Gerucht: Nordin Amrabat naar FC Twente?

Kijk, daar hebben we er alweer eentje. Volgens de Turkse krant Fanatik speelt Nordin Amrabat het komende halfjaar op huurbasis voor ons Tukkers. De werkgever van Amrabat, Galatasaray, wilde eerst niet meewerken aan de verhuur, maar nu dus wel. Terecht merkt ELF echter op dat FC Twente voor de positie van Amrabat al drie spelers onder contract heeft staan: Jesus Corona, Dusan Tadic en Youness Mokhtar. Dus waar hebben we het over…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Gerucht: Nordin Amrabat naar FC Twente?

 1. Moeke

  Tsja, de sportkaternen in de kranten moeten weer gevuld worden zullen we maar zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. hennik

  als tadic naar gladbach gaat is er een plek over… hopelijk blijft tadic, die gaat net steeds beter spelen en dan verkassen… overigens vind ik het geen vergelijking amrabat vs tadic, de laatste heb je veel meer aan. los van dat blijft toch belachelijk zo’n tussentijds transfer windows halfweg de competitie, in theorie kun je de hele basiself ruilen met de basiself van een ander team, en dan snapt iedereen dat dat niet moet, maar ook als er een paar vertrekken blijft het competitievervalsing. Op deze manier kun je beter 2x een schaal per seizoen uitdelen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Tadic gaat pas in de zomer verkassen. En verder denk ik dat we weinig nieuws zullen gaan zien na de winterstop. Of Bengtsson moet een goeie aanbieding krijgen en daar mee in zee gaan. Afwachten en geruchten volgen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.