FC Twente ontslaat Alfred Schreuder

Het was onvermijdelijk want de situatie was onhoudbaar, al langere tijd. FC Twente heeft besloten het contract van Alfred Schreuder te ontbinden. De nederlaag in Almelo afgelopen zaterdag was de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. René Hake neemt tot nader orde de taken van Schreuder over. Een volgende stap in het herstel van ons FC Twente is gezet. Nu Aldo er nog uit.

12 reacties op “FC Twente ontslaat Alfred Schreuder

 1. berb

  Eerste rat verlaat zinkend schip:

  Hakim Ziyech is hélemaal klaar met FC Twente. De belangrijke middenvelder, tevens aanvoerder van de club, begrijpt niks van het ontslag van trainer Alfred Schreuder. En dat laat hij ook duidelijk blijken. Ziyech sluit een transfer zelfs niet uit.

  “Iemand naar je toe lokken met de boodschap dat het gesprek over transfers zou gaan. En dan dit. Dat vind ik echt schandalig. En dan druk ik me nog zachtjes uit”, klinkt het commentaar van de ziedende Ziyech in gesprek met De Telegraaf. “Dit verdient de trainer absoluut niet. Het bestuur moet naar zichzelf kijken. Ze zijn blijkbaar niet in staat om hun eigen beslissingen te nemen. Neem deze maatregel dan in de zomer of aan het begin van het seizoen! Nu hebben de supporters blijkbaar gewonnen.”

  De 22-jarige speler wilde aanvankelijk graag bij Twente blijven. En nu? “Ik kan daar niet teveel over zeggen, want ik heb het niet in eigen hand. Maar de transfermarkt is nog even open en ik heb het er met mijn zaakwaarnemer al over gehad. Mocht er nog een mooie club komen dan zeg ik daar nu zeker geen ‘nee’ tegen”, verzekert Ziyech, die zijn band mogelijk ook inlevert. “Daar heb ik nog niet echt over nagedacht, maar dat zou zomaar kunnen. Ik ben een proces gestart met Alfred en daar was dit een belangrijk onderdeel van.” Ziyech laat tot slot nog weten dat het team van Twente achter Schreuder stond.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erwin

  Tja, onvermijdelijk. Dat het om een paar supporters zou gaan die achter zijn vertrek zouden staan klopt volgens mij ook niet. Er was een hele schare supporters die ook van mening waren dat ie moest vertrekken, die hebben niets van zich laten horen of geen jaarkaart meer gekocht. De reactie van Ziyech op dit bericht was ook een beetje impulsief. Natuurlijk baal je als je de aanvoerder bent en een goede relatie met Schreuder hebt, hij moet zich echter beseffen dat dit niet langer zo kan en dat Schreuder niet in staat is om de passie en beleving terug te brengen in de ploeg. Daarnaast moet hij ook door met Twente mocht zijn transfer uitblijven, op deze manier maakt dat niet erg makelijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. wilmke

   Ziyech moet eens beginnen met de hand in eigen boezem te steken. AS heeft het niet goed gedaan en moest, terecht, wijken maar de spelers hebben hem al lang geleden laten vallen. Je moet als speler de passie voor het spelletje niet met de mond beleiden maar je moet je voeten laten spreken en de wil hebben om te winnen en bereid zijn om desnoods bereid zijn het gras op te vreten. Dat hebben de supporters jaren lang van Twente gezien maar nu al tijden moeten ontberen. Hij en zijn companen zijn dus mede schuldig aan dit debacle. Als je dan dergelijke uitspraken doet mag je wat mij betreft nokken. Twente heeft een trainer nodig die deze pubers eens laten weten dat er gewerkt moet worden voor de euro’s die er elke maand op hun bankrekening wordt bijgeschreven. En als dat niet gebeurd dan moeten ze desnoods maar van de Veste naar het trainingscentrum zwemmen door het twentekanaal. Misschien worden het dan kerels die blij zijn met supporters die een vorstelijk bedrag neertellen voor hun jaarkaart. Ik ben het zat om elke wedstrijd maar weer me te moeten ergeren aan het zaaddodende gepruts van hun. Ik bb
   Ik ben al supporter vanaf het begin en heb me nog nooit zo geërgerd aan die pubers als de laatste jaren. Als iemand dergelijke uitspraken doet zoals Ziyech mag hij wat mij betreft per direct opzouten, liever een mindere voetballer met pit in z’n donder dan zo’n verwende puber als Ziyech. Succes bij je volgende club.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  De Koning zal derde Dinsdag September ook wel weer spreken over ; ja hoor ,we moeten weer bezuinigen ,maar er komen ook lastenverlichtingen aan . En hups ,na een paar weken gaat Markje Rutte de belastingen weer fors verhogen . Aldo v d Worst zou zijn broer kunnen wezen . Der Aldo zal ook geen steek veranderen . Aldo zeg ;we moeten fors bezuinigen . En hups los kaartje voor de wedstrijd tegen Ajax gaat van 38 euro fors omhoog naar 48 euro . Is toch lekker ouderwets een Hollands bedrag van 106 gulden voor dat invalide voetbal van Twente . We wouden met 4 man gaan en dat is dan in totaal 426 gulden voor anderhalf uur invalide voetbal . Nou weten we niet of Aldo al heel lekker is . Maar volgens ons is hij niet zo heel fris meer met zijn bezuinigingen woordjes . Weet je wat je met 4 man kunt met dit geldbedrag . Met dit geldbedrag kun je op vrijdag super goedkoop vliegen met Easy Slet naar Barcelona . Kun je de hele Zaterdag en Zondag in de Spaanse Zon liggen bakken en zuipen en slapen doe je toch niet en ga je op Zondagavond met Easy Slet weer terug met hoon en gelal en groot geschal . Maar een ouderwets bedrag van 426 gulden plus met de wagen gaan en wat vreten en zuipen bij Fc Twente zit je zo totaal dik over de 500 gulden . Aldo kan het wel leuker maken maar niet goedkoper . De supporters moeten overal voor boeten . Aldo zei ook dat vertrek Schreuder de schuld is van de Supporters . We willen nog wel komen met een los kaartje . 20 euro per kaartje lijkt ons een goed bedrag om naar die invalide voetballers te kijken . Anders gaan we wel een keertje met een bosje bloemen gratis invalide mensen bekijken in het Roesingh . Hebben we er ook nog meer eer van dan de zakken van oplichter Aldo te vullen die niets veranderd is maar alleen naar het schijnt nog erger is geworden ….baidewai , laat dat nou heel toevallig zijn , bij Fc Barcelona kun je ook een los voetbalkaartje kopen voor 48 euro . Wij gaan dus niet naar Fc Twente -Ajax . Wij gaan de tweede Mark Aldo v d Laan dus niet rijker maken dan hij al is .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Corona mooi naar Porto .Kan hij der ook lekker in de Zon zitten . En er is nog tijd voor Ziekjek om te verkassen naar Schalke . Kan toch niet zo zijn dat de rijke voetbalclubs meneertje Ziekjek over het hoofd zien . En kan Aldo het overgebleven trasfer geld weer vereffenen met de verloren gelden van Alfred en de komst van een nieuwe trainer er mee betalen . Dat Fruitierez nog niet weg gaat voor 00 uur . Fruitierez ,het blok aan het been van Aldo en Joop .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   De heksenjacht mag nu toch wel stoppen. Ik zie niet in waarom Aldo er nu ook nog met gezwinde spoed uit moet. Die stapt eind van dit seizoen toch vast al op. Die roep om schoon schip klinkt vaak erg hol en ondoordacht. Alsof er ook een nieuwe voorzitter klaar staat die wel schoon is. Het moet mij ook van het hart dat twente zo weer dichtbij de provincieclub is, die t misschien het liefst wel wil zijn. Doe maar gewoon, …

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Piet . Zie je wel . Aldo is nu nog gekker op de centen . Er komt geen vervanger voor Corona . Ze laten nu nog grotere voetbal gaten opt voetbalveld ontstaan . En Brama hadden ze op training . Brama is gisteren maar weer uit arrenmoede terug gegaan naar Pec . En als ik Schalke was dan had ik Ziekjeg er ook nog even bij genomen voor een habbekrats . Maar hij kan morgen ook nog wel eens naar Engeland verkassen ,het kan,het kan . En Aldo dan ook maar weer roepen ; we halen er geen vervanger voor . Want Aldo wil zo snel mogelijk de moneten terug . Zal Aldo toch een zorg zijn als hij het geld heeft gebeurt met rente en weg is . Dan zeg Aldo in de spiegel ;Barst met je hele Fc Twente handel . Kom vrouw ,en nu goat wie er as de bliksum er tussenuut . Aldo der geldman uut Haag . De man was altijd al Fc Twenteloos . Maar der Joop had hem de kop gek gemaakt . Aldo is helemaal geen man voor belangstelling . Aldo is de man in de luwte tussen de flessen wijn op Afrika . De hele club wordt in korte tijd helemaal afgebroken . Alle voorwaartsen en aanvallende middenvelders die nu nog weg gaan geen vervangers voor incluis Corona . Maar ze schijnen wel weer nog een achterhoede speler te willen hebben terwijl ze voorin niet eens 1 doelpunt kunnen maken . 12 achterhoede spelers merendeel invalide spelers en anderhalve spits voor in .

      /   Beantwoorden  / 
 5. johan

  man man man wat ben ik blij. Iedereen die zegt dat het niet aan Schreuder lag heeft het niet begrepen. Heb een krat Grolsch leeggedronken en ga dat in de Veste tegen Ajax dunnetjes over doen. Es ff rekenen 30.000 man drinken allemaal een pilsje of iets anders meer, eurootje winst pp voor Twente en dat x de 3 jaar dat Schreuder er nog zou zitten. Mmmm wedstrijdje of 120 = 3,6 miljoen Haha ook financieel gewoon goede besilssing die Schreuder eruit te rotten. En dan had ik het nog niet eens over de scc, die had ik na 20+ jaar niet meer verlengd hoor volgend seizoen met Alfred. Was echt wel klaar na al die kutwedstrijden en het verneuken van ons jubileumjaar met poepindebroek voetbal tegen Qarabaq en geen EL poulefase en even zo in de halve finale tegen PEC. MAn man man, wat heeft die kerel een boel kapot gemaakt. Maar we zijn verlost! Hulde Hulde Hulde aan de financiers die ondanks alles tot inkeer zijn gekomen. Come you reds! Wie vret ze op die Amsterdammers in een orgastische explosie van ingehouden woede de afgelopen 2 jaar. Een ding is zeker die 3 punten tegen de over het paard getilde Ajax ventjes schreeuwt wie naar binn’. Fasten your seatbelts Frank!

    /   Beantwoorden  / 
 6. ber

  Als Aldo z’n monneten eruit heeft gaat ie… weg met die oplichter !
  Zit me trouwens geweldig te irriteren aan Johan Derksen… wat een nare vent.. vakp de baas… issie vriend van alfred ofzo?
  Nog 1 ding: Aldo en Joop M. Strafrechtelijk vervolgen. … Waarom lees ik daar niets over??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Kunstje oplichterij is mislukt . Het kwam naar buiten maar het moest binnenskamers blijven . Oeps foutje . Kunstje mislukt ,geld terug ,wegwezen,doeiiiii.

     /   Beantwoorden  / 
 7. twente madmax

  Zo weer nuchter.
  Schreuder weg
  Maar nu! Het geld is op en blijft op.
  Ziyech voor 24 uur vast vertrokken.
  En dan?
  Leuke jonge Tukkers maar te jong om de kar te trekken.
  Blijft niet heel veel over.
  Gaan voor play-off’s
  Cambuur en de Graafschap de baas blijven moet lukken.
  Nieuwe trainer? Maar nog steeds het geld op! Ik verwacht niet veel.
  Tegen Ajax de Veste rood is mooi!
  Maar iedereen moet zn verwachtingen eens aanpassen.
  We zijn niet meer bij machte om hoog te eindigen!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paul

  Op Tubantia de live blog transfers tot 00 uur staat ook een foto van AC Milan talent van 17 jaar Hachim Mastour die wordt verhuurd aan Malaga . Doordrenkt door omringende vette dikke maffia die ook geld wil verdienen aan mensenhandel . Arm jongetje dat helemaal geestelijk wordt ingepakt . Met Pappa en Moe en een notaris en een advocaat naar de voetbalclub is allang uit den boze . Het voetbal is doordrenkt van gewetenloos maffia . Porto ook zo . Porto zette Twente het mes op de keel voor 12 miljoen . Zoals gewoonlijk is het bij Twente de gewoonste zaak om zich in te laten pakken voor een schijntje . Corona is nog niet weg of Porto heeft een clausule van verkoop voor 50 miljoen voor Corona . Ach ach ach ,wat laat Twente zich toch altijd inpakken bij transfers . Fc Twente voor appel en ei transfer footbalclub .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.