Gerucht: Julio Buffarini in het vizier van FC Twente

Het is duidelijk: er kunnen pas aankopen worden gedaan als er geld binnenkomt dat niet gebruikt hoeft te worden om gaten te dichten. Dat lijkt bij de eerst volgende transfer het geval te zijn en dan is Nacer Chadli qua marktwaarde de meest interessante speler om te verkopen. Mocht Chadli worden verkocht dan zou de Argentijn Julio Buffarini volgens de geruchten een mogelijke aankoop van FC Twente kunnen zijn. Buffarini is een 24-jarige aanvaller/middenvelder voor met name de rechterflank en staat momenteel onder contract bij San Lorenzo. Voordeel is dat hij naast een Argentijns paspoort ook beschikt over een Italiaans paspoort, wat aanzienlijk zou schelen in de salariskosten.

9 reacties op “Gerucht: Julio Buffarini in het vizier van FC Twente

 1. Wim B

  Zou een heeeele goede zaak zijn dat mihailov geruild gaat worden voor el Hamdaoui! Zou een Kissinger link kunnen worden. Hopen dat Joop eindelijk het licht ziet in deze Twentse duisternis

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  Kissinger = missing

    /   Beantwoorden  / 
 3. nfear

  Las net op voetbalzone dat Ajax en twente pasveer willen hebben.. hoeveel keepers wil je hebben ome joop?

    /   Beantwoorden  / 
  1. hendrik

   Zijn ze helemaal gek geworden, Twente heeft er genoeg, spitsen hebben we nodig en er was toch geen geld meer.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

   Pasveer keept 2 * per jaar een goede wedstrijd. Dat zijn de derby’s tegen FC Twente. Pure kapitaal vernietiging als je hem haalt.

     /   Beantwoorden  / 
 4. FCTim

  Ik ben totaal niet onder de indruk van Buffrani. Leuke voorzet en kan hard rennen, maar totaal geen individuele actie. Daar hebben we er zat van. Niet doen!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Edwin

  Ruim 8 miljoen voor Chadli, natuurlijk in 4 of meer termijnen. Welke reden zal Joop nu aanvoeren om niet te herinvesteren aan nieuwe spelers?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.