‘FC Twente in de markt voor Nicklas Bendtner’

Jaja, dat zijn de betere geruchten! Al vraag je je soms wel af hoe ze in hemelsnaam de wereld in komen. Volgens de The Daily Mail namelijk staat de bij Arsenal op een zijspoor belandde Nicklas Bendtner in de belangstelling van FC Twente. En van HSV en Malaga trouwens, dus dat nuanceert onze inschatting met betrekking tot de slagingskans van deze transfer aanzienlijk. Maar toch, geen geringe naam, deze 25-jarige Deense spits. Ook al wordt er in dit bericht met geen woord over ons Tukkers gesproken…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

18 reacties op “‘FC Twente in de markt voor Nicklas Bendtner’

 1. Gio

  wat een lariekoek, twente kan zowel zijn salaris als zijn transfer bedrag niet betalen en hij is totaalo niet geintreseert in twente hahahha

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Twente zal wel willen maar als er een HSV om de hoek komt kijken zijn de kansen klein. Of hij moet conecties met Bjelland hebben die hem over gaat halen. Maar nee, wordt niet wat.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Methew

  Jullie snappen het niet. Dit en de rest van de geruchten rondom spitsen die eventueel worden aangetrokken, worden straks tegen ons gebruikt. Dat staat er weer een lullig berichtje in de media vanuit de preses dat we het geprobeerd hebben en de tijd te kort was?…..en geld?…
  Kortom gewoon gebrek aan scouting. En dat wel voor langere tijd! Oef.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Erwin

  Gaat niet komen. Tadic in de spits! Is ook te traag voor de buitenkanten. Daarom mokthar en el ghanassy naar twente. Heb k reeds eerder voorspeld. De spitsposotie van tadic komt al uit. Nu de rest nog.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Peter K

  Gisteren PSV gezien, tweede helft 11 nederlandse jongens op het veld en prima combinatievoetbal gezien. Blijkt dus dat het niet moeilijk moet zijn om uit ons eigen land talenten te halen. Dus niet weer ‘investeren’ in verwende, volgevreten vedettes die alleen de sfeer in de groep verzieken aub. Daar hebben we er afgelopen seizoen al een paar van gehad (iedereen weet wie dit zijn) en die zijn we gelukkig kwijt nu.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Hahaha

  Peter K PSV speelde niet tegen Barcelona.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter K

   Klopt natuurlijk, maar het waren ook geen semi profs waar bv een Utrecht van verliest en PSV was bovendien erg dominant. En spelers van 17 jaar die het spel bepaalden. Ben wel benieuwd of ze dit kunnen volhouden (ook tegen zwaardere tegenstanders).

     /   Beantwoorden  / 
 7. Gert

  Bendner vraagt teveel salaris meldt de Telegraaf (2 miljoen per jaar) Dat wisten zelfs al eenvoudige bloggers hier te melden dat Twente dit soort salarissen niet kan en wil ophoesten, en da’s maar goed ook! Ze lijken wel helemaal van de pot gerukt die broodvoetballers. Het lijkt of ze helemaal niet meer weten hoeveel geld een miljoen is, ze zijn totaal de weg kwijt. Maar ja, zolang er nog idioten in de voetbalwereld rondlopen die dit soort belachelijke salarissen betalen worden die voetballers nooit meer helder in hun hoofd.

    /   Beantwoorden  / 
 8. hendrik

  Bendtner schijnt een ‘zuiplap’ te zijn en te duur, Makienok nu ook te duur, wisten we al lang maar een niet te dure spits kan straks ook een niet al te goede renderende spits blijken te zijn, wat wil Twente nu, zet gewoon een jong talent als Cas Peters in de spits of probeer het met Promes, middenvelders genoeg. En tegen een ploeg als RKC kun je dit gewoon proberen.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  Twente kan helemaal niks meer. Alles is te duur, onhaalbaar of niet realistisch. Waar zijn in godsnaam al die monneten naartoe gevloeid ?! Schaamteloos zoals er gebedeld wordt om huur-constructies, salariskortingen worden bedongen, tijd gerekt, afgewogen, beknibbeld, rooie duiten worden omgedraaid…nogmaals; waar is al het geld gebleven !?! Er kan ineens he-le-maal niks meer. Compleet wanbeleid. Een nieuw bankroet lijkt onafwendbaar, als je alles zo leest. Wat een verschutting. FC Stadsbank op de voedselbon…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gio

   Wallace twente gaat echt niet bankroet hoor. Munsterman is juist bezig
   om de schuldenlast lager te maken en van daaruit weer verder te bouwen en dat gaat met pieken en dalen maar de lange termijn is goed.

     /   Beantwoorden  / 
  2. 特温特足球

   Wallace,
   Het is warm maar volg ff de media en dan pas weer klagen waar het geld is.
   Is toch al duidelijk verteld,
   Pffffff onder welke steen kom je vandaan?

     /   Beantwoorden  / 
 10. nfear

  Allemaal stront in de ogen hier. Wss betaald twente 1 miljoen en de rest Arsenal. Gaat voornamelijk om huren. Prima spits voor twente

    /   Beantwoorden  / 
 11. rene

  Wallace wat denk je wat dat stadion kost? Plus het drama van vorig jaar met die bouwconstructie. Pfff maar aan wie vertel ik dat…
  Ik vind die dure gasten niet kopen en verder gaan met de jeugd. Munsterman zal zeker fouten hebben gemaakt maar wie maakt die niet. Ik heb nog steeds vertrouwen in jopie

    /   Beantwoorden  / 
 12. weltevree

  Gaaaaaaaaap… misschien nog een columnpje over schrijven; past perfect in huidige medialandschap: overdrijven om het overdrijven, waardoor het lijkt of je iets nieuws te melden hebt.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Moeke

  Wallace wat een trietste interpretatie van een bericht in de media over Twente. Twente is gewoon op zoek naar aanvallene versterking zonder te grote financiele risico’s, niet meer en niet minder. Vind ik prima, doen de meeste clubs. Maar dat zie je blijkbaar niet.

    /   Beantwoorden  / 
 14. fctwente10

  Twente moet echt serieus werk gaan maken van Nicklas Bendtner. Al sinds het vertrek van Blaise is hij in mijn ogen de ideale en beste spits die Twente zich kan permiteren en wensen. Als die jongen serieus naar E’schede komt gaan we nog een mooi seizoen te gemoed met Tadic, Gutierrez en Bendtner.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Methew

  Zelfs Jan Zoutman weet dat Zschusschen beter rendeert, kheb even voor de gein een stukje van zijn loopbaan opgeteld: 2mnd staat voor 10 goals. Daar hoef je geen Feyenoord-opleiding voor gehad te hebben.
  Die word straks echt 6 miljoen waard, als die ook kansen krijgt op meer speel minuten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.