Hoe is het nu met… Konstantinos Loumpoutis?

We waren hem alweer vergeten, maar Konstantinos Loumpoutis maakte vrijdag tegen Willem II zijn rentree op de Nederlandse velden. De Griekse linksback, die een half jaar uit de running was door een hardnekkige knieblessure, verving in de 66e minuut de geblesseerde ADO-middenvelder Tininho. ADO verloor de uitwedstrijd met 1-2 en blijft laatste in de competitie.

De Griek liet zich getuige ADO's wedstrijdverslag van zijn meest temperamentvolle kant zien: "Scheidsrechter Haverkort fluit voor een overtreding van Frank van der Struijk, die door loopt op Konstantinos Loumpoutis. Deze pakt geïrriteerd de bal en gooit deze op de rug van Van der Struijk. Loumpoutis krijgt hiervoor de gele kaart."

Overigens heeft Twente nog een optie van twee seizoenen op Loumpoutis. Maar die zien we nooit meer terug, neem ik aan.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.