Nils Röseler, Tim Breukers en Glynor Plet

Een paar dagen voor de start van de competitie blijkt er belangstelling te bestaan voor enkele spelers die bij FC Twente buiten de boot dreigen te vallen. Dat buiten de boot vallen geldt vooral voor de verdedigers Nils Röseler en Tim Breukers. ADO Den Haag zou belangstelling hebben voor beide spelers. Minder duidelijk is de positie van Glynor Plet, voor wie nadrukkelijk interesse bestaat van FC Utrecht. FC Twente zit immers niet ruim in de spitsen dus is het de vraag of Plet mag vertrekken. Zelf wil Plet wel graag verkassen naar FC Utrecht, maar dan het liefst op huurbasis, zodat hij volgend jaar transfervrij kan vertrekken.

26 reacties op “Nils Röseler, Tim Breukers en Glynor Plet

 1. Gert

  Nog 3 a 4 dagen, dan begint de competitie weer. Lees net in de krant dat Twente naarstig op zoek is naar scorend vermogen!! een beetje laat denk ik dan. Dat wisten we toch al zeker een half jaar. En dan de argumentatie van Jansen: we zoeken een aanspeelpunt, iemand die de bal kan vasthouden, iemand die iemand anders kan laten bijsluiten, goh, wat een gelul. PSV brengt een spits in het veld en binnen 5 minuten scoort deze jongeman. Een andere jongeman knalt de bal van 30 meter steenhard in de kruising. Kijk Jansen, zo moet het!! Wanneer zie je bij Twente nou een bal van 30 meter erin gaan? Wanneer schiet een spits van Twente binnen 5 minuten raak? Wat een gelul allemaal over bijsluiten, aanspeelpunt en dat soort gelul, die ballen moeten erin en verder niks. Maar, als je de voetbaltechniek (Castaignos) niet hebt dan kun je lullen wat je wilt maar dan wordt het nooit wat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hendrik

   Mee eens Gert, wij zien het al bijna een jaar dat er een spits nodig is, Castaignos mist gewoon de techniek, kan ie verder niets aan doen, Twente geeft sinds vandaag toe dat zij een spits zoeken en wel Arsenal spits Nicklas Bendtner, nu maar hopen dat het lukt.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  Wat een genot om dit PSV te zien spelen. Tuurlijk maken ze soms domme fouten, maar wat een strijdlust. Ik denk dat onze “broekkies” dit niet kunnen. Ze bleven maar gaan, geen moeheid te ontdekken. Dit is toch voetbal waar iedereen voor naar het stadion komt. Niet dat heen en weer getik en weer rondspelen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  test.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gert

  Ja, Wim B, ik ben het helemaal met jouw eens, maar ik wilde niet teveel PSV aanhalen want dan krijg je weer reacties op dit blog van: donder dan lekker op naar PSV en dat soort kreten. Maar PSV liet inderdaad zien hoe het moet, 1 speler van 29 jaar en de rest tussen de 17!!!! en 22 jaar oud. Hulde PSV.

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Ik vond PSV fris voetballen. Maar die zelfde strijdlust en gedrevenheid zag ik ook wel bij onze broekies tegen Osasuna. Tuurlijk mag je het goed vinden dat andere Nederlandse clubs het goed doen in de EL en CL maar Zulte Waregem is nog geen Manchester Liverpool of wat dan ook. Voorrondes doorkomen moet kunnen. Ik blijf ook kijken naar de broekies van Twente die het niet gek deden en zeker niet alleen op het middenveld aan het rondtikken waren. Dat er verschil is in niveau ben ik ook met je eens maar om nou direct zo ons eigen team af te kraken? Hoeft van mij ook niet.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Inderdaad

  Precies mijn gedachte twentemax, want verwoord je het toch altijd mooi.
  Hoe kunnen Gert en Wim nou zo reageren terwijl ze onze jonge jongens nog niet eens aan het werk gezien hebben.
  Ik denk niet dat het van hetzelfde niveau zal zijn als PSV maar ze zullen er wel vol voor gaan en we zullen leuke wedstrijden te zien krijgen. Ben ik ook van overtuigd.
  Eerst afwachten mensen, zaterdag kunnen we ons eerste oordeel geven.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Alfred

  Goed dat Twente er nog een spits bij wil, Luc kan het niet alleen.
  Lees alleen zojuist op twentefans dat dit Bendtner moet gaan worden?
  Dan is er ook wel geld lijkt me, zal wel om een huur gaan maar dat zal ook niet goedkoop zijn.
  Vermoed dan ook dat dit verhaal niet door zou gaan.
  Of Twente heeft gewoon meer geld op de bank dan Joop doet voorkomen ;) en dan heeft Ome Joop het ook weer erg slim gespeeld.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Ijscoman

  Tegen RKC zal er nog wel worden gewonnen,want dat is de zwakste ploeg uit de Eredivisie.Maar zal niet makkeljk worden,want tegen dit soort tegenstanders dat alleen maar verdedigt heb je een nummer 10 en buitenspelers nodig.Nou we roepen al jaren om een 10 en nog is er geen.Alleen Tadic als aanvaller als hij fit is.Die Holscher is zwaar overschat en Kastanjos hoef je niet op te rekenen de ruimtes klein zijn.Die man heeft een uur de tijd nodig om een bal fatsoenlijk aan te nemen dus dat wordt hem niet.Tadic dam maar,nipte 2-1 winst!!
  Wordt een seizoen waarin FCTwente speelt om plek 6 tot 10.
  Nu lees ik dat ze belangstelling hebben voor Bendtner,ook onbetaalbaar!!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Moeke

  het Bendtner verhaal komt volgens mij niet van Twente zelf, de media roept weer van alles. lijkt me inderdaad totaal niet haalbaar, dus neem het bericht vooralsnog niet al te serieus.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Gert

  Hoi Twentemax, ik kraak helemaal niets af en zeker FC Twente niet want dat is mijn cluppie. Het enigste wat ik doe is de waarheid hier neer te schrijven wat er eigenlijk op neer komt dat ik het bijzonder vervelend vindt dat mijn club zo afglijdt. En ik plaats hier mijn kritiek op de beleidsbepalers omdat dit item daarvoor bedoeld is. Maar afkraken doe ik het niet, maar als ik kijk naar PSV dan ben ik best jaloers, waarom kan het daar wel en bij ons al 2.5 jaar niet. En, nog iets Zulte Waregem is wel de nummer 2 van Belgie he, speelt net als PSV voorronde CL. En de Belgische competitie is echt niet zwakkwer dan de Nederlandse hoor!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Gert met dat negatieve van jou kom je niet verder.
   Ik lees wel 100x het zelfde verhaal van wat er niet goed is.
   Je trekt er alleen je club maar mee naar beneden, en het heeft een sneeuwbal efect.
   Laten we vooral bij een nieuw seizoen positief beginnen en er met zijn allen achter gaan staan. En ook onze Wim B , als je wat down bent ga er dan nog snel een paar dagen van tussen en kom positief terug op dit blog.
   Jullie kunnen het wel maar je blijft nu iets telang hangen in de negatieve mode.
   Gr de Chinees.

     /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Ik snap ook best wel dat je jaloers bent. Ben ik ook . En het is niet meer zoals het was en het beleid stemt al tijden tot nadenken. Wat dat betreft ben ik het met jou en Wim wel eens. Maar ik ben het niet eens met Wim dat Twente op dit moment de bal rondtikt en op het middenveld blijft hangen. Wat er nu staat op het veld kun je niet vergelijken met wat er stond in de slechte wedstrijden van vorig seizoen. Ik ga er van uit dat de technische staf en iedereen die beleid maakt bij Twente dit ook wel weet. Ik wil een fris en voetballend Twente en ik weet zeker dat hier aan gewerkt wordt. En daarom vind ik niet dat je moet blijven hangen in wat was maar moet kijken naar wat komt. En dat dat dit seizoen het team nog niet het neusje van de zalm is snap ik ook wel. Maar bij onze club zijn ze niet gek of achterlijk en kunnen kritiek wel hebben maar supporters die alles altijd zwart zien ook wel missen. Positief kritisch is best maar alleen maar zeuren en zeiken in mijn ogen niet.

    /   Beantwoorden  / 
 12. phenix

  ikvind allemaal gezeur van jullie,echt alles. alleen gebaseerd op,,ja wwarop eigenlijk? op voorbereiding,dat castaignios nie kan voetballen,,nou dat vind ik toch wel afzeiken van je club. er is ng geen bal gespeeld of wij zijn al slechter dan als ik ullie zo hoor,,ach ik zeg er maar niets over alleen,,heb toch vertrouwen aub,,alles komt goed

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Inmiddels alweer wat jaren geleden liepen ze in Duitsland ook achter 1
   zgn. leider aan. We weten allemaal tot welke ellende die constructie heeft geleid.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Ongepaste vergelijking Harm!
    .
    Ga je schamen.

      /   Beantwoorden  / 
 13. Gert

  Hey phenix, we baseren ons niet alleen op de oefenwedstrijden van nu, tegen BVO’s NUL doelpunten, maar ook op het vorige seizoen. Ik neem het Castaignos ook niet kwalijk dat hij technisch niet zo begaafd is en ook niet dat Twente 6 miljoen voor hem neertelde. Daar kan Luc helemaal niets aan doen. Maar zij die ervoor zorgden dat zich deze situatie zich nu afspeelt wel en dat heeft niets te maken met zeuren, er worden alleen feiten geconstateerd.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Den Bosch

  Hallo? Bij ons word ook gewoon betaald hoor, wij zijn ook een BVO!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Misplaatst

  Misselijke opmerking van je Harm.
  Maar goed nog maar eens ter bevestiging: het is jouw niveau schijnbaar.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Misplaatst, je denkt toch zeker niet dat ik Joop wil vergelijken met ene AH?
   Ben je gek, ben juist blij dat we in deze moderne vrije wereld leven.
   Ik bedoelde er alleen maar mee te zeggen dat we met zijn allen niet moeten gaan blindvaren op de woorden van Joop Munsterman.
   Ik weet zo langzamerhand niet meer wat ik nu moet geloven van al zijn woorden in de media. De ene keer gaat het linksom en twee dagen later weer rechtsom.
   Tuurlijk heb ook ik respect voor de manier waarop hij Twente uit het slop heeft getrokken maar krijg de laatste tijd wel steeds meer het gevoel dat hij Twente alleen regeert, geen tegenspraak duldt en dat goeie krachten met een iets andere visie door hem onmiddelijk op een zijspoor worden gezet.

     /   Beantwoorden  / 
 16. Gert

  Hallo Harm, deze opmerking raakt kant noch wal, lijkt nergens op!
  Met dit soort reacties kan ik jouw niet meer serieus nemen.

    /   Beantwoorden  / 
 17. rene

  Bentner. Lach me kapot. Zou wel een stunt zijn. Die Makienok of zoiets zaten we toch ook achteraan? Lijkt me ook geen slechte

    /   Beantwoorden  / 
 18. Bertje

  Kritiek geven mag, als je het anders ziet als een ander en deze is wat mij betreft opbouwend bedoeld.
  Als degene die wel vertrouwen hebben in het huidige team gelijk krijgen zal ik dat meteen toegeven.
  Maar de laatste twe seizoenen hebben mij persoonlijk niet de indruk gegeven dat er met het huidige team met jonkies een voldoende eredivisiewaardig team staat.
  Ik hoop dat ze het tegendeel bewijzen!

    /   Beantwoorden  / 
 19. phenix

  juist bert,dat hoop ik dus ook,kijk ik weet het ook niet of het werkt zo maar die jonge gastjes met een guiterez,tadic erbij gaan denk ik als de brandweer,hebben een andere mentaliteit dan bijv fer die na mislukte transfer geen zin meer had. cabral ook weg,2 sfeer verprutsers{insideinformation}vertrouwen moeten ze krijgen[van ons dus}en dan denk ik echt dat ze mee kunnen doen met de bovenste plaatsen{geen kampioen maar ook nie ver daar onder} waar het op gebaseerd is? tja op clubliefde en gewoon hopen dat het merendeel het fout hebben. come on twente enschede

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Mooi phenix zo voel ik het ook.

     /   Beantwoorden  / 
 20. Bertje

  Nou de laatste weken is er in ieder geval in de breedte aankopen gedaan en zijn we achterin denk ik en op het middenveld aardig bezet, maar ik zou graag nog een echte spits zien vanwege het feit dat onze castaignos niet balvaste genoeg is maar ook omdat we wellicht best met een balvaste spits en castaignos kunnen voetballen omdat als je Luc in de diepte aanspeelt hij best wel snel is en zo bij Feijenoord ook veel goals maakte.
  Hopen
  Ijk kan Joop ons in de komende weken nog verassen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.