Dusan Tadic op weg naar Southampton

Dusan Tadic staat op het punt over te stappen naar Southampton. De nieuwe club van het trainersduo Koeman & Koeman is bereid de gevraagde 12 miljoen euro voor de Servische stylist te betalen. Het is de bedoeling dat FC Twente een deel van de transferinkomsten gebruikt voor het aantrekken van de Deen Kasper Kusk, die 700.000 euro moet kosten.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

42 reacties op “Dusan Tadic op weg naar Southampton

 1. aks

  Reken sommetje
  12.500000-2.500000 belang doyensport = 10.000000 – 700000 voor kasper Kusk = 9.300000 – 6.500000 Hakim Ziyech = 2.800000 + Het weg doen van onze jeugd spelers en overtollige spelers bespaart 800.000
  positief saldo van 3.600000 – 2.000000 tekort KNVB
  curantele
  Twente is weer terug in Catagorie 1
  Dit zou pas positief nieuws zijn of niet soms ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. TT

   Behalve dat 6,5 mio voor ziyech veel te veel is. Waarom enorm investeren als je voldoende creatieve spelers in de selectie hebt. Hij mag komen maar tegen een normale prijs. Waar haal je een 20% belang van Doyen vandaan trouwens?

   Gr.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Onder de 6,5 Miljoen kan Twente Ziyech niet losweken.
    Het belang van Doyensport in Tadic is 20%
    voor uitleg moet je bij Munsterman zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Je hamert duidelijk op dat er 20% naar Doyen gaat, maar had Doyen niet al 5 miljoen aan ons betaald? Dan is er dus alsnog een dikke 12 miljoen binnen gekomen.

       /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   Grote kans dat Zouthemptun in termijnen gaat betalen en dan?

     /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Breaking news

  Wallace naar Vitesse!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   26 miljoen euro van Arnhem naar Enschede,
   Twente uit de financiële brand
   Wallace daag’lijks in de Gelderse krant !

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Hij is grappig Wallace getuigd van humor ha,ha

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   Was het maar zo n feest, maar daar geef je je ja toch geen eurocent voor.

     /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Er is een acoord tussen FC Twente en Southamton over een transfer van Tadic.(sky sport 12,5 miljoen)
  Benfica verhoogd transferbedrag naar 10.000000
  Nu ook Schalke in de Race om Tadic
  Tadic heeft nog geen beslissing genomen en traint morgen gewoon bij Fc Twente

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Brama traint vanaf morgen niet meer bij FC Twente. Contract per vandaag beëindigd slash afgelopen. Joop heeft zojuist andere sloten op de poorten van het TC laten zetten en de koffiemok met de initialen WB laten vervangen door eentje met de beginletters HZ… Next. O ja, en bedankt voor alles. En nog wat.

     /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  laatste nieuws
  Sevilla verhoogd bod Tadic naar 11,200000 miljoen

    /   Beantwoorden  / 
 5. Ber

  Mooie rekensom aks..

  maar.. vergeet de 2,5 mio laatste termijn naar grun… plus 10% naar grun van 12 mio is 1,2 mio… 2,4 maffia doyen… daarnaast: het tekort van twente was toch 8,5 mio??
  vergeet de zaakwaarners niet en inderdaad vooral de 391 termijnen die vorige transfers nog moeten uitkeren en deze er nog bovenop…

  Nee… ben niet heel erg onder de indruk… en Zyech? Ik zie te niet hoor…

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @ Ber – Bij de 8,5 mio zit de lening aan gem Enschede bij in verweven, maar met twee miljoen aan aflossing is Twente weer terug in Catogorie 1
   J e zegt het goed Ber – mafia Doyen, ja ik snap ook niet goed hoe Munsterman met deze mensen in zee is gegaan.
   De vraag is daarom is Munsterman zelf een idioot of is hij omringt door een stelleje amateuritische idioten.
   zeg me maar hoe jij erover denkt !

     /   Beantwoorden  / 
 6. Methew

  Grapje van Biertje123: Kunnen we Castaignos niet verkleden als Tadic en die opsturen?..

    /   Beantwoorden  / 
 7. aks

  Berekening De ALARM-BEL
  Na verkoop van Tadic 12,5 miljoen krijgt Doyensport zoals al eer de gezegt 20% van het tranferbedrag, maar FC Groningen krijgt ook nog eens Miljoenen n.l.het doorverkoop precentage van 15%
  dus kort samengevat
  Doyensport krijgt ongeveer 2,4 miljoen
  Groningen krijgt een saldo van 4,5 miljoen
  aangezien twente ook nog eens de laatste termijn transactie aan Groningen moeten voldoen van 2,5 miljoen
  is daarmee bevestigd dat FC Twente er zelf nauwelijks beter van wordt.
  Transfer tadic 12,5 – 2,4 Doyen – 1,9 groningen – 2,5 mio laatste termijn bedrag groningen Fc twente houd aan de transfer dus maar zo’n 5,7 miljoen over, daarvan moet FC Twente zeker nog 2 miljoen curantele verplichting aflossen
  Dus zou FC Twente 3,7 miljoen over om te investeren.
  Ook blijft er dan nog een aflossings schuld staan van ongeveer 6,4 miljoen
  Wel denk ik dat FC Twente weer in catagorie 1 wordt geplaatst en geen toezicht meer nodig heeft.
  1 ding is zeker FC Twente moet afstand doen van de Mafia Doyen anders komt het zeker niet goed met de club.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   @ Aks

   ik had het niet mooier kunnen verwoorden.. ik vind het van zeer korte termijndenken getuigen als je met dit soort bv’s in zee gaat cq afhankelijk van wordt. Er wordt maar 1 partij beter van en dat is Maffia Doyen!
   Tadic weg voor niks.. das uiteindelijk de meest pijnlijke conclusie… bah!

     /   Beantwoorden  / 
 8. Wallace

  Tadic na de eerste training; ‘Ik weet nog niet wat ik doe, waarom zo’n haast ? Doe chill, kom niet aan mijn horloge. Als Koeman me uitnodigt zal ik wel met Southampton gaan praten, maar ik wil so wie so wachten tot na het WK. Geen zin aan gehaast. De window staat gvd net open, wie weet komen er nog andere aanbiedingen, en dan ! Luc is er ook nog, die neemt gewoon lekker de tijd. Met Twente en Kusk en Ziyech en Breuer heb ik allicht geen ene moer te maken. Ik rijd de bus en voorlopig sta ik op de parking. Hup Holland. ‘

    /   Beantwoorden  / 
 9. Joop

  Grappig te zien dat iedereen hier het weer heeft over die 20% die naar Doyen gaat en dat niemand het heeft over dat Twente laatst al eerst 5 miljoen ofzo van Doyen ontvangen had. Die zijn we allemaal voor het gemak maar weer ff vergeten ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Zoals jij het schetst zou FC Twente de spelers salarissen niet meer hebben kunnen betalen en daarom betaald men met de vijf Miljoen de salarissen van de topspelers en daarom heeft Doyen een belang van 20% in sommige spelers waaronder Tadic als dat zo is heeft Munsterman een gaatje in zijn hoofd.
   Stel voor als het transferbedrag voor Tadic 20.000000 mio zou zijn dan vangt Doyen 4.000000 mio
   voor niets doen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Dat schets ik helemaal niet grapjas, irritant die mensen die andere mensen woorden aansmeren. Jullie zeggen alleen dat er 20% van het geld van Southampton voor Tadic naar Doyen gaat vergeet dan niet te vermeldden dat Doyen eerst 5 miljoen aan Twente betaald heeft. Dat maakt het in mijn ogen heel anders.
    Maar kom dan niet met onzin aan van dat ik zeg dat Twente daar de salarissen van betaald omdat ze in de problemen zitten want dat is niet zo.
    Dat zijn jouw woorden aks.

      /   Beantwoorden  / 
  2. ber

   jopie….
   Je vergeet dat het überhaupt géén goed plan was om die 5 mio in handjes te krijgen… vanaf dat moment heb je geen zak meer te vertellen over 4(!) spelers… en kom nou niet met dat gelul over dat het slechts 20% is want maffia doyen wil héél snel die 5 mio terug plus 5 mio minimaal… of zoiets..

     /   Beantwoorden  / 
 10. Dinkeltukker

  Heren, heren, wij kunnen alleen maar gissen over transfersommen, de vermoedelijke precentages die Doyen krijgt, of spelers al dan niet in termijnen worden betaald, etc, etc.
  Maar als die vage, wazige Munsterman nou eens gewoon in Jip en Janneke taal duidelijk klare wijn zou schenken hoe het allemaal in elkaar steekt, dan zaten wij elkaar hier niet de vlooien af te vangen. Twente laat nooit het achterste van dr tong zien, maar om onrust te voorkomen kunnen ze dat beter wel doen. SPEEL TOCH OPEN KAART, JOPIE!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Waarom zou Twente precies zeggen hoe alles geregeld wordt/is? Dan geef je toch ook prijs hoe ver andere clubs aan de onderhandelingstafel kunnen gaan met Twente? Zo werkt dat toch allemaal niet in het bedrijfsleven lijkt mij?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Je kunt toch gewoon open kaart spelen en zeggen hoeveel een speler heeft opgebracht en over hoeveel termijnen die andere club betaald. Hetzelfde als ze zelf een speler aan trekken. Hoeveel Doyen krijgt. Dat soort dingen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   Misschien als je beurs gerelateerd bent ofzo maar daar is geen sprake.

     /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  De hopeloze knuppels als Bengtsson en Castaignos blijven weer eens plakken en de toppers vertrekken. Bjelland is de volgende die verkocht moet worden. Het geld is immers op. Twente schijt sportief enorm in, wat overblijft is een junioren-selektie onder leiding van een debuterende coach…Waar is de ervaring, waar zijn de winnaars, de leider en waar is de duelkracht ? Joop maakt het allemaal geen bal uit, die wil alleen zo snel mogelijk de gevolgen van zijn schandelijke wanbeleid uitpoetsen, over de rug van de achterban, dat wel, je weet zelf.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Ook Tadic blijft plakken, southampton speelt geen europees voetbal, Sevilla wel, maar
   Tadic wacht op schalke 04

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    S’oton wil tot 16 miljoen euro gaan, daar kan Schalke niet aan tippen. Tenzij ze Huntelaar naar Anfield laten verkassen, hoewel die weer 2e of 3e keus lijkt achter Balotelli, en zo gaat dat. Sevilla heeft het allang opgegeven en Ajax wil ook weer meebieden met de monneten voor Siem de Jong. Voor Ajax geldt evenwel een binnenlandse transfersomma van 18 miljoen, dat is bijna 6 miljoen in de fluwelen pocket van maffia-Doyen. Kassssjjjjinnnnggggg…OMG.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   Hopeloze knuppels… waar is de tijd gebleven dat dit soort gedrag door Twente supporters onderling ff werd recht gezet. Tegenwoordig praten we zo over onze eigen spelers. Jullie beginnen op 020 fans te lijken boys. Verhuizen maybe? Hebben jullie ook meteen de resultaten die jullie verwachten.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Consevatieve saaie Joop die in een andere wereld leeft en alles gelaten beleefd
    Jij bent niet het figuur van hier is een feestje en niet het figuur die opkomt voor gerechtigheid, als je ballen konden groeien was je nu een eikelboom

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Bij jou kun je de boom weg laten

       /   Beantwoorden  / 
   2. Pietje

    Dank Joop voor deze ware woorden. Ik lees alleen nog het gevoel van gebrek, van een grote hopeloosheid. Waar is het verstand dat schreeuwt dat supporters geheel en al op de trekhaak zitten en dat Joop wegjagen ons op lichtjaren achterstand zou zetten. Het verstand is echter aan de kant gezet in ruil voor een verlangen aangewakkerd door het idee dat succes een keuze is. Nee, bij een club als Twente moet alles kloppen, en dus heeft het meer zin om als supporter in te zetten op minder hijgerigheid naar succes. Hoe zoet was het zoemen rondom de nectar van de meibloesem in 2010. Jong waren we, hongerig ja, vol van hoop en verlangen, maar vooral van dankbaarheid.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     oh, en voor ik weer een discussie over Joop aanwakker. Ik bedoel slechts te zeggen: ook bij een nieuwe vz zal het zeiken gewoon doorgaan. Je bent supporter, hebt niks in de melk te brokkelen, nu niet en nooit niet, wat ze je ook wijs maken. Het lijkt hier wel RTL Z man

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Voel mij toch geroepen om even te reageren. Het glas is altijd halfvol of halfleeg. De supporters van FC Twente maken hierop geen uitzondering. Er zijn lieden die met een zwarte bril op en gewapend met witte wandelstok met daarop wat rode kringetjes blindelings achter een leider aanlopen. Alles wat hun leider zegt nemen zij voor zoete koek aan. Een leider die in 2010 één grote bbq gaf met daarop het allerbeste vlees wat er in de verre omtrek te krijgen was. Vier jaar later staat de voorzitter weer als een ware ‘Grillmeister’ achter zijn behoorlijk ingekrompen bbq-tje. Helaas valt de kost vies tegen. Ipv het allerbeste krijgen de blinde achtervolgers wat magere speklapjes voorgeschoteld, meest nog aangebrand en nog met vieze vette randjes ook. Maar ze blijven de duim omhoog steken naar de voorzitter, want het smaakt allemaal ‘heerlijk’ Hier wil ik maar mee aangeven, dat Joop tijdens het top-bbq enkele vorken uit handen had moeten geven, want hij kan niet alle muilen van eten voorzien. Maar Joop was en bleef eigenwijs en dacht de hele meute wel in zijn uppie tevreden te kunnen houden. Onder de gasten waren destijds ook al eters die het vingertje omhoog staken en waarschuwden dat één persoon onmogelijk een dergelijke bbq alleen kon managen. Je hebt mensen nodig voor het vlees, de sausjes, het stokbrood, bestek, etc.etc. Joop had dit eerder moeten onderkennen. Ik hoef helemaal geen andere voorzitter, maar hij moet meer dingen uit handen durven te geven. Te beginnen met een TD die de rode lijn bewaakt, transfers regelt, enz. Zo zie ik het.

        /  
 12. aks

  Volgens het Deense BK vraagt FC Twente 40 miljoen kronen voor Bjeland, dit komt overeen met 5,4 miljoen euro en dat is te duur vind BK, Ook is het Duitse Mains 05 geinteresserd in Bjeland
  Ja Jopie doet van alles om zich schoon te poetsen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Laatst moest hij nog van alle spelers de jackpot vragen, en mochten ze niet voor een prikkie weg gaan. Het wordt triester en triester met jullie boys. Het is nu komkommertijd dus ik volg dit blog nog wel ff maar als de competitie straks begint dan zoeken jullie het maar lekker uit met jullie hetze. Maybe kunnen jullie een honk oprichten: wij zijn tegen Joop! Ga daar lekker mokken met zn allen en hopen dat twente 10e eindigt komend seizoen. Dan ga ik wel echte voetbalsites volgen om het plezier te behouden.

     /   Beantwoorden  / 
 13. aks

  Zaakwaarnemer Castaignos is heel erg kwaad op Munsterman en FC Twente.
  FC Twente speelt een slecht amateuristisch toneelspel.
  Het is toch volstrekt normaal dat je eerst met de zaakwaarnemer om de tafel gaat zitten, bovendien lopen er al drie centrumspitsen rond, wat denk je van Bony,Gomis
  Swansea heeft Cataignos niet nodig dat is duidelijk, zijn interesse gaat uit naar Benfica maar die hebben nog geen bod gedaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Onderwijl is er nog steeds geharrewar over de verkoop van mevrouw Alie D. Ze zou voor 1,5 miljoen doorverkocht kunnen worden aan ouderen instelling Roll-Atorium , maar die organisatie weigert voorlopig meer dan 8 ton te betalen. Mevrouw D. is zoals bekend de schoonmoe van Joop M.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    je eigen schoonmoeder verpatsen ha,ha,ha

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     @t.a.v.Joop

       /   Beantwoorden  / 
 14. aks

  niet alleen conservatief en saai maar ook nog eens een gebrek aan creativiteit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.