FC Twente en de huilende Chileen

Goed, even alle achterdochtige gedachten overboord graag. We gaan er gewoon lekker naïef vanuit dat dit allemaal volledig toevallig is gebeurd en dat niets van tevoren is geregisseerd. En eerlijk is eerlijk, dan is het ook werkelijk een heerlijk verhaal! Er was eens een Chileense supporter van Universidad Católica die een groot fan was van Felipe Gutiérrez. Kristoffer Serey heette hij en op doorreis naar Kopenhagen bezocht hij Enschede om zijn held te zien spelen. Min of meer op de bonnefooi. Vroeg bij het stadion aanwezige Vak P-ers kregen hem in de peiling, spraken hem aan, namen hem op sleeptouw en schakelden FC Twente in om hem in contact te brengen met zijn held. Kristoffer had de dag van zijn leven en plengde tranen van geluk. En in een tijd dat er weer veel te doen is om voetbalsupporters en hun gedragingen was er eindelijk weer eens een positief tegengeluid. Maar belangrijker nog: de club die momenteel van een doodziek bedrijf wordt omgevormd tot een vereniging laat zien dat die vereniging iets is waar je ook echt bij wil horen. Twente verenigt!

8 reacties op “FC Twente en de huilende Chileen

 1. Ber

  We mogen wel concluderen dat bezoekersaantallen sterk zijn teruggelopen hier op de site…. Jammer

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wilmke

   Ik moet eerlijk zijn datook ik niet meer de behoefte heb om nog veel op deze site kijken en te reageren. Bij mij heeft het alleen te maken met de elllenlange “verhalen” van ene paul die niet alleen lange verhalen heeft maar ook nog vreselljk dom is blijkbaar want je kunt er geen touw aan vast knopen wat hij schrijft.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Inderdaad Paul moet opgenomen worden en een internetverbod krijgen zodat hij eindelijk ophoudt met zijn domme kletspraat

      /   Beantwoorden  / 
    1. bonny

     Hoezo opgenomen worden?
     Paul hoeft niet opgenomen te worden!
     Misschien is een internetverbod wel wat voor jou.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wilmke

      Blijkbaar heeft de stumper nog aanhangers. Vermaak je ermee

        /  
 2. JandeGeer

  Paultje moet beginnen zijn stukjes eens door een ander te laten lezen voordat ie ze plaatst. Inhoud niet altijd slecht (vaak wel), grammatica en woordgebruik zo dramatisch slecht dat er niet doorheen te komen is , en zo gaat de boodschap (als ie er is) totaal verloren. Laten we zeggen, een wannabe-Jack, maar dan anders…

  Afijn, back to reality: kunnen we Ziyech nu niet ervan overtuigen dat teambelang eigenlijk best wel belangrijk is…? En dat het team dan niet alleen Cabral is.. ? Dat ie eigenlijk nog beter is als ie samen voetbalt met anderen, niet te frivool, niet te arrogant. Dat dat laatste eigenlijk heeeel erg vervelend is. Dat ook het moment waarin ie zijn hele gezicht in de plooi trekt, zijn gehemelte aan de buitenwereld toont, de tong naar buiten gaat, en met een welgerichte fluim de grassprieten doet keren, dat dat moment eigenlijk heel storen is…. ?
  Dat je de mouwen ook kan opstropen in plaats van de handjes doen verdwijnen in de mouwen van een te klein shirtje, niet omdat het te koud is, maar omdat je dat gewoon wil laten verdwijnen?
  Dat ie weer goed is gaan ballen toen ie geen aanvoerder meer was.. Moet die man eigenlijk niet even langs een sportpsycholoog, niet omdat ie gek is, maar omdat ie gewoon niet zo’n beste mentaliteit heeft. Dat ie het anders ook niet gaat redden in de echte top ?

  Of is er wat mis met mij, ben ik na de 15 punten te kritisch.. kan zo maar… ?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Alle klootzakken bij Fc Twente stappen op .

  Het is uit met de pret .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  De klootzakken van Fc Twente RVCB bijna geheel stappen op.

  Ze voelen de bui al hangen,

  Het is uit met de pret .

  Over en sluiten maar .

  De KNVB wil graag buldozer voor stadion die alles plat walst .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.