FIFA bestraft FC Twente voor ‘third-party ownership’

De FIFA heeft FC Twente een boete van 170.000 euro opgelegd in verband met de samenwerking met investeringsmaatschappij Doyen. Naast de geldboete heeft de club ook een waarschuwing en een berisping opgelegd gekregen. Volgens ingewijden is de straf mild te noemen, aangezien bijvoorbeeld ook een transferverbod had kunnen worden opgelegd. Behalve FC Twente kregen meerdere clubs van de wereldvoetbalbond een sanctie opgelegd in verband met ‘third-party ownership’.

10 reacties op “FIFA bestraft FC Twente voor ‘third-party ownership’

 1. Paul

  Khalid El Bakraoui ,de opblaasterror van Brussel had een Paspoort in zijn bezit met foto en naam van ex Fc Twente speler Ibrahim Maaroufi om over de grens en bij hotels in te checken.
  Het wordt steeds gekker .
  En Turkey loost zo maar alle terroristen naar Nederland.
  Turkey notabene niet eens een EU land.
  En nu wordt het lachen geblazen,de FBI waarschuwde Nederland ,behalve de melkboer uit de tweedekamer Adje van de Steur wist nergens van ,de Minister van onraad en afwasmachine s .

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   je kan nog beter met een opblaastenor spelen als met een opblaaspop

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    aks .
    Opblaastenor,wat is dat ,opblaaszanger,.

    Het schijnt dat mijnheer Pastoor binnenkort langs komt bij Joop Munsterman om hem de zinnen te vertellen;God schiep uit een rib een nieuw mens,en Joop vergaat over een aantal jaren als As tot As,en in den Hemelen doen ze niet aan vuile transfers en wordt je licentie ook nooit afgepakt,daar je geen licentie nodig hebt.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Hahaha

  Third-party bij Twente is het bijna iedere week party het wordt hoog tijd dat deze corrupte club wordt verbannen naar Deutchland.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Dag Kwak. Daar voelen wij ons ook veel meer thuis. Blijf jij maar lekker in je Mickey Mouse competitie.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Er zitten geen lijken bij Fc Twente in de kast.
  De maffia zit in de kast.

    /   Beantwoorden  / 
 4. deleukstethuis

  ************ BREAKING *************
  Transfer Rene van de Kerkhof verdacht

  Donkere wolken opnieuw voor Twente. Naar nu blijkt is de transfer van Rene van de Kerkhof van Twente naar PSV in dubieuze sferen gebeurd. De site http://www.transfermarkt.fr/rene-van-de-kerkhof/profil/spieler/135637 heeft achterhaald dat er destijds 160.000 Euro is betaald, maar dat tegelijkertijd alle bestuurders, sponsoren, werknemers etc etc van mensen die banden hadden bij Twente tientallen jaren lang met grote kortingen Philips artikelen konden kopen bij zaken als Megapool, Scheer & Foppen, De Grote 1, De Harense smid etc. De faillissemente van genoemde zaken zouden daardoor wel eens op het conto van Twente geschreven kunnen worden. “”een lijk uit de kast?” , aldus Onno Jacobs, “hier is sprake van een Kerkhof!”

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Oplichter Onno Feyenoord die Feyenoord voor 45 miljoen euro ,dat ze die bij Fc Twente hebben opgehaald is natuurlijk de grootste Farce in het bestaan van de club.

   Maar geen nood,Onno is weer in no time voor eeuwig weg dat vieze mannetje .

   De KNVB gaat namelijk na de competitie de licentie voor Fc Twente intrekken.

     /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  Gudde en van Geel de twee mensen van gebakken lucht hebben zo’n hekel aan Onno Jacobs dat ze Twente de genadeschop willen geven, maar ze vergeten dat ze Twente in het bijzonder Jopie muntenman dankbaar moeten zijn, want Jopie heeft Feyenoord van de ondergang gered.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Zou het ook kunnen dat Onno, Gudde en Van Geel onder één hoedje spelen misschien en Fc Twente als concurrent op twintig jaar achterstand willen zetten? Ach, ik stel maar een vraag hoor.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.