LICENTIE VOORWAARDELIJK INGETROKKEN

1. Drie seizoenen geen Europees Voetbal, 2. Een boete van 45.250 euro en 3. Een verplicht onderzoek naar de bestuursstructuur en eveneens verplichte wijzigingen in die structuur. Dat zijn de drie voorwaarden waaraan FC Twente moet voldoen om de licentie voor het spelen van betaald voetbal niet daadwerkelijk te verliezen. Vanzelfsprekend gaat de club niet in beroep tegen deze symbolische strafmaatregel. Want Europees voetbal halen we in geen vijf (of 10) jaar, die boete is een lachertje en het verplichte onderzoek is eigenlijk precies dat externe onderzoek waar onze zieke club zo naarstig behoefte aan heeft. Bedankt KNVB! Tijd voor het noodplan van de gemeente dat nog moeten worden goedgekeurd door de gemeenteraad van Enschede. En van de FIFA hebben we natuurlijk niets te vrezen, want die zijn als rechtsprekend orgaan volstrekt ongeloofwaardig geworden. Van die corrupte bende zal het CAS ons indien nodig wel redden. Next!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

15 reacties op “LICENTIE VOORWAARDELIJK INGETROKKEN

 1. Maximuss

  Ik vind dat nogal licht gedacht, de tuchtcommissie en de Fifa gaan zeker nog hun eigen straffen (puntenaftrek en transferverbod) opleggen, lijfsbehoud wordt dus erg moeilijk en het transferverbod gaat de financieele problemen niet makkelijker maken. Het opleggen van 3 jaren geen europees voetbal zal ook weer ervoor zorgen dat we moeilijker talenten en spelers kunnen binnenhengelen. Ben erg benieuwd wat de voorwaarden zijn van de voorwaardelijke intrekking, die lees ik nergens namelijk. Wat mag er nu dan nog wel misgaan vraag ik me af en wanneer zijn we hem echt kwijt ? De kous is dus nog lang niet af ben ik bang …

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   De FIFA zal geen enkel mededogen hebben met een club die haar transferbeleid mede liet bepalen door de duistere speculanten van Doyen. Verplichte degradatie of erger; dit gaat nooit positief aflopen. Maar goed, we waren erop voorbereid. Deze shit is niet iets van vandaag of gisteren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    enige meevaller kan zijn dat de regels minder streng waren ten tijde van het contract en pas daarna strikter is geworden. Maar in hoeverre kan inderdaad de corrupte FIFA oordelen wat wel/niet corrupt is?

      /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Wat een giller is dit .
  Wat heeft de straf , niet Europa in met de hele situatie te maken .
  Buiten dat Twente toch niet Europa in wil en of kan .

  De KNVB moet aangifte doen tegen Joop en Aldo en de andere gewetenen om ze achter de tralies te krijgen en juist een club in nood geen boete geven,als de KNVB een club wil helpen.

  Een statement maken voor het eerst in de geschiedenis club mensen in het gevang opdat anderen bij andere clubs zich dan wel 3 maal achter de oren gaan krabben om ook maar enigzins de boel op te lichten .

  Maar de KNVB heeft ook geld nodig,zeg maar z n 45 duizend euro voor de hele mikmak ,komt dat even goed uit .
  En de KNVB durft niet zo veel want de KNVB heeft zelf gecurrupeerd met 10.000 euro omkoopgeld voor een zwarte man die weer bevriend is met een andere zwarte man die nu achter de tralies zit in Amerika en weer een vriendje is van Sepke Blatter is de KNVB tot deze beslissing gekomen .

  Joop Klusjesman mag natuurlijk nooit met de bezem gaan vegen voor straf in een bejaardencentrum.
  Want Joop kent de klappen van het vegen met de bezem wel.
  Ze hadden Joop bij zijn geboorte al een kinderbezemtje cadeau gedaan en in zijn kinderbox ging hij er de gehele dag al mee aan de slag .
  Daarna heeft Joop 40 jaar alles weggeveegd wat hem voor zijn voeten kwam .
  Nee jaah ,Joop moet vast zitten tussen de pinnen van de bajes ,samen met Aldo .
  Anders gaan ze er vlot weer van tussen , met een bezem .
  Want voor beiden is het natuurlijk een verademing een maand lang een bejaardentehuis te moeten dweilen op hun knieen en de voeten van de bejaarden te moeten kussen .

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Nog twee spelers vallen onder de doyen constructie, spelers snel verkopen, met of zonder winst voor doyen dan zijn we er van af.

    /   Beantwoorden  / 
 4. chocolade sjakie

  Ik kom hier niet dagelijks, maar ik kan mij herrineren dat er altijd ene Joop was die hier reageerde alsof die alles wist.Joop M. kon nooit wat fout doen in de ogen van die Joop.Waar is die nu eigenlijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Hij is er wel, volgens mijn bescheiden mening, verstopt hij zich achter de naam BAM, pas maar op Joop je krijgt nog een keer de rambam

     /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  Ja @Joop waar blijf je nou met gezapige teksten van alles komt goed enzo.. joop is eerlijk… schreuder toptrainer… je ziet wat voor een bende het is.. Waarom niet een mea culpa? Zou je sieren man… je gaf altijd hoog op over jezelf zoveel verstand van voetbal te hebben.. nu je er naast blijkt te zitten mag je dat ook hardop uitspreken..

  Ik denk dat we niets meer horen van Jopie….

    /   Beantwoorden  / 
 6. Pieter

  Supporters die door al het gedoe hun club’s eigenwaarde verliezen, maken het mogelijk dat FC Twente straks extra extra hard wordt aangepakt door de ajax-KNVB. Vergeet niet: er wordt een spinneweb rondom FC Twente gespannen, zodat het weerloos is geworden, en de KNVB kan uitvoeren waar het zin in heeft. En de KNVB is van alle clubs, en met name van Ajax en Feyenoord. En met name die laatste wil maar wat graag fc twente uitwissen want daar voelt het zich door vernederd de afgelopen tien jaren. Recht spreken blijft arbitrair, scheef, en de straffen die de knvb uitspreekt dus ook. Kom op supporters, richt je pijlen op het werkelijke gevaar, en dat zijn nu niet meer joop en aldo. Natuurlijk moet de club ja en amen zeggen tegen onze nieuwe koning de KNVB maar die vertrouw ik voor geen meter. supporters moeten daar door heen zien en de vos wel blijven onderscheiden van het lammetje.

    /   Beantwoorden  / 
 7. fct

  Van hooydonk uit geroepen tot volksvijand nr. 1 in Twente.
  Wie stopt hem?
  En moet van Hooydonk gestraft worden voor de onjuistheden die hij verkondigd?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pieter

   straffen??
   de man heeft zichzelf al ontmaskerd en gediskwalificeerd als gefrustreerde feyenoorder. Let ook eens op die Sjoerd Mossou. de grootste twente haters komen uit de geledingen van feyenoord rotterdam op het moment (hoewel ik de gemiddelde feyenoord supporter wel hoog heb zitten, en waar we wel wat aan te danken hebben)

     /   Beantwoorden  / 
   1. chocolade sjakie

    Ken je klassiekers.Sjoerd Moussou is een NAC fan en alles behalve een Twente hater.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pieter

     Lees Leon ten voordes column vandaag, en misschien wat minder chocola eten, word je niet serieus mee genomen door de vrouwtjes en het verstoort blijkbaar diepgaand inzicht

       /   Beantwoorden  / 
 8. hennik

  hahaha en Pierre van Hooijdonck (…je moeder heeft een snor, kent u dat liedje nog?) zegt dat Twente het financieel beter had moeten regelen. De man dus die zelf met zijn megasalaris en ondertafel betalingen Feyenoord ook aan de rand van de afgrond bracht en bij Fehnerbace speelde in de matchfix periode……

    /   Beantwoorden  / 
 9. Paul

  Z N blunder als Keeper Castro van Heracles afgelopen avond maakte tegen PSV ,zo heeft Joop Klusjesman de boel in het opgelichte honderd laten lopen.
  In de rode tomatensaussoep dat je er van in de maand ,ik ben even in de war .
  Of dat de telefoon klingelt ; met Joop Klusjesman ; een momentje hoor , ik ben even in de war .

  Wat een blunder .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.