente speciaal.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Wallace

  Twente zal komend weekeinde af zien van de uitwedstrijd bij Heerenveen. De kosten voor de benzine zijn niet meer op te brengen en ook het huren van 30 brommers is voor de zo goed als overleden club niet meer op te brengen. Bovendien willen de schuldeisers Munsterman en Van der Laan dat er geen stuiver meer uit gaat zolang zij hun investeringen niet terug verdiend hebben. Volgens de KNVB-reglementen krijgt Heerenveen zodoende een reguliere 3-0 overwinning in de schoot geworpen.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Paul

  Fc Twente heeft openlijk gezeg en ik citeer;er is geen geld meer om de jonge voetballertjes van Enschede naar Hengelo te vervoeren . Er is geen geld meer om met tweede elftal door te gaan in de Eerste Divisie . Er is geen geld meer voor het dames elftal . Er is geen geld meer voor scouting . Er is eigenlijk nergens geen geld meer voor . Dus de KNVB zal wel raar hebben opgekeken dat de ene geldopvreter na de andere geldopvreter Twente RVC en bestuur binnen komt wandelen .Heerts ex FNV varkensbaas loonopvreter .Van Ast nietsdoende vice voorzitter sigaar rokende destijds universiteit Wageningen en UT enschede . En typ je in DE VIEZE TOP 50 Huub Rakhorst in ,dan kun je onderaan het bericht lezen Rakhorst lijdt aan een levensgevaarlijke vorm van ontkenning . Dus de KNVB denkt ook,waar komt toch plots al dat geld vandaan om deze mensen te kunnen betalen . Welkom Fc Uranium en de andere nieuwe mannetjes . Het zijn de nieuwe Joopjes en de nieuwe Aldo tjes . Het nieuwe piramidespel is begonnen . Nog erger is ,niemand heeft iets geleerd van de spreuk;een Ezel stoot zich geen 2 keer aan de zelfde steen . Eerst was het Wessels die tegen Joop zei;20 miljoen gulden schuld ,neem jj het over Joop . Daarna zei Joop 70 miljoen euro schuld neem jj het maar over Aldo . En straks zeg Aldo tegen een Rakhorst,neem jj het maar over .Van de regen in de drup . Of de KNVB denkt;het is mooi geweest,afgelopen .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.