FC Twente in de markt voor Kasper Kusk

FC Twente moet weliswaar iedere uitgave van 50.000 euro of meer voorleggen aan de KNVB, dat weerhoudt ons Tukkers er niet van op zoek te blijven naar versterkingen voor volgend seizoen. Volgens dit gerucht is FC Twente bezig de 22-jarige Deense aanvaller Kasper Kusk vast te leggen. Kusk staan onder contract bij Aalborg BK en moet naar verluidt 700.0o0 euro kosten. Ook PSV en SC Heerenveen zouden dingen naar de handtekening van Kusk.

8 reacties op “FC Twente in de markt voor Kasper Kusk

 1. Wallace

  De oale grazer Brama wil graag weg, maar de enige die zich heeft gemeldt is de bibliotheek van Deurningen, waar ze iemand zoeken die de ezelsoren uit de bladzijden wout. Fout. Vouwt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Brama is bang voor een Drama
  Hij wil z’n laatste dagen bij Heracles slijten
  Nico Jan Hoogma doet weer goede zaken voor heel heel weinig geld krijgt hij weer een elftal bij elkaar.
  Om uit catagorie 1 weg te komen heeft Twente misschien wel Nico Jan Hoogma nodig, ik weet zeker dat hij er meer verstand van heeft dan Joop.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Het lijkt alsof Heracles het heel goed doet, maar het ligt gewoon aan het niveau van de eredivisie hoor.
   Heracles is nu ook weer gered met dat clubs als Dordrecht, Excelsior erbij komen.
   Dit jaar scheelde het ook al heel weinig.
   Maar goed als jij denkt dat Sibum en Pelupessy kunnen voetballen dan is dat prima :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Heracles zakt langzaam maar zeker weg en Sibum is over the hill. Die nieuwe keeper is een stuk minder dan Pasveer, dus ik denk dat ze daar een probleem gaan krijgen dit seizoen. Ook tegen een Dordrecht, waar ik die linksbuiten Korte een verademing vind…

      /   Beantwoorden  / 
   2. aks

    @Joop
    Jammer dat je toen nog niet op de hoogte was dat toendertijd bij FC Twente drie spitsen zaten in een elftal,
    Zij hebben alle drie de eredivisie gehaald en twee van de drie Vennegoor en Sibum hebben ook in het buitenland gespeeld.
    de andere spits was trouwens platvoet die heeft moeten afhaken door bessure leed.
    Wat Pelupessy beteft hij had diverse goede invalbeurten in ons eerste elftal, maar door een blessure was hij achterop geraakt, maar ik ben ervan overtuigd dat hij bij Heracles goed gaat draaien, met Brama erbij gaat dat zeker lukken.
    Joop je hebt altijd al je afkomst verloochend je ziet meer in al die miskopen die je hebt gedaan neem bijvoorbeeld die Australier met die on-uitspreekbare naam
    Maar al die talenten dicht bij huis die werkelijk goed waren heb je laten gaan, kijk naat Turuc en naar Chery
    Ja Joop Munsterman Je bent maar gewoon een Indo van Duitse komaf.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Kusk is een pussy, hij weet niet of hij wel…durft te verhuizen…hangt liever nog wat jaren aan de rokken van siene moo. Zulke mietjes lopen er bij ons al zat, opsodeflikkeren, gewoon voor Ziyech gaan ! Next. Zo’n talent moet graag willen, staan te trappelen, maar nee, hij heeft alweer heimwee en is snikkend met siene vaa op hoes an goan. Strakker scouten op mentale hardheid, Joop ! De zoveelste afzegging. Ongelooflijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   100% mee eens. 783 keer een bal hooghouden en 100 meter in 7,2 seconden lopen is leuk, maar als het niet goed zit tussen de oren, dan zo’n knaap lekker nog door zijn moeder laten verwennen met veel roosvicee en Liga.

     /   Beantwoorden  / 
 4. joop

  Mooi succes he dinkel het concert? Heeft ome jopie toch maar weer mooi gerealiseerd en geld mee opgehaald. .. jullie mogen best ook de positieve punten benoemen hoor net wat twentemax zegt niet elke keer zo negatief boys!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.