Zo maak je een transfergerucht

‘Luuk de Jong staat open voor terugkeer naar Eredivisie’, kopt het Algemeen Dagblad. En daaronder volgt dan een stukje waarin de zaakwaarnemer van Luuk de Jong, Louis Laros, wordt geciteerd. ‘Alle opties zijn open, dus ook een teruggang naar de Eredivisie’, zegt Laros. Maar hij voegt eraan toe dat ‘…dat dat nog niet zo makkelijk zal zijn.’ En daar zit hem natuurlijk de crux. Luuk de Jong verdient een Bundesliga-salaris en dat is in Nederland in principe onhaalbaar. Dus of Luuk moet een sloot water bij de wijn doen, of er moet een Nederlandse club een onverantwoord salaris gaan ophoesten. Maar het Algemeen Dagblad presenteert het als een reële mogelijkheid is dat Luuk de Jong terugkeert naar de Eredivisie. Wat een onzin!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

14 reacties op “Zo maak je een transfergerucht

 1. Wallace

  Luuk is onbetaalbaar, vooral zijn transfersom is enorm, met een contract tot 2017. Daar gaat PSV geen 8 miljoen voor aftikken. Of ze doen het wel, het zal me aan de kloten kriebelen wat ze daar doen.
  Een ander gerucht luidt dat Twente belang zou hebben bij de transfervrije Maarten Martens van PAOK…en ik maar denken dat ze op zoek waren naar een sterke leider…komen ze met deze fysiek en mentaal slappe juffrouw aanschijten, logisch wel weer dan. NEXT.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Sterke leiders zijn zeker belangrijk voor de groep, voor de momenten dat er wat anders gevraagd wordt dan leuke acties en hoogstandjes e.d. en dat iedereen met de voetjes op de grond blijft staan. Maar types als een fitte Martens doen je wedstrijden winnen en prijzen winnen? Dat zijn de natuurtalenten.
   Jammer van al zijn blessures indd.
   Jij noemt dat mentaal slap? denk juist dat dat de mentaal meest sterksten zijn, het elke keer weer op moeten kunnen laden na een tegenslag.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Als je in je knar sterk bent ben je sterk in je pokkel en hang je ook minder snel weer in de lappenmand. Kijk maar naar Robben, die heeft een knop in zijn kneiter omgezet en is tegenwoordig structureel superfit. Ook speltechnisch past Martens niet binnen ons concept. Het is een trage, luie mooiweerjongen, die duels schuwt en geen rotmeter meeverdedigd. Een luxe paardje, die bij lange niet het rendement van Tadic zal halen. Dan veel liever Ziyech of gewoon David op 10. Moderne middenvelders zijn allrounders. We hebben inhoud, sturing en fysiek nodig in de as. Los van dat alles blijft het allerbelangrijkste om zo snel mogelijk Castaignos kwijt te raken. Met die Jan Klaassen blijft het anders ook in het nieuwe seizoen voortknooien, kansen missen en wisselvallig presteren troef. De sterkste defensie en het meest evenwichtige middenveld zijn en blijven bijzaak met die natte drol in de punt. Dóórselekteren !!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Ik zeg niet dat ik Martens zou kiezen, dan zou ik uiteraard ook voor Ziyech of Kostic gaan. Maar Martens is gewoon een ontzettend goede voetballer, jij gooit het op dat hij mentaal niet goed in elkaar zou zitten, ik gooi het op dat hij ontzettend veel pech in zijn carrière gehad heeft. Maar misschien moet het je eerst zelf overkomen voordat je weet waar je over kletst ;)
     Ps. vraag alle voetbalkenners van tv of Martens een goede voetballer is, dat staat buiten kijf is dan hun antwoord

       /   Beantwoorden  / 
     1. sgt.pepper

      Joop Ik ga voor Ziyech,laten wij deze maar snel halen.

        /  
    2. Joop

     Martens is notabene transfervrij, dan wist ik het helemaal wel. Hoeft niet eens voor de basis, de keren dat hij wel fit is heb je er echt veel plezier van.

       /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Domme Luuk, was toch wat langer bij Twente gebleven! Was goed geweest voor hem en voor ons! Maar ja, het grote geld en de roem lonkt maar komt niet altijd uit! Zo zie je maar weer dat te snel te veel willen lang niet altijd goed afloopt. Ben benieuwd waar hij uit eindelijk terecht komt.
  Maarten Martens?? Asjeblieft niet! Is niks voor ons!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Joop

  Andere pijnlijke in de zaak Luuk vond ik ook nog dat Janko plaats moest maken omdat meneer de spits wilde zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Joop
   Vertel nu echt eens een keer de waarheid !!!!
   Hoe slecht staat FC Twente er nu financieel voor
   Dat de jeugd moet voetvallen bij ATC’65 is een uitvlucht en eigenbelang Joop
   Haal daar eerst eens alle tuinstoelen rond de dugouts weg, die hebben daar niets te zoeken, die horen op het terras en haal de verstikte ballen uit de otto’s
   Gezonde omgeving voor de jeugdspelers van FC Twente
   1x per jaar simunella bacterie, scheidsrechters en tegestanders moeten altijd heel lang op hun kopje thee wachten de tweede speelhelft begint daar meestal na 20 minuten
   Joop ATC is helemaal niet berekend op Jupiler leaque een extra tribune helpt ook niet er is daar gewoon veel te weinig parkeerplaats en er zij te weinig vrij willegers.
   Dus Joop denk een keertje normaal als je dat tenminste kan, soms denk ik dat je aan het dementeren bent, dat zou best kunnen hoor, bij sommige mensen begint het al bij 35 jaar

     /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Trouwens, om maar even off topic te wezen, nu Waylon spoorloos vermist wordt en al weken niet meer met Ilse heeft opgetreden, staat het concert Tukkerville natuurlijk ook alweer op losse schroeven. Omdat hij de enige is met net zo’n koiboihoed, zal Heintje van de voormalige Spitfires Waylon gaan vervangen. Of neet tah.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Hij is terecht!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Anders neem jij het toch over van Waylon??? Aj net zo zingt aj kletst over voetbal…..

      /   Beantwoorden  / 
 5. robert.

  Reageren op Wurst de Jong of Mertens , alle drie oprotten!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @robert
   Ja als we bij twente zelf genoeg talent hebben gehad die nu bij Go ahead en groningen spelen wat moeten we dan met dat afgekeurde zootje

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.