FC Twente krijgt verenigingsstructuur

Dat er dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Twente nog wat nieuwe lijken uit de kast kwamen rollen in de vorm van ‘vreemde zaken’ rondom transfers leek niemand echt te verbazen. De KNVB is ingelicht en de de club onderzoekt de zaak zelf. Soit. Nee, dan het goede nieuws. Dat absorberen wij supporters natuurlijk volledig en intens. We worden een vereniging! Met supporters als leden! Voor 19,65 euro! Kwestie van een bestuurtje aanstellen en wij leden met een vergrootglas er bovenop. Zo gaan we het in het vervolg doen in Enschede. En in 2019 weer gezond. Proost en nog de beste wensen.

6 reacties op “FC Twente krijgt verenigingsstructuur

 1. Baretti

  Prachtig. Dus al die hersenloze meeklappers, mogen straks hun favoriet stemmen die onze club gaat controleren. Zoiets? Vieze Harry penningmeester en Koekoek Ermis als voorzitter.?
  Hoorde btw, dat Oefoek gisteravond tijdens de nieuwjaarsreceptie is onderscheiden. Kreeg de oeuvreprijs uitgereikt, de Joop Munsterman kontenlikkersaward.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Baretti

  Dat nieuwe lijk gaat toch steeds meer stinken richting Gerald v/d Belt. Waarom is hem dat niet opgevallen? Dat van die dubieuze transfers. Dat ga je toch als eerste onderzoeken toch? Juust omdat hij 2 personen moest sparen om zijn vette bonus, beschikbaar gesteld door de vertrokken voorzitters, zeker te stellen. 1+1=2
  Is Geralt al weer begonnen? of heeft ie zich nu weer ziek gemeld? Gevalletje terugval?
  Mag ik mijn poot breken, of Joopie heeft zich verrijkt. Of dat aan het licht komt valt te bezien. Het is een miezerig slim manipulatief mannetje. Zal wel een constructie zijn via die Griekse Spelersboer. Tijd voor een openbare terechtstelling. Wat een teringzooi.
  We wachten in spanning op het volgende lijk.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baretti

  Gerald van den Belt, kreeg oonder de toafel van Joop een flinke summe geld.
  Kan iemand dit gedicht afmaken? of wachten we eerst het onderzoek af?

    /   Beantwoorden  / 
 4. baretti

  V/d Belt keert niet meer terug, hoor ik uit betrouwbare bron binnen de club.

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  @Baretti,
  Blijf een beetje bij de werkelijkheid en kom niet steeds met die oervervelende fantasie verhalen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Baretti

   Hee deodorant….had je nog aanvullende opmerkingen in deze kwestie? Fantasieverhalen noem je dat… Wake up man, naïeve meeloper. Laat me raden.. Jij was ook lid van de Joop Munsterman Jaa-knikkersclub…. Jij zou een uitstekend kandidaat zijn geweest en op zeker zijn aangesteld door Joopie in zijn Raad van Toezicht……..

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.