UPDATE: Mexicaan Ulises Davila in vizier FC Twente

Na het voor een jaar (op huurbasis) vastleggen van Luka Djordjevic zou FC Twente ook in de markt zijn om de Mexicaanse Ulises Davila te huren. Davila is een 22-jarige buitenspeler die onder contract staat bij Chelsea, dat hem ook afgelopen seizoen verhuurde. In 2011-2012 kwam de Mexicaan ook al even kort op huurbasis uit voor Vitesse. Verder zou ook het Spaanse Cordoba de jonge Zuid-Amerikaan willen huren.

UPDATE (8:50 uur): Volgens Voetbal International heeft FC Twente de 20-jarige Mexicaan Jesús Manuel Corona nagenoeg gecontracteerd. De vleugelaanvaller kon naar verluidt worden aangetrokken doordat investeerders zijn bijgesprongen.

22 reacties op “UPDATE: Mexicaan Ulises Davila in vizier FC Twente

 1. Wim B

  Mooi, ik hoop wel twentse investeerders met een rood hart. Want de club moet ook wat verdienen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Moeke

  Is de club toch nog aardig actief, schijnt dat het Deense talent Andersen er ook aan komt, die is nog maar 17 geloof ik, dus het lijkt er op dat er mooi wordt toegewerkt naar een nieuw team dat over een paar jaar bovenin mee moet kunnen doen. En als dat eerder lukt, graag zelfs!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  Als het van Corona ook doorgaat, gaat ook mijn bloed weer sneller kloppen van het toekomstige FcT. Dan hebben we veel potentie en niet zo’n klein beetje ook. Min punt is wel dat talent zoals Holscher, Pelupessi, Tanda, schzuschen (ofzoiets) minder kans hebben. Eerst kregen ze een dikke worst voorgehouden met de gedachte dat ze in FcT1 konden komen. Laat ze maar lekker rijpen in de Jupiler en volgend jaar aansluiting maken. Ook daar worden ze beter van. Dus huren is zo slecht nog niet van enkele toekomstige toppers als je het geld niet hebt. Toekomst ziet er iig mooi uit. Nu alleen nog wat aan die technisch staf wat doen (mulder, Palhplatz, janssen weg) en een TD aanstellen met al dat “goud” in handen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Rene uit het oosten

  Het lijkt erop dat het zonnetje voor Twente gaat schijnen. Nu nog ff twee weken geduld en begrip hebben voor de waarschijnlijk tegenvallende resultaten daarna is Twente op oorlogssterkte.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Moeke

  we laten ons nu wel weer snel gaan he, er is natuurlijk geen enkele garantie dat het straks opeens allemaal draait en er lustig op los gescoord wordt. ik hoop het natuurlijk wel, maar laten ze zondag vast met 3 punten van het veld stappen!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wim B

  Willem Janssen in de belangstelling van Hull city. Wat kan jet leven toch mooi worden in 1 dag. Nu Castagnios nog.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Moeke

  Wim waar haal je dat nieuwtje vandaan?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Joost

  Dus Tadic is vertrokken zo lijkt het dus nu…..

    /   Beantwoorden  / 
 9. FCTUKKER

  Eigenlijk jammer dat zo’n speler zal vertrekken, hij heeft best kwaliteit die FCT nodig heeft. Ik snap ook wel als er weinig kwaliteit in de ploeg ziet dat je wilt vertrekken. Je beter een hecht team hebben. die graag mooi voetbal wil laten zien aan het publiek. Het is teleurstellend dat onze ploeg helemaal niets laat zien. Tja.. dat duurt weer veel jaren dat we een team kunnen kneden, zoals we vier geleden hebben gezien .

    /   Beantwoorden  / 
 10. Leo

  Bron?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Leo

  Ik heb al vaker geschreven dat we pas begin september een oordeel kunnen vellen. Het lijkt erop dat er dan een evenwichtig team staat. Mocht Willem Jansen weg gaan dan wens ik hem al het goede toe. Er wordt regelmatig negatief over hem geoordeeld op dit blog, echter heeft hij door zijn inzet veel goeds gedaan voor het team. Hij lijkt mij een prima speler voor de engelse competitie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. alibabba40

   Iedereen kan van jansen denken wat hij wil maar hij verzaakt nooit geeft altijd alles en ik denk dat hij op dat punt een goed voorbeeld is voor velen binnen de huidige selectie mocht het gerucht over hullcity waar zijn dan gun ik hem dat van harte en hoop ik dat wij er gelijk een leuke transfersom uit slepen want jansen kwam toch transfervrij van roda jc of niet ?
   Hoe staat het nou trouwens met de tranferdroom van onze echte aanvoerder Brama… wil hij nog weg of gaat hij weer bijtekenen?
   niks meer van gehoord sind zijn blesure..

     /   Beantwoorden  / 
 12. hendrik

  Wie moeten er nog weg vh Twente management, Plet, Tadic, Janssen, Castaignos, Rosales, Breukers; zijn dan de te dure salarissen eruit ?

    /   Beantwoorden  / 
 13. Wim B

  De sterkste opstelling van de partijvorm waarin werd getraind vandaag: Marsman, Rosales, Bengtsson, Bjelland, Koppers, Gutierrez, Ebicilio, Shadrach, Promes, Castasignos en Tadic. Vervang castagnios eens door djorcevic of zoiets en corona voor promes. Dan hebben we naar mijn een waardig team. Waarvan akte!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Wim B

  Gyasi naar Heracles!

    /   Beantwoorden  / 
 15. twentemax

  Van een vertrek van Rosales nog geen nieuws??

    /   Beantwoorden  / 
 16. twentemax

  Vanaf 1 september is de selectie pas compleet. Tot die tijd toch speculeren. Laat Twente de boel maar eens anders aanpakken. Gewoon slecht beginnen en hoog eindigen. Gewoon een keer wat anders dan hoog beginnen en op t laatst in elkaar storten. Ik zie het wel zitten.

    /   Beantwoorden  / 
 17. fred

  De voorzitter van Monterrey zegt geen contact te hebben met Twente omtrend Corona.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Methew

  Hebben meer mensen de afdeling blog niet meer op de homepage van fctwente.net?
  Ik heb het namelijk sinds vannacht ineens..

    /   Beantwoorden  / 
 19. phenix

  ik ook niet,irritant

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Ja, vreemd toch heb ik ook. Hoe zit dit Jack???

     /   Beantwoorden  / 
 20. Utop

  Het automatisch ge-updatete blogoverzicht op FC Twente Online veroorzaakte een lange laadtijd. We gaan ermee bezig om dat op te lossen, tot die tijd helaas geen blogoverzicht op de site.

  Groet,

  Utop
  FC Twente Online

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.