FC Twente en Ajax dingen om handtekening Mokotjo

Met de blessure van Felipe Gutiérrez, het vertrek van Dusan Tadic en nu dus ook nog van Quincy Promes hebben we inmiddels te maken met een ernstig uitgeholde selectie, een aanvankelijk prima elftal waaruit in korte tijd het hart is weggerukt. Alles en iedereen in mineur dus in het land tussen Regge en Dinkel. Vervangers – we praten al niet eens meer over versterkingen – moeten er komen dus! En liefst een beetje snel. Hakim Zyech wordt genoemd. Maar meer concreet lijkt de belangstelling voor Kamohelo Mokotjo van PEC Zwolle. Anderhalf miljoen euro moet hij kosten, een bedrag dat we na de transfers van Tadic en Promes toch wel zouden moeten kunnen ophoesten. Toch, Joop? Alleen is ook Ajax in de markt voor de Zuid-Afrikaanse middenvelder. En dan weet je het doorgaans wel…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

23 reacties op “FC Twente en Ajax dingen om handtekening Mokotjo

 1. ber

  ik zeg Guidetti… ;p
  johansson van az lijkt mij echter een betere optie…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Ajax heeft zich niet gemeld voor Mokotjo, Ajax gaat voor meer ervaring vanwege de – ijdele – hoop op overwinteren in de Champions League. Met Lachman, Van Polen en Mokotjo hebben we achterin een Zwols driehoekje dat voor een vlotte, voetballend uitstekende opbouw kan zorgen. Dat is wel even een ander pak koeken dan dooie, trage knuppels als Bengtsson, Breukers, Schilder of Brama. Dóen en rap wat !!

    /   Beantwoorden  / 
  1. appie

   helemaal mee eens gaan met die banaan.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Harm

  Chris David zou de uitgelezen nieuwe man op 10 kunnen zijn. Lage transferkosten en je haalt weer een eigen opgeleid groeibriljantje binnen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Methew

  Twente krijgt geen Transfers meer. Zowieso GEEN dragende spelers.
  En even eerlijk wezen,.. er loopt nu niks meer om trots op te zijn. Word un waardeloos seizoen, miss wel de laatste dat het 25.000 fans of meer kende..

    /   Beantwoorden  / 
 5. Methew

  Mag je blij zijn met zown matig elftal de bal bij de 16 te krijgen jaagt kastanje hem zo over de achterlijn elke pot weer. Twente Enschede olé

    /   Beantwoorden  / 
 6. Fcknudde

  FcMuntenman ga je nog meer spelers verpatsen,kom is met de WAARHEID boven TAFEL hoe slecht staan we er in realiteit voor en hoe hou je het in Godsenaam nog vol .De jaren gaan tellen neem toch pensioen .
  Nu sta je weer in de publiciteit met je geweldige transfers heerlijk hè…alsdie er niet waren geweest ja ja er blijft weinig over ja alleen een geweldige trainer met een big smile.
  Op naar het Kapioenschap van het Rechterrijtje.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Fcknudde

  Joop wat heb jij Fctwente laten Zakken tjee met al Jou slimme constructies ,Trainers ,miskleunenen ach we hebben straks een nieuwe nr 10 Cabralskie ….toch ben ik bang als ze nog evt een Goed bod op Bjiland doen dat die ook vertrokken Oei .
  Wat zullen ze As. Weer een vertrouwen uitstralen als ze in de Bus naar Cambuur .zitten
  Toch wanneer er een bod komt op Castanios dan gaat ie ook nog … Zeker weten geen 8 maar voor een paar minder gaat ie.
  Joop op naar Cambuur. Met een flesje Champanje .

    /   Beantwoorden  / 
 8. rene

  Wat een gelul allemaal. Hebben we de laatste jaren een slecht team gehad? Nee!!! Elk jaar vertrekken er goede spelers bij Twente en elk jaar hebben we er weer een goed elftal staan. Dus ook dit jaar. En als je 15 of 16 miljoen kunt krijgen wil ik hem op de fiets wel wegbrengen. Hij is dit geld nooit meer waard en je hoort ook nx meer van hem. Let op mijn woorden. Nu zyek en mokotjo halen en we hebben we een goed team dat mee kan draaien bij de eerste 4.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Thoresen17

   Mee eens René
   Voor dat bedrag moet je hem direct verkopen.
   Je kunt dan twee of drie vergelijkbare spelers terugkopen en houdt nog geld over voor bv Doyen

     /   Beantwoorden  / 
 9. ber

  @rene
  Klopt wel wat je zegt… maar dan moeten die twee wel gehaald worden. Daarnaast zo’n Chris David lijkt me ook goed. Maar wat we missen is een killer voorin rene… daarmee kom je alleen in de top 4. en dat zie ik nu (nog) niet gebeuren…

    /   Beantwoorden  / 
 10. Wallace

  Zonder Promes gaat Twente er kansloos af in Leeuwarden, de competitie staat op punt van beginnen en het grote FC Twente komt met een clownesk middenveld Schilder-Ebecilio-Castaignos aanschijten. Zorg onmiddellijk voor creativiteit en kwaliteit, alle punten tellen !!

    /   Beantwoorden  / 
 11. vak p

  Die joop/fred rutten had het zo gek nog niet gezien wat een sneu volk hier. Te dom om te schijten

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Ik lees meningen van FCT supporters. Dit blog is er toch om je mening te kunnen uitten over FCT.
   Om bloggers dan voor sneu volk uit te maken is niet kies.
   Als je na Fred Rutten en Joop nu de naam vak p aanneemt nadat je beloofd hebt niet meer op dit blog te schrijven, wie is er dan sneu?

     /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  Die Joop die moet niet zeuren. Kan niet tegen kritiek. En schijten lukt prima. Zielig.

    /   Beantwoorden  / 
 13. twentemax

  Chadli naar PSV? Ik zie onze oud spelers terug bij de verkeerde club. Zonde, had em succes gegund in de PL.

    /   Beantwoorden  / 
 14. rene

  Tja hou ook wel een beetje mn hart vast zaterdag. Maar Cambuur moet toch lukken hoop ik, en dan snel versterking halen

    /   Beantwoorden  / 
 15. rene

  Tevens ben ik benieuwd wat Lachman en Kusk laten zien. Lachman is volgens mij een goede verdediger. En kusk, tja heb er nog niet veel van gezien alleen wat you tube beelden. En dat waren maar 5 minuten. Ik laat me verassen. Ik hoop ook dat die Corona dit jaar wat laat zien, want volgens mij kan hij het wel.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Bertje

  Volgens diverse media is de transfersom voor Promes tien miljoen euro en kan deze door bonussen oplopen tot vijftien miljoen.
  Kijk daar heb je onze beursanalist munsterman weer, gokken dat het vijftien miljoen wordt. Nou zulke gasten hebben we de beurscrisis aan te danken.
  Gewoon meteen vijftien iljoen en niks evt bonussen, die Russen bulken van het geld en kunnen het direct betalen.
  Leert Munsterman het nu nooit.
  Wel blij dat Moktjo komt! Hopelijk ook zyech.m

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Als fantast Joop zou zeggen dat ze er netto maar 6 miljoen aan over houden, is hij bang dat ze zijn linke kneiter eraf gaan trekken. Wat moeten ze in Zwolle dan wel niet met dat bestuur van oerdomme knuppels ? Die houden grote uitverkoop en verdienen zo goed als geen kloten aan. Feyenoord krijgt ook nog eens 6 ton mee van die lachwekkend lage – 1,5 miljoen – transfersom…Er komt geheid gerommel in Zwolle, dat pikken die supporters nooit, en terecht. Voor Twente is Mokotjo echt een geweldige aanwinst. Hij is vaster dan Gutierrez, die nog weleens te druistig is en soms verkeerd opendraait. Als ook Ziyech nog haalbaar blijkt heb je met Mokotjo/Gutiérrez-Ziyech en Ebecilio zomaar het best uitgebalanceerde en meest getalenteerde middenveld van de Eredivisie.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Henk vak 306

    Kortom: In Joop we trust!

      /   Beantwoorden  / 
  2. LangeJan

   @bertje
   6,5 miljoen staat in de Russische courant

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    serieus ?
    dat zou slecht zijn….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.