Emir Bajrami verhuurd aan AS Monaco

Opluchting voor veel supporters van FC Twente. De omstreden Emir Bajrami wordt voor een seizoen verhuurd aan AS Monaco. Bajrami kon de afgelopen twee seizoenen niet overtuigen in Enschede en verwierf ook nooit een vaste basisplaats. En nu vertrekt hij dus voor een jaar naar die rijkeluisbadplaats waar het voor de belastingbetaler zo goed toeven is. Overigens is AS Monaco bij lange na niet meer de grote club die het ooit was. Sinds 2011 komt Monaco namelijk uit in de Franse Ligue 2.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

37 reacties op “Emir Bajrami verhuurd aan AS Monaco

 1. FCT65

  Behalve de schitterende goal tegen Heerenveen heeft deze jongen weinig laten zien. Hoop echt dat FCT Narsingh nog haalt, zorgt voor concurrentie en daardoor dat iedereen beter presteert. Stel we krijgen die 14 miljoen, 4 miljoen voor Narsingh, nog 10 miljoen over voor spits. Douglas wordt dacht ik ook voor tussen de 6 en de 8 miljoen verkocht, daar snel van Dijk (FCG) halen, en we hebben echt een goede rechtsback nodig. Centraal is het dan prima, maar Rosales komt te kort. Schilder als linksback is uitstekend! Aanval rouleren (Chadli, Verhoek, Narsingh) met Tadic op 10, + die spits ervoor. Janssen en Fer centraal in het midden. En proberen Mihaylov te behouden, imo de beste keeper in de eredivisie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Hou toch eens op over Narsingh! Tuurlijk is die vent een topper, maar niks beter dan Tadic of een Chadli. Is toch gewoon geld over de balk gooien.. Is toch belachelijk dat je een Chadli, Tadic of een Narsingh op de bank moet zetten als Twente zijnde. Narsingh kost alleen maar onnodig geld. De voorroede vind ik prima zo.. De jong in de spits met aan de zijkanten Chadli en Tadic. Op reserve Joshua John en wie weet nog een jeugdtalent?

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Joshua John kan zo als hij nu speeld gewoon voor Verhoek spelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

     Tuurlijk! Verhoek is er ook nog! Dan hebben we 4 prima buitenspelers! Meer dan zat!

       /   Beantwoorden  / 
 2. phenix

  in het voetbal draait t allemaal om vertrouwen,nou die heeft hij lekker gehad. zowel bij de fans en de trainers. ik blijf het jammer vinden. als het publiek hem nou eens een keer toezong ipv uit te fluiten{schijtpubliek die dat doet trouwens}was het echt wel goed gekomen. emir het ga je goed en misschien tot over een jaar\

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCT65

   Toen die gozer aan had gegeven dat hij het niveau haalde dat hij voor ogen had, heeft hij het verknalt bij de supporters. Ik moet zeggen dat ik ook weinig vertrouwen in hem had, maar ik ben het volledig met je eens dat je eigen speler(s) uitfluiten belachelijk is.

     /   Beantwoorden  / 
 3. schalke04

  Respect voor Bajrami, komt helaas kwaliteit te kort.. Jammer..

    /   Beantwoorden  / 
 4. FCT65

  @schalke04 misschien Verhoek?

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Ja tuurlijk! Stom! Helemaal vergeten!

     /   Beantwoorden  / 
 5. FCT65

  @schalke04 je kunt spelen met chadli op links, narsingh rechts, tadic 10. + als Narsingh halen, geven we PSV en Ajax een flinke mentale tik!

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCT65

   Komt nog bij dat een brede selectie altijd handig is ivm blessures, enzo

     /   Beantwoorden  / 
   1. schalke04

    Maar Twente heeft toch niet voor niets Verhoek erbij gehaald?

      /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Nog nieuws aan het LdeJ front?? Ik heb geen zin meer om alle blogs af te struien. Ik kreeg nog een biertje van iemand als t ie weg ging! Daar houd ik je wel aan want het zal niet lang meer duren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Wordt een aardige soap zo, maar goed Luuk de Jong was toch 1 van die 2 met dat imago: we zijn zo gewoon gebleven?
   Wat een onzin, meneer komt bij het nederlands elftal en laat zich meteen zijn kop gek maken…. dan heb je er nog zo n zaakwaarnemer bij die een zak met geld voor zichzelf ziet en het hek is van de dam…. twente een onfatsoenlijke club, munsterman ontfatsoenlijk…. lekker zo doorgaan Luuk, dan wordt je uitgekotst door de club en supporters die je de mogelijkheid hebben gegeven te worden welke voetballer je nu bent… Luuk de Jong lekker gewoon gebleven? Nee net zo als al die andere profvoetballers… verwend blaag

     /   Beantwoorden  / 
 7. hennik

  als alle spelers nou eens altijd dezelfde inzet hadden getoond als Bajrami dan hadden we er niet eens veel last van gehad dat het er bij hem allemaal niet zo uit kwam als ongetwijfeld ook van hemzelf de bedoeling was, vond namelijk in het algemeen dat er weining aan te merken was op zijn werklust.Had hem ook daarom graag eens als back aan het werk gezien, maar Steve wilde niet luisteren.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Nikos

  Bajrami had een prima werklust ja. En dat een speler uitgefloten wordt door zijn eigen publiek slaat nergens op. Hij gaat er echt niet beter door spelen….De trainer bepaalt en is verantwoordelijk voor de opstelling van de spelers.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Niet lullen. Emir is voor het spelsysteem 4-4-2 heel geschikt. Dus ruimte achter zich. En dat speelt FcT niet. FcT speelt altijd op de helft van de tegenstander. Dus niets voor Twente en dus verkeerd gescout. Weer een foutje, Joop. (ik ben nog steeds beschikbaar. En nog wel kosteloos)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Nou als jij als super scout zegt dat Bajrami geschikt is voor een 4-4-2 systeem dan ben ik blij dat je niets te vertellen hebt…. Want het zou wel handig kunnen zijn in een 4-4-2 systeem dat je met een gedachte aan een actie begint en eens een mannetje voorbij komt…. Is bij Bajrami niet het geval, jammer dat het een huur betreft maar goed ik stoor me in ieder geval niet aan hem…
    Werklust was niets op aan te merken? Gelukkig! Maar dan kan ik er ook gaan staan, ik zou me ook een slag in de rondte werken maar het gaat om kwaliteit!

      /   Beantwoorden  / 
    1. hennik

     ik denk dat we dan meer punten hadden gehaald in het slot van de competitie, dus hang de kicksen nog maar niet aan de wilgen, wie weet wat er nog gebeuren gaat dit seizoen…

       /   Beantwoorden  / 
   2. Dinkeltukker

    Ruimte achter zich of voor zich? Bij Bajrami had ik altijd het idee dat als je de poort van het stadion open zette, hij met bal en al zo het stadion uitdribbelde, totaal niet wetende waar hij zich bevond. Volgens mij komt hij het beste uit de verf in een 0-0-1 systeem. :-)

      /   Beantwoorden  / 
 9. 'BK

  twente was misschien niet zijn club, maar hij kan toch wel hoger dan lique2 aan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Ja UE Santa Coloma was ook geinteresseerd… maar die kozen toch voor een ander uiteindelijk :)

     /   Beantwoorden  / 
 10. stephen king

  van de vi-site geplukt:
  Het ziet er niet naar uit de Luciano Narsingh deze zomer naar Amsterdam vertrekt. Ajax biedt drie miljoen euro voor de vleugelaanvaller, terwijl SC Heerenveen vast blijft houden aan de vraagprijs van zes miljoen.

  ‘De bomen groeien bij Ajax niet meer tot aan de hemel’, vertelt kersvers directeur voetbalzaken Marc Overmars aan Voetbal International. ‘Als clubs blijven vasthouden aan onrealistische transfersommen, gaat er een streep door de naam van de betreffende speler.

  kijk dat is nu typisch ajax weer,andere clubs vragen altijd onrealistische bedragen en zelf willen ze het onderste uit de kan hebben,ik zou als ik joop was narsingh halen voor €4.000.000 dan heb je weer een juweeltje die je met 2 jaar met veel winst kunt verkopen en je hebt een dubbele bezetting op rechts en dat kun je goed gebruiken met weer veel wedstrijden voor de boeg dit seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Narsingh is goed, zeker… maar je hebt chadli, verhoek en tadic en joshua john dus ik zou zeggen bewaar dat geld voor een topper van een nieuwe spits… en de rest van de centen zal wel in het stadion worden gepompt…

     /   Beantwoorden  / 
   1. stephen king

    je hebt tadic op links of op 10, joshua john komt nu nog te kort denk ik om een rol van betekenis te spelen dit seizoen(even afwachten tegen de grote clubs) verhoek heb ik vertrouwen in op rechts en chadli is beter op links of op 10 vind ik, dus dan heb je met narsingh een goeie rechtsbuiten erbij, want vergeet niet dat men heel veel wedstrijden moet spelen…..maar dat is mijn mening!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCT65

     Verhoek en Narsingh omwisselen en prima!

       /   Beantwoorden  / 
  2. FCT65

   Volledig mee eens roep ik al tijden! Rest van het geld van de Jong investeren in spits. En zelf zie ik er graag een rechtsback bij komen. Linksback Schilder is prima

     /   Beantwoorden  / 
  3. schalke04

   Ajax heeft de beste jeugdopleiding.. Zo goed dat ze talenten voor niets de deur uit laten lopen en voor veel geld terug moeten kopen.. Kan ik echt van genieten..

     /   Beantwoorden  / 
 11. Edwin

  Twente en BMG zijn er uit.Luuk naar de Bundesliga.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCT65

   Meteen Narsingh halen dus!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    Narsingh is geen spits, althans geen centrumspits. Niet nodig dus.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCT65

     Narsingh + spits

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      @FCT65, jij bent een beste kerel of vrouw, maar schei a.u.b. een keertje uit over de komst van Narsingh te janken en te strooien met mogelijke opstellingen. Twente heeft 87 vleugelaanvallers en dan wil jij nr. 88 nog in huis halen. Schei ermee uit!

        /  
  2. stephen king

   bron? zolang er niets bevestigd is door fc twente geloof ik er niets van.

     /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

     wij wachten dan maar rustig af.

       /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

     BMG darf ihn auch haben, aber nur für richtig viel Kohle.. Und dann mal gucken ob der Luuk auch Abstiegsfussball spielen kann.. ;)

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.