Ook clubicoon Jeroen Heubach vliegt eruit

Ook dit hoort bij een club in crisis. Of is het een club in verval? Hoe dan ook, Jeroen Heubach, afgelopen seizoen samen met Paul Bosvelt trainer van de B-jeugd, verlaat FC Twente. Onvrijwillig. In april werd formeel zijn contract opgezegd met de mededeling dat erop terug zou worden gekomen. Dat deed men echter niet. Of ja, eigenlijk wel: maanden later was de mededeling dat FC Twente Heubach geen nieuw contract aanbiedt. Een club die zo met zijn iconen omgaat staat er niet best voor. Het zoveelste symptoom.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

12 reacties op “Ook clubicoon Jeroen Heubach vliegt eruit

 1. twente madmax

  Als het kon ruilden ze ons ook in voor nieuwe leuke aardige en vooral meegaande supporters.
  Domme zet om Heubach eruit te gooien.
  Schande.
  Maar het gebeurd.
  Dit Twente is het echte Twente niet meer, voor mij althans niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   De domste handeling ooit, om onze club icoon eruit te bonjouren.
   Wie heeft deze beslissing genomen was dat Gerald van de Beld of was het onze Tedje.
   De meesten vonden Ted toch zo aardig en goed
   maar nu hij eenmaal binnen is is het helemaal mis
   Hij bijt nu alle dagen en bijt nog bovendien.
   Wat FC Twente doet met de koffie juffrouw, Jan van Staa en Jeroen Heubach, is bezuinigen op toilet papier

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    sorry de eerste bijt moet blaft zijn

      /   Beantwoorden  / 
 2. robbert

  nu ook wisgerhof, hij heeft het aan zien komen.
  Hij gaat bij NEC aan het werk.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twente madmax

  Sander Boscker heeft zich verstopt in t museum. Blijft zich onzichtbaar houden. Doodsbenauwd dat hij de volgende zal zijn die dr uit vliegt. Zal nog wel een contract hebben. …maar daarna? ??

  Dr blijft niks over op AS Michel en Pahlplatz na.En daar wil je mee naar Marshall?
  Idioot.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Ook de familie Peters wordt de club uitgetrapt. Ajacied David Endt geldt als de gedroomde nieuwe perschef met Gerard Cox als goeie tweede. Hey Aldo !

    /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  Jack van Gelder de nieuwe stadion speaker.
  En hiermee is er niks Tukkers meer in de Veste.

    /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  ik weet niet maar ik moet opeens heel erg poepen. Ik ga dus even een zwanenberg op transport zetten. Hoop dat Aldo snel volgt.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  Aldo v d Laan trapt ze allemaal de Laan uit . Straks staan de nieuwkomers RVCB op het veld spelers te commanderen hoe het moet . Ja zeker ,politikers hebben overal verstand van ?. Als je worstenmakers fabrieksarbeiders in de cockpit zet om het vliegtuig te besturen lijkt verdacht veel op politici die denken een voetbalclub te kunnen gaan besturen .Men doet maar wat tot alles uit elkander valt . Je ziet wat er nu gebeurt .Er wordt met de bezem gezwaait en gezwaaid en gezwaait tot er nog ene vezel aan zit .Ze zwaaien en maaien de hele straat door tot het een lieve lust is .De bezem maakt meer kapot dan je lief is . Maar ze komen er wel achter .Als het straks mis gaat dan lopen de huichelaars die geen verstand van voetballen hebben als stille ratten snel weer weg opweg naar hun volgende onzin baantje waar enkele tonnen te verdienen valt . Ach,je zeg gewoon dat je verstand hebt van politiek,voetballen,uranium,of bij de KLM de poten op tafel leggen of KPN of zoiets . Maar echt verstand hebben die politii helemaal niet .Het zijn net lekkende koffie filterzakjes . Het lekt ze er gewoon door .En dan moet je dit nieuwe lekkende zooitje RVCB bij Twente hebben .Het is een grote lekkende kermis koffiemotprut dat het uit de kraan zou komen je er gelijk in zou stikken . Twente gaat verworden tot Fc Vreemdenlingenland . Of op de gevel wordt de naam F Twente vervangen door de nieuwe naam Fc Buitenhuis . Fc Buitenhuis JAAH dat is wel een mooie naam. Fc Buitenhuis past wel in dit zooitje van RVCB dat er nu zit .Een echte boer uit Enschede die echt Fc Twente is heeft ehijnlijk geen verstand meer getuige er alleen nog mensen worden gehaald uit niemansland . Aldo v d Laan is totaal geen voorzitter waardig voor een voetballub . Daar is Aldo te dom voor . Aldo maakt er een grote Carnavals pret van Aldo maakt er een grote Kermis prut van . Het enige wat Aldo heeft is poen .Veel poen ,rode wangetjes en geen voetbalverstand . Aldo maakt meer kapot dan lief is . Aldo zwaait de hele dag met de bezem.Wordt hem ook maar geindoctrineerd door voetbalzefen van lekkende hersenen die er nu zitten int RVCB . Ze krijgen nog wel een tik van de koffiemolen ,let maar op .

    /   Beantwoorden  / 
 8. twente madmax

  Godsgruwelijk kwaad wordt ik op die lui die kletsen over zakelijk bekijken van dit ontslag. Dit is een ferme schop tegen het toch al zere been. Hoe kun je je achterban raken nou door dit zo weer effen bovenop de toch al grote stapel te smijten. Net of het niks is. Hels ben ik dr van. Ik denk dat ik maar eens helemaal niet meer naar wedstrijden ga. Want als je de ziel uit de club haalt heeft geen mens er meer wat te zoeken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @ twente madmax, je hebt gelijk ik ben ook kwaad.
   Van een normaal mens verwachten ze altijd een verontschuldiging als ze fouten maken en moeten ze beterschap beloven, desnoods krijgen ze straf en wordt hun en derde handje een grijpstok in de handen geduwd
   ze moeten dan papiertjes oprapen.
   Hooge heren kennen dat moraal niet, die hebben alleen geleerd hoe ze kwaad kunnen zaaien, het woord sorry staat niet bij hun op de harde schijf en verkeerd genomen besluiten terugdraaien, daar hebben ze nog nooit van gehoord.
   Toch vind ik dat ze de ontslagen van Jeroen Heubach, Jan van Staa en de koffie juffrouw terrug moeten draaien, Laat Ted Jansen en Gerald van de Beld maar een deel van hun vette salaris in leveren.
   Mijn protesten waren eerst van milde en gematigde aard, maar nu ze door blijven gaan met al die onzin vind ik ook dat het maar hard moet en zeg ik niet onze club idolen weg, maar alle opvreters eruit.
   Schoon schip maken.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.