Rasmus Bengtsson staat open voor nieuwe club

De hardnekkige geruchten over het nog deze winterstop aantrekken van Daryl Lachman van PEC Zwolle worden wat meer begrijpelijk nu gebleken is dat onze Rasmus Bengtsson heeft aangegeven open te staan voor een transfer. Bovendien loopt het contract van de door Wallace bejubelde Peter Wisgerhof af en dus dreigt een gat in het centrum van de verdediging. PEC Zwolle zou open staan voor een tussentijdse transfer van Lachman, aangezien zijn contract in de zomer van 2014 afloopt en er in de winterstop dus nog geld te vangen is voor de 24-jarige verdediger, die trouwens ook in de belangstelling staat van FC Utrecht en SC Heerenveen.

2 reacties op “Rasmus Bengtsson staat open voor nieuwe club

  1. twentemax

    Echt slapeloze nachten heb ik niet als t ie gaat. Als er maar een bikkel terug komt voor hem!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Richard99

    Gauw van de hand af doen en Twente kennende zal het dat ook doen want dan levert het nog wat op. kwam destijds transfervrij over uit Berlijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.