Nieuwe geldschieters voor FC Twente

Okay, het zijn niet de megamultinationals waar we ons in de tijd van onze vergeten voorzitter op ingesteld hadden, maar helemaal oninteressant zijn we dus gelukkig ook niet voor het bedrijfsleven. Deze week presenteerde FC Twente de Duitse meubelgigant POCO als subsponsor en vrijdag wordt een rugsponsor gepresenteerd. Dat wordt TONZON, een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerverwarming. En zo is ons aanvankelijk kale shirt zowel aan de voor- als de achterkant weer voorzien van een sponsor. Nu de selectie nog op peil/bij elkaar houden en we zijn klaar voor de competitie. De intenties van Hakim Ziyech zijn in ieder geval duidelijk.

14 reacties op “Nieuwe geldschieters voor FC Twente

 1. twente madmax

  Aks terug ,
  nou dr gebeurd zat.
  Blij met alle sponsors die komen. .
  Aj doar over zeuren goat bi ‘ j nich wies!
  Wat is er trouwens met Ebecilio? ?
  Weer ondeugend?

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Ik weet het niet max, misschien wil hij wel weg en stuurt ie aan op een conflict ?
   Of hij is te vet teruggekomen van zijn vakantie ?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Baretti

  Ben bang dat het zeer karige bedragen zijn. Niet voor niets voor 1- jaartje. Onder het mom van… beter iets dan niets..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Aldo wil nog iets nieuws doen . Hij wil als eerste ook de binnenkant van de shirts voorzien van kleine sponzen sponsors . In de rust dragen de voetballers de shirts dan binnenste buiten . Eerst de shirts uitwringen inverband met zweetdruppels van het vele lopen in de campetattie . En na de rust het veld op met shirtreclame voorop in spiegelschrift met de tekst LAAT U OPLICHTEN.COM . En achter op shirt KRIJG DE PLEURIS.NL . En op de broek achterop in het Engels het woordje DICK de enige echte reclame DICK . En op de voorkant van de bermuda voetbalbroek het reclame woordje DORK.COM . Stel dat er ooit een Amerikaan bij Twente voetballen zou komen kijken . Amerikaans is net een tikkeltje anders dan Engelse drop . En Aldo laat nu een wit hemd op maat maken van reclame .Volbehangen van buurtwinkels uut Enschede tot aan het witte boordje aan toe .Sponsor uut Oldenzaal en Enschede . Iets anders kunnen ze voor beter geld niet meer krijgen zeg . Mijn God ,heel Internet barst van de centen . Duurt niet lang meer dan komen de flappen gratis uut Internet zetten op 3D Print . Of een sponsor uit Griekenland voor een miljard of 2 met opschrift op de kousen ZO WE HEBBEN ONZE BELASTING CENTEN WEER TERUG VAN TSIPRAS,Grijpenland.Com .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Ha ha ha, Paulie te lange met de plette in de sunne ezett’n, sterke episode alweer ! Luister mense, de nieuwe spits is niet ver weg meer. Tedjen had er 8 op zijn schaduwlijst staan en de bovenste zes heeft hij allemaal weggestreept. Het gaat dus nog tussen twee kandidaten en ik begrijp uit de roddelgangen NIET de fucking MINSTENS. Morgen drie uur in Groosbekke tegen Achilles, met Broenoe Vinie nevens de Griekse geit. Uvini betekent trouwens ‘geef maar hier die bal of ik knaag je kanis eraf en schijt je de schedel vol.’ Om maar even terug te komen op een prangende vraag van aks. Fijn weekeinde in de voortzetting, ik ga op vakans. Weldra weer ‘ne kolom, dat staat wel vast.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Fijne verplaatsing nog . Ik ga binnenkort ook op verplaatsing . Een voetreis naar Santiago de Compostella . Ik heb het licht gezien . Ik voel mij plots aangetrokken tot bidden . Ik moet daar gaan bidden voor oplichters van Fc Twente . Ik neem een rugzakje en een hoop theelichtjes mee . Kom zeker weten terug met een hoop Compost uit Compost Tella . Wallace ,les 1 ,drink nooit bij aankomst hotel gratis drankje op .Voor je het weet ben je vacantie alcoholist . Les 2,laat nooit je biertje onbeheerd achter .Voor je het weet zit er een tabletje in .Les 3 ,gaat men met de wagen naar Spanje zorg dan dat je bij de grens van Limburg Belgie ook 2 ogen achter in je ogen hebt zitten . Gaat men met het vliegtuig ga dan bij de nooduitgang achterin zitten ,dan heb je zo weinig mogelijk last van idiote piloten . Ga je zoals ik lopen naar Spanje pas dan op het rijwielpad voor fietsers,bromfietsers ,brommobielen die meer lawaai maken dan een Arke Dreamliner en ufo s . Ieder die weggaat ,pas op het zwarte gat van Frankrijk men met de wagen gaat . En pas op voor oplichtende benzinestationsoplichters . Hou je ogen scherp in de gaten . Veel plazier .

      /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Een beste vakantie gewenst, allemaal trouwens. Ik heb nooit vakantie. Ik stuiter altied deur.
  Schijnt dat spillebeen Cabral toch verkocht gaat worden. Ben benieuwd wie zo gek is om daar in te trappen.
  En ik hoop echt dat Ziyech blijft de Bundes Liga zou interesse hebben.
  We zullen zien.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Achilles 29 – Twente 0-3 . 2 goals van Ziejek . Maar als straks 5 tal sterkhouders nog zijn verkocht win je niet meer van Achilles 28 29 of 30 . Dan ben je al Eerste Divisie waardig .Zeg maar nu heeft Twente al voor 60 procent De Graafschap waardig toneel opt voetbalveld . De volwaardige opstelling begin wedstrijd is al niet om over naar huis te schrijven en dan krijg je na 60 minuten de opstelling ;;Bleker Bijen Jensen Schwering Schutte Ebicilio die dus ook vertrekt,Ntuli Da Cruz Cabral Oosterwijk Drommel . En Kinig Alfred maar hard oproepen ;we hebben geen spits nodig . Weet je wat het is Alfred de idioot op deze aarde . Wanneer wil je in de Topklasse amateurs belanden met je domme gelul . Ik zou zeggen Alfred,ga op de middenstip vant Grolsche Veste zitten en schijt je daar in je broek . Laat het maar lopen dat het een lieve lust is . Laat je bevrijden Alfred,schijt het hele veld maar onder .Stront is goed .Boeren gebruiken ook stront ,daar wil het gras goed van groeien . En in de Eerste Divisie en Topklasse amateurs schijnen een hoop clubs te wezen met kutgras kunstgras voor homo voetballers . Niets mooiers dan regen glijden slydings modder echt gras . En er is ook niets mooiers dan een echt Fc Twente elftal of 22 tal . Alfred,ga met deze voetballers die straks nog overblijven maar kinderliga eten in de kinderligavoetbalcompetitie . Ik ben nu zolangzamerhand knots beroerd geworden van Alfred . Ik hoop dat ze Alfred binnenkort de hoofdrol gaan aanbieden in de film HannibalMasker dan kan hij zijn waardeloze trainings papiertje weer retour zenden aan Zeist afdeling Prins Carnaval .

    /   Beantwoorden  / 
 6. Baretti

  Whahaaa Paul… Je hebt helemaal gelijk. ben alleen bang, dat Jedocus vooral schijt heeft aan het publiek. Gaf ie onlangs nog weer aan, in dat interview met Ziyech….zegt ie: van Alfred geleerd dat je overal schijt aan moet hebben…en natuurlijk een grote plaat veur de kop. Zal wel komen door die grote harses van hem.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  RTV Oost zond zojuist de samenvatting uit van de wedstrijd van vanmiddag. Tijdens de rust zien we Tedjen met zijn foon in de hand op de lege tribuun staan. Hij is in het gezelschap van een neger in een Ralph Lauren poloshirt. Wie is deze gast ? Volgende versterking ? Check de beelden dan via hun website ! Ik gok…euh…Cole.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Wallace

  And Cole it is. West Ham’s striker Carlton Cole… Welcome !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Zo, d’r staat nog geen 100 man langs de zijlijn. Alsof niemand er tot nog toe mee geassocieerd wil worden.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  Wat kan mij die 100 man toch bouten, Piet. Wie is die neger waar oons Tedjen nogal nerveus bij staat te zwaaien en te groeten, terwijl de neger het spel volgt ? Wie is het ? Ik denk den Cole. Die zal dan wel een contract komen tekenen, want transfervrij. 31 jaar bij 1.92 meter. Wat een beesten bij malkaar, het lijkt hier straks Burgers Bush wel.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Paul

  O wat was het gisteren heet in de bus . De banden bleven plakken aan het asfalt . Teddybeer staat maandag met zijn telefoontjes wereldrecord bellen int Boek van Genesis Genezis Jenerd Boek of Records . Dat we dachten dat er steeds en alleen maar voetbalclubs bellen . Is natuurlijk niet waar . Zijn vrouw belt ook vaak . Teddybeer waar zit je nou ,ik voel mij zo eenzaam aan het aanrecht . Of zijn vrouw belt ,zeg Teddybeer neem je vanavond even 2 brood mee 4 melk ,pannekoekbeslag enz enz en dat Teddybeer zeg;ja tuurlijk schat ,ik neem ook nog 4 van die goedkopen kratjes bier mee . Wat ben je nu zelf aan het doen schat;o Tedje ,ik ben de keukenkastjes aan het schoonmaken . Waarop Tedje zeg;leuk werk he ,doei . En dan doen we het tegenwoordig in de bus met namen als ,ik zie Bleek ,ik hen last van Bijen,ik lach net zo als Jensen op tv ,Schwering en inslag,ik ben over de Schutting gevallen N Tilla op brood ja lekker,Da Cruz reisbureau voetballuilekkerland,Oosterwijk tuincentrum bloemetjes ,Drommels drommels en nog eens drommels . En die neger die naast Teddybeertje stond is zo bruin tegen het zwarte af,dat komt omdat die neger in een zonnenbankenfabriek werkt in Engeland . Hij test daar de gehele dag zonnebanken of ze wel goed zijn voor de verkoop

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.