Willem Janssen gaat, Jesus Manuel Corona Ruiz komt

Willem Janssen vertrekt op huurbasis naar FC Utrecht. De 27-jarige middenvelder kwam in 2011 naar FC Twente maar werd nooit een onomstreden vaste waarde. Ook NEC en ADO Den Haag dongen naar de gunsten van Janssen maar hij heeft voor nu dus gekozen voor Utrecht. En dan toch nog even over Jesus Manuel Corona Ruiz. Inmiddels melden de grote landelijke media in koor zijn komst naar ons Tukkers. Onder andere hierhier en hier. De teneur: hij tekent voor vier jaar en kost 3,7 miljoen euro. Maar ondertussen blijft ook al geruime tijd de witte rook bij FC Twente uit. Die zal dan vandaag wel komen.

18 reacties op “Willem Janssen gaat, Jesus Manuel Corona Ruiz komt

 1. Boogie

  Jammer dat Janssen weg zal gaan. Met hem houd je toch een ervaren speler bij de groep die ook van meerwaarde is. Hij gaat er altijd voor. Kan een ploeg als invaller wel wat extra brengen op moment dat het niet loopt.

  Dat ze hem laten gaan en Wisgerhof hebben laten bijtekenen. Wisgerhof kan gewoon weg het niveau niet meer aan. Ook niet als invaller.

  Zal mij benieuwen of we nog weer een goede middenvelder met ervaring en leiderschap terug krijgen. Want dat gaat Twente toch wel missen op een gegeven moment. Misscien THEO maar weer terug halen uit Arnhem dan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Zonde dat Janssen naar Utrecht gaat! Ik had hem wel iets beters gegund na die jaren trouwen dienst. Op t veld misschien niet mijn favoriet maar qua karakter toch een prima speler. Wens hem succes!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Daar sluit ik mij volledig bij aan.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   Een voorbeeldprof die precies weet wat zijn mogelijkheden zijn. Als er eentje inzet toont dan is hij het wel. Willem accepteert zijn rol, of in het veld of op de bank. Een ideale speler voor de trainer. Eentje die niet roep dat hij gelijk weg wil omdat hij eens en paar wedstrijdjes op de bank zit. Hij doet me sterk denken aan het liedje van Henk Spaan en Harry Vermegen; ‘stille Willem’ Willem, ik wens je heel veel succes bij Utrecht, alleen niet in de return tegen Twente :-)

     /   Beantwoorden  / 
 3. Edwin

  Goed dat Janssen naar een andere club gaat. Hij voegde weinig toe aan het “nieuwe” FC Twente. Hij heeft 2 jaar een kans gehad om een basis plaats te pakken, maar door welke omstandigheid dan ook niet gegrepen. WJ, het ga je goed.

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Joop heeft de champagne al in de koelkast gezet, zn kantoor opgeruimd en zn beste pak met Twente stropdas aangedaan. En nou maar wachten tot het Mexicaanse vliegtuig land, met Twente busje snel naar Enschede en dan de keuring en dan is er tijd voor….Corona. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben over eigenlijk alles. De twee magere jaren zijn voorbij. Het is weer leuk! Onze club is goed bezig! Trots!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   De tijd van het grote,verschrikkelijke inkakken lijkt gepasseerd. Willem Jansen gaat, Brama staat er als Laatste der Breiers zo goed als alleen voor en zal per omgaande zijn knapzak pakken. De frisse, jeugdige brigade van Jansen/Schreuder speelt vooruit, zet over het hele veld druk en scoort vooralsnog gelijk een malle. Met Djordjevic en Corona aanschuivend heeft Twente naar het zich laat aanzien de boel met succes gesaneerd en opnieuw ingericht. Nu maar hopen dat Tadic blijft en de KNVB ons niet met 100 puntenaftrek beboet voor het spandoek en de klunzige trainerconctructie. Want 100 punten eraf, dat komt dan niet meer goed dit seizoen…

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Er is een heleboel geschreven en gepraat over het spandoek. Een ding heeft het opgeleverd voor Twente, een flinke boost tussen club en fans! Saamhorigheid en eigenheid! En dat hadden we net nodig na de 2 magere jaren. Dus ook al pakken ze ons 100 punten af dat krijgen we er zeker door terug! En wat ze in de media ook beweren, loat goan! Ik ben trots op Twente!

      /   Beantwoorden  / 
   2. Dinkeltukker

    Blij dat die Corona komt. Schijnt een geweldige speler te zijn. Ben heel erg benieuwd. Waar ik dan weer voor huiver….dat meneer ongetwijfeld weer een gelimiteerde (te lage) transfersom in zijn contract heeft laten opnemen, want als je werkelijk zo goed bent, teken je niet 4 jaar voor Twente. Maar niet zeuren, de complimenten aan Joop die eindelijk eens voor in de bus plaats heeft genomen. Kan niet afwachten tot zondag ;-)

      /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Tja, Dinkeltukker daar doe je niks an. Op de bierfles zit ook geen statiegeld. Gewoon leegdrinken en genieten… en de evt. kater maar voor lief nemen. Haha, toch eens een sixpack proberen dit weekend…. lekker bij de bbq.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   De vraag is heeft Corona een sixpack? Als vrouw zijnde wekt dit mijn interesse natuurlijk, haha. Ik heb nou al schik van die jonge en hij heeft nog geen bal getrapt, zelfs nog geen handtekening gezet!

     /   Beantwoorden  / 
 6. Thoresen17

  Erg blij met al het positieve nieuws omtrent onze TROTS!
  Denk dat top 3 plek er ook in kan zitten dit jaar…en dan langzaam doorgroeien de komende jaren…richting “tweemaal zullen wij de kampioenen zijn”….niets overhaasten maar goed doorselecteren en uitbouwen dat potentieel.

  Joop…MOOI WARK!

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Dat wordt nog wat met die jongen. Als je achternaam een biermerk is en je voornaam Jesus. Ook nog Jesus C. Alvast Jesus C Superstar op spandoek plaatsen?? Straks heb je de paus ook nog op trabat wegens heiligschennis. Zingt ook wel lekker, Jesus C superstar. Alvast beginnen met teksten bedenken..

    /   Beantwoorden  / 
 8. Thoresen17

  Liedje voor Corona is snel gemaakt!
  Op melodie van “My Sharona”van The Knacks.
  Kan zo “My Corona”worden ….dus vak P aan de slag met die trommels!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Waarom niet uit Jesus Christ Superstar de musical?

     /   Beantwoorden  / 
 9. WW

  mooie reactie vh bestuur vak-p over het spandoek. Ik neem alles terug wat ik erover gezegd heb.

    /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  daar is tie weer,die rare meneer.
  zondag vitesse,ik zeg come on twente enschede. en nogmaals waar is harm?

    /   Beantwoorden  / 
 11. jozef

  EQ staat voor de emotionele intelligentie, ik zie dan ook niet in wat dit te doen heeft met het in stand houden van dit blog. Ik denk dan ook dat je doelt op het IQ, hetgeen het bij jou klaarblijkelijk aan schort!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.