Gezocht: ervaren assistent-trainer

Opmerkelijk toch wel. Eerst openlijk het vertrouwen uitspreken in Alfred Schreuder, en vervolgens op zoek gaan naar een ervaren assistent-trainer om hem “meer wegwijs” te maken. Bij het FC Twente van nu kan het allemaal. De invulling van de technische staf is sowieso nog niet helder. Kees van Wonderen vertrekt, het contract van Youri Mulder loopt af en wat Michel Jansen en Boudewijn Pahlplatz gaan doen is ook nog onduidelijk. We wachten af.

78 reacties op “Gezocht: ervaren assistent-trainer

 1. cmw twente-achterhoek

  Op de Twente website mbt de zgn gun-factor:

  Van Leeuwen merkt op dat hij en de technische staf deze zomer even de tijd nodig hebben. “De supporters en wijzelf zullen wat geduld moeten hebben. Het is een beetje als de verbouwing van je huis. Als je net je keuken eruit gesloopt hebt, ziet het er rommelig uit. Gaandeweg, afhankelijk van wat de transfermarkt doet, krijgt het vorm. We zijn hier met allemaal winnaars en ondanks de problemen proberen we toch de lat zo hoog mogelijk te leggen. Kwaliteit kenmerkt FC Twente.”

  Echter als u thuis de keuken eruit gesloopt hebt zet u er een nieuwe keuken in. Bij Twente is hier geen sprake van, want Twente is “vergeten” de nieuwe keuken te bestellen. Sterker nog: ze zetten “de oude keuken” er gewoon weer in (Schreuder)!????

  Hebt u wel eens een huis gezien waar de keuken er eerst uitgesloopt is en daarna weer ingezet is ?? Ik nog nooit. Maar dan weet u wel hoe het erbij staat bij Twente.

  Wel komt er een nieuwe bijkeuken (assistent-trainer) !

  Ik wens van Leeuwen heel veel sterkte want de publieke opinie heeft op dit moment een sterk negatief effect op deze zgn gun-factor en dat had voorkomen kunnen worden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Baretti

  Joehaaaa ik ga gillen nu. Alfred verdient het salaris van een toptrainer en nu moet er een ervaren (dure) assistent bijkomen om Alfred wegwijs te maken…? Het moet g.v.d. niet gekker worden hier.

    /   Beantwoorden  / 
 3. johan

  dus als ik het goed begrijp was Alfred voor het vorig seizoen eigenlijk de 1e man toen hij zijn papieren niet had en deden ze alsof hij de 2e man was en toen kreeg Alfred de papieren en was hij een jaar 1e man en deden ze ook alsof hij 1e man was , maar hij bate er wederom helemaal niks van en daarom doen ze komend seizoen net alsof hij de 1e man is terwijl hij de 2e man wordt…. Juist ja.

    /   Beantwoorden  / 
 4. deleukstethuis

  ik zeg: Fritz Korbach! Voldoet prima aan het gezochte profiel, ervaren oude trainer die qua uitstraling en lichaamstaal vanaf de bank inmiddels ook prima past tussen de rest van de huidige TS.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kost geen cent

   Frits korbach is al jaren dood, jij bent zeker leukste thuis op kachel pijpe na.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jeroen

    Qua uitstraling en lichaamstaal zou hij er dan toch goed tussen passen? (R.I.P Fritz)

      /   Beantwoorden  / 
 5. deleukstethuis

  maar deze trainer traint dan dus de hoofdtrainer. Als de hoofdtrainer getraind wordt door de assistent trainer , wie traint dan het 1e elftal? Ik denk dat de kantinejuffrouw een nieuwe functie krijgt.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Piet

  oftewel, de aan te stellen assistent trainer kan wel eens na twee verloren wedstrijden hoofdcoach worden…met een beetje een pruts assistent speel je dan zo om degradatie…misschien wat zwart gedacht maar deze gedachte komt niet uit de lucht vallen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Om degradatie spelen we so wie so. Met clowns als SChreuder, Marsman, Schilder en de verschrikkelijke waslappen Lachman en Martina is er helemaal geen houden meer aan.
   Ik zie misschien een nieuwe oplossing voor deze hele shitzooi; mocht een commissaris of een sukkel uit het managementteam bekend zijn met de mogelijk frauduleuze praktijken van het koppel klootzakken Joop & Aldo, laat diegene dan open kaart spelen en met bewijzen komen. Dan komen er misschien wel meer verhalen los en gaan het balletje richting Justitie vanzelf rollen. Lap de knuppels erbij zodat de NV hen aansprakelijk kan gaan stellen voor onbehoorlijk bestuur en verduistering. Op de manier trekken we ze leeg en is een nieuwe start per direct mogelijk. Van een nkale kip kun je niet plukken, maar dit zijn twee vette hanen.

     /   Beantwoorden  / 
 7. aks

  Swansea kiest voor Ayew en niet voor Castaignos
  Swansea City heeft aanvaller André
  Ayew (25) voor vier jaar vastgelegd.De
  Ghanese international komt transfervrij
  over van Olympique Marseille.

    /   Beantwoorden  / 
 8. geengeld

  Twente komt niet van zijn spelers af, dus geen geld.
  Niet de gewenste bezuiniging van 13 miljoen maar wel een dure technische directeur en nu willen ze ook nog een ervaren ass. trainer, ik ken er wel een die te betalen is en die elke club naar de mallemoer heeft geholpen.
  Theo Vonk is niet bepaald een succesvolle ervaren trainer.
  Fc Twente stapelt fout op fout, de dreiging van een faillissement is nog lang niet voorbij.

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  De zoveelste trainer die vroeger verdediger/Keeper was.
  Wordt hij gehaald om mensen te binden, pleister op de vele wonden en wat zal Alfred hier van vinden ?
  Publiekslieveling doet open sollicitatie bij FC Twente
  Deze week maakte FC Twente bekend dat het op zoek is naar een extra assistent trainer. De club wil graag een ervaren rot op de bank naast de nog altijd onervaren Alfred Schreuder. Misschien wel de meest ideale man flirtte eerder dit jaar al met de Tukkers en herhaalt zijn wens nog maar eens. Assistent trainer bij FC Twente? “Dat zou me geweldig lijken!”

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   De Koning is geen jaknikker. Zijn bek is te groot en het ergste is: hij zegt wat hij denkt. Oioioioioi…Daar houdt Aldo niet zo van. Het moet een wat stille, kleurloze meeloper worden. Een type Michel Jansen dus, zij het iets ouder. Ik ga voor Geurt Heerkes, ex-Heracles Almelo…

     /   Beantwoorden  / 
 10. Baretti

  De enige die flink poen kan opleveren in Ziyech. Echter hoe langer het duurt voordat er poen binnen komt van andere spelers zal de druk om voor een lager bedrag te verkopen groter worden. De illusie dat er voor meneer Bjelland nog een bedrag kan worden gevangen is nergens op gebaseerd. Nog nooit zo’n slappe verdediger/aanvoerder gezien hier. Mannetje blijkt voor bijna een miljoen op de loonlijst te staan. Do I have to say more.

    /   Beantwoorden  / 
 11. aks

  OOK CLASIE HAAKT AF
  Telegraaf.nl‎ – 2 uur geleden
  Jordy Clasie is niet inzetbaar bij het EK-kwalificatieduel tussen Letland en Nederland.ie
  Jordy heeft buikgriep
  Als Nederland weer gaat spelen met blind – v.d.Wiel en de Jong dan kunnen ze het schudden
  Scheidsrechter Moen is ook niet bepaald gunstig voor nederland
  Dit zijn allemaal slechte voortekens.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Ga eens een eind fietsen joepen met die Oranje-shit, het is hier het Telegraaf-blog niet. Mijn god, spelen ze weer, die lamstralen onder geriatrische Guus ? Next.

     /   Beantwoorden  / 
 12. johan

  Ik denk dat we een sterk elftal kunnen krijgen, dat resultaat gaat halen. Uiteindelijk gaat het daarom: winnen”, aldus de coach van de Tukkers, die een blik op het verleden werpt. “In het kampioensjaar was het voetbal van FC Twente zeker niet altijd attractief en sprankelend. Daar hoorde je niemand over, omdat we succes boekten.”

  GVD die vent snapt het echt niet! Wat is zijn plan dus? Weer voor resultaat lees een punt spelen en weer met tig gelijke spelen beginnen? Eikel dat je d’r bent. Heb heerlijke wedstrijden in het kampioensjaar gezien, en onder Schreuder gewoon NOOIT. Ja, Twente – AZ voor de beker was opmerkelijke uitzondering, maar voor de rest in de Schreuder jaren? Herinner me niks. En die spelers die dan achter hun coach staan, tja. Vraag is aan een werknemer of ie achter zijn baas staat, denk zomaar dat je niet vaak Nee krijgt…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Acties opvoeren en verharden. Volle bak. Vanaf de eerste training falikant ANTI ALFRED-campagne starten. SPANDOEKEN, SPREEKKOREN, SPANDOEKEN, SPREEKKOREN, SPANDOEKEN, SPREEKKOREN. Overal waar die kansloze graaier zonder clubhart opduikt, bij elke oefenwedstrijd, op ieder amateurcomplex, moet hij steeds maar weer geconfronteerd worden met de antipathie van een hele regio. STICKERS, SLAGZINNEN, STEMMING MAKEN, STICKERS, SLAGZINNEN, STEMMING MAKEN, etc. Alles is mogelijk, breek zijn psyche, verhoog de druk ! JAAG DEN SKEDEL TWENTE OET !!

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Helemaal met je eens… wederom een gevalletje van: het kan alleen bij de FIFA en ons fc teetje

      /   Beantwoorden  / 
 13. twente madmax

  Een big soap dat is het en blijft het!
  Trieste bende.

  En zo makkelijk kom je niet van de veel verdieners af. Aan de straatstenen raak je ze nog niet kwijt want wie niks gepresenteerd heeft komt nergens aan de bak (zeker niet voor zoveel geld)
  Als je iemand haalt dan graag met heel veel kijk op voetbal.
  Ik gooi nog wel een rookbommen je!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Rookbommetje
   Dat getik ok midden in de nacht. …

     /   Beantwoorden  / 
 14. twente madmax

  Harde cash dat is wat we nodig hebben. Dank zij het onvoorstelbaar bedachte slechte beleid zitten we de eerst komende jaren zonder een rode cent. Daardoor zit je vast en kunt geen kant op.
  De speelschema’s voor volgend seizoen zijn klaar.7 Augustus Groningen uit.
  Ik verwacht niks komend seizoen. Blij dat we nog leven meer is er niet.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Baretti

  Eerst komende jaren? man schei uit. Schuld wordt alleen maar groter. Of denk je soms dat Aldo die tekorten zonder leenconstructie verstrekt? De eerste 10 jaar zal het onderkant middenmoot / degradatievoetbal zijn. Als je het überhaupt al financieel overleeft. Onbegrijpelijk dat Joop M. uit H. er zo gemakkelijk mee weg komt. Kunnen wij hem niet strafrechtelijk aansprakelijk stellen? Ik noemde hem 4 jaar geleden al Karel Aalbers 2.0

    /   Beantwoorden  / 
 16. Baretti

  Speelschema bekeken…..
  6 gespeeld 3 punten (Tegen Ado…) 20 september is het exit voor Alfred….

    /   Beantwoorden  / 
 17. Baretti

  Wtf. Zit die opper Ja-knikker Arjan Hoop nog steeds bij de club. Moeten we die dan nu nog geloven….manman. Dan zit DiekmanKearlke zekers ook nog op zijn plekkie… Heeft de Bagpipe zaterdag niet goed schoongemaakt dus…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Hoop doet leven, maar niet in dit geval. Die gifslang gaat rechtstreeks voor het voorzitterschap zodra die zakkenwasser Aldo het afbolt.
   Het netwerk binnen en rond de club bestaat uit louter graaiers en draaiers van dit bedenkelijke soort. Wie wil zich eigenlijk nog vereenzelvigen met die mismanagers ? Schei uit, Adamo, je weet zelf hoe kloten het sentiment over FC Twente momenteel is. Als ik aan een nieuw seizoen denk begint mijn hals spastisch te kokken ! Waar hangt Joop eigenlijk uit ?! Volgens een locale atletiekvolger is hij voor het laatst gespot tijdens Pinksteren toen hij vermomd als plunjebaal achter een reclamebord lag bij de FBK Games.

     /   Beantwoorden  / 
  2. johan

   Huh? Dacht dat die als eerste weg was. Hij is de architect van het Twente casino. Hoe kan dat dan dat die blijft? Kan alleen maar omdat die teveel weet daarom moet ie blijven zitten naast Aldo, om resterende lijken met man en macht in de kast te houden. Heb al geluiden opgevangen dat de totale schuld 3x zo hoog zou zijn dan wat naar buiten is gebracht.

     /   Beantwoorden  / 
 18. Tubbig

  Gelukkig…Alfred mag zelf een ervaren assistent uitkiezen…en komt uit bij Martin Haar…man zonder enige binding met onze club…laat staan met de achterban…kan Alfred heerlijk zijn marionetten Boud en Martin zich naar de mond laten praten…welke onbenul verzint zoiets…

    /   Beantwoorden  / 
 19. Baretti

  63 jaar oud. Moet nog een paar jaar overbruggen. De pis van Martin Haar maak je niet meer lauw. Dus dat past uitstekend bij Jedocus. Geen tegengas. Lekker doorkakken allemaal. Wat een soap. Ik zet 100 euro dat ze hem een 5- jarig contract bieden…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Haar komt met behoud van pré-AOW en Aldo vangt na Tedje dus opnieuw subsidie voor het aanstellen van een fucking 60-plusser. Weer een keus voor het geld. Voetbalproduct/supporters opnieuw genaaid. Next.

     /   Beantwoorden  / 
 20. Robbert

  Het probleem van FC Twente is heel simpel: Schreuder wil zijn geld, Van der Laan wil zijn geld terug en de supporters willen waar voor hun geld. De eerste twee partijen lopen in polonaise langs het brozen beeld van Blaise, wanneer ze tevreden zijn over het gewicht van hun portemonnee. Het draait om geld in het kwadraat. De derde partij, de supporters, zitten achter in Joops beruchte bus. En achter in de bus zijn de ramen het smerigst en het stinkt er altijd.
  Als de ramen bij FC Twente schoongemaakt worden dan gebeurt dat als Alfred een nieuwe club heeft gevonden en Aldo is teruggestuurd naar de golfbaan, ver weg van de plebs. dan pas is de lucht geklaard.
  Snijden in de verliezen is om jezelf te bevrijden uit een onmogelijke situatie, waarbij er weinig of geen hoop is op verbetering
  Dus vertrek voordat er helemaal niets meer te halen valt
  Want als het zover komt dat anderen mogen gaan snijden in hun verliezen dan krijgen ze nog meer verlies te verduren
  dus Alfred en Aldo pak een paar chips uit de pot voor het te laat is.
  Als trainer zetten we gewoon Michel Jansen voor de groep, die werd vorig seizoen nog derde.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Baretti

  Kom op zeg.. Michel Jansen.. Ik kan Aldo v/d Laan lastig volgen, maar in de VI had ie gewoon gelijk. Michel Jansen is niet meer dan een spreekpop en omdat ie goed plat kan proaten en af en toe met de supporters kuiert, is hij wel geschikt..pfff.. Schei uit zeg. Ook besmet. Mag van mij rustig het 2e gaan doen, maar dat overhypte gedoe is natuurlijk volledig misplaatst.

    /   Beantwoorden  / 
  1. robbert

   @baretti,
   het blijkt dat je Michel Jansen totaal niet kent en dat is jammer voor jou.
   Hetzelfde verhaal als met voetballers sommigen krijgen onbeperkt de mogelijkheid om hun onkunde als prutser te demonstreren en te etaleren
   Goede spelers worden het slachtoffer van zo’n prutser en dat mag eigenlijk niet gebeuren.
   Hetzelfde geld ook voor trainers zoals Michel Jansen door iedereen totaal ondergewaardeerd met hem en met zijn no nonsens mentaliteit hadden de spelers en later zelfs de pers respect voor hem.
   ook onder kritische mensen zoals jij er een bent die geen kant of wal raken, blinken uit in nietszeggende uitspraken.
   Prutsers mogen het nooit winnen van de anderen, want met hun kom je niet verder, jammer van de tijd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Baretti

    Dat Michel Jansen goed werk heeft geleverd met de jeugd en vroeger bij Excelsior en Deto staat buiten kijf. Maar je bent toch niet serieus dat je hem de credits geeft voor de 3e plek van 2 jaar terug? spelers als Promes, Tadic etc. Jansen was de pionnenman van Alfred en mocht als persvoorlichter na afloop wat nuchtere teksten uitbraken. Deed ie goed, maar dat maakt hem nog geen charismatische eredivisietrainer. en als Jansen het niet wordt, moet zeker Jan van Staa het gaan doen volgens jou?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Michel Jansen…kom op zeg, de fucking Hendrik Haverkamp van de technische staf. Lauwer en kleurlozer kom je ze nergens tegen. Waarom trekt die vogelverschrikker zijn bek nu niet los nadat ook hij door smeerpijp Aldo net als wij allemanaal tot bloedens toe in zijn muffe hooischuur genaaid is ?! Nee, alles maar gedwee en angstig pikken, ‘want het zijn nu eenmaal zware tijden…’ NUL komma NUL personalities bij Twente. Baantjesjagers, hielenlikkers, mooiweer praters en wegkijkers. Deze club is ten dode opgeschreven, de uitzaaiingen zitten overal, het is werkelijk om van te kotsen.

       /   Beantwoorden  / 
    2. robbert

     Na zijn hart infarct is Jan van Staa daartoe niet meer in staat.
     Vergeten ben je misschien dat Jan van Staa voor jaren geleden FC Twente gered heeft van degradatie uit de Eredivisie
     Jan van Staa is een beste man evenals Michel Jansen, als ze de bevoegdheden hadden die ze nu niet hebben dan hadden ze zeker rust kunnen brengen binnen de club.
     Wallace had in een ding gelijk FC Twente is een rond drijvend schip zonder stuurman.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wallace

      Twente is geen ronddrijvend schip meer, maar een stel slordige, onderling met roestige ijzerdraden verbonden stukken wrakhout waar geen Syrische vluchteling de oversteek op zou durven maken

        /  
     2. johan

      @Wallace. Nu je dat zo zegt zie ik opeens Schreuder in de dugout zitten met een wetsuit aan. Ik weet niet waarom, maar Schreuder in een wetsuit, op de een of andere manier klopt dat plaatje wel. Mag dat eigenlijk van de CBV?

        /  
 22. aks

  Schreuder vangt bot bij Haar

    /   Beantwoorden  / 
 23. Wallace

  “Sjef Vergoossen ziet assistentschap in Enschede niet zitten; ‘Daar heb ik geen zin aan, wie garandeert dat ik mijn salaris op tijd krijg…’”

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   centepikkers hebben we niet nodig

     /   Beantwoorden  / 
 24. Baretti

  Haar en Vergoossen zien af van de functie. Hoor uit zeer betrouwbare bron dat men nu vol gaat voor Barrie Hughes. Om dringend extra inkomsten te vergaren wordt een vervolg op het buitengewoon succesvolle Tuckerville gepland in februari. Zal een mooie carnavalskraker worden. Ik zie de cover al voor me. Bjelland en Jedocus voorop in de polonaise. Vlak erna gevolgd door Aldo met een uitschuifbare toeter in zijn smikkel, meeblerend op de cover van de Deurzakkers, ..”doe een stapje naar voren….doe een stapje terug…” Zal Joopie ook wel van de partij zijn…… Ooohja.. en Boudewijn Pahlplatz was stomdronken van 2 glazen Sinas….

    /   Beantwoorden  / 
  1. robbert

   @barreti
   maak je zelf niet zo belachelijk, dan kunnen ze Kees Rijvers ook ophalen, waar praat je eigenlijk over.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   Pensionado Beenhakker wil niet eens gevraagd worden; ‘Twente, nee joh, maak het nou. Daar hebben ze me ooit de tyfus geslagen op de parkeerplaats. En ik geloof dat ze dat met Alfred Schreuder ook van plan zijn, dus laat ik me daar maar niet gaan moeien op mijn ouwe dag.’

     /   Beantwoorden  / 
 25. aks

  Waar kan Schreuder nog uit kiezen ?
  Jupp Heynckes
  Jos Luhukay
  Ricardo Moniz
  Adrie Koster
  Co Adriaanse
  Clerense Seedorf
  Ariano Braida
  Marcus Babbel
  Aricco Sacchi
  John Karelse
  Emilio Ferrera
  van Marwijk
  Josuf Zinnbauwer
  Alfons Groenedijk
  Rene vandereycken
  Mircea Reddnick
  Michael Skibbe
  Jan van Dijk
  Gert Kruys
  Cor Pot
  Willem van Hanegem
  Wim Jansen
  Wie O wie wordt het Alfred ?
  Bij enkele moet jezelf je eigen beurs open trekken.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Baretti

  @robbert De club FC Twente maakt zich al jaren belachelijk. Dat we daar een beetje cynisch van worden met zijn allen lijkt mij het logische gevolg. Of ben jij nog van het uitstervende ras “in Jopie we trust” supporter…..?

    /   Beantwoorden  / 
  1. robbert

   Nee, maar ik heb wel een realiteit’s gevoel.
   Ik was nooit een vriend van Joop, ik heb hem nooit gemogen, ik ken hem al zo ongeveer 38 jaar, dus weet ik heel goed hoe deze man in elkaar steekt.
   deze uit slijm gebakken kwijl bak, dacht altijd al dat hij verstand van voetbal had, ik keek dwars door hem heen en hij voelde dat ik hem door had.
   Deze mooipratende geld verkwister was actief bij FC Twente en deed het ook bij Wegener in Nieuwegein, daar weten ze alles van hem.
   Eigenlijk hoort deze man thuis in het TV programma
   opgelicht.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Een aardige profielschets! Goed gedaan.

      /   Beantwoorden  / 
 27. aks

  Toch Martin Haar ( bron ) voetbal international
  TS komend seizoen krijgt vorm: opvolger Van Wonderen dient zich aan
  Waar hij eerst nog behoudend reageerde op de interesse van FC Twente, lijkt Martin Haar de lege plek die Kees van Wonderen achterliet op te gaan vullen. Dit meldt Voetbal International op haar website.

  Een dienstverband bij de Tukkers betekent voor de 63-jarige Zwollenaar dat hij AZ na 14 jaar verlaat. In die periode was hij assistent van o.a. Adriaanse, Van Gaal en Advocaat. Naast Haar wordt Boudewijn Pahlplatz waarschijnlijk de andere assistent van Schreuder. De club wil een ervaren assistent voor komend seizoen en lijkt deze met de komst van Haar gevonden te hebben.

  Michel Jansen
  Voor Michel Jansen heeft de club uit Enschede een zogenoemde ‘functie-overschrijdende’ rol in gedachten. Dat wil zeggen dat hij komend seizoen de cultuurbewaker op technisch gebied zal zijn.

  Overige leden TS
  De club gaat nog in gesprek met Youri Mulder en Theo Snelders. Voor beide heren is formeel ontslag aangevraagd, maar mogelijk ligt er voor hen nog een rol in de technische staf weggelegd. Verder is het contract van Bert Konterman al eerder opengebroken. Hij zal de functie van A-jeugd trainer komend seizoen bekleden.

    /   Beantwoorden  / 
 28. Piet

  Wat een geweeklaag hier toch. Ik schakelde de tweede helft van de wedstrijd Canada vs Leeuwinnen op mijn computer in, en zag een flitsend spelend NL elftal. Mooie strakke cross-passes, die technisch superieure Martens, dat gifbekkie van de doelpuntenmaakster, die beuk op de Canadese spelmaakster die vervolgens het veld moest verlaten. Het is zoveel leuker dan een lauwe bierbekker wegdrukken in een lauwe sfeer kijkende naar overbetaalde, continue slechte teksten producerende, egocentrische misfits op het veld in de Veste. Echt jongens, ga nu in September eens op zaterdag, of wanneer Twente vrouwen speelt, met zijn tienduizenden naar ATC en laat de mannen lekker voor Alfred alleen spelen. Iedereen blij!

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   count me in! dit lijkt me als één van de protestacties komend seizoen een geweldige vondst! Hahaha wat een nieuws zou dat worden. (licht de inkoper van de kantine daaro wel ff in , dat ie een paar vaatjes extra inkoopt. er zit trouwens wel Grolsch op de tap daar weet ik!)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   De dames laten toch geen halve proem zien op dat WK, Piet !? Zeer geflatteerde, zwaar onverdiende zege tegen N-Zeeland, compleet weggespeeld door de Senezen en met hangen en wurgen nog net een puntje tegen Canada…En dan nu een 6-0 afgang tegen Japan of de Deutschen. Kansloos, spel schijnt echt niet om aan te zijn, hoor ik. Ik kijk daar vanzelfsprekend niet naar, wie daar als man naar kijkt en dan nog in het holst van de nacht ook, die is niet goed bij zijn appel, gewoon slapen gaan ; ik zie, o-my-god, nog liever herenkorfbal – ja, dat is wat – dan vrouwen die lukraak tegen een bal pillen. Kom op zeg, gaat werkelijk helemaal nergens over dat Orange Feminin. Next.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan

    ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het geweldige wedstrijden waren, maar dan wel met een bult bier in de borst, dat dan weer wel. Het is gewoon net tennis maar dan met 11 tegen 11 en het net op de achterlijn.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Piet

    Tja, plezier hebben aan een wereldcup partijtje vrouwenvoetbal zal wel niet mannelijk zijn (wie dat dan ook maar moge definiëren) maar als mannelijk is mijn energie een hele zomer en seizoen investeren in een bestuur, trainer en compleet team dat je toch in je bek spuugt, frère Wallace…, dan maar niet mannelijk.
    Herenkorfbal vind ik dan weer verdacht…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Herenkorfbal is zéér suspect, voorwaar, maar dat plaatst het even in perspectief, dat amechtige dames gedoe. Ik-kan-er-niet-naar-kijken. Als ik er naar kijk ga ik ze…dribbels, combinaties, aanvalspatronen toeschreeuwen die er dan nooit, echt NOOIT uitkomen door algehele on-ge-schikt-heid en motorische defecten…om gek van te worden. Mijn lat ligt altijd te hoog, het is zo. ‘Leuk’ alleen doet het niet voor mij.

       /   Beantwoorden  / 
     1. twente madmax

      Och , de achtste finales halen doe j nie elke dag!

        /  
 29. aks

  Circus jongleur Ted Van Leeuwen voelt zich momenteel een jongleur bij FC Twente
  Tijdens de transfermarkt zijn nog vele deuren gesloten en toch moet ik beginnen om maar liefst tien miljoen euro binnen te halen aan transfergelden en om daarnaast ook nog eens negen miljoen euro te bezuinigen op salariskosten.
  Voor de eerste spelers is interesse getoond, maar concreet is er voorlopig nog niets.
  Overal heb ik lijntjes uitgelegd maar er bijt voorlopig nog niemand en zo lang er nog niets is verkocht moet ik als een leeuw door een brandende hoepel springen om bij potjes te komen die op het vuur staan.
  Omdat er nog niets is verkocht voel ik me nu even een soort van Circus jongleur die meerdere ballen in de lucht probeert te houden.”

  Mokotjo en Bjelland zijn twee spelers waarvoor interesse is vanuit Engeland. Brentford ziet beide spelers graag naar Londen komen. In het geval van Bjelland kan het snel gaan, bij Mokotjo ligt het iets gecompliceerder. Als niet EU speler zijn er strenge eisen om een werkvergunning te bemachtigen. Om dit probleem te tackelen probeert de middenvelder nu Nederlander te worden.
  Ook is er interesse voor Luc Castaignos maar bij Swansea zal het moeilijk worden omdat zij inmiddels een aanvaller hebben aangetrokken.
  Bilal Ould-Chikh lijkt zeer gewild, ik zeg met name lijkt
  Alle topclubs vinden hem geweldig.
  Het afgelopen seizoen werd hij al gelinkt aan topclubs als Manchester United, Borussia Dortmund en Bayern München.
  Maar tot op heden heeft zich nog niemand gemeld.

    /   Beantwoorden  / 
 30. Baretti

  Brentford… ben er afgelopen jaar geweest. Oud en klein stadion spelen niveau 2. Kan me niet voorstellen dat meneer Bjelland daarvoor te porren is. Die denk van zichzelf dat ie een potentiele topper is. Dat zal zijn vriend Jedocus hem wel hebben wijsgemaakt, want ze steunen elkaar door dik en dun. Wel een aanrader Brentford. Op iedere hoek een pub. Ouderwetse voetbalsfeer. Bier, braadworst en ouderwetse pisbakken. Iets waar wij volkomen van vervreemd zijn. Helaas.

    /   Beantwoorden  / 
 31. Baretti

  @Robbert.. Zo ken ik Joopie ook. Denk dat we oud collega’s zijn dan. Het is een grote engerd. Van het ergste soort. Onbegrijpelijk dat op een paar mensen na, dit niemand heeft doorzien (ofnie @Wallace). Zal dan toch wel een kwaliteit zijn van deze narcist met de looks van een homofiele Schlagerzanger. Onbevattelijk ook dat hij er blijkbaar gewoon mee wegkomt en op de achtergrond zelfs nog beleid maakt met zijn kontmaat Aldo om poen zeker te stellen en laster te beperken. Met pek en veren. #emigreren

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robbert

   met pek en veren emigreren dat rijmt heel erg mooi !

     /   Beantwoorden  / 
 32. Baretti

  Ik heb een workshop gevolgd bij Drs. P. Dat werpt zijn vruchten nu af……

    /   Beantwoorden  / 
 33. Wallace

  Lamme tak en Oonk-gebak
  Aldo Saldo geldwolf in schapenpak
  Alles is al rotter dan kut
  Samen met de Grieken blut

    /   Beantwoorden  / 
 34. Baretti

  Wallace.. ik heb je eindelijk ontmaskerd. Ik herken nu je schrijfstijl. Jij bent Leo ofnie.. medecursist.. Ga je nog naar de uitvaartdienst van Drs. P. ? Manman zoveel jaar geleden.. 1989 wast toch…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Dikken Leo -Puntje d’r in, puntje d’r uit…
   Ja, zo gaat-ie goed,
   ja, zo gaat-ie als-ie wezen moet !

     /   Beantwoorden  / 
   1. robbert

    broers Michael en Roel ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Hey Aldo !

       /   Beantwoorden  / 
     1. robbert

      No

        /  
 35. kasper

  Ted van Leeuwen
  zit achter zijn bureau te geeuwen
  er liggen heel wat lijntjes
  vertelt hij fijntjes
  al mijn balletjes in de lucht
  en dan een diepe zucht
  daar moet er een van vallen
  om lekker te kunnen ballen

    /   Beantwoorden  / 
 36. twente madmax

  Teleurgesteld en verdrietig was ik al eerder omdat onze club uitgehold en als zak met botten ligt te creperen.
  Maar dat ze Jeroen Heubach Hooligan de laan uit sturen slaat alles!
  De enige echte Tukker op veld en tribune wordt als of het niks is er uitgebonsjoerd.
  De laatste strohalm tussen supporters en beleid is weg gegooid alsof het niks is,
  Na alle rookbommen en protest krijg je dit.
  Mn achting voor alles wat daar beleid maakt zakt met deze actie echt naar een dieptepunt. Grote schande!
  Ik ben woest en wederom zeer zeer teleurgesteld.
  Mensen als Heubach moeten blijven en alleen door dat kut beleid van Joop mag Jeroen opzouten. Dikke vette grote schande!
  Ik vraag me echt af wat ik nog te zoeken heb bij een club die zichzelf verloochend. Bah wat een rotzooi.

    /   Beantwoorden  / 
 37. Wallace

  Om de financiële shit wat te verzachten – druppel op een gloeiende plaat – zal komende week het standbeeld van N’Kufo van zijn sokkel gezaagd worden. Met Ijzerboerke.nl is inmiddels een prijs per kilo brons overeengekomen. HEY ALDO ! Next…

    /   Beantwoorden  / 
 38. Baretti

  …….Toet Toet Boing Boing.. Pahlplatz en Hake…

    /   Beantwoorden  / 
  1. deleukstethuis

   toet toet boing boing,
   Pahlplatz en Hake
   Hake en Pahlplatz,
   Heubach eruit
   ik kan dat make
   Pahplatz en Hake

   geen knikker rake
   maakt mie niks oet oet
   boing boing
   Aldo en Alfred
   Samen ontbijten
   Alfred maakt brood
   Aldo een eitje
   Alfred een doppie
   Maar koppi€ koppi€

   Tok tok tok tok
   Toet toet, boing boing
   Aldo en Alfred
   Centjes verdienen
   Hup naar het veld
   Aldo een shoppie
   En Alfred een cheqie
   Aldo zegt bloedworst?
   Alfred zegt bal!

   Toet toet, boing boing
   Aldo en Alfred
   Alfred en Aldo
   Pahlplatz en Hake
   Hake en Aldo
   Aldo en Alfred
   Pahlplatz en Alfred

     /   Beantwoorden  / 
 39. Robbert

  Aldo wordt bijgepraat door Alfred Jodokes kwak
  samen aan tavel bij de lunch vraagt Aldo
  wie was er nu eerder de kip of het ei

  omdat ik sneller ben dan een ei, was ik er dus eerder
  kun je dat bewijzen vroeg Aldo

  Alfred zei tot een kippen ei
  ‘een wedstrijd tussen jouw en mij?’

  Het ei dacht na en zei op het voetbalveld
  zien we elkaar

  Later samen bij de middencirkel

  wees Alfred vanaf de middenstip naar de doelijn
  ‘Een wedstrijd?’ dacht het ei, ‘dat is pas fijn

  natuurlijk voor de grap.’
  dus het eitje zette zich schrap…

  Het rolde! en ging steeds vlugger rollen,
  Alfred kon lang zo vlug niet hollen.

  Het eindpunt was een doelpaal, en daar
  sloeg het race-ei uit elkaar.

  Alfred gleed uit en riep: ‘Verrek,
  dat vuile jeugd ei hep geen respek!’

  De Moraal van Aldo
  Alfred hou je bedaard:
  winnen is niet de moeite waard.

    /   Beantwoorden  / 
 40. Wallace

  Bilal Ould Chik voor vijf jaar naar Benfica. Op-don-de-ren. Aldo graait 50 % op, de andere helft is voor Doyen. Ook op-don-de-ren. Done deal. Next.

    /   Beantwoorden  / 
 41. johan

  alles wordt vervangen spelers, vrijwillige grensrechters, clubiconen, de open dag, clubiconen, de koffiejuffrouw, de koffie, de tegenstanders in de oefenwedstrijden, het europese ticket, de doelstelling, etc etc behalve 1 ding dat blijft. Schrecklichen Schreuder. Als FC Twente een vrouw was, dan lag ze in scheiding met Alfred, maar die blijft haar tegen wil en dank elke dag weer een beurt geven…. en dan moet ze nog betalen ook.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Een beurt van Schreuder..dat gaat breed en terug en breed en uit die fluit komt na anderhalf uur nog steeds alleen wind…#nietaandenken

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.