Miljoenenverlies voor FC Twente

Geen paniek, het was allemaal ingecalculeerd in het plan van aanpak dat onze club ooit weer financieel gezond moet maken, dus we kunnen rustig slapen. Het gaat hier om 3,5 miljoen euro verlies over vorig seizoen. Twee miljoen schuld aan de belastingdienst en anderhalf miljoen euro tekort op de begroting. Niks aan de hand dus, want onlangs leende FC Twente nog acht miljoen euro om in de ergste financiƫle nood te voorzien. Gewoon het ene gat dichten met het andere. Zo doen wij dat. Waar hebben we het over.

2 reacties op “Miljoenenverlies voor FC Twente

  1. ber

    Binnen 2 seizoenen is het gedaan met ons fc twente. Das inclusief dit seizoen. Het was mooi, spannend naar ook fijn. Over een paar jaar zullen we met weemoed terugdenken. Hopelijk zitten er dan ook een aantal graaiers vast.

      /   Beantwoorden  / 
  2. johan

    mee gerekend, mee gereend ??!!! Recht lullen wat krom is, die 2 miljoen aan de belastingdienst moest natuurlijk gewoon afgetikt, maar dat dat dan 2 miljoen extra verlies betekent was natuurlijk helemaal niet mee gereknd en komt natuurlijk omdat er linea recta 2 miljoen aan clubsloper kloothommel Schreuder is meegegeven. Ja ja , het is maar welk etiketje je op welk bedrag plakt. Van den Belt weet wel hoe die plakken moet. En Aldo ook, heeft ie nog geleerd bij het prijzen van zijn worsten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.