‘Fiorentina wil El Hamdaoui ruilen voor Rosales’

“Enkele miljoenen plus aanvaller Mounir El Hamdaoui”. Uit de categorie Italiaanse geruchten hebben we hier een sterk staaltje te pakken. Fiorentina wil Roberto Rosales aantrekken en zou daar enkele miljoenen én Mounir El Hamdaoui voor over hebben. Nou lijkt dat voor sommigen misschien op het eerste gezicht een heel aantrekkelijke deal, maar los van het feit dat hij makkelijk doelpunten maakt is El Hamdaoui bovenal een chronisch enfant terrible. Een splijtzwam binnen selectie en club. Een groot, krenkbaar ego zonder zelfkritiek. Nee, enkele miljoenen voor Roberto Rosales is ook goed. Zoeken we elders wel een spits die misschien minder makkelijk scoort, maar die wel gewoon normaal doet.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

33 reacties op “‘Fiorentina wil El Hamdaoui ruilen voor Rosales’

 1. FCTim

  Wat ‘n onzin, hij heeft alleen bij ajaks trammelant gehad. En nou is dat ook geen makkelijke club, vraag dat maar aan wielaert. Ik zou het erg toejuichen als dit door gaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erwin

   Ik snap niet waar iedereen zich druk over maakt voor nieuwe spelers. Als ik bestuurders van twente zo zijn, zou mijn eerste zorg zijn om 15 spelers te verkopen. Gewoon belachelijk hoeveel spelers twente heeft voor alleen eredivisie-voetbal en de beker. Tov vorig jaar scheelt dat minimaal 10 wedstrijden!.
   Dus eerst reorganiseren (de prut verkopen als cabral, gyasi, marsman, peter, plet, janssen, john), daarna chadli, Fer, Michylov. Pas dan zou ik gaan investeren. Desnoods de laatste dag drie toppers voor een jaar huren. Daarmee kun je een prima seizoen draaien tot de winterstop en heb je echt veel cash om in de winterstop wat te doen, als dit noodAkelijk is.
   Maar nogmaals: in deze tijd moet je reorganiseren van het belachelijke beleid van de laatste twee jaar. Meer dan 50 spelers onder contract. Slaat nergens op!
   Erwin

     /   Beantwoorden  / 
 2. Fred Rutten

  Ik zou het ook zeker toejuichen, en natuurlijk zal het een jongen zijn die sterk voor zichzelf op zal gaan komen maar lees het boek van Ibrahimovic eens, prachtig boek wat het mooi uitlegd en zo is het!
  En als je meerdere vedettes bij elkaar doet kan het trammelant worden, maar met wie zou hij dat hier moeten krijgen dan? Brama? Janssen? Breukers? :)
  Gewoon luisteren naar Mounir! en spel op hem afstellen! :P

    /   Beantwoorden  / 
 3. Fred Rutten

  Zou Michailov er dan ook mooi bij betrekken, aangezien ze ook in hem interesse zouden hebben?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wim B

  Mounir schijnt volgens de A’dammers moeilijk te zijn. Nou ik vind de A’dammers moeilijk, dus zal het wel meevallen. Neem Mounir maar. Maar even wat anders. Iedereen moet aan de pers. wensen voldoen van de spelers. Mihaylov en zo ook Chadli en Fer. Maar wij moeten verkopen om spelers te halen. Dus zeg ik: Geef de spelers no 2 weken de tijd. Bied contractverlenging aan (alleen Chadli en Fer). Bij niet tekenen, gewoon op de bank. In het geval van Mihaylov kan hij zijn interlandcarriere vergeten. Dan zal hij echt wel eieren voor zijn geld kiezen en vertrekken. Ze willen allemaal het onderste uit de kan hebben. Maar FcT ook en dat vind ik veel belanrijker.

    /   Beantwoorden  / 
 5. erwin

  Spelerts van Twente mislukken of slagen bijna nooit bij Ajax, andersom is wel het geval dus halen die gast. Zelfs een ruil met die gekke Rosales zou al een vooruitgang zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Tukje

  N’Kufo was een schatje toen die werd aangetrokken…

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  El Hamdaoui mooie voetballer! Als je hem kon krijgen heb je wel wat. En juist omdat de Adammers hem moeilijk vinden kan hij mooi naar Twente komen om het tegendeel te bewijzen! En Wim B ik ben het met je eens. Tenminste wat je hierboven schrijft kan ik heeellemaaal in meegaan,! Maar wie zet je dan op de plek van Rosales.

    /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Bedoya is rond.

    /   Beantwoorden  / 
 9. TT

  Leuke speler maar niet voor een salaris van minimaal 1 mio per jaar. Daarnaast lijkt me een paar miljoen voor rosales + elH te mooi om waar te zijn… Dat zal dan ook wel zo zijn. Klopt niks van!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Fred Rutten

  @TT
  Ik neem aan dat met de tekst bedoeld word dat Twente dan nog enkele miljoenen bij moet leggen, zo lees ik het wel in ieder geval.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Buddy

   Je leest het verkeerd,

   fiorentina heeft enkele miljoenen + mounir over om rosales aan te trekken.

   Dus ze betalen ook nog is

     /   Beantwoorden  / 
  2. TT

   Nee er staat echt dat ze naast ElH ook nog gaan dokken….

     /   Beantwoorden  / 
 11. Fred Rutten

  Het bekeravontuur kan na 1 ronde ook al zo maar voorbij zijn :S wat een …loting zeg… heerenveen uit, pittig

    /   Beantwoorden  / 
 12. bobby solo

  wel een echte spits , die hebben we nog niet……………….

    /   Beantwoorden  / 
 13. johan

  denk zomaar dat ie er meer in schiet dan Rosales

    /   Beantwoorden  / 
 14. hennik

  ” Twente had voor het eerst in jaren geen beschermde status tijdens de loting, omdat het zich niet voor Europees voetbal kwalificeerde. Het treffen met Heerenveen is de enige clash tussen twee eredivisieclubs in de tweede ronde ”
  K N U P P E L S! Maar ja als het goed gaat is het mooi, maar als het mis gaat kunnen we ons volledig op de competitie richten , zoals de heren vorig seizoen nog zo graag wilden.

    /   Beantwoorden  / 
 15. phenix

  hennik,geen serieuze naam gelukkig. come on twente enschede,kiekn woart skip strandt

    /   Beantwoorden  / 
 16. Fred Rutten

  @Phenix, dat zeg ik. Volgend seizoen word gewoon weer zo n seizoen met negatief gedoe van de fans let maar op.
  Twente (het bestuur en de technische staf) hebben de fouten erkend en hebben beterschap beloofd maar dat heeft tijd nodig, steun van het publiek zou daarbij een welkome hulp zijn maar mensen als Hennik blijven alleen maar schreeuwen: wij betalen veel geld! en we willen niet nog zo n seizoen! en joop moet weg! en bla bla bla
  Dus tja ik zie weer een vermoeiend seizoen als Twentefan om constant maar dit soort berichten te moeten lezen en proberen de discussie aan te gaan.
  Denk ook dat ik mezelf nu maar vast ga inprentten dit niet te gaan doen, die mensen zijn nou eenmaal zo.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @Fred, wij hopen allemaal op een fantastisch seizoen, niemand uitgezonderd denk ik. Ik kan niet namens de anderen spreken, maar ik hoop van harte dat ze van de fouten geleerd hebben. Van de meeste fans hoeft Joop helemaal niet weg. Hij moet alleen niet alles naar zich toetrekken. Hij kan het zich zeer confortabel maken door een TD aan te stellen. Verder speelt hij ontzettend met vuur door praktisch allemaal onervaren trainers aan te stellen.Over het aantrekken van ervaren spelers heb ik het al helemaal niet, want schijnbaar heeft Joop de club met zijn transfers in een dusdanige situatie gebracht dat er niks, nada, mogelijk is voordat er een speler verkocht wordt. Dat is verdomde tricky man! Mocht het weer een vermoeiend seizoen worden, zoals jij zegt,dan zal daar een gegronde reden voor zijn en dan mogen mensen hun ongenoegen uiten. Wat goed is is goed en wat slecht is moet je ook als dusdanig kritisch kunnen beoordelen. Je moet je ogen daar niet voor sluiten, Fred. Je weet dat ik, maar ook anderen, al 2 jaar behoorlijk de vinger op de zere plekken hebben gelegd. Ik had liever geen gelijk gehad hoor. Maak me ook best zorgen voor het komende seizoen, maar ik heb wel zoiets van; laat maar komen en geef ze het voordeel van de twijfel.

     /   Beantwoorden  / 
  2. hennik

   het lijkt soms wel alsof FredRutten=Joop Munsterman op dit blog…. Ik sluit me geheel aan bij Dinkeltukker. Ik hoop ook op een goed seizoen, ik zeg ook niet dat Joop weg moet, maar je kunt niet zeggen dat alles toevallig gebeurd is, er zijn gewoon verkeerde beslissingen genomen, en als dat zo vaak gebeurt lijkt het mij niet onverstandig dan maar niet meer alles te beslissen en inderdaad een TD of iemand anders er bij te pakken. Maar ja, ook nu al valt er van alles te zeggen over de beslissing zo’n rare trainersconctructie aan te gaan en over aan-/verkoop laten we het maar helemaal niet hebben, zondag open dag met spelerspresentatie die ze beter kunnen schrappen naar mijn idee, op een handvol spelers na is het toch een raadsel wat de selectie wordt

     /   Beantwoorden  / 
 17. Fred Rutten

  Ik bedoelde met dat het een vermoeiend seizoen wordt, niet wat de prestaties van FC Twente betreft maar voor ons supporters die er nu een streep onder gezet hebben en het weer positief willen gaan benaderen dat het weer vermoeiend word de discussies aan te gaan met mensen die maar blijven hammeren op wat er fout gegaan is, en wat er beter kan enz enz. De technische staf en het bestuur hebben aangegeven het ingezien te hebben, ervan geleerd te hebben en voor verbetering te willen gaan zorgen.
  Die kans moeten ze krijgen vind ik, maar deze verandering zal niet van de 1 op de andere dag plaats vinden dat heeft tijd nodig.
  Heeft niets te maken met dat ik mijn ogen sluit voor dingen, nee maar alle punten die je nu aankaart die zijn ook al besproken, Joop en zijn mannen denken met de huidige constructie het weer op te kunnen pakken wie zijn wij dan om hun dat vertrouwen niet te geven?
  Ja we betalen veel geld voor een seizoenskaart en hebben recht op onze gedachtes en meningen maar hebben wij verstand van het runnen van een voetbalclub?
  Joop heeft ons van bijna failliet naar een topclub in wording gebracht, die zal echt wel weten hoe of wat en dat dit gebeurd met vallen opstaan is zo logisch als wat, vandaar het gezegde: aan de top komen is niet zo moeilijk, er blijven wel.
  Maar het is zo ontzettend makkelijk om nu te blijven roepen van we moeten dit, of we moeten dat… het heeft gewoon tijd nodig nu weer, maar ik weet zeker dat als Twente na 5 wedstrijden in de middenmoot staat (kans is zeer hoog aanwezig met het programma) dan moet je eens zien wat een lawaai: zie je wel! het word weer zo n seizoen! zo zal het gaan..
  Maar je hebt dit nu niet zo 1,2,3 weer opgebouwd.
  Maar ik snap het wel, lekker dingen roepen is het makkelijkst.

    /   Beantwoorden  / 
  1. WW

   fred waaruit blijkt dat “de technische staf en het bestuur hebben aangegeven het ingezien te hebben, ervan geleerd te hebben en voor verbetering te willen gaan zorgen”? Die heb ik even gemist!

     /   Beantwoorden  / 
 18. foreverred

  zou een goede deal kunnen zijn.ElHam is wel een egotipper trouwens dat zou een risico kunnen zijn .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   N’Kufo was destijds ook een lastpak. Bij Twente vond hij zijn plek. Misschien met El Hamdaoui hetzelfde.

     /   Beantwoorden  / 
 19. Fred Rutten

  @WW
  Er heeft zowel in de tubantia krant als in de voetbal international een uitgebreid interview met de heren Schreuder en Munsterman gestaan.
  Daarin hebben ze alles uitgelegd, en besproken en uitgelegd hoe ze het voor zich zien voor de toekomst en hebben ze ook fouten toegegeven. Er werden zeer kritische vragen gesteld en de antwoorden daarop vond ik allemaal begrijpelijk en werd het een stuk logischer door.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Fred Rutten

  @Foreverred,

  Ibrahimovic is ook een egotripper, bijzondere voetballers mogen dat zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tukker 72

   Alleen is el hamdaoui geen ibrahimovic!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 21. Moeke

  Fred je doet een aantal mensen echt te kort met je uitspraak lekker dingen roepen is het makkelijkst. Dus als je een goede analyse maakt zoals bijv. Dinkeltukker m.i doet dan is dat makkelijk? Dan is wat jij roept net zo makkelijk.
  Ik heb in ieder geval net als jij en de meesten hier zin in het nieuwe seizoen en ik begrijp 100% dat het tijd kost voor de club om nieuw beleid om te zetten in resultaten.

    /   Beantwoorden  / 
 22. rene

  Twente is gewoon nog geen topclub. NOG niet!! Denk dat we er dicht bij waren, maar dat we de laatste 2 jaar een paar treden zijn gezakt. Is op zich niet zo erg als je weet waar we vandaan komen, maar ik denk dat wat Twente nu aan het doen is om de ploeg te verjongen goed is. En daarom ga ik er niet van uit dat dit een top jaar word voor ons maar een overgangsjaar. Net wat sommigen al zeiden dat je zomaar de eerste ronde eruit kunt liggen, en dan heb je alleen de competitie nog. Dus verwacht dit jaar niet te veel, dan kan het alleen maar meevallen. Wat ik wel verwacht van de ploeg is STRIJD. Want dat heb ik vorig jaar zeker gemist

    /   Beantwoorden  / 
 23. leukstethuis

  we gaan dit jaar nat: met PINTo, TAPia, CORONA, en Jong Twente in de GROLSCH veste in de JUPILER league

    /   Beantwoorden  / 
 24. kabert

  beste heren heb even het een en ander door gelezen en moet zeggen dat er verstandige uitspraken te lezen waren.streep onder het vorige seizoen,kijken of de inzet en strijd er nu wel zijn,en dat er gesaneerd word in de spelersgroep .je moet alleen hopen dat de jonge spelersgroep de druk aankan want je moet wel om prijzen mee kunnen doen daarom is het wel mooi dat je meteen een heerenveen in de beker hebt ,krijg je body van in zo’n groep toch?en mocht je toch nog een paar spelers verkopen een leuke spits erbij halen is goed om onze kastanje te laten rijpen(want die koopt niemand).en laten we allen hopen op leuke wedstrijden en niet gaan denken aan een kampioenschap.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Blijven dromen mag altijd!!
   And some people have big draems!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.