Hakim Ziyech nog altijd in belangstelling Wolfsburg

Wie dacht dat VfL Wolfsburg definitief was afgeschud als het gaat om de gunsten van Hakim Ziyech komt bedrogen uit. Kevin de Bruyne, die overigens ooit in een grijs verleden in verband gebracht is met FC Twente, dreigt de Duitse bekerwinnaar te verruilen voor Manchester City. En laten die Duitsers nu net onze Hakim hoog op hun verlanglijstje hebben staan… Komt bij dat Ziyech bepaald niet geamuseerd was door ons boegeroep afgelopen zaterdag. En het vertoonde spel zal hem trouwens ook niet echt vrolijk gestemd hebben. Nee, dikke kans dat Ziyech het water makende schip dat FC Twente heet gaat verlaten. Hopelijk wel in ruil voor een berg poen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Hakim Ziyech nog altijd in belangstelling Wolfsburg

 1. johan

  alleen verkopen als tegelijkertijd afkoopsom Schreuder door VFL Wolfsburg wordt voldaan los van de transfer van Zyech.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Ziyech weg dan is degraderen en JL de volgende stap.

  Wat willen ze nou?
  Ziyech aanvoerder gemaakt zodat het beter staat in de etalage van de transfer winkel? ??

  Van alle glorie is echt niks meer over straks. Kaal gevreten tot op het bot.
  Toekomst?
  Welke toekomst!
  Misschien over een jaar of wat.
  Maar zie het somber in. Behoud eredivisie laat dat onze doelstelling van t jaar maar zijn.
  Daar hebben we de handen vol aan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Wolfsburg gaat never nooit niet achter Ziyech aan. Ik lees wel berichten dat ze toppers als Isco, Draxler en andere gearriveerde vedetten op hun schaduwlijstje hebben staan. Spelers als Ziyech hebben die menschen voldoende in hun tweede team rond lopen. Echt com-ple-te onzin. Voor de top van de Bundesliga is het financieel en sportief tot nakens toe ontklede FC Twente inmiddels een verenigingetje van het kaliber TSV Wanne-Eickel. Daarnaast kennen ze ons vooral van het damesbedrijf…Als Ziyech gaat dan naar clubs van het slag Darmstadt, Ingolstadt of, wat meer aansprekende, Stuttgart hetzij Bremen. Zie hem trouwens ook eerder naar ItaliĆ« of Spanje overstappen. Voor 10 miljoen max. Daar wordt je dus op geen enkele manier beter van. Geld gaat in de sanering, Schreuder blijft zitten en we spelen nacompetitie. Heb je wat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Ze zijn zo slim bij Twente om iedereen zand in de ogen te strooien dat Tadjen van heinde en ver overal jonge jongens vandaan wil halen .Is de voorzorg met verkoop van Corona en Ziejek en Ebrecilio wordt verhuurd aan Engeland . Verhuurt zeg,is toch niet te geloven .Twente doet nu aan hoogmoedswaanzin . Tadjen denkt dat hij bij Man United werkt en gaat nu ook al spelers verhuren . Tedbeer is nog al opvallig in zijn uitspraken . Tedbeer zeg steeds dat er weer een nieuwe 18 of 19 jarige speler komt voor de voorste linie MAAR hij kan ook op het middenveld uit de kluiten . Het overbevolkte middenveld . Straks is het gehele trio heleniek vant middenveld verkocht en staat Twente met een voltallig A 1 elftal in de wei . Te schutteren tot volgend jaar degradatie een feit is en zie je Aldo en Tadje en Alfred samen tranen en roepen in koor WAT IS DIT ERG HE . Daarna vervolgen ze huns wegen in hun wagen ,zetten een disco plaatje op en lachen weer om vervolgens even te kijken wat er op hun bankrekening staat en gaan vervolgens op vacantie lachende op strand in de hangmat . Waarna het natuurlijk op einde competitie allang een ware veldslag is met supporters en alles kort en klein wordt geslagen en de politie alles maar op zijn beloop laat om er ook eindelijk achter te zijn gekomen wat voor draken gedrochte s er bij Twente zaten . Want het gevolgen zooitje Alfred en Tadjen en Aldo en de rest is dan gevlogen om nooit maar dan ook nooit wieder te keren naar Enschede . Ons bewust achterlatende als NAC 2 uut Enschede . En de oorlog komt sneller dan we denken . Frustratie op frustratie op frustratie en dan barst de bom op het laatst gaan mensen volledig door het lint . Schreeuwende Ziejek die allang in onderhandeling is met een andere club en zich voordeed als de spelende Gotfather Dominee SUPPORTERS wees toch aardig,ga naar de Kerk bidden foei . Der Alfred had natuurlijk tegen Ziejek gezeg ;zeg Ziejek ,zeg jj er eens iets van,misschien willen ze wel naar jou luisteren . En dan hebben we nog de grote smeerpijpen Tadjen die iedereen wat voor liegt. Dat eenieder toch niet gelooft dat die waardeloze invalide voetballers van Twente naar Engeland ouden worden verkocht en dat de beste spelers dan niet zouden worden verkocht . In Engeland zijn ze toch niet blind of in Duitsland.Spanje of Italie of zelfs Portugal . Daar hebben ze ook Internet hoor,gelukkig geen Ziggo , . Wat overblijft bij Twente is nog een zittende oplichtersgilde ala Aldo Tadjen en een onbekwame idioot die niet eens weet wat een normale voetbalopstelling is . Laat staan een normale wissel . Straks na 1 september hoef je niemand weer te wisselen . Want vuilnisbelt voetballers wisselen voor een andere vuilnisbelt voetballer wisselen is een domme logica en schiet niets op . Als de supporters maar weten dat ze nu volledig verarst worden met straks een getrappel opt voetbalveld dat ze dat weten hoeven ze na de wedstrijd ook geen krokodillen tranen te laten rollen over hun wangen . Er is een meisje op deze Wereld als ze gaat huilen dan huilt ze geen tranen maar bloed komt er dan tevoorschijn inplaats van tranenvocht . En waar is al dat geld gebleven . Dat spelersdoorverkooppercentage moneten . Die zijn buiten de begroting om door Aldo in zijn zak gestopt en nog een envelope in de brievenbus van Joop gedaan . Want dat soort geld op de Bank is niet zo heel verstandig ,en zeker niet in Nederland . Want weten we het nog . Dat zijn nog altijd spelers van Joop en Aldo geweest . Doorverkooppercentage s zijn niet opgenomen in contracten met derde groups . Dus daar kunnen Joop en Aldo weer mooi van barbeknoeien met gratis Aldo worsten opt vuur op Mallorca . Is toch nog een heel aanzienlijk bedrag dat doorverkooppercentage . Daar hadden ze gratis Kramer van kunnen halen . Maar nee hoor ,liefde is aan Aldo niet besteet . Aldo de keiharde zakenman . Aldo is z n keiharde zakenman dat hij Twente naar de ondergang gaat leiden en lijden . En Tadjen zal de instructie s van Aldo slaafs opvolgen . Geld proberen binnen te harken als een gek . Door het porseleinenkastje gaan met de bezem zoals nooit tevoren . Zelfs de transvrije Havenaar was niet goed genoeg in de ogen van Aldo . Nu zijn alleen nog straatschoffie s welkom,het liefst van de A 1 jeugd uit het buitenland . Wat willen ze daar mee bereiken ,dat het decadent staat om A 1 straatschoffie s van City op te halen terwijl ze zelf de jeugd uit de Jupiler Bier Campetattie hebben verwijderd . Geeft niets hoor . Dan komt eerste elftal volgend jaar wel in de Jupiler Bier Campetattie terecht . En zijn dan wel inmiddels de oplichters verdreven met bommen en voort gerecht gesleept die maffia bende . Amen .

     /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Van mij mag nog altijd die idiote datum 1 september afgeschaft worden.
  Gewoon bij start van de landelijke competities de transfer markt sluiten,
  Geld geld geld geld
  A ‘ j hebt is ‘t mooi
  En aans zie ‘j ma hoe ‘j t redt.

    /   Beantwoorden  / 
 5. deleukstethuis

  Al is des voetballers kwaliteit in je selectie nog zo groot, Schreuder krijgt het wel dood

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Der Alfred und der Tadjen hatten kisteren einen Ciberanval kemacht gegen Ziggo . Alfred und der Ted waren das negativo von der arsloch supporters beu . Neekstes wochenende solte Alfredo und Tadjen einen anval machen nog andere providers

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.