Borussia Dortmund geïnteresseerd in Quincy Promes

Ja dat ga je wel krijgen nu natuurlijk. Na een goed seizoen en opvallende prestaties bij Jong Oranje heeft Quincy Promes de aandacht getrokken van Borussia Dortmund. En vast ook nog van andere buitenlandse clubs. Maar we maken ons geen zorgen, want Promes heeft aangegeven bij ons Tukkers te willen blijven. Of Dortmund moet natuurlijk heel erg de geldbuidel willen trekken, dan is alles bespreekbaar. Dat dan weer wel.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

24 reacties op “Borussia Dortmund geïnteresseerd in Quincy Promes

 1. jan

  Swansea zet onderhandelingen rondom Castaignos stop en kijk verder naar andere potentiële targets.
  Bij een eventuele transfer gaat fc twente een poging wagen om Bas Dost te huren van Wolfburg.
  Verder wil fc twente zich versterken met de deen kusk, dit betekend dat een overgang van ziyech op losse schroeven staat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   De video-analist van Zwanenzee had de griep en is zodoende pas gisteren begonnen met het gedetailleerd analyseren van de Castaignos-beelden…En wij allen weten, dat als je die afgrijselijke opnames hebt gezien, ga je heel snel naar een alternatief kijken. Jammer Joop, blijven we toch weer met die hopeloze hansworst zitten. Volgende. Promes in de aanbieding…éénmaal, andermaal…!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Piet

  hahaha! Nee, ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat FC Twente een knip-en-plakvideo van de FC Twente media-afdeling van Castaignos had gestuurd dat er super uit zag op muziek van het Zwanenmeer en ze waren verkocht. Toen heeft die Hagenees die daar investeerder is toch even nog een paar Twentse supporter-websites bekeken en is zich kapot geschrokken en toen is hij hals overkop naar het stadion gescheurd en heeft vanuit de hal de voorzitter, die de pen al in de hand had, totaal overstuur geschreeuwd “don´t sign, don´t sign”.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sgt.pepper

   Men kan een ander alleen maar beoordelen naar wat je daadwerkelijk van hem weet.

   En we weten maar zo weinig.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    We weten niks, maar we hebben genoeg gezien. Meer hoeven we niet te zien. We kunnen niet meer, het heeft genoeg kracht gekost.Niemand heeft er nog zin aan. Doe hem gewoon weg. Opruimen maar. Postzegel op zijn reet, even zwaaien en verder. Eindelijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Kortom het wordt maar weer eens bevestigd, de “fans” die het zo met hun club zeggen voor te hebben zorgen juist voor de kapitaalvernietiging.

       /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

     Spreek voor jezelf jochie, alleen negatieve gasten hier op het blog hebben dat. In het stadion hoor ik nog meer dan genoeg het: Luc Luc Luc en bij diverse polls heeft ook de meerderheid vertrouwen in de 21 jarige Luc.
     Spits van Jong Oranje

       /   Beantwoorden  / 
 3. sgt.pepper

  Wat ik wel weet, dat ze Promes niet moeten verkopen.Ongeacht het geld wat Twente kan beuren voor hem.
  Laat hem tenminste nog een seizoen bij ons blijven om nog in de top te blijven anders zie ik het somber in.

    /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Belangstelling Arsenal in Ould Chikh

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  Pelupessy en Hemmink naar Heracles
  Daar gaat onze jeugd weer !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Pelupessy: gewogen en…….. juist ;)

     /   Beantwoorden  / 
  2. ijscoman

   Die Pelupessy kan er toch werkelijk niks van dus weg ermee.Net als Leugers en nog vele anderen kost klauwen vol geld en voetballen ho maar!!

     /   Beantwoorden  / 
 6. aks

  Cataignos zit goed en warm bij FC Twente hij wil helemaal niet weg, ligt lekker op vakantie aan de Turkse kust op zijn reet heen en weer te wentelen.
  Swansea nu interesse in Sigthorsson van Ajax

    /   Beantwoorden  / 
 7. aks

  Munsterman vraagt Luc om de vakantie te onderbreken en naar swansea te gaan om de transfer af te ronden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Castaignos gaat niet naar Wales, hij verrot het gewoon om zijn Turkse strandmat te verlaten, net nu hij een dikke Magnum Pure Chocola ligt op te vreten. En over 10 minuten komt die potige masseur met de harige rug in zijn hotelsuite om het chagrijn uit zijn stramme spitsenlijf te kneden. Heerlijk, man. Gewoon wachten op een belletje van Napels. Of anders maar niks. Dik een miljoen salaris van naïeve Munsterman beuren is genoeg om die masseur in te laten vliegen naar zijn Hengelose flat. Kan-ie moo Castaignos met haar spataderen ook even te grazen nemen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    @ Walace
    Castaignos ligt daar aan de Turkse riviera tussen allemaal Russen die dwars over de voetpaden liggen te zonnen iedere morgen moet hij over al die lichaen stappen en zegt dan, zie die poes nie, zie die wos nie, verdomt goeie semie automatisch trainig, daar zullen ze bij Twente blij mee zijn als ik fit terug kom, oppassen dat ik niet op zo,n vette Rus trap.

      /   Beantwoorden  / 
 8. aks

  WK ganger Philipe Cutierrez ik blijf bij FC Twente

    /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  Ook Promes is door Joop ge’appt;
  ‘Kwins, maak dat je naar Dortmund gaat ! Ik heb snel geld nodig, alles is haast op en Essent en Oonk wachten ook op hun monneten. Twente heeft je niet nodig, ik haal Kluts, Klaas Kluts van Aalberg. Doei, Kwinsie…’

    /   Beantwoorden  / 
  1. sgt.pepper

   Of ben jij de KLUTS kwijt???

     /   Beantwoorden  / 
 10. Piet

  Off topic. Ik zag gisteren het NL-elftal over het strand van Ipanema wandelen en voortdurend lastig gevallen worden. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat de KNVB (voorspraak LvG?) een hotel heeft afgehuurd daar aan het strand. Dat niemand heeft gezegd ‘dat lijkt me geen goed idee’. Ik ben zelf ooit twee weken in Rio geweest, en zelfs een gewone Nederlander moet al overal uitkijken of ie niet bestolen wordt – ook in het rijke Ipanema waar de sloppenwijken ook op 500 meter afstand liggen -, en er is zo ontzettend veel afleiding, of beter, verleiding daar. En die jongens kijken uit op dat strand, zitten midden tussen het nachtleven daar. Ik had een hotel op een wat rustiger locatie uitgezocht, zoals alle andere teams verstandig genoeg hebben gedaan. Lees ik net dat Van Persie en Janmaat op dat strand door een kitesurfer zijn geraakt. WAHNSINN!

    /   Beantwoorden  / 
 11. ber

  @piet..

  loat goan.. helpt toch niet als ze opgesloten zitten in een rustige omgeving. We moeten al blij zijn dat we op het wk zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Ber, je hebt gelijk. En t levert ons tenminste mooie beelden van die prachtige lava heuvels in de stad.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Hahaha das waar! :)

      /   Beantwoorden  / 
 12. Joop

  Sevilla zou op Tadic hebben geboden

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.