Uitwedstrijd tegen PEC Zwolle voor FC Twente

Zondagmiddag om 12.30 uur trappen PEC Zwolle en FC Twente in Zwolle af voor een voor ons Tukkers traditioneel zwaar uitduel. Het goede nieuws is dat Jesus Corona waarschijnlijk in de basis start. Minder goed nieuws is dat Giorgos Katsikas geblesseerd aan de kant blijft. Uw bespiegelingen over deze wedstrijd deelt u natuurlijk met ons in de comments. Forza!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

26 reacties op “Uitwedstrijd tegen PEC Zwolle voor FC Twente

 1. aks

  FC Twente raakt Zyech kwijt op de laatste transferdag
  De Bruyne gaat voor 99% naar M.City en dat betekend dat Zyech naar Wolfsburg gaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Ziyech gaat niet naar Wolfsburg. Je vervangt Messi of Ronaldo ook niet door Chery of Pröpperd. Veel te groot niveauverschil. Als De Bruyne vertrekt, halen de Duitsers daar een gearriveerde vedette met internationale faam voor terug. Dan moet je naar Spanje, Brazilië of Argentinië kijken. Of een Pastore van PSG, dat soort namen. Ziyech is gewoon een aanvulling, en dat wil hij niet. Ziyech blijft vooralsnog.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

   aks we raken denk ik Marsman ook kwijt op de laatste transferdag want Neuer is in gesprek met Real Madrid dus de kans is groot dat Marsman naar Bayern Munchen gaat.

     /   Beantwoorden  / 
   1. hihihi

    Dat zou balen zijn zeg, dan zijn we ook in 1 klap uit de financiele zorgen, Marsman gaat minstens 40 miljoen opleveren….

      /   Beantwoorden  / 
 2. ber

  Nog drie wedstrijden van totale vernedering van wat nog over is van onze Twentse trots… met 1 punt onderaan. En je weet als je eenmaal onderaan staat… inderdaad! Dan krijg je die punten ongelooflijk moeilijk binnen…

  Ik ben zo benieuwd naar de mening van onze exvoorzitterfan Joop… wat ziet hij in deze gitzwarte tijden?

  Ik was afgelopen zaterdag in de Veste maar ik heb serieus in geen enkel opzicht iets van optimisme kunnen ruiken…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Vrienden . De 6 is uit mijn hersenen . Heracles heeft er namelijk 6 neergezet . Zal binnenkort wel de 7 op scorebort komen . Misschien wel vandaag . Wie weet . Dafne Schippers heeft zojuist gewonnen . Konde de voetballers van Twente ook maar zo hard lopen .

    /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Met angst en beven zie ik de wedstrijd tegemoet.
  Zo ver zijn we reeds gezakt dat je er tegenop ziet om naar een match te gaan kijken.
  Verliezen is balen en de manier waarop is nog erger.
  Vorig jaar was drama dit jaar drama en schande. De trots van de provincie? ??
  Helaas ook niet meer als je de huidige stand bekijkt !
  COTE !
  Zucht.
  6-0

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   drie wedstrijden nog maar 1 punt, volgende week tegen Heracles weer geen punten, dan zijn er 4 gespeeld 1 punt en die schreuder doet alle spelers weg die kritiek op hem hebben, nu, dan kunnen de suporters ook wel weg blijven.

     /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  Valt weer mee!

  Pfff

    /   Beantwoorden  / 
 6. Hahaha

  En weer geen punten bravo Alfred bravo. Marsman is geen keeper kan beter een slingeraap in de goal zetten.

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  Wanneer is het nu echt gedaan dan? 1 uit 5 , 1 uit 7 , 1 uit 10 Jupiler league? Jodocus had het niet, heeft het niet en zal het ook nooit krijgen. Goede assistent misschien weet ik niet, maar krijgt het heilige vuur nooit in de mannen en haalt al jaren niet het maximale uit zijn selectie. Volgende week weer geen punten , week daarop ook niet hoor. Heeft hij dat record eigenlijk al, slechtste seizoenstart ooit? Zo niet, gaat ie nog wel pakken.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Hahaha

  Alfred heeft heel veel records op zijn naam staan bij Twente zoals bijvoorbeeld onzin uitslaan voor en na de wedstrijd

    /   Beantwoorden  / 
 9. twente madmax

  Slechtste start sinds seizoen 2002 -2003!

  Dus zowel sportief als ook financieel op het tandvlees.

  Hoe kom je weer op een redelijk niveau.
  Dat is de vraag die velen wakker houdt.

    /   Beantwoorden  / 
 10. ber

  Ik ben er uit: We zijn Roda van 2 jaar geleden… dat gevoel is het! Hè man ik dacht al… wa veul’k toch?

  Geef mij maar een nekschot!

  @max… ook dat gevoel is geheel herkenbaar… 2003 allover again….

    /   Beantwoorden  / 
 11. twente madmax

  Roda thuis, daar was ik bij! Inderdaad dat was flink kloten!
  Dat ging toch om play-off’s EL toen? ??

  Als ik eerlijk ben is het vanaf het moment dat we kampioen werden nooit maar dan ook nooit weer zo goed geweest!

  Toen hadden we gewoon Twente moeten blijven!
  En niet die ambitie moeten hebben om een heeeeele grote club te willen zijn!
  Een degelijke club in Nederland was zat!
  Gevoel van hoogmoed komt voor de val!!
  En nu boeten! Net zolang tot dit zeer over is!
  Want het is niet Schreuder die ons dit alleen aandoet! Het zijn de vette jaren die ons nu nekken en misschien de doodsteek gaan geven!
  Twente heeft zichzelf opgeblazen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   nou het is toch echt wel Alfred die een dikke vinger in de pap heeft dat er al jaren niks te genieten valt in de Veste. De man heeft prima selecties gehad en daar zeer matig mee gepresteerd los van de financiële chaos. Hij brengt het niet over. Vorig seizoen in het jubileumjaar had een andere trainer ons langs Qarabaq gebracht ipv zoutloos 2x gelijk en daarmee poulefase EL en de bekerfinale. Maar deze inkak trainer trakteert ons al jaren op onbegrijpelijke tactiek , opstellingen en wissels. Om over zijn dubieuze rol bij het vertrek van Adriaanse die boven aan stond toen ie weg moest maar te zwijgen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twente madmax

    Als Twente geld zat had gehad dan hadden Michel Jansen en Schreuder er al nooit gezeten. Maar de dikke afkoopsommmen voor good old Steve en Adriaanse zijn al onderdeel van het op blazen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

     Er was geld zat . Maar de verkoop van dure spelers gelden is niet meer in het potje van de club gekomen . Nu,dat is in het portemonaaitje van derden gekomen en in het portemonaatje van Aldo en Joop en corsorten . Zo draai je een volksclub wel de nek om . Ze zitten er nog steeds maar ze horen gewoon in de bak te zitten . En Joop mag dan wel weg zijn op papier .Maar Joop is wel de buurman van Aldo op Mallorca . Guiterez moet ook nog worden verkocht . Daar moeten Joop en Aldo ook nog winst van hebben in hun portemoneebank . Zo zie je maar,de winst ging niet meer in de clubkas . Joop en Aldo met voorbedachte rade winstbejag voor hun eigen haggie .En de volksclub supporters worden daar de dupe van .

       /   Beantwoorden  / 
 12. Paul

  Het is namelijk harstikke dom wat ze nu bij Twente doen . Een echte liefhebbende Voorzitter met zoveel eigen vermogen had juist goede spelers moeten halen investering om weer duur te verkopen . Kan hij rustig behappen met zijn vermogen . Zo kom je dus nog sneller uit negatief vermogen . Wat hebben ze nu verdiend aan 13 verkochte spelers . Eigenlijk een habbekrats . Ze lijken nog erger dan verstandicapt . Op Aldo is het woordje KRENT van toepassing . Inhalige egoisten portemonee . En Alfred blijft gewoon zitten . Want Aldo geeft geen cent uit . En dat gaat op de duur nog veeeel meer geld kosten . Dat gaat bij degraderen minstens 15 miljoen kosten .

    /   Beantwoorden  / 
 13. Wallace

  ‘t Is over. Hij gaat eruit. Schreuder heeft vanavond voorgoed de benen genomen. Supporters hebben de busse opgewacht en toen is hij stiekem – want vermomd… – gevlucht met achterlating van zijn clubkostuum, autosleutels, tankpas en notitieboekje en toilettas die hij hals-over-kop achterliet in de bosjes. Een boer in Borne zag hem veertig minuten geleden door de weilanden weg sprinten richting de A-1.
  Update: een Poolse chauffeur heeft hem een lift aangeboden en waarschijnlijk nadert hij inmiddels de Veluwezoom al. Meer in Hart van Nederland.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twente madmax

   En nu ?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Tedjen heeft morgen een afspraak om veldsla, radijs en bloemkolen te gaan zaaien in een moestuin… Zaterdag Rutten en Hake op de bank in het gerenoveerde Paalmans stadion; nog steeds een nederlaag, maar nu wel eentje met perspectief voor de wedstrijd tegen Ajax. En wellicht meer nieuwe spöllers ! Reuring.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

     Alfred denkt niet aan opgeven.Iijdens perspraatje aan tafel had Alfred een gezicht of het masker al op z n hoofd zat . Alfred gaat stug door . Alfred is precies als Joop . Bij Wegener het slecht ging zei Joop ook;oke ,geef mij dan maar 2.5 miljoen euro mee dan ben ik weg . En dat heeft meneer bij Twente ook weer geflikt . Van bezemkoning tot gratis veelvoudig miljonair . Als Aldo morgen 1,5 miljoen aan Alfred biedt is Alfred ook weg . Maar Aldo betaalt niet . Aldo betaalt hem in de resterende jaren nog liever wat meer euro tjes . Alfred blijft gewoon zitten al verliest hij 15 keer op rij . Alfred de moderne vierdeklasse trainert met droomgeld .

       /   Beantwoorden  / 
 14. twente madmax

  Vak P in actie als er geen 3 punten gehaald worden zaterdag.
  GVD t wordt oorlog.
  Gaan ze Alfred afvoeren?
  De grens over gezet bij Bathmen en hij mag Twente nooit meer in!
  Anders moet hij vrezen voor z’n leven.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Paul

  Fakkie P eist volgende week een overwinning op Herrencles .Anders gebeurt er wat . Zal je toch net tegen Fc Tanane moeten voetballen met zijn kanonskogels op doel . Marsman ziet ze al vliegen . Uvunu krijgt rood door dom kinderlijk verdedigen . Fakkoe P staat op springen . Ziejeg Corona en Guitierez is nog net vandeweek door een overgelukkig op geld azende Aldo en Joop verkocht . Corona levert maar een schamele 27 procent op . De rest krijgt weer iemand die niets met Twente te maken heeft . Wat een constructie s . Constructie der dood noemen ze dat . Tanane die nu in bloedvorm is is gevaarlijker dan de gehele Twente voorhoede bij elkaar . Er valt eigenlijk niet meer boos te worden . Het volk dat RVBC dat er zit is een hopenloze zaak . Geen verstand van voetbal . Zelfs een Psycholoog krijgt dit Fc Twente RVCB en Aldo niet meer aan de praat .

    /   Beantwoorden  / 
 16. aks

  Hoeveel spelers moeten nog weg dat is de vraag.
  Waar younes Moktar bij Ron Jans de sterren van de hemel had gespeeld, krijgt Alfred Kwak hem niet aan de praat, dus alweer een op zich goede speler weg, aan het einde van de transfer periode gaat Zyech ook weg, Twente had zoveel spelers in huis een sterke jeugd lichting en wat is er van over en wie is er nog, juist Alfred Kwak met straks een elftal met boerenkool voetballers, ik heb allen nog maar deze woorden over . . .
  Alfred rot op .. per direct .. Rot op !!!!!!!!!
  en wat zegt Alfred ? aan het einde van de tunnel zie ik licht en daarom ga ik niet weg, het zijn mijn zaken niet ik doe gewoon mijn werk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.