Supporters Heracles wél tevreden over Alfred Schreuder


Terwijl onder de supporters van FC Twente de paniek niet meer te stuiten is, blijkt men in Almelo ons leed met tevredenheid te aanschouwen. Supporters van Heracles Almelo kwamen hun waardering over de gang van zaken bij onze club dan ook tonen door Alfred Schreuder een taart aan te bieden. Dat kan er ook nog wel bij.

Bron foto: Tubantia.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Supporters Heracles wél tevreden over Alfred Schreuder

 1. Baretti

  Hij krijgt van ons gebak als ie zijn contract inlevert.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Gooien zo’j um

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Tettebeer hef weer ne nieuwn transfervrieje speuler ophaalt. As veurindekking dat er nog ne zootje mot worden verkoch .Noe hef e d r een ophaald dee ok a bie Framagusta hef loopn en he het Ede . Ede dee naam steet mooi in twents uutsproken bij Ensche,plak ie de zooi aan mekaar dan krieg ie Enscheede. En he kump uut moffrika . En in moffrika schrieft ze dus en sprekt ze het uut as Enscheede . Weer ne mooien transfervrieje der bie en dan zult ze BH Brama ok nog wa ne . Want thele minveld lup vot ….Tettenbeer is weer bie de slager west . Dag slager ,dag Tettenbeer . Zeg slager ,hebt u nog van die actie gehaktballen ,woi der met veutballen Tettebeer of woi der met smieten ,nee slager ik wil ze graag opeten eerst thuis in de diepvries leggen ,hoevulle woi der dan van hem Tettebeer ,nou slager doet u er maar 18 van , das ok tovallig bie Tweente hebt ze op dit moment ok meer 18 speulers over , nou slager toch zo erg is het echt nog niet hoor ,ik heb heurt dat de knvb uoe wil beln of ie nig geliek noar de eerste divisie wilt goan ,o slager toch het mag wel een toontje lager hoor ,dee 18 gehaktbaln dee ie wil hem Tettebeer mot dat transfervrieje gehaktbaln ween of woi ze koopme ,o slager wat hebt u het vandaag toch weer op de heupen zeg , heupen wat heupen,of woi ok nog 18 transvrieje schouderkarbonade hem . Noa to da meer astebleeft Tettebeer ,18 plakjes wost veur de speulers gratis kinderwost . Daag slager ,dag Tettebeer .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.