Gerald van den Belt oververmoeid thuis

Wie dacht dat u en ik zwaar gebukt gaan onder de malaise bij ons FC Twente had buiten de medewerkers van de club gerekend. Gerald van den Belt, belast met de ondankbare taak orde te scheppen in de puinhopen van Joop en Aldo en te redden wat er te redden valt, is oververmoeid uitgevallen. Hij mist daardoor de vergadering met de licentiecommissie donderdagavond, waar het Doyen-contract op de agenda staat. Zelf zegt Van den Belt dat we het niet groter moeten maken dan het is, dus bespaar uw geld voor een fruitmand en bewaar het voor het moment waarop wij supporters onverhoopt de club de laatste, ultieme helpende hand moeten toesteken…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

2 reacties op “Gerald van den Belt oververmoeid thuis

  1. aks

    Gerald van den Belt wacht thuis in spanning af op berichten KNVB tot hij weer beter is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Baretti

    ,,,Timing van ziek zijn is wel verdacht..? De cruciale vraag was namelijk… Was v/d Belt op de hoogte van deze constructies… Het feit dat VdB aangesteld is door Joop, vlak voor de oorlog uitbrak, doet mij ernstige angstvermoedens opwakkeren dat ook hij besmet is… Onder mom van, jij krijgt een extra beloning, als je ons (Worstenboer en Joopie) er maar buiten houdt. Verders komt ie op mij zeer degelijk en betrouwbaar over, maar was Gerald bestand tegen de charmes en de knaken van Joopie….? Ik ben er bang voor en dat zou de club nog verder het moeras in trekken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.