Gezocht: ingespeeld middenveld

Kwam eerder al naar buiten dat PSV interesse had in de gratis af te halen Sharbel Touma, de laatste tijd maken de berichten uit Eindhoven het helemaal bont.

Terwijl Aissati en Bakkal al in Eindhovense handen zijn, lijken ook Engelaar en Bakircioglü op de nominatie te staan om een enkele reis Philipsstadion te nemen. Het moet gezegd, beter goed gejat dan slecht gekopieërd, maar het zou wel heel zuur zijn om alle smaakmakers van het Epistadion volgend jaar in Eindhoven te zien ballen. Gelukkig lijkt PSV de hand op de knip te moeten houden en is Engelaar dus  zeker te duur, maar je weet het nooit of er nog een Abramovic-met-de-zachte-g opstaat.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Gezocht: ingespeeld middenveld

 1. r kerk

  PSV heeft zich nu officieel gemeld voor Engelaar.

  Dus ze gaan serieus een poging doen.

  groeten

    /   Beantwoorden  / 
 2. jimm

  Twente hoeft natuurlijk niks te verkopen. Zowel Kennedy als Orlando hebben nog doorlopende contracten. AZ verkoopt toch ook tussentijds geen spelers. Wil je naar de top dan moet je je soms hard opstellen. Door steeds te gaan verkopen zal de top erg moeilijk worden om die te bereiken.

    /   Beantwoorden  / 
 3. jan-o

  kennedy heeft een gelimiteerde som van 750.000euro. dus die loopt ook bijna voor niks weg!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.