Youness Mokhtar verlaat FC Twente

Goed nieuws. De bij FC Twente mislukte aankoop Youness Mokhtar verlaat de club om zijn carriere te vervolgen bij Al Nasr uit Saoedi-Arabië. Mokhtar kwam in september 2013 over van PEC Zwolle. Ook van deze transfer verdwijnt overigens een deel van opbrengst naar de Doyen Sports Group. Dat geldt trouwens ook voor een eventuele transfersom voor Jesus Corona, die nadrukkelijk in de belangstelling schijnt te staan van FC Porto. Dat worden nog even spannende dagen in de aanloop naar 1 september dus.

6 reacties op “Youness Mokhtar verlaat FC Twente

 1. Joost

  Tja, dat gaat hard zo…
  Als Corona gaat en Ziyech volgt en dan misschien onverwachts nog een Tapia en een Guiterrez op de laatste dagen…..

  Terwijl de man waar we alles aan te danken hebben (maar niet heus) nog lekker blijft zitten…..

  Pfff, donkere wolken pakken zich boven de Veste.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Schilder geblesseerd
  Katsikas geblesseerd

  Wordt een dikke inblik partij.
  Maar laat het maar komen des te eerder is Alfred weg .
  Ik ga t stadion ook niet meer in tot hij weg is,
  Spijt me voor de jonkies in het elftal die worden voor de leeuwen gegooid,
  Maar worden hier weer groot en sterk van.

  Hoop dat Vak P zich inhoud zaterdag. Je maakt je club naam kapot bij ongeregeldheden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   ben blij dat middenvelder Schilder niet meedoet. Niet om Schilder maar Schreuder blijft hem maar back zetten en heeft ons karrevracht punten gekost tijdens de donkere periode Schreuder.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Mooi verkopen .Das lachen he Tettebeer . Halen we zelf tijdelijke invalide spelers terug zoals Tomaten Pingpong Ajesprong . Maar die jongen zit gewoon in Engeland tot bijvoorbeeld Twente met 2 punten uit 7 allang voor 20 procent in de Bierpomp Competitie zit als Ziejeg en Corona en Guitierez nog zijn verkocht kun je het beste opt stadion letteren ;welkom bij stadion Ons Eibernest . Tribune s blijven bestaan . Voetbalveld is aangepast tot korfbalveld . We hadden er eerst een Rugbyveld van willen maken ,maar de rest der voetballers is moeilijk om te scholen voor Rugbyers . Deze voetballers staan het liegst stil op gras met kopje thee met beschuitje kaas als je eerst een hapje beschuit neemt met gelijk erachteraan een slokje thee is het een ware delicatesse en ben je de koning te rijk zonder Ziejeg en Corona en Guitierez de korfbal opt voetbal Veste aardig int zicht komt . Daar Koningin Alfredo al aardig de weg kwijt is om Tapia op de bank te zetten Alfredo ook zo debiel is om vaak in de negentigste minuut van de wedstrijd nogal eens op het briljante idee te komen om bij een achterstand te gaan wisselen . Zou er een voetbal inrichting bestaan dan zouden ze Koningin Alfredo als eerste …. Geet Ziejeg en Corona deze wekke nog vot dan veutbalt ze nig teegn Herrencles . Goat ze op moandag nog vot dan dood ze ook nig meer met teegn Herrencles . Waant geblesseerd vootballers kui nig verkopen . Dee wil geneen hem . Allen bie Twent wil ze wa invalede speulers hem . Dus veutbalclubs ,ai nog geblesseerd speulers wilt verhuurn,dan moi snel aanmaakn en moi evven Tedjebeer beln . Tedjebeer telefeuntje steet 24 an dar weej der van

    /   Beantwoorden  / 
 4. deleukstethuis

  wtf ik vergeet het eerste puntje in ‘fctwente.blog.nl’ en dan krieg ik mie toch heel wat aans…. Kan Alfred ook niet een afslag vergeten of zo en heel ergens anders terecht komen, of is ie al weg?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  As Alfredo straks bie ne ofslag het gebak van de Herrencles domme supporters onder het rieen in de oge krig dan wil e wa riessien . Woar is Alfred than,he is nig op de trening . Nee ,Alfred is bie de afslag Almelo uut de bochte goan deur gebak veur ziene nase . Alfred lig noe int Zeikenhuus opdat dee debiele supporters Alfred ter ondersteunig hem ne stuk gebak hadden doan met ne stukske onzin papier . Alle beton bie ofslag Almelo allemoal bezjadigd . Alfred kan noe nig meer trainen is veurbie . He is nu net zo invalede as Tettebeer invalede speulers hef koch ….Tettebeer kwam gistern bie de slager ,slager mag ik van u 4 ons biefstuk . 4 oons beefstuk is dat nig wat wenig Tettebeer ,slager we moeten bij Fc Twente flink bezuinigen, ik zal dee 4 oons beefstuk dan wa effen oppoompen met lucht Tettebeer aanders steet zo wenig he,is wa betje raar ai met meer 4 oonsje beefstuk euver de stroatte loopt terwijl ai bie Tweent de boel oplicht met oe luchtkasteeln ,poomp ie de vootballers bij Tweent ok wa eens op met lucht Tettebeer .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.