Exit bestuur FC Twente

Dinsdagavond werden de resultaten bekend van het in opdracht van de licentiecommissie van de KNVB verrichtte onafhankelijke onderzoek. In het kort komt het erop neer dat Hennie ten Hag, Hein Trebbe, Joop de Winter en Gerald van den Belt moeten vertrekken. Joop Munsterman en Aldo van der Laan mogen in geen enkele functie terugkeren bij FC Twente. Ton Heerts is de enige die mag blijven. Woensdag komen de KNVB en FC Twente met een uitgebreide reactie. FC Twente heeft al laten weten de adviezen uit het onderzoek over te nemen. Het hele onderzoek leest u hier.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Exit bestuur FC Twente

  1. JandeGeer

    van Oostveen: “Het is zo dat de club nu echt aan een zijden draadje hangt. Ik ben er niet optimistisch over dat Twente volgend jaar betaald voetbal speelt, sterker nog; dan acht ik de kans groter dat ze dat niet spelen.”
    Het wordt zo wel 1 minuut voor twaalf….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.