Bilal Ould-Chikh naar Benfica

Volgens de altijd betrouwbare Telegraaf vertrekt Bilal Ould-Chikh naar Benfica. De 17-jarige aanvaller tekent in Portugal naar verluidt een contract voor vijf seizoenen. Met de transfer zou een bedrag van 1,5 miljoen euro gemoeid zijn. Onvermeld blijft of dit bedrag geheel ten goede van FC Twente komt of dat er nog een Doyen-percentage af gaat.

10 reacties op “Bilal Ould-Chikh naar Benfica

 1. Wallace

  Basel, veelvuldig Zwitsers kampioen en geroemd vanwege het uiterst doordachte scoutingswerk, heeft zich ‘versterkt’ met The Sissy Wristbag from Austria…Historische flater. Keerpunt in het beleid, Planko halen = neergang ingezet. #niettedoen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  En hoppa, de Tour wacht op niemand, opzij, opzij, en de volgende; Darryl Lachman,- WIE !? – beter bekend als de Zwolse Juffrouw met de Henna-tattoos en de mentale pijngrens van een klaproos, heeft Twente eindelijk verlaten en vertrekt per omgaande naar Sheffield Wednesday…We zeggen YESS ! Aldo Saldo blijft monneetjes tellen, en roept; wie volgt, komt U maar !

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baretti

  Bij Lachman besparen we ons alleen de flinke salariskosten… en het percentage SOA besmettingen zal in de regio Twente ook wel flink dalen komend jaar..

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Jeroen v d Lely zou met 19 jaar stoppen met voetballen bij Twente om zich op zijn maarschappelijke baan te richten .Dan ben je toch prettig of onprettig gestoord voer voor Psychologen meerdere plus nog een aantal Psychiaters er bij . Om hem geestelijk helemaal uit te gaan wonen of hij ook last heeft van schele hersenen onder het genot van een Hieptnoze wat hem zoal scheelt in zijn 19 jaar op aarde hem dwars zit . Als je een 4 jarig contract tekent bij Twente moet je met een maatschappelijke baan zo ongeveer wel tot aan je 67 tigste werken om het zelfde te verdienen modaal inkomen en dan nog een paar jaar tuintje harken in vrije tijd moestuintje om vervolgens weer dood te gaan . Wat bezielt z n jongen toch . Vraag het Cabralletje .Cabralletje ,lekker elke dag buiten lopen,beentjes en armtjes strekken,niet te hard lopen,straks Cabralletje lekker op de tribune of mogelijk in de dugout en miljonairslonen opstrijken in Guldens begint het Cabralletje hevig te duizelen en maar lachen dat Cabralletje .Zeg Cabralletje wil jj ook een maatschappelijke baan hebben . Antwoordt POSTBUS 154 van Cabralletje ;alleen trainen en straks op de tribune zitten is ook een maatschappelijke baan hahaha ….maar ik denk dat Cabralletje straks wel aan voetballen toe komt . Want er blijft niets meer over . Wat over blijft is Eerste Divisie prut .En daar past Cabralletje uitstekend in . Cabralletje lacht zich de barsten . Toen hij voor de eerste keer Twente stadion binnen kwam moest hij zelf de weg int stadion zoeken tot hij uit kwam bij ene Steve Mekclaren die ergens in een of ander hok vant stadion stond . Steve gaf hem niet eens een hand . Steve zei alleen maar HELLO .En vervolgens zij Steve er achteraan ;zoo ,je bent zo mager als een spijker,je moet meer spek gaan vreten . Maar Cabralletje heeft ze allemaal maar mooi te pakken met zijn dure loon .Dus als ik Jeroen was dan zou ik Cabralletje maar eens gaan bellen wat voor luizenleven voetballers hebben met dure lonen . Of het kan ook zijn dat je met 19 jaar volledig van de pot bent gerukt en er werkelijk iets in je hersenen niet overeenstemt met de werkelijkheid op aarde …. denk trouwens dat er een dag komt dat er een stemmetje in de hersenen van Aldo begint te piepen alle spelers zijn verkocht voor een appel en ei Aldo geld terug heeft en denkt over een paar maanden ACH KOM LAAT IK ALVAST GAAN terug naar mijn roots waar ik geel en groen ga zien .Beetje chinees leren om die chinees uit zina er even voor een appel en ei uit te kopen . Zo is dan toch het piramidespelletje voor Aldo weer gewaarborgd met een waarborgpen .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   ìnderdaad oogt wat weinig inzicht in hoe de dingen gaan. de professionele voetballerij functioneert m.i. in principe niet anders dan welke ander segment in de maatschappij. natuurlijk kan hij door studie of zijn bekende wereldje het iets beschermder of passender maken, maar het blijft ergens een jungle. kan je er beter goed voor betaald krijgen. verrassend dat hij, als hij er zich niet thuis voelde, het zo ver heeft gebracht.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Wallace

  De bespottelijke huilbrief van de Raad van Clowns en het Marionetten Team met de uitnodiging aan alle sv’s om alweer over tien keer niks te gaan praten – opflikkeren, uitgeluld. Het is geen Griekenland, hiero ! – is door FCT Hoksebarge ( veel Zwanenfleis vreters ) wel geaccepteerd…Morgen wordt de volledige achterban dus door welgeteld 3 jaknikkende onderkruipers met pet en sjaal vertegenwoordigd. Koekoek ! Nemen jullie de witte vlag mee, boys ? En wel U zeggen tegen Aldo, hoor. Haaksbergen, waar de capitulatie begon. Teruggeven aan Gelderland !

    /   Beantwoorden  / 
 6. deleukstethuis

  Hakebergen

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  Engelaar d’r niet meer bij, nieuwe holmaat Hake voor Schreuder.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paul

  Oplichters valt niet mee te praten . Zodra je hun de rug toekeert gaan ze gewoon door met oplichten .Zit in de gene . Daar heeft Aldo Joop en korsotten ook last van. Dat ram je er nooit meer uit .Niet bij 30 graden boven nul en ook niet als ze verbannen worden op de noordpool . Het zijn net muizen die geld ruiken . Overal verstoppen menselijke muizen en ratten hun geld achter plinten,achter koelkasten,in spouwmuren,in tussenvloeren.Zelfs knagen ze nog aan het geld van de Bisbank . Overal lopen de mensengeldmuizen . Ze kunnen zelfs zich nog vermaken in een groot stuk taart of gebakjes van scheidsrechter bakkerij Bas Nijhuis .Morgen Haaksbergen sukkels eerst even langs bakkerij Bas Nijhuis eventjes een stuk of 13 gebakjes halen om het vervolgens Aldo en korsotten goed in de reet te drukken onder het genot van een kopje koffie . En vergeet niet SELFIES te maken om later aan de familie te laten zien . Gewoon walgelijk om na alles wat er is gebeurt en nog gaat gebeuren boerenluchtklucht uut Haksbergen . Neem Die Berge ook even mee voor een valse noot gezang . Straks zakt het gehele stadion nog vanzelf spontaan in elkander en zeg het stadion ;crisis,als dat geen bezuiniging meer is . Dat is toch wel het laatste wat een gezond denkend mense zou doen OPLICHTERS IN DE KONT KRUIPEN

    /   Beantwoorden  / 
  1. deleukstethuis

   kontkruipers uit “de ster van Twente”

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.