Vriendenkring boycot Open Dag

Het oproer is nog niet geluwd. De Vriendenkring – ooit een kleurloze club van slaafse volgelingen – heeft zich in een speciaal belegde ledenraadpleging uitgesproken tegen Alfred Schreuder en Aldo van der Laan. Van der Laan zelf kwam tekst en uitleg geven over het aanblijven van Schreuder en zijn eigen positie bij FC Twente. De Vriendenkringers waren het er allemaal niet mee eens en kondigden verdere acties aan. De eerste volgende: de supportersvereniging zal niet meewerken aan de Open Dag. Maar er volgt meer…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

18 reacties op “Vriendenkring boycot Open Dag

 1. Baretti

  Aldo had het zich gisteravond allemaal een stuk gemakkelijker kunnen maken:
  “Beste leden van de Vriendenkring: Ook wij hebben geen enkel vertrouwen meer in trainer Alfred Schreuder. Echter door de absurde afkoopsom, zou dat voor de club op dit moment een onverantwoorde investering zijn. Door fouten in het verleden hangt FC Twente aan een zijden draad en daarom moeten we alle zeilen bij zetten om een dreigend faillissement af te kunnen wenden. Het is geen 2 voor 12 beste mensen, de klok heeft al 12x geslagen. De druk op Alfred zal ook allengs toe gaan nemen. Alfred speelt het spel hoog en laat duidelijk blijken er uitsluitend voor de poen te willen blijven, (aldus zijn belangenbehartiger Rob Jansen) Niets geen compassie of betrokkenheid. Dat kan ik hem niet verwijten, dat kan ik slechts mijn voormalige vrind Joop verwijten. Ons is nader gebleken dat Joop nauwe vriendschappelijke banden had met Alfred (en ook met Boudewijn btw) Dat ik aan jullie kant sta, blijkt wel uit het feit, dat wij niet voor niets ook hebben gesproken met o.a. Fred Rutten. Dat moet echter nog even in de ijskast. Het spel van de lange adem is niet gewenst, dat begrijpen wij als management al te goed, maar is in dit geval pure noodzaak. Ik heb begrip voor jullie standpunt dat jullie Alfred niet meer pruimen, maar heb svp ook begrip voor ons standpunt. Nu 2 miljoen aftikken betekent dat de club nog verder het moeras wordt ingezogen. PVA wordt dan hoogstwaarschijnlijk niet gerealiseerd wat intrekking licentie tot gevolg zal hebben. Heb geduld lieve mensen. Ik heb het competitieprogramma bekeken. Na 6 wedstrijden rent hij gillend de Veste uit en kunnen wij 3 stappen vooruit doen in plaats van nu 2 stappen achteruit. Tot slot wil ik mijn spijt betuigen dat ik als medeverantwoordelijke, Joop Munsterman teveel vertrouwd heb. Ik kan jullie meedelen dat ook ik gigantisch geschrokken ben van alle lijken. Als ik dat had geweten in januari was ik er nooit aan begonnen. Ik overweeg inmiddels een strafrechtelijke procedure, door Joop persoonlijk aansprakelijk te stellen voor al het leed wat ons is aangedaan. Mijn credo: Laat mij, mijn pokerspelletje met Alfred tot een goed einde brengen. Blufpoker is namelijk mijn specialiteit. Dan maak ik straks gehakt van deze hansworst. Ga vooral door met uw ludieke acties, dat zal de zaak alleen maar voorspoedigen. Dank voor uw aandacht en een fijne dag allemaal en succes met uw stemronde”.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Rot supporters altijd dwars en tegen het heil in. Straks verpesten ze alles weer. Welke sponsoren zullen het zijn? Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Maar denktrrumme de club wil rust! !

    /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  Wat een beweging

    /   Beantwoorden  / 
 4. hendrik

  Problemen worden almaar groter bij Twente ipv minder met Aldo. Aldo doet maar waar hij zin in heeft. Er zit geen schot in. Wat heet, Cabral, Fernandes en Zschusschen komen terug van de verhuurperiode en zijn niet verkocht. En 29 juni, over 5 dagen begint de voorbereiding voor het nieuwe seizoen al. Wat een puinhoop.

    /   Beantwoorden  / 
 5. kasper

  cobra’l, fernado en zoetje gewoon met het tweede laten trainen
  deze drie en ook castaignos is hetzelfde als een JVC kopen
  Jammer Van de Centen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Aldo v d Laan wil nog 2 jaar voorzitter blijven om dan nieuwe mensen een nieuwe kans nieuwe ideen . Maar dat wist ik wel wat Aldo wil . Aldo wil zijn centjes terug en de centjes voor Joop . Extra oplichters centjes visa versa Joop en Aldo,Aldo en Joop . En na 2 jaar zeg Aldo;krijg allemaal mooi de pleuris . Zo als Hagenezen dat altijd mooi kunnen zeggen int Haags;krijg de pleuris . Aldo is een Ado Haag supporter en loopt ook altijd met een Ado sjaaltje om zijn hals . Zou mij niets verbazen als Aldo ook onder een Ado dekbed slaapt . Ado kussentjes …. warme worst ,Ado Aldo worst,laatste worsten,2 worsten 3 betalen …. Ik verbaas mij er nog steeds over dat een Hagenees en Ado supporter VOORZITTER is van Fc Twente . De man heeft totaal geen feeling met Fc Twente getuige hij alles er uit kwakt wat hem op zijn padje komt . Wie het is en wat het is zal Aldo een zorg zijn . Aldo besmet de gehele club met zijn domme fratsen . Nu had hij graag Haar van AZ willen hebben .Haar een volledige AZ man . Wat moeten we met dat soort volk . Het lijkt er verdacht veel op en dat is ook zo dat Aldo de mensen hier bij ons ziet als luchtledige Boeren Schapen Lucht .En dat is ook zo .Want Aldo Hagenees denkt nu eenmaal zo .Sinds Aldo het baasje is geworden gaat het helemaal de verkeerde kant op . Aldo is van de verkeerde kant .Aldo is een haagse Ado fan overloper .En dan ben je dus van de verkeerde kant .Wat er nu gebeurt bij Fc Twente is het zelfde kun je je het voorstellen ;Joop Munsterman zou naar Ajax zijn gegaan om daar voorzitter te worden en gelijk alle ajaxcieden er uit te sodemieteren . Nou ,dan was het oorlog geworden in Amsterdam . Of nog erger ,Hilbrink en Olijve waren voorzitter geworden van Feyenoord om vervolgens alle feyenoorders er uit te trappen . Mensen dit kan toch niet dit soort Aldo oplichters passanten .die voorzitter zijn van Fc Twente . Hij laat straks de club in drek achter in de Eerste Divisie en dan zeg hij ,toedeloe . Er is ook weer opgedoken dat de club weer centjes te kort kwam . Enkele miljoenen .In waarheid is het 8 miljoen is toch weer mooi 17 miljoen gulden + zelf domme aankopen gedaan die van verhuur terug komen en straks op de tribune plaatsnemen met een vorstelijk loon .. Komt allemaal nog door het mooie voetbalverstand van Joop en Aldo . Joop en Aldo zijn 2 einzelgangers zijn en geweest in een voetbalclub waar de club nu mooi aan kapot gaat .Het interesting stijfkop Aldo niets wat supporters denken. Als Aldo straks weg is kunnen de echte supporters de pleuris krijgen . Want geld maakt macht . Maar geld maakt geen verstand . Zou mij niets verbazen als Aldo denkt;laten we die trainer van het Nederlands Dames elftal Rogier Reijners er bij nemen want die past precies bij Alfred in de dugout . Keb dat afgelopen nacht even gezien dat dames voetbal .Had er zelf wel een goed gevoel over tegen die kleine honda tjes . De eerste helft vielen er gaten van 40 meter voorhoede en achterhoede dat je dacht JAAH modern gehandicapten voetbal . Tweede helft gingen de dames korter op elkander voetballen met de drang naar voren . En bij 1-0 achter dacht ik dat Rogier er een 2 de spits er bij zou zetten .Maar hij deed niets . Bij 2- 0 achter liet Rogier alles warm lopen wat er maar te warmlopen viel aan vrouwen .Maar er kwamen geen wissels . Tot verbazing van iedereen liet Rogier een achterhoede verdedigster warm lopen dat je dacht ;is die kerel nou werkelijk achterlijk .Tot enkele minuten voor het einde van de wedstrijd Rogier op de proppen kwam met een wissel JAWEL een middenvelster . Jezus mina . Daar heeft aanvalster Jil Roord mooi het toernooi vanaf de bank bekeken . Was het nog 2-1 geworden ook en ik geloofde er volledig in .Maar met zulke sukkels als Rogier kom je niet ver . Daarom is hij ook een goeie trainer voor Fc Twente naast Alfred . Deze 2 sukkels hebben de zelfde voetbalgedachte . En Aldo denkt ook zo . Dus kun je mooi spreken van het Griekse trio Hellenique . Want het is toch crisis,gaan we er ook nog de sirtaki er bij dansen . Met een sjaal om van Ado Haag in een Twentsche dugout . De Aldo van der Laan dugout .

    /   Beantwoorden  / 
 7. twente madmax

  Het idee dat zo ‘n snotneus als Cabral 1,2 miljoen verdient maakt me toch zo chagrijnig als een heks op een kromme bezemsteel.
  Hoe heeft een Joop zo’ n bedrag voor dit minder dan middelmatige zeikertje ooit kunnen bedenken. Het idee alleen al. ..om van te gruwelen.
  Hij en t hele RVC moeten zich niet schamen maar publiekelijk aan de schandpaal gezet worden. Midden in de Grolsch Veste. Wat zou ik graag gooien met rauwe eieren.
  Niet alleen de financiële rampspoed maar gewoon het voor schut zetten van alles wat maar Tukker is door zo een verschrikkelijk dom en waanzinnig idioot bedrag te willen betalen voor. ..Ja voor een flut voetballer.
  Debiel achterlijk en zo schuldig aan het kapot maken van een prachtige voetbal club.
  Ik vind dat wij supporters recht hebben op boete doening voor het kapot maken van onze trots.
  Bagpipe shirt prima!
  Ik steek graag mn middelvinger op voor Aldo met zn gezeur over rust. Niks rust…boeten zullen jullie. Stelletje hypocriete patsers met alleen maar dollartekens in de ogen.
  De schande wordt al hoe groter als straks het nieuwe seizoen begint. Want door jullie moeten we ons schamen voor wat er komen gaat.
  Gekrenkte trots is erg! Heel erg
  Vooral als dat Cabralletje op ons heilige gras loopt te stuntelen. ….voor zo verschrikkelijk veel geld.

    /   Beantwoorden  / 
 8. aks

  nu ook talent v.d. lely weg, uitverkoop begint !
  Ould Cikh voor een prikkie weggedaan de potugezen lachen zich de barsten

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  Hake tekent contract voor 3 jaar

    /   Beantwoorden  / 
 10. cmw twente-achterhoek

  Schreuder kan niet aanblijven. Schreuder heeft zelf de slechte prestatie van vorig seizoen met een uitermate dure selectie deels verweten aan de trammelant binnen FC Twente. Hoe kan deze trainer met dergelijke excuses nu weer voor de groep staan. Wij dienen op dit moment een trainer te hebben die enigemate resistent is m.b.t. de trammelant. Schreuder heeft aangetoond en zelf toegegeven dat hij over deze kwaliteit niet beschikt (dit even afgezien van alle andere kwaliteiten waarover dhr. Schreuder niet of wel beschikt).

  Dat kan helemaal niet meneer Aldo van der Laanuit !

  Maar meneer Aldo van der Laanuit zelf kan ook helemaal niet aanblijven. Want hij is zelf hoofdverantwoordelijk voor de trammelant als lid van de toenmalige RVC.

  Van echte schoonmaak is dus nog helemaal geen sprake !

  Het wordt langzaam wel een zielige vertoning voor de beide heren ! Wereldvreemd ? Graaiers ? Opvallend is hoe stil alle andere medeverantwoordelijke heren uit de voormalige RVC zijn en hoe weinig medestanders meneer Van der Laanuit nog heeft.

  De oproep tot ondersteuning is van een roepende in de woestijn !

    /   Beantwoorden  / 
 11. aks

  Lachman vindt Schreuder een dubbelzinnig persoon die spreekt met meerdere tongen. (zie telegraaf)

    /   Beantwoorden  / 
 12. aks

  Van der Laan angstig voor komende weken
  Daar waar Aldo van der Laan vorig seizoen al werd verweten weinig publieke steun te bieden aan Alfred Schreuder, lijkt dit nu wederom het geval. Ondanks dat het bestuur ervoor heeft gekozen door te gaan met Schreuder lijkt Van der Laan er zelf weinig vertrouwen in te hebben. Dit valt op te maken uit de woorden die hij sprak tegenover het AD.

  “Ik maak me best zorgen over de komende weken, maar Alfred zal zelf moeten bepalen of de situatie houdbaar is. Zelf denkt hij het tij te kunnen keren”, aldus Van der Laan in gesprek met Van der Ley.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Wallace

  Laat Aldo Popla zichzelve de komende tijd maar flink in zijn eigen pantalon ontlasten en bevuilen en beschijten. Hoe meer, hoe beter. Dat hij nondeju ‘s nachts zwetend in zijn nest wakker ligt en wroeging krijgt en als de dood is dat ze hem en Alfred er een paar op de kwek komen pompen, dat hij honderden mails naar Joop stuurt met de smeekbede om samen boete te gaan doen bij de aanhang, dat hij het uiteindelijk niet meer trekt, Alfred zijn afkoopsom en Rob Jansen zijn provisie doet en zelf ook opflikkerstraalt. Zou mij dat eens een droomscenario wezen, of wa ? Druk erop houden en weer een tandje er bij, ofwel verhogen. De RvC van laffe broekpoeperds zal weldra zwichten en dan komen de verhalen naar buiten. We roepen ‘Actie, actie, actie !’

    /   Beantwoorden  / 
 14. Baretti

  Juust… tandje bijschakelen.. Langzame dood laten sterven.. Het schijnt overigens dat het bestuur van de FC Hoksebarge ook nog in Sinterklaas gelooft. “wij roepen anderse SV’s op” …..manman onder welke steen hebben jullie gelegen daar. Hoe kansloos ben je dan.? Dan kun je jezelf toch net zo serieus nemen als Alfred, Joop, Aldo en Arjan Hoopstront… #zalweleenbeslotentrainingwordenmaandag

    /   Beantwoorden  / 
 15. deleukstethuis

  ik kijk in mijn glazenbol: seizoenstart. living dead man Schreuder op de bank. 3 punten uit 6. Aldo: “op een bepaald moment moet Alfred ook zelf bepalen of de situatie houdbaar is” Wederom zwarte rook in de veste. 9 punten uit 10 net boven de streep. Massale eieractie sv-en Twente, naar schatting 40.000 BArneveldse eieren zijn op de grasmat van Twente gegooid. Aldo: “op een bapaald moment moet Alfred ook zelf bepalen of de situatie houdbaar is.” 12 uit 12. Wonderbaarlijk opleving grasmat Veste. Diepterecord toeschouwers thuiswedstrijd Twente. 13 uit 16. Aldo: Op een bepaald moment moet Alfred ook zelf bepalen of de situatie nog houdbaar is” . Wereldwijde belangstelling eierstruifbehandeling grasmat Twente. Winterstop. 14 uit 17. Qatarese voetbalbond koopt contract Schreuder af die commercieel directeur Grass-Egg-Treatment wordt en de grasmatten klaarstoomt voor het WK in Qatar. Enorme groei Barneveldse kippen economie. Hake maakt seizoen af. Zomer 2016. Ron Jans gaat in op aanbod Twente. Succes duo herenigd.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Wallace

  Castaignos voor 8 ton naar Feyenoord. Hoezee. Eindelijk weg. Next.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Zie je, toch Frankfurt. Mijn fax doet raar, ik kon een F lezen en een N en ook die R nog en ja, dan denk je bij in totaal 9 letters al gauw aan die kutclub. Maar dit is beter. Luc, laat die moffen eens wat zien. Als Das Bost het kan, kun jij het ook. Gruus god.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.