ALDO VAN DER LAAN STAPT OP; INTREKKEN LICENTIE DREIGT!

Nadat dinsdag de documenten van de deal tussen FC Twente en de Doyen Sports Group uitlekte zaten we misschien eerst nog allemaal wat geamuseerd uit te rekenen wat het niet-verkopen van Shadrach Eghan en Kyle Ebecilio ons zou kosten. Gaandeweg de middag en avond werd echter duidelijk hoe ernstig de situatie ineens écht is. Aldo van der Laan stapte plotseling op en vervolgens liet de KNVB weten de deal te gaan onderzoeken en niet uit te sluiten dat de proflicentie van FC Twente wordt ingetrokken. De KNVB zou over een andere overeenkomst beschikken dan de versie die dinsdag via de website footballleaks.livejournal.com uitlekte. Kortom, het voortbestaan van ons Tukkers staat zeer ernstig op de tocht. Gedwongen terugplaatsing naar de Jupiler League zou eveneens een reële mogelijkheid zijn. WHAT THE FUCK!? Kan iemand ons even voorzien van enige houvast en hoop? Bij voorbaat dank!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

28 reacties op “ALDO VAN DER LAAN STAPT OP; INTREKKEN LICENTIE DREIGT!

 1. chocolade sjakie

  Mijn gevoel zegt, dit is einde oefening.Daar waar ik voor het seizoen niet bang was voor het einde van FC Twente, ben ik dat nu wel.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Wat kun je als supporter meer dan toekijken hoe je club langzaam maar zeker naar de filistijnen gaat. De berichten van vandaag rond de Doyens contracten zijn verschrikkelijk.
  Wat ik hoorde in de media is dat Sporting Lissabon momenteel een rechtszaak lopende heeft over een gelijk soortig contract. Zij zitten ook met de gebakken peren en claimen dat niet het huidige bestuur maar het vorige bestuur /voorzitter dit veroorzaakt heeft. Twente heeft allicht een jurist. Misschien kan deze nog wat. Al met al slechte vooruitzichten. Slapeloze nacht……Wat verschrikkelijk kut is dit!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  De andere cijfertjes oplichters zullen wel weer uit eigen gelederen een interim Voorzitter kiezen.
  Wil diegene opstaan hahaha natuurlijk ,onze alles prater Ted van Leeuwen.
  Daar is tie dan reeds.
  Nee mensen het is niet Sjef van Oekel maar Tedje van Leeuwen.
  Zal mij niets verbazen ,want als er eentje bij Twente mooi kan praten is het Ted van Leeuwen .
  Die andere vent uit Leeuwarden ik ben zijn naam even kwijt die bolleboos cijfertjes boy,oh oh oh ,die weet nog veel meer van de doorgestreepte cijfertjes .

  O jee , wat zal de KNVB gaan doen? .
  9 punten in mindering? of gelijk op nul punten laten staan?of licentie eind seizoen intrekken betaald voetbal.
  Dat Twente door kan gaan voor amateur licentie ,of dat de KNVB gelijk de lucht uit de bal laat lopen .

  Laatst zei mijn oom Tonie nog die wel eens grote oren krijgt van de windrichting mee.Paul jongen zei hij ; er wordt bij Twente wat afgeraggelt met zwart geld en donkere pennen .

  Nou en dat gaat de KNVB Ajax aanhang niet in de kouwe kolere zitten .

  Zo wat ik weet is het zo erg dat er morgen ook een vliegtuig vertrekt naar Kaapstad .
  Komt het vliegtuig toch nog mooi op tijd voor oplichter Aldo-
  En waar zijn die mooie 5 miljoen euro gebleven die Twente had ontvangen van de dooiengroup.
  Want daar praat namelijk niemand over bij Twente .
  Ze spreken altijd en alleen maar over de schulden .

  Het zijn en er zitten nog zoveel oplichters bij Twente medeplichtigen van de vuilnisbelt dat als onze club de club van de supporters ter ziele is die gasten wat mij betreft ze hun wel een spuitje in een Aldo worst mogen doen en dan voor een laatste keer nog een stevige hap in de Joop en Aldo worst buren om hun dan te begraven ten allen in de 2 huizen van Joop en Aldo op Mallorca .

  Meer wens ik dit uitschot volk niet toe als de club kapot en terziele is gemaakt door hun totale oplichting en achterbaksheid en smerige doortraptheid en terminale leugens .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Joost

  Wat een verschrikking is dit…
  Volgens mij is er nog maar 1 oplossing mogelijk, club compleet verkopen en de investeerder zal een boete moeten betalen van 10 miljoen aan KNVB/FIFA voor lijfsbehoud.
  De eigenaar kan schoon schip maken en beginnen met bouwen.
  Prijskaartje: 50/60 Miljoen, voor de rest Aldo – Munstercard.

    /   Beantwoorden  / 
 5. JanG

  de gifbeker is nog steeds niet leeg, en de laatste resten ervan kunnen wel eens het meest dodelijk zijn. Als de Doyen contracten anders zijn dan degene die naar de KNVB zijn gestuurd – en het vertrek van Van der Laan doet het plegen van deze fraude vermoeden – dan zit er voor de KNVB (en/of FIFA) niets anders op dan Twente zwaar te straffen. De enige reele hoop die ons dan nog rest is wat mededogen uit Zeist. Het hoeft zo’n vaart niet lopen, maar Twente-Willem II kan zomaar wel de laatste wedstrijd worden in de eredivisie in de Grolsch Veste.

  Pikdonkere wolken boven Twente: de Trotsch is bevlekt door Munsterman en Van der Laan. Maar vroeg of laat zullen deze vermoedelijke oplichters zich moeten gaan verantwoorden.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Baretti

  En dan die godvergeten opperoetlul van de Vriendenkring Koekoek Ermis die dan weer eens achter de feiten aanhobbelt en vraagt om een onderzoek…?? Nee jochie..dat had je al veel eerder moeten doen. Toen jij nog Joopie’s beste vriend was. Toen jij Joopies stront nog wel wilde eten. Was gvd wat kritischer geweest. Mooie meelopert. En nu een beetje meehuuln… Kansloos… Die gast denkt nog serieus dat ie het stokje ooit over kan nemen…..pfff…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Deze Ottomaanse clown zat zo diep met zijn albino-kneiter in het hol van de dictator dat je zou verwachten dat hij lang en breed met een diepgebronsde coiffure door het leven zou gaan. Allemaal medeplichtigen. Kritiekloze kontkruipers, jaknikkers en ruggegraatloze meelullers. Successupporters die de tekenen niet onderkenden, hoewel er in 2011 alreeds alarmerende signalen vanuit de boezem naar buiten kwamen. Maar vrijwel niemand die er aandacht aan besteedde. Ze verdrongen elkaar om vooraan te lopen in de polonees…Twente kapot, door Joop en zijn teinduizenden monddode volgelingen. Persoonsverheerlijkers, idolate textielslaven…Opkijken naar de hoge heren en met mes en vork hun stront blijven vreten onder het mom ‘laat Joop maar schuiven.’ Mooie boel. Ik hoorde dat in Almelo in week 49 de feestdagen al beginnen. Vanaf maandag, maw. FC Twente, een betreurenswaardig lachnummer. Sterke allen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    gvd wat is waar en niet waar? ik vrees dat we de kleine lettertjes niet gelezen hebben en voor de seizoenkaarten 2011/12 t/m 2014/2015 een vastgelegde naheffing krijgen die verplicht betaald moet worden omdat we Marsman niet verkocht hebben voor de kerst… Ik denk dat Schreuder zijn salaris zwijggeld was… Ik denk dat Brama ook te veel wist en geloost moest worden, maar ja die had ook meegegeten, kon dus weinig uithalen in de media… Ik denk dat Aldo en Joop via rare constructies op Cyprus ook aan de 5 miljoen van Doyen verdienen…. Ik denk dat het wachten is op de matchfixing bewijzen…. Ik bedoel als je zo in de piepzak zit en zulke rare deals sluit en 10 miljoen voor 5 miljoen verkoopt , is het een veel kleinere stap om ff een wedstrijdje te fixen met een injectie van een goksyndicaat… Ik zou de banden met die wok-toko iets verderop eens onderzoeken, dekmantel? man man man ik wordt helemaal paranoia van deze club. Daar wordt aan de deur geklopt! Licht uit zoek dekking!

      /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  En als klap op de vuurpijl zou dan enen Jan Smit gerechtsdeurwaarder uit Almelo notarieel beslaglegging op de voordeur des Fc Twente stadion.

  Ja ,dromen kunnen gewoon echt worden en zijn.
  Want het echte leven kun je ook dromen.
  Dat Jan denkt,hee wacht eens even,ik ga dit stadion een nieuw kleurtje geven Rood Zwart en maak er Fc Overijssel van Twente en Heracles in een.
  Want Jan Smit heeft dan nog wel alleen een voetbal licentie .

  Ja het leven is raar en het kan gek lopen.
  Want plotseling verwoorden de rest der oplichters bij Twente vandaag dat ze vol ongeloof zijn.
  Ohoo ,vol ongeloof .
  Nou doen ze net of ze nergens van weten alsof het de supporters zijn die gegoocheld hebben met cijfertjes op papier.
  Mijn God,die schooiers hebben zo zitten morsen op papier dat ze van een copij weer iets anders hebben ingevuld en daar weer een copij van en uiteindelijk staan er voetballonen op papier die totaal onleesbaar zijn.
  Zeg maar ,net als een automobilist die wordt aangehouden dat de agent zeg;mijnheer ,uw nummerbord is totaal onleesbaar,zit onder de modderstof.
  Ojee agent ,o dat wist ik niet? ik zal zo snel mogelijk mijn nummerbord weer leesbaar maken.

  Zo is het Aldo ook vergaan.
  Gewoon doorgaan met oplichten,kraait toch geen hond naar tot plotseling er bij Twente een lekoog zat die heeft gelekt.
  Niemand vertrouwd elkander daar nog ,want wie is de lekker lekoog.
  Zei Aldo gister plotseling;in belang van de club stap ik op.
  De waarheid is echter dat het Aldo te heet was geworden onder zijn voeten en in zijn hoofd.
  Aldo dacht bij zijn eigen ; snel weg wezen anders kan ik wel eens in de bak belanden.
  En dan is de keuze gelijk gemaakt,het is immers in Afrika onder de druivenboom in hangmat beter toeven dan achter de tralies.
  En met een beetje omkoopgeld hoeft Aldo zich geen zorgen te maken om te worden uitgeleverd.

  Maar daar waren we nou net aan toe dat de rest der klaplopers die er nog zitten bij Twente dat ze van verbazing bijna om vielen wat er nu aan de hand is.

  Van oplichter Joop vielen ze toch ook niet om.
  Joop die destijds bij de Courant zei ; nou goed dan ,dan wil ik wel opstappen maar geef me dan maar 5 miljoen euro mee.
  Uiteindelijk ging Joop lopen voor tweeeneenhalf miljoen euro gratis.
  Om daarna zijn zakken te hebben opgevuld bij Twente ging Joop ook lopen ,bang voor de waarheid.
  Maar met een compleet flatgebouw zit meneer weer telkens in stadion want zijn dochter doet aan voedjebal.
  Ik weet zeker dat het door Joops hoofd spookt ;zal ik toch maar weer Voorzitter gaan worden als ik dan als eerlijk mens alles op de rit krijg.
  De andere hersenhelft van Joop denkt ;nou nee,laat ik het maar niet doen want ik blijf een oplichter .
  .
  Hulde voor de man die Roda JC heeft opgekocht.
  De man neemt geld en kado tjes mee .
  Joop en Aldo namen ook geld en kado tjes mee ,helaas aan de verkeerde kant van de deur van het Stadion.

  Als Aldo een simpele heer was geweest had hij alle schulden in een keer overgenomen en in jaren gewoon weer terug laten vloeien in zijn eigen portemonee.
  Helaas ,oplichters hebben slechts een affiniteit en dat is zoveel mogelijk oplichters gelden binnen te halen.
  De rest interesting hun geen enen reet .

  Ook voor oplichters geld ,soms zit het mee soms zit het op het rek in hun karaktertrek.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Pietjen

  Het moet nog maar blijken of de uitgelekte documenten kloppen. Supporters, bedenk dat ds bestuurders en sponsors deze club nog harder nodig hebben dan de kleine supporter om hun produkten te slijten.
  Er komt hues wel een oplossing. Maar met roepen dat iedereen aan de galg moet schiet de kleine man in eigen voet

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  Wat bedoelt Doyensport nu eigenlijk na hun nietszeggende verklaring- de verdedigende belangen zijn groot omdat Doyensport nog veel contracten heeft lopen binnen Europa, De Uefa zou Doyensport moet verbieden, dan waren de problemen er ook niet !
  Inmiddels lijkt het erop dat FC Twente het contract met Doyen heeft afgekocht- is dit nu een krachtige daad van de rest, kijk mensen wij wisten hier niets van anders was dit nooit gebeurt ?
  Doyen wast echter de handen in onschuld na uitgelekte Twente-deal
  Doyen Sports zegt dat er gemanipuleerde verklaringen zijn uitgelekt. Deze zouden betrekking kunnen hebben op de samenwerking die het bedrijf heeft met FC Twente.
  Op internet verscheen dinsdag een kopie van een overeenkomst tussen FC Twente en Doyen. Daaruit bleek dat Doyen wel degelijk invloed heeft op het transferbeleid van de Tukkers, een constructie die niet toegestaan is. ‘Deze stukken zijn verkregen door een cyberaanval op de servers van Doyen. Sommige van deze documenten kloppen, maar andere zijn gemanipuleerd om de belangstelling van de media en het publiek te trekken’, reageert Doyen hierop.

  ‘We hebben niets te verbergen’, vervolgt Doyen, dat via een woordvoerder laat weten inhoudelijk nu niet verder in te gaan op de situatie rond FC Twente. Hij spreekt van een algemene verklaring, al heeft het er alle schijn van dat deze is opgesteld naar aanleiding van de publiciteit rond de uitgelekte afspraak met Twente. Wel wil Doyen benadrukken dat het ten onrechte wordt neergezet als enkel een investeringsmaatschappij. ‘Doyen Sports is veel meer dan een investeringsfonds, zoals voortdurend wordt gezegd, maar een compleet sportagentschap.’

  Terwijl de licentiecommissie van de KNVB werk maakt van de zaak en FC Twente aan de tand voelt of er daadwerkelijk regels overtreden zijn, zegt Doyen de nodige maatregelen te hebben getroffen om dergelijke aanvallen op het bedrijf en zijn partners in de toekomst tegen te gaan. ‘We hebben de nodige actie ondernomen om de mensen die voor deze aanval verantwoordelijk zijn te vinden.’

    /   Beantwoorden  / 
 10. johan

  bla bla bla . hop dan gvd. hele klerezooi druut en voor het gerecht d’r mee, kom dan snel op met die -9 punten staot wie mooi op 0 en kloar d’r dan ook met. zaterdag winnen en we staan 1 punt boven de graafschap. de weg naar boven ingezet.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Baretti

  Interessant artikel in AD van Sjoerd Moussou. Signaal naar KNVB afgeven door beide voorzitters aansprakelijk te stellen. Punt is alleen, dat V/d Belt is aangesteld door Joopie. Vlak voor de oorlog uitbrak. “moet je luisteren Geralt,… je gaat een lastige klus tegemoet. Veel ellende, maar jou treft geen blaam immers. Je krijgt krediet als je het op lost en een dik salaris van Twente. En van Aldo en mij krijg je (onder de tafel) nog een mooi bedrag mee, waardoor jou pensioen zeker is gesteld… moet je ons wel sparen…maar dat snap je zeker wel” Dat scenario heb ik in april al gepost en dat gaat ons de kop kosten. Want ik steek mijn poten niet in het vuur voor Van der Belt… hoe onschuldig hij er uit ziet….

    /   Beantwoorden  / 
 12. johan

  als men bewust andere dingen heeft verteld aan de KNVB is er natuurlijk gedonder in de tent, maar hoe dom ook dat je er mee in zee gaat, toen de coor de crisis de banken een stuk moeilijker deden over leningen zijn een boel voetbalclubs deze constructies aangegegaan, dus zo raar was dat niet wat Joop bedacht had. Wel dom, maar niet raar en de regels zijn inmiddels een stuk strenger. Zie ook dit artikel van dit voorjaar :
  ” Investeringsmaatschappij Doyen heeft een gevoelige nederlaag geleden. Het bedrijf, dat sinds 1 mei veel minder bevoegdheden heeft, spande een rechtszaak aan tegen FIFA, UEFA en de Belgische voetbalbond, maar verloor.

  Dat meldt Voetbal International. Omdat fondsen als Doyen op de transfermarkt jaarlijks honderden miljoenen opstrijken, kwamen de voetbalbonden in actie. Sinds 1 mei jl. zijn dergelijke fondsen verboden door de FIFA, dat steun kreeg van de UEFA.

  Doyen, dat door de maatregel veel geld misloopt, is in actie gekomen. De zaak diende in België, ook omdat Doyen gesteund werd door de Belgische tweededivisieclub Seraing United. Doyen eiste dat het verbod op investeringsmaatschappijen in het voetbal werd ingetrokken totdat alle partijen gehoord waren. De rechter was echter niet gevoelig voor dat argument en veegde de eis van tafel, meldt VI.

  De rechtbank meldt dat Doyen niet voldoende heeft kunnen aantonen dat het besluit van de voetbalbonden in strijd is met de Europese wetten. FC Twente werkte in Nederland regelmatig samen met Doyen. Onder meer de inmiddels vertrokken Luc Castaignos zat in de stal van het bedrijf. In Portugal en Spanje zitten clubs met de handen in het haar vanwege het besluit. Een groot deel van de transferstrategie van Zuid-Europese clubs is de voorbije jaren op dergelijke investeringsmaatschappijen gebouwd.”

    /   Beantwoorden  / 
 13. deleukstethuis

  We waren trots op de Rooien,
  Joop kwam met Doyen,
  mislukte list,
  zegt niet dat je het niet wist
  met de doyen in de kist

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Nou gaat ‘t witte peerd naar de slager
   Een zak met botten en veuls te mager
   Maar Joop en Aldo maken dat al niet meer mee
   Liggen met hun lamme reet te zonnen in Paraguay
   Tegen Willem II in stilte afscheid nemen
   Wie gaat het laatste shirt van Ziyech claimen ?
   De shit valt niet meer te duiden
   Zou de koffiejuf hebben klokken luiden ?
   Onze laatste hoop resideert te Rijssen
   Laat Wessels zich eindelijk in het zadel hijsen ?
   Inmiddels ben ik alles alweer zo beu als koale pap
   Twente, Twente, woar lul ik voortaan over aan ‘t skap ?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    O ,ik dacht dat Wessels van het zelfde laken een pak zo niet erger zijn wijlen broer had Twente toch ook al bezodemieterd.
    Wij hebben geen mooipraters die miljardair zijn nodig en graag met mensen spelen.
    We moeten gewoon een eerlijke normale Voorzitter hebben.
    Al heeft hij geen stuiver.
    Het gaat hier om eerlijk verstand en niet om nieuwe maffia figuren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Maximuss

     Paul, ben het niet vaak met je eens, maar je slaat de spijker op z’n kop, niet de ene dictator vervangen met de ander, schieten we geen fuck mee mee op. De club moet weer van ons worden.

       /   Beantwoorden  / 
 14. Hahaha

  Ik heb gehoord dat Jan Smit de nieuwe voorzitter gaat worden en de naam van de club wordt verandert in FC Twentecles

    /   Beantwoorden  / 
 15. Baretti

  In Telegraaf wordt gemeld dat Joopie mogelijk het lek is. Ik weet dat Aldo gebrouilleerd is met zijn voormalige kontmaat en dat Aldo zich ook genaaid voelt. Omdat ook de krabbel van Aldo eronder staat is dit voor Joop een afleidingsmanouvre. Maar wel eentje waarmee de club waarschijnlijk het nekschot krijgt. Als dit waar is. Dan zal de klopjacht op Joop ongekend zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Vanavond zal een hoop duidelijk worden als Joop in een ingelaste uitzending van Ivo Niehe Op Vrijdag zijn visie op hele toestand zal gaan geven. Dan zal ook zichtbaar zijn hoezeer hij onder dit drama gebukt gaat; na vier opeenvolgende ingrepen door een specialistisch team van Japanse plastisch chirurgen lijkt hij tegenwoordig sterk op een zeer oude uitgave van Peter van der Vorst met zilvergrijs haar, zo belooft Valentijn Driessen in de Telegrap…
   Later op de avond zal ook de weledelgestrenge, Rijssense heer D. Wessels live as we speak een verklaring afgeven bij Oost. Ik bezeik me nu al zowat van de nervositeit. Piepend en krakend schuift de deksel van gigantische giertank…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Baretti

    Ironiehe bedoel je… geweldig twitteraccount BTW..
    Grote kans dat Derksen vanavond nog wat olie gooit.. om zijn vriend Joop wat te ontzien.
    Ben dan wel heel benieuwd hoe dat dan gaat. Joop bij de bakker, Joop in de binnenstad van Hengelo… zallie zich prettig voelen? uitgekotst door volk en vaderland. Van God tot Paria.. Van Doutzen Kroes naar Anky van Grunsven..

      /   Beantwoorden  / 
 16. johan

  Zojuist het volgende gedaan en ik stel voor dat er nog minimaal 30.000 volgen via email en/of brief:

  Aan:
  Opgelicht?!
  Postbus 28555
  1200 LP Hilversum
  Email: [email protected]

  Geachte redactie van Opgelicht?!,

  Al vele jaren ben ik supporter van onze trots FC Twente. De wisselende successen door de jaren heen meegemaakt, zelfs een degradatie in het roemruchte Diekman. Ook de verhuizing naar wat nu dan is de Veste en het prachtige kampioenschap, om maar wat te noemen. Sportieve pieken en dalen, volstrekt normaal. Na het kampioenschap is het bestuurders bij FC Twente echter volledig in de bol geslagen, dat is nog niet zo erg, maar supporters zijn vervolgens jarenlang met list en bedrog van alles wijsgemaakt en met valse informatie verleidt tot kopen van een seizoenkaart. De afgelopen maanden is daarvan genoeg in de publiciteit geweest. Kijk oude video’s maar eens na van de verantwoordelijke heren en concludeer dat met een stalen gezicht duidelijke leugens worden verteld. Bewuste heren zelf , in het bijzonder de heer Joop Munsterman hult zich echter in stil zwijgen en supporters zijn de klos. Ik kan een lange lijst op gaan zitten noemen van de geleden schade door deze oplichting, maar ik noem 2 punten:
  1) in het seizoen 2014/2015 was ik bezitter van een seizoenskaart. Ik heb elke thuiswedstrijd bezocht om het elftal te supporteren en succes te laten behalen in de hoop op een hoge klassering en bijbehorend Europees voetbal. Tijdens de competitie bleek dat door wanbeleid Twente puntenaftrek kreeg, maar wat nog veel erger is : Twente had zich (via fairplay) geplaatst voor Europees voetbal, maar was niet in staat daar aan mee te doen door dit wanbeleid en zag hier vrijwillig vanaf. Het hele seizoen is supporters dus een rad voor ogen gedraaid en hoopten we voor niets op punten en een hoge klassering. We konden immers NOOIT Europees spelen… Dit is geen enkel moment voor het aanschafmoment van de scc verteld terwijl men dat al wel wist. Er is dus een product (de scc) verkocht wat in de praktijk een stuk minder was dan de supporter mocht verwachten. We deden namelijk “voor spek en bonen” mee in seizoen 2014/2015.
  2) Ook dit seizoen heb ik een scc aangeschaft. Nu blijkt dat er wederom sprake is van mogelijke punten in mindering en “lijken uit de kast”. De heer Aldo van der Laan heeft letterlijk gezegd dat alles nu wel boven tafel was, maar niets is minder waar. Opnieuw is supporters een rad voor ogen gedraaid, verzwegen wanpraktijken met mogelijk vroegtijdig einde van de club tot gevolg.

  Ik roep de redactie van Opgelicht?! op te achterhalen hoe het zit bij de heren Joop Munsterman en Aldo van der Laan, compleet met de wel bekende huisbezoeken en overvaltechnieken zoals we die kennen uit jullie programma bij andere oplichters die zich openbaar moeten verantwoorden.

  Dit kan toch niet zo maar? De club en supporters moeten schadeloos gesteld worden, er is genoeg te halen bij de wel gefortuneerde heren. Veel succes met uw programma!

  met vriendelijke groet,
  Johan

    /   Beantwoorden  / 
 17. Baretti

  Hebben jullie Oefoek nog gezien op het trainingscomplex..?
  Hij had 1000 T- shirts laten bedrukken… Met een grote IJsbeer erop… De winst gaat naar de FC. Bang dat het ons niet gaat helpen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Kesler is ook een Judas. Heeft als adviseur van de RvC inzage gehad in de Doyen-documenten en wellicht onder druk van Joop even de andere kant opgekeken. Wast nu zijn poten in onschuld, net als bij het Symphonie Orchestra, die failliete pruttel. Opzouten met die paardenlul, ook geen Kesler binnen halen, allemaal graaiers met kilo’s botter op de kop. NEXT !

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    De wijzen uit het oosten brengen rampspoed, dat begon al met het bijbel verhaal, Jezus verraden en gekruisigd.
    Henk kamp wil als Twentenaar het noorden en het oosten kapot maken.
    De oude en de nieuwe burgemeester van Enschede willen koste wat het kost een luchthaven, tot ergernis van Hengelo, Deurningen en Oldenzaal
    Munsterman en Aldo maakten FC Twente internationaal en Nationaal tot een lachertje in de voetbal wereld.
    Het is droevig gesteld, al die witte boordjes criminaliteit in het oosten de KIPS leverworsten zijn nu bij EMTE te koop tegen sterk gereduceerde prijzen
    Wie lust ze nog ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Paul

   Oefoek Kermis, is dat die blonde palmbino.
   Die man kan toch niet bijna zien of zo iets .
   Ik ken hem niet maar zag laatst een keer op tv dat hij in cafe zat er wel en wel precies weet waar de gratis glazen bier te grijpen zijn.
   Dat zijn van dat soort meelopers die het woordje proost zelf zouden hebben kunnen uitgevonden.
   Proost .

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.