FC Twente strijkt geld op

Steven Berghuis, bij FC Twente nooit echt doorgebroken maar bij AZ steeds minder wisselvallig dartelend over het veld, vertrekt naar Watford. En dat levert FC Twente dus mooi 750.000 euro op. Dat zal deels een opleidingsvergoeding zijn, maar waarschijnlijk ook een contractueel vastgelegd doorverkooppercentage. Ook de transfers van Maikel Kieftenbeld naar Birmingham City en Tjaronn Chery naar Queens Park Rangers leveren ons Tukkers nog een (bescheiden) bedrag op. Ruimte voor aankopen is er volgens Gerald van den Belt is er vooralsnog niet, maar alle beetjes helpen op weg naar financiële gezondheid.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.