Proflicentie FC Twente hangt aan zijden draad

Vanavond (maandagavond) moet FC Twente naar de licentiecommissie van de KNVB, maar met lege handen. Er is namelijk nog geen akkoord met de schuldeisers. Dat brengt het intrekken van de licentie en het faillissement van FC Twente weer een stap dichter bij. Los daarvan wacht FC Twente vanavond een puntenstraf van drie punten in verband met het intrekken van de jaarrekening 2014-2015. Maar die puntenstraf is peanuts in vergelijking met de consequenties van het uitblijven van een akkoord met de schuldeisers. Duimen dus maar, en kaarsjes branden en er verder maar het beste van hopen.

6 reacties op “Proflicentie FC Twente hangt aan zijden draad

  1. Henk

   Wanneer zet JM z’n ego opzij ? Potverdorie aanpakken of schuld kwijtschelden, je laat FcTwente toch niet kapot gaan, trainer, spelers, z’n dochter en de supporters kunnen er niets aan doen.

     /   Beantwoorden  / 
 1. Wallace

  Joop is wat onroerend goed aan het bekijken. Als hij het juiste pand gevonden heeft voor een mega-wietplantage zal hij tekenen. Hij heeft de opbrengst van de plantjes nodig om de komende 84 jaar niet krom te hoeven liggen voor de belastingen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Zou Wessels de club kunnen kopen voor 50 miljoen ?
  geeft de Gemeente Enschede dan ook nog de garantie van 32 miljoen ?

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Twente zondag zonder cutierrez

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.