Johan says: Eric Addo

Zoals elke week heeft Johan Derksen ook deze week weer een aantal nieuwtjes gespuwd in Voetbal Insite. Het Twente-nieuwtje van de week: Eric Addo staat in de belangstelling van FC Twente. De Ghanees is met zijn 29 jaar en 159 duels een ervaren verdediger, en dat heb je nodig in Europa, dat heeft Fred goed gezien. Zoals ook bij de transfers van Engelaar, Wilkshire, Wielaert en Bakkal bleek, weet Fred prima wat goed is voor FC Twente en gezien zijn jarenlange werkrelatie met Addo gaan we er gemakshalve maar vanuit dat die dus ook goed is voor Twente.

 

Addo is overigens nooit echt een zekerheidje geweest bij PSV. In zijn eerste vier seizoenen mocht hij gemiddeld zes keer per jaar meedoen. In zijn huurtijd bij Roda speelde hij iets vaker om daarna weer twee seizoenen voornamelijk langs de kant te staan bij PSV. Sinds seizoen 2005/2006 maakt Addo vaker deel uit van de selectie. Vorig seizoen mocht hij zestien keer in de basis beginnen en viel hij vier keer in. Dit seizoen hebben de invalbeurten weer de overhand en speelt Addo bij de gratie van geblesseerde collega's. Niet geheel ondenkbaar dus dat hij een ander stekje zoekt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.