Dusan Tadic, blijft hij wel of blijft hij niet?

2 september kruipt dichterbij en tot die tijd kunnen transfers de selectie van FC Twente nog danig op zijn kop zetten. Sterker nog, Russische clubs kunnen nog tot en met 6 september versterkingen aantrekken. Bij onze club zijn de meeste ogen wat dit betreft gericht op Dusan Tadic. Voor hem bestaat naar verluidt serieuze belangstelling vanuit Engeland (Everton) en Rusland (Dinamo Moskou, CSKA Moskou en Zenit St. Petersburg). Youness Mokhtar van PEC Zwolle wordt nadrukkelijk genoemd als opvolger mocht Tadic ons Tukkers verlaten. Het worden spannende dagen.

29 reacties op “Dusan Tadic, blijft hij wel of blijft hij niet?

 1. Haldamir

  Tadic vertrekt, zoveel is allang zeker. Voor de camera’s blijft Tadic oppervlakkig. Hij zegt niet dat hij wil vertrekken, maar hij zegt ook niet dat hij gelukkig is bij FC Twente. Tadic had op meer gehoopt bij FC Twente, maar nu FC Twente geen EL speelt, lijkt er geen uitdaging meer bij FC Twente te liggen voor Tadic. Het is overigens niet voor niets dat FC Twente steeds concreter neer Mokhtar toe wordt ;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Een ding hoop ik wel dat er eens wat aangedaan wordt. Aan die domme zomeruitverkoop transfers. Want voor geen enkele club is deze manier van kopen en verkopen een goed begin in een competitie. Het is al zo gewoon dat er na de transfer datum nog spelers gaan en komen. Zou verboden moeten worden!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Haldamir

   Volledig mee eens. De ellende is alleen dat er verschillende transferdata gehanteerd worden in verschillende landen. Het transferwindow zou bij aanvang van de competitie gesloten moeten zijn. Dat alles doet er overigens niet aan af dat de kans nihil is dat Tadic blijft.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Willie

  Je moet tegenover de speler een deadline stellen want wat moet je als hij 3 sept wordt verkocht ?
  Gewoon kop er voor gooien van voor 1 sept verkopen en anders niet meer.
  Trouwens die Mokhtar zou ik zo wie zo kopen en desnoods uitlenen aan Zwolle.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Haldamir

   Die deadline waar jij over spreekt Willie, is een utopie. Dat gaat je bij geen enkele speler lukken die aangegeven heeft dat hij graag wil transfereren. Munsterman spreekt ook altijd over een ‘offer you can’t refuse’, en zo werkt het ook. Als er een club komt die 15 miljoen euro of meer wil betalen voor Tadic, dan doet Joop er een mooi papiertje omheen en een strik om. Zelfs wanneer dat op de laatste dag gebeurt ;)

     /   Beantwoorden  / 
 4. Edwin

  Als ze Tadic verkopen, dan zullen ze dat voor 2-9 moeten doen, anders kan Twente niet meer reageren, lees Mokhtar halen. Anders krijg je hetzelfde senario toen Ruiz vertrok. Veel geld, maar geen vervanger.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dinkeltukker

  Nu hoor en lees ik overal weer ineens 2 september als deadline. Dat was toch altijd 31 augustus des’avonds om 24.00 uur? in Engeland dan 1 uurtje tijdverschil. In Rusland is het 6 september. Jongens, daar valt toch geen touw aan vast te knopen. Het is toch zo simpel als wat; zodra de eerste competitiebal begint te rollen in een bepaald land, dan is het over en sluiten en kun je niet meer uit die vijver vissen. Laat Michael van Praag zich daarmee bezig houden ipv een spanndoekje over zetpillen!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Miura

   +1

     /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  T/m 1 september en in Rusland geld weer t/m 6 september. Idioot. Draait alleen maar om geld. Zaakwaarnemers en spelers worden er beter van ! Supporters niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. edwin

   DEADLINE op 1 juli zetten, ben je van al het geouwehoer en competitie vervalsing af.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    zelfs als je er 1 augustus van maakt hebben clubs tijd zat om hun selectie op pijl te brengen. allemaal mensen op dit bloq die het met elkaar eens zijn, behalve die sukkels bij de eufa/fifa. Diep triest

      /   Beantwoorden  / 
 7. fred

  Ald tadic voor 15 m verkocht wordt zou een huur van Ruiz een mooie optie zijn.
  Hij is bankzitter bij fulham en zelfs als er gewisseld wordt brengen ze hem niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Huur met optie tot koop schiet mij dan te binnen. Maar ik denk dat Bryan teveel verdient voor Twentse begrippen en dat em dat niet gaat worden. Bryan Ruiz is in mijn ogen de beste speler die we ooit gehad hebben bij Twente. De puzzel lag precies op zijn plek en ik vond hem van doorslaggevende factor in het kampioensjaar. Voor mij is hij nu al een legende en dan moet je je afvragen; gaat hij hetzelfde kunstje flikken zijn de verwachtingen dan niet veel te hoog? Dat kan bijna niet.Dan krijg je weer de vergelijking met Steve McLaren; moet iemand op zijn ouwe nest terugkeren?? Of kunnen we hem beter in gedachten houden hoe goed hij bij ons was. The Beatles zijn gelukkig ook nooit weer bij elkaar gekomen. Soms is het beter dat de mythe voortleeft.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Mars

  Hij blijft, 15 mln is hij nu niet waard, zie transfer eriksen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Banie

   Dus jij suggereert dat Eriksen beter of net zo goed is als Tadic?

     /   Beantwoorden  / 
   1. catweazle

    Eriksen en Tadic zijn redelijke voetballers. De eredivisie is toch een speeltuin waar je al gauw boven de rest uitsteekt. Zodra enkele spelers de grens overgaan wodrt het pas ernst en dan haken de meesten af. Dat gebeurt 100% ook met Eriksen. Ventje wordt opgehemeld door alles en iedereen die wat met ajakkes te maken heeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

     Eriksen lijkt mij ook te licht voor Engeland…. Gaat geheid mislukken. Ben alleen benieuwd wat ajakkes met het geld gaat doen… Ik had liever gezien dat de transfer pas 5 minuten voor 12 rond was gekomen…

       /   Beantwoorden  / 
  2. Tukker 72

   Eriksen had nog maar één jaat te gaan, terwijl Tadic incl optie nog vastligt tot 2017.
   Lijkt me nogal logisch dat de afkoopsom van Tadic wel ff iets anders ligt!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 9. justin

  nee, ze moeten gewoon wachten met de start van het voetbal, da’s veel makkelijker…

    /   Beantwoorden  / 
 10. Wallace

  De enig juiste, eventueel plaatsvervanger van Dusan Tadic is natuurlijk de maroc Mehdi Carcela. De rest komt niet in diens buurt en mist daarnaast ook nog internationale vlieguren. Carcela. Mogelijk zelfs al met akkoord in Joop zijn aktenkoffer. Carcela had jaren terug Ruiz al moeten opvolgen en is nu opnieuw beschikbaar wegens de financiele ineenstorting van Anzhi. Vergeet Mokhtar en die locale shit. Twente kijkt verder.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Haldamir

   Carcela moet weg door financiële problemen bij Anzhi zoals jij aangeeft. Carcela is echter ook een ‘Anzhi salaris’ gewend, en zal dus nooit voor FC Twente kiezen nu FC Twente geen miljoenen salarissen meer wil en/of kan betalen.

   Mokhtar is dus een logische keuze, ook al is Carcela beter zoals jij stelt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Moet 2,5 milj euro kosten. Dat is te doen, zou een mooie voetballer voor Twente zijn! Maar als deze jongen 24 is zal hij zich graag in de kijker willen spelen. Misschien kan Twente hem niet het loon betalen als hij gewend is maar heeft hij wat te kiezen?? Dat niet meer Nederlandse clubs hem willen is bijzonder.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Haldamir

     De koopprijs is zeker te doen, maar geloof jezelf dat Carcela meer dan de helft van zijn salaris in gaat leveren om bij FC Twente te gaan voetballen? Een mooi voorbeeld is Plet. Die wilde ook niet naar Utrecht, en ook niet naar NEC. Ja….hij wil wel…maar dan alleen op basis van verhuur. Verhuur is namelijk aantrekkelijker voor hem omdat hij dan behoud heeft van salaris.

       /   Beantwoorden  / 
     1. twentemax

      Heel begrijpelijk van zo n jongen. Maar op een gegeven moment moet hij zich toch realiseren dat minder salaris bij een kleinere club misschien in de toekomst wel weer meer loont. Dat hij afwacht is logisch maar of het op den duur wijs is weet ik niet. Kansen die je neemt kunnen ook ten goede uitvallen. En Plet heeft groot gelijk want hoe hij binnen is gehaald en de kansen die hij gekregen heeft bij Twente dan zou ik ook voet bij stuk houden en eigenwijs doen.

        /  
 11. Mars

  Banie,

  Ik zie eriksen en Tadic als gelijkwaardige goede voetballers voor nl. In Engeland en Duitsland lopen hier een dozijn van rond

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  Ik denk niet dat Taic zal gaan. Eind seizoen gaat ie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Tadic. foutje. Hoor je vanuit 020 ook nog steeds berichten dat ie daar naar toe zal gaan. Grapjes zeker! Tadic blijft en gaat na dit seizoen weg en Twente kan zich mooi voor bereiden. De enigen die nog roet in t eten kunnen gooien zijn de Russchische ploegen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Verwact dat hij voor een mooie loopbaan gaat en niet direct wil gaan cashen.
    Alleen dan kies je voor Rusland.
    In zijn geval kan hij daar naar een jaar twente ook nog altijd naar toe.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentmax

     Juist. Daarom denk ik echt dat hij blijft. Nu weet je natuurlijk nooit en als er een Russische ploeg zo gek is om miljoenen klaar te leggen zal Joop ook geen nee zeggen. Maar ik denk ook dat Dusan verstandig is en dus blijft.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.