Nicolas Castillo NIET naar FC Twente

Negatief transfernieuws is ook transfernieuws. Nicolas Castillo, Chileens voetballer van Universidad de Chile, komt niet naar FC Twente. En dat terwijl wij Tukkers toch de beste papieren leken te hebben om Castillo te contracteren. Wij hebben Felipe Gutiérrez namelijk al in de gelederen, ook jong en talentvol en afkomstig van dezelfde club. Maar helaas, Nicolas Castillo gaat zijn geluk beproeven bij Hannover’96. De Duitse club betaalt naar verluidt zo’n vijf miljoen euro voor Castillo. Best een hoop geld trouwens.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

22 reacties op “Nicolas Castillo NIET naar FC Twente

 1. twentemax

  Money makes the world go around!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. deleukstethuis

  maar Torgeil Borven wel! Goede voornaam voor een spits en ok nog een streepje door de nul!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Torgeir Burven…het is niet echt een spitsennaam. Bij Torgeir Burven zie ik een man door een verrekijker in een weiland naar een zwerm schijtlijsters turen…

    /   Beantwoorden  / 
  1. deleukstethuis

   To. B. or not To. B. that is the question…

     /   Beantwoorden  / 
 4. Joop

  He Dinkeltukker,

  Goede zet of niet van onze trainer? Niet naar een warm land te gaan als voorbereiding op het nieuwe seizoen?
  Zeiden we vorig jaar toch, toen ze dat wel deden en ze hier kwamen en er lag sneeuw dus dat het een wereld van verschil was?

  Of is het omdat het door Jansen gedaan werd ineens een minder goede zet?

  Hoe zie je het dit jaar?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   ik heb al jarenlang geconstateerd dat de echte winters pas in februari komen, dus heeft Jansen groot gelijk dat ze hier blijven. Voor het lichaam van een sporter is het m.i. ook beter om met dezelfde buitentemperatuur geconfronteerd te blijven dan ineens van plus 23 op de canarische eilanden naar het vriespunt in Nederland. Bovendien had twente na de winterstop altijd een terugval en ik hoop dat dit deze keer niet het geval is. Kan me erin vinden, Joop :-)

     /   Beantwoorden  / 
 5. johan

  afgelopen 2 jaar was het helemaal niks nadat er vakantie was gevierd aan de warme stranden.. Ik denk dus superzet! Wellicht zelfs cruciaal voor de ontknoping van de competitie. Terwijl het hier graadje voor graadje kouder wordt de komende 14 dagen en Twente de kicksen aantrekt vrijdag(!) avond de 17e alweer, om te gaan vlammen in de voor ons dan lekkere frisse wind maar voor menigeen die uit Spanje komt een vuile vieze bijtende snerpende kou! De Spanje-gangers zullen het Nederlandse klimaat vervloeken en pas na een wedstrijd of 2,3 hun normale niveau weer halen met dan haha reeds cruciaal puntverlies op zak.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Ook al zou Twente een kamp in Noord Abchazië hebben belegd bij -25 graden van Celsius of bij + 38 in de Nevada-woestjn, je MOET altijd en onder ALLE omstandigheden thuis én uit winnen van het kleine Heracles. De rest is lamme jankerij wat een topclub onwaardig is. Michel Jansen zit op het randje met zijn weersverwachtingen in de krant van vandaag. Slap, kleurloos gelul. Volgende week gaat het vriezen en sneeuwen. So WOT ?! Bijzaak. Ouwe wijven-geleuter. Presteren !

     /   Beantwoorden  / 
 6. Moeke

  ik geloof er allemaal niet zo in dat het wat uitmaakt of je een weekje in zuid-europa bent geweest of niet. de clubs die daar wel zitten zijn volgens mij allemaal een week voor de hervatting van de competitie terug, een sportman is fysiek snel weer gewend.
  onzin discussie wat mij betreft.

  .

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Erg stil rond ons Twente. Alleen Jansen die verteld dat Ajax wel weer kampioen zal worden. Kijk daar houd ik eigenlijk helemaal niet van. Dat underdog gekroep! Het wordt tijd dat we die Arena eens stil krijgen straks. En Heracles moet een fluitje van een cent zijn. Torgeir, tja. Wel stoer toch zo n Viking erbij. We zullen zien. Maar geen slap gedoe maar dr op! En wel direct volgende week vrijdag. Ik ben er en stil ben ik nooit. Tweede helft verrassend voor de dag komen.Niet meer en niet minder. En by the way het is hier warm zat. Nog geen vorst gezien, onze Zuid Amerkaanse jongens niet verwennen met zon. Nee, zet ze op het vliegtuig richting Noord Amerika wennen aan de kou die nog komt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Nu 020 bovenaan staat stel ik mijn mening toch wat bij m.b.t. de uitspraken van jansen en co. Leg de druk nu maar eens bij die gasten uit de hoofdstad neer. Kijken of ze idd zulke ubermenschen zijn, zoals ze van zichzelf te pas en on te pas beweren. Als wij een trainersduo met echte pit hebben, dan zullen ze de spelers achter de schermen wel inpeperen dat de kans op een plek bij de eerste 2 ontzettend groot is als iedereen zijn stinkende best blijft doen. Dan kon het best wel eens zo zijn, dat wij een klein feestje hebben op een zaterdagavond in mei. Ik vind het op dit moment een hele sterke zet, maar dat wil niet zeggen dat hij morgen een b.v. NEC maar weer de hemel in moet prijzen, want daar hou ik dan weer niet van. En Twentemax; we hebben achterin een paar slappe vikingen staan en ik hoop dat die nieuwe Wicky de Viking onze Luc het vuur heel erg aan de schenen zal leggen. Dan kon het nog wel eens heel mooi worden. Maar Heracles zal de sleutel zijn tot verder succes is mijn visie.

     /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Ik zag de twee finales laatst terug, KNVB beker en de kampioenswedstrijd in de Arena. En dan baal ik altijd! Verschrikkelijk die wedstrijden van ons daar. Het lijkt wel of er dan bij de stoerste, Vikingachtigste, Twentespeler de moed al in de schoenen zakt van de bibbers. Echt ik meen het van mij hoeven ze geen kampioen te worden maar winst in de Arena zou voor mij al betekenen dat dit echte bikkels zijn voor de dood nog niet bang! En we hebben er wel wat tussen zitten die ,,het”aankunnen. Voor mij de wedstrijd om te winnen! En niet zoals thuis mij 70 minuten lang blij maken met winst en dan toch nog de volle pot weggeven op t laatst. En toch is er iets wat me zegt dat het wel kan deze keer! Maar dan zonder angst voor dat ruimteschip….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pan Tau

   Wat klinkt beter:verlizen in ArenA, maar toch kampioen worden of winnen in ArenA en 2e eindigen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm Kuipers

    Het elftal van Ajax stond strak van de amfetaminen tijdens de kampioenswedstrijd. Dit is in de medische sportwereld algemeen bekend. De KNVB deed dopingtesten weken voor deze wedstrijd ipv erna. Hierdoor kreeg ajax open kaart.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Harm Kuipers

   Het elftal van ajax stond strak van de amfetaminen in de kampioenswedstrijd. Dit is in de medische sportwereld algemeen bekend. De knvb had de dopingtesten weken voor de wedstrijd gedaan ipv achteraf. Hierdoor kreeg ajax open kaart.

     /   Beantwoorden  / 
   1. hennik

    Vooropgesteld we hebben het dat seizoen zelf laten liggen, maar ach er stonk van alles rondom die wedstrijd. het vuurwerk aan het begin van de wedstrijd had elke andere vereniging duizenden euro’s boetes gekost, maar er kraaide geen haan naar. Verder trapte Theo die pot 1 bal hoed, bij 2-0 achterstand. Het leek wel of ie de linker met de rechterschoen had verwisseld, maar ja Aegon zou de claim uit de rechtszaak voor zijn rekening nemen en Theo ging al naar Ajax. Hij heeft mooie dingen laten zien hoor bij ons, maar die wedstrijd leek nergens naar.

      /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

   Daar winnen.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Harm Kuipers

  Het elftal van Ajax stond strak van de amfetaminen tijdens de kampioenswedstrijd. Dit is in de medische sportwereld algemeen bekend. De KNVB deed dopingtesten weken voor deze wedstrijd ipv erna. Hierdoor kreeg ajax open kaart.

    /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  twenteblog,calimerogedrag hieren wallace,,,,,,azijnpisserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    /   Beantwoorden  / 
 11. Hahaha

  Ola bijna rond met 020 Tadic is een kwestie van tijd en Ruiz zijn ze nog mee in gesprek.

    /   Beantwoorden  / 
 12. ber

  Bange hertjes waren t toen! steen in mN buik… bah Én trouwens, vorig jaar ook! Per wedstrijd bekijken.. Tegen heracles ben ik erbij! Kapotspelen ! Én tegen 020 ben ik er ook!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Bertje

  Hey hahaha, de beste wensen ook voor jou, maar haal nou maar gauw die oliebollen uit je ogen en kijk goed de wereld in om je heen!
  Ola gaat naar Engeland en Ruiz naar Spanje en Tadic komt niet omdat Ajax geen topclub is, want daar wil ie naar toe.
  Dus jammer!!!!
  We zullen zien wie aan het eind de beste is.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.