‘Swansea City biedt op Nacer Chadli’

De exorbitante salariseisen van Wilfred Bony zijn de beleidsverantwoordelijken van Swansea City in het verkeerde keelgat geschoten. Daarom zou de club uit Wales de aandacht hebben verlegd naar Nacer Chadli. Er zou zelfs al een bod van tien miljoen euro zijn uitgebracht. Dat weet RTV Oost te melden. En die hebben het weer van het Belgisch Nieuwsblad, die het weer van Swansea City menen te hebben gehoord. Dus eerst maar eens afwachten wat hier allemaal van waar is.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

20 reacties op “‘Swansea City biedt op Nacer Chadli’

 1. Fred Rutten

  Oh ja dat klopt, die hebben elkaar nog in de rechtbank gesproken.
  Was ik inderdaad vergeten.
  Jammer zou de ideale opvolger weer zijn van Rosales mocht die nog gaan vertrekken.
  Chadli weg, proberen die Corona en Bakkal terug te halen.
  Dan heeft alleen de verdediging nog aandacht nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 2. jeremy

  je heb gelijk en landsaat bukin cornelsen en wichruf moeten ook weg te out kun je nog geld aan verdinen

    /   Beantwoorden  / 
  1. leukstethuis

   witlof, Charley, rooie veer, gitaarles. en deklas zuln ok wel vrkogt wrdn

     /   Beantwoorden  / 
 3. vvv

  Jeremy (tenminste als ik jouw naam wel goed spel)…..)Ik denk dat je aan die spelers geen geld meer gaat verdienen.Ze kosten als je ze weg doet je alleen geen salaris meer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Van de eerste 3 zijn de contracten niet verlengd. Dus die kosten Twente niets meer. Alleen van wichruf, als hij daar tenminste Wisgerhof mee bedoeld.:-)

     /   Beantwoorden  / 
 4. schalke04

  Het bod is uitgebracht en wederom een club door Chadli in de wachtkamer gezet.. wordt het geen tijd dat Munsterman eisen gaat stellen? Twente behoort toch genoeg tijd te hebben voor het aantrekken van een vervanger? ? Ps: Swansea zal ook wel niet de topper zijn waar Chadli op wacht maar laat hem zich daar in de kijker spelen dan kan hij met kerst altijd nog naar Manchester City oid..

    /   Beantwoorden  / 
 5. Bertje

  Ja, daar kom ik weer, ik ben het met Schalke 04 eens.
  Chadli bepaalt niet alleen, maar ook Twente.
  Dus deadline: voor 15 juli moet ie verkocht zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Twente is weer eens roomser dan de paus en zit straks voor de zoveelste keer met de gebakken peren opgezadeld. Een trainer weet niet of hij wel of niet op spelers kan rekenen en kan zodoende niet aan een speelwijze sleutelen. Spelers die weg willen en die een aanbieding op zak hebben (o.a.Chadli) te kennen geven dat ze idd voor 15 juli de knoop moeten doorhakken. Datzelfde geldt voor clubs die na die datum nog interesse hebben voor onze spelers. Vanaf 16 juli is het einde oefening en blijven ale spelers die er op dat moment zijn aan boord en daar kan de technische staf het mee doen. Lijkt mij niet zo moeilijk en toch ook niet verboden. Schept in ieder geval een stuk duidelijkheid, vooral richting je trouwe supporters. Joop, laat zien dat er niet met jou te sollen valt!

     /   Beantwoorden  / 
   1. jozef

    Ik snap jullie redenatie zeker wel hoor. Dat het voor de FC beter is om te weten waar het aan toe is. Maar ook Twente heeft zich toch aan de regels te houden, denk je nu echt dat een speler te behouden is voor Twente wanneer er een sportieve/financiële verbetering is voor een speler? Dat Joop dan voor een arbitrage commissie kan gaan staan en zeggen “ja maar ik zei heel duidelijk dat die niet meer weg mocht gaan na 15 juli”… Wees eens realistisch menschen!

      /   Beantwoorden  / 
 6. hendrik

  Voor 8 ton Mokhtar halen of is Heerenveen ons al voor

    /   Beantwoorden  / 
  1. goaly

   doen!!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 7. Fred Rutten

  Clubs als Az en Heerenveen gaan gewoon weer aansluiting vinden bij ons hoor, zij doen wel slimme aankopen.
  Gouweleeuw, Gudelj, Wildschut nu Mokhtar inderdaad weer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Tja, Fred. Als je zelf een speler koopt en je moet gelijk boter bij de vis doen, terwijl een kopende partij in termijnen mag betalen dan gaat je dat vroeg of laat in de kouwe kleren zitten en is je portemonnee leeg. En dan sta je machteloos toe te kijken hoe andere clubs je inhalen of voorbij hollen. Daarom had Twente na het kampioenschap een TD moeten aanstellen die wel weet hoe met dat bijltje gehakt wordt. Twente kijkt naar spelers, roept het vd daken dat ze die wel willen hebben, maar kunnen niks betalen. Dan kun je je beter stilhouden, want zo maak je alleen de concurrentie maar wakker. Zie Gudelj, zie Wuytens, Zie Mokhtar, en, enz, enz. Het zal het spelletje wel zijn, maar ik zie er totaal geen logica in.

     /   Beantwoorden  / 
 8. goaly

  Leerdam naar Vitesse.
  en dat is nummer zoveel die voor een andere club kiest.
  “we weten precies wat we willen” zegt Joop. Maar ze komen niet!
  daarnaast zou er wat minder over de EU grens gekeken moeten worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @goaly, het meest dat mij dan ergert is dat Leerdam zegt, dat Vitesse wel met een duidelijk verhaal kwam. Voor 3 jaar terug kozen ze voor Twente omdat die duidelijkheid verschafte, waarom is dat ineens 360 graden gedraaid? Omdat het geld op is? Leerdam was toch transfervrij? Wat jij zegt over ‘buiten de EU’ klopt natuurlijk, want al deze spelers moeten volgens mij al minimaal 3 ton verdienen. Dat is een klauw geld voor 18 jarige spelertjes die nog niks gespresteerd hebben! Daarnaast, en dat heb ik al vaker aangehaald, stuurt Twente ze niet op nederlandse les, waardoor je geen enkele communicatie in het veld hebt. ik zit in het financiële vak en moet ook mijn diploma’s bijhouden. Voor dergelijke salarissen mag je toch verwachten dat ze verplicht worden om de nederlandse taal te leren om hun vak juist uit te oefenen? Tis triest dat een Mihailov, Rosales, Tadic en noem ze allemaal maar op, vrijwel geen woord nederlands spreken!!! Er is nog veel werk te doen bij Twente, maar Joop almighty denkt er denk ik wel heel gemakkelijk over.

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    is toch ook geen duidelijk verhaal. je kunt niet recht lullen wat krom is. we hebben een trainer die geen hond kent, dan na 1 jaar komt er een andere die zijn papieren binnen een jaar gaat halen (blijkbaar weet men dat al zeker, wat is dat toch met die examens de laatste tijd ?) , we doen geen grote transfers meer, spelen niet Europees, werden afgelopen jaar 2x 6e, hebben laatste 2 seizoenen halfweg competitie weggestuurd, gingen nat in een bekerwedstrijd tegen jupiler leaugue club, gaan Chadli en Douglas nog verkopen, krijgen een vracht verhuurde spelers terug waarvan we ook nog niet weten wat we er mee doen, hebben een half elftal keepers onder contract, tja… weet niet… om de een of andere reden snap ik de spelers wel die NIET komen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

     Pfff na dit verhaal ben ik wel aan een tabletje toe.
     Ben blij dat de bladeren nog aan de bomen zitten.
     Man , het gaat allemaal nog wel los lopen.
     Ga naar een zonig land daar knap je van op en als het nieuwe seizoen begint sta je er weer fris en fruitig bij.
     Dit geld voor nog een paar personen op dit blog.
     Groeten de chinees!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Het gaat er niet om dat wij er fris en fruitig bij lopen, maar onze FC als het seizoen begint.

        /  
 9. Moeke

  Ik ben vooralsnog niet zo zorgelijk gestemd over het uitblijven van nieuwe aankopen/spelers die aan ons voorbij gaan. We weten immers dat de echte transfercaroussel nog op gang moet komen, zal ergens volgende week zijn als zo’n beetje alle spelers weer terug zijn van vakantie. Daarnaast is duidelijk dat Twente zich tot nu toe richt op de toekomst met het aantrekken van jonge, relatief goedkope spelers. Dat kan financieel nu nog, grotere aankopen alleen als er goed wordt verkocht.

  Wat me voortdurend dwarszit is het feit dat het beleid van de afgelopen 2 jaar gewoon naatje is geweest. Meneer McClaren moest en zou terugkomen, en heeft alle vrijheid genomen en gekregen in het aantrekken/wegsturen van spelers. Met rampzalige gevolgen. Afijn, de roep om een technisch directeur aanstellen is hier al vaak genoeg gedaan!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Met name jouw laatste opmerking over het beleid van de laatste 2 jaar moet Joop toch ook aan het denken hebben gezet!? Het dunkt mij dat hij geen of weinig verstand heeft van het spelletje en dat hij zich daarbij laat leiden door aanbevelingen anderen. Wie is er b.v. verantwoordelijk voor dat Plet en John kwamen en dat die 3 maanden later alweer overbodig zijn? Alleen Steve, of vond Evert Bleuming dat of werd dat democratisch door meerdere personen? Nu lees ik weer allemaal verhalen over stage,proef,testspelers uit de meest exotische oorden. Allemaal prima, maar als je die gasten een contract aanbiedt, ben je jaarlijks minimaal 3 ton armer aan salarissen en kun je je praktisch geen misstap veroorloven. Zet een Fred Rutten of Jan van Halst op de post TD die dergelijke spelers ook gaat beroordelen (en toch geen Cees Lok, met alle respect) Op de maandagmorgen werkbespreking met de TD, de trainer en Kees van Wonderen, desnoods Jan van Sta en zij geven een positief of negatief besluit door aan Joop. Joop hoeft dan alleen maar te kijken of het financieel haalbaar is. En dan niet een proefspeler halen, die laten meetrainen en later zeggen dat hij geen contract krijgt omdat hij teveel op de post salarissen drukt. Dat weet je ook van te voren. Ik vind het beleid op dit moment zeer ondoorzichtig en het wordt hoogste tijd dat daar een duidelijke lijn in komt.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.